• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü harika görünüyor.Sadece akşam yemeği saatini azıcık daha erkene alsanız daha iyi gibi :KK16:

tskler cnm :KK68: ama cok gec yatiyorum yani bu gece 12 -1 gibi yatarim arada 4-5 saat var ondan dahada erken yesem cok acikirim daha dogrusu kahvalti cok gec oldugu icin daha erken pek yapamiyorum ondan dolayi...ama ise baslarsam pazartesi..aksam 18 den en gec oturuyorum yemege :oops:

tskler cnm :KK68: ama cok gec yatiyorum yani bu gece 12 -1 gibi yatarim arada 4-5 saat var ondan dahada erken yesem cok acikirim daha dogrusu kahvalti cok gec oldugu icin daha erken pek yapamiyorum ondan dolayi...ama ise baslarsam pazartesi..aksam 18 den en gec oturuyorum yemege :oops:
Acıkma konusuna katılıyorum.Yani ilk zamanlar zorluyor kabul ama sonra alışıyorsunuz.İlk zamanlar ben de çok zorlanmıştım fakat şimdi pek açlık hissetmiyorum.Ayrıca ben 15:00 gibi yiyorum :KK52: Acıkan mideyi doyurmada su birebir :p Siz de alışırsınız yakında

Sabah
2 dilim tb ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
Maydonoz
Biraz tahin
Azcık yumurta

Öğlen
Pirinç lapası yaptım ama max 2 kaşık yemişimdir
2 kaşık yeşil fasülye

Ara
Tam tahıllı galeta

Akşam
Dondurma :(

Spor 8 km

Sabah
2 dilim tb ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
Maydonoz
Biraz tahin
Azcık yumurta

Öğlen
2 kaşık yeşil fasülye

Ara
Tam tahıllı galeta

Akşam
Dondurma :KK43:

Spor 8 km
Gününüz gayet iyimiş.Dondurmaya da canınızı sıkmayın zaten yememişsiniz akşam yemek.

Bugünü 3.5 l su içerek ve yarım saat yürüyüş,5*10 mekik,50 jumping jack ile noktalıyorum :KK69:
Suyu çok icerdim burda icmiyorum evler 20derece ya:D sporda suda süper
@erigim sporda tamamdir 2 kere leslie 1 mil ve 100 mekik
Ohh süper :KK49:
Bugünkü menüm

Sabah
Kuru erik ve badem

Öğlen
Köfteli salata

Akşam
Çöp şiş ve çoban salata
:kk77:Süper afiyet olsun
kimyager1508 kimyager1508 sevindim denedigine bende yapcam galiba 1 mil sonra kendi sporumu...hani basit gözüküyor aslinda ama gercekten yoruyor...sürekli konuusyor kadin insan SIKilmiyor :KK71:
Aynen çok güler yüzlü ebru beni pilatesten soğuttu pufff huff diye diye :D
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
Maydonoz
Biraz tahin
Azcık yumurta

Öğlen
2 kaşık yeşil fasülye

Ara
Tam tahıllı galeta

Akşam
Dondurma :KK43:

Spor 8 km
yemek yok dondurma var o yüzden kizmiyoruz dengelenmiş diyelim sporda gayet guzel:KK50:

Merhaba arkadaşlar Ben de aranızdayim Artik. Diğer tarafa da yazmıştım ama tekrar edeyim.
Boy 1.57 1.56 civarı
Kilo 56 57 civarı.
1 yıllık evliyim ve 6 7 kiloyu bu bir yıl içerisinde aldım. 50 benim için ideal. Yaş 28. Umarım verebilirim sizlerin de yardımıyla.

Merhaba arkadaşlar Ben de aranızdayim Artik. Diğer tarafa da yazmıştım ama tekrar edeyim.
Boy 1.57 1.56 civarı
Kilo 56 57 civarı.
1 yıllık evliyim ve 6 7 kiloyu bu bir yıl içerisinde aldım. 50 benim için ideal. Yaş 28. Umarım verebilirim sizlerin de yardımıyla.
Hosgeldin canım ben takım kaptanın
İnşallah kısa surede hedefine ulasirsin
10 numara takıma geldin herkesin çenesi dusuk :D

kimyager1508 kimyager1508 sevindim denedigine bende yapcam galiba 1 mil sonra kendi sporumu...hani basit gözüküyor aslinda ama gercekten yoruyor...sürekli konuusyor kadin insan SIKilmiyor :KK71:

aynen canım yaaa hiiiççç sıkılmadım. şimdi ben 1 mil olanı günde 2-3 tekrarlı olarak mı yapayım 1 hafta kadar sonra 3 mil olana geçeyim? nasıl bir program uygulayayım? benim bu konuda pek bi bilgim yokta :KK6:

Boy 1.57 1.56 civarı
Kilo 56 57 civarı.

tatlım günaydın, hoşgeldin aramıza, hep beraber kurtulucaz kilolarımızdan :KK31:

Günaydın takım hadi uyanın artık akşam çok spor yapınca kalkamadiniz dimi :KK70:

günaydın sayın kaptanım :KK37: oooo ben sabah kalkıp işe bile geldim. ama biraz zor oldu itiraf edeyim :KK59:

sabah kahvaltımıda yaptım, bugün poğaca yemedim ohhhh misssss :-)
yuvarlak sandiviç ekmeğine, süzme penir (1 parçanın 1/4'ü) domates, salata, biber, 4 zeytin, 2 bardak şekersiz çay . Aferini aldın mı?:KK9:

günaydın sayın kaptanım :KK37: oooo ben sabah kalkıp işe bile geldim. ama biraz zor oldu itiraf edeyim :KK59:

sabah kahvaltımıda yaptım, bugün poğaca yemedim ohhhh misssss :-)
yuvarlak sandiviç ekmeğine, süzme penir (1 parçanın 1/4'ü) domates, salata, biber, 4 zeytin, 2 bardak şekersiz çay . Aferini aldın mı?:KK9:
ooo Aferin valla midende yanmaz yarım poğaça iki dilim ekmek iki yağ demek iyykkk dimi mis gibi rahat etsin miden :kk77: leslieyi 2mile yap sonra 3 4 5e gwcersin
Leslieden sonra sikilamam için artık kilolardan azalınca slim in 6 yaparız sonrada jillian :KK200:

ooo Aferin valla midende yanmaz yarım poğaça iki dilim ekmek iki yağ demek iyykkk dimi mis gibi rahat etsin miden :kk77: leslieyi 2mile yap sonra 3 4 5e gwcersin
Leslieden sonra sikilamam için artık kilolardan azalınca slim in 6 yaparız sonrada jillian :KK200:

sabah kalktığımda yine midem bulanıyordu. akşamda yatmadan yine mide hapı aldım ve yoğırt kürünüde yemedim. bikaç gün onuda yemicem. bende reflü var. sanırım limona çok yüklendiğim için yanma, bulantı ve şişlik var.

leslie2 mile ne kadar devam edeyim? ayyy o slim 6 ve jillian ne ki? oyy oyyyy ben hiç bişey bilmiyor muşum yaaaa :KK23:

siz bana güzel bir spor programı ayarlasanız diyorum bende hem öğrenirim hem sporumu yapmış olurum :confused:

Kızlar merhaba , şu sıralar işler ve yoğunluklardan pek gelemiyorum. :(

dünkü menüm;

sabah: sandviç (tam buğday ekmeğine peynir)
öğlen: yarım mantar çorba, 3 köfte, salata ve yoğurt
akşam: 1 porsiyon kuru fasulye, 3 kaşık yoğurt

akşam bi saat yürüyüş ve spor yaptım. ama küçük bi kaçamağım oldu o da yürüyüş yaparken arkadaşlarımla dondurma yedik külahta :) ama bol su ve yürüyüş sporla telafi olduğunu düşünüyorum :)

sabah kalktığımda yine midem bulanıyordu. akşamda yatmadan yine mide hapı aldım ve yoğırt kürünüde yemedim. bikaç gün onuda yemicem. bende reflü var. sanırım limona çok yüklendiğim için yanma, bulantı ve şişlik var.

leslie2 mile ne kadar devam edeyim? ayyy o slim 6 ve jillian ne ki? oyy oyyyy ben hiç bişey bilmiyor muşum yaaaa :KK23:

siz bana güzel bir spor programı ayarlasanız diyorum bende hem öğrenirim hem sporumu yapmış olurum :confused:
Bende de var reflu çikolatayı bile redlu yüzünden biraktim yoksa bir almazdim :D
Yoğurt kuryde etkiler malum pul biber
Ben ilk gebelikte hunharca yiyip dusugun ardından iyice yiyip 67lerden 57e indim leslie yapıyordum sonra vücudum spora alışınca slim in 6yaptimuc uç hafta ilk hafta kolay sonra zorlaşıyor ama 57iken 53kgda giydiği kotlari m bol oluyordu çok sikilastiriyor
Kızlar merhaba , şu sıralar işler ve yoğunluklardan pek gelemiyorum. :KK43:

dünkü menüm;

sabah: sandviç (tam buğday ekmeğine peynir)
öğlen: yarım mantar çorba, 3 köfte, salata ve yoğurt
akşam: 1 porsiyon kuru fasulye, 3 kaşık yoğurt

akşam bi saat yürüyüş ve spor yaptım. ama küçük bi kaçamağım oldu o da yürüyüş yaparken arkadaşlarımla dondurma yedik külahta :) ama bol su ve yürüyüş sporla telafi olduğunu düşünüyorum :)
günde 5 msj :(
Menun gayet iyi canım dondurmada erimiştir kulakta çok değildir dimi :(

Back