• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar benimde bugünkü menüm
Sabah çok midem agriyordu bir tane mide hali aldim limonlu karbonatli suyunu icmedim yanima aldim
Kahvaltıda maalesef yine yarim poğaça ve 1 tane zeytin şekersiz cay midem agridigindan bisey yiyemedim
9:30 da limonlu karbonatli su yarim litre
11:00 de yeşil cay
12:00 de yarim litre su
12:15 te 4 köfte, 1 kepçe çorba ve bol yeşillikli salata
13:30 türk kahvesi
18:00 2 kasik yoğurt ve su
20:00 de 2 kasik bol yoğurtlu patates ve patlican kizartma, çok ufak bi parca dilim pizza (misafir vardi mecbur yedim)
Şimdide şekersiz cay iciyorum
Yatmadanda yogurdumu yer yatarim
Birazdanda spor yapicam

kizlar kabaklari böyle yuvarlak dilimler halinde kezsem yada ortadan ikiye bölsem izgarada pisirsem güzel olur mu ki ??? üstüne yogurt sarimsak yaninda izgara köfte salata ? nasil ??..suan rahatim okul yok is yok..haftaya ise basliycam yine :mad: ekimin ortasindada okul acilcak :mad: yemek isine alismis olsamda pratiklesmis olsam :KK70::KK70: evde pek yemek yapmadim önceleri cünkü bizim evin erkekleri yemek konusunda huysuz desem abartmamis olurum :KK70: bende anne vallah sana helal ama ben bunlarla ugrasamam ben ögrenmesemde olur dedim :KK59: :KK70: o yüzden sadece ne pisirsem nasil yapsam derdi var :KK70:
Olur haslayadabilirsin yada az zeytin yağında sotelryip de yapabilirsin bütün erkekler yemek seçer :D
Bugünkü yediklerim :kk77: :-)
SABAH:
1 tabak kaşarlı menemen
1 kibrit kutusundan biraz daha fazla keçi peyniri (tam yağlı)
1 kızartılmış biberden azıcık kopardım

AKŞAM YEMEĞİM (15:00 civarı)
3 çorba kaşığı büyüklüğünde ızgara köfte
Az biraz makarna
Biraz salata

SPOR:
Bugün spora gidemedim.Yemekten sonra 10*5 mekik 50 squat ve 50 jumping jack.Tabi biraz daha spor yaparım ilerleyen saatlerde :-)
Afiyet olsun canım süper gidiyorsun
sabah:
4yk fırında fırında patates ve yoğurt
yarım dilim ekmek

öğle
1biberli ekmek

ara:
5fındık
2gül lokumu

akşam:
yarım tabak kuru fasulye(etsiz az yağlı)
2yk pilav
şalgam

su: 2lt
kötü bir gündü alışveriş yorgunluğuyla pek de bişe düşünemedim hangisini seçsem de yesem vs diye. spor da bilmiyorum ip atlayamicam birkaç gün basen hareketleri ve mekik olabilir.
Biberli ekmeği anlayamadım 1dlm mu
Onun dışında gül kolunu küçük konumlarda sıkıntı etme
canım sıkıldı bir derdim var köşesine girdim çıkamıyorum ne konular var ya :KK45:
ay bdv diyorlar ben onu baya bi bedavanin kısaltması sandım :D hiçte ugramadim valla bulasilnaz oralar adamı demoralize eder :D

Hiç sormayın çok entrikalı oralar :KK53:
ay bende bir ugriyayim o zaman :KK70: bakim bölümüde güzel kizlar :rolleyes: hazir gelmisken menüme geceyim sonra yazilanlar göz aticam :KK59:

Sabah(12 gibi):2 incir 3 kayisi biraz ceviz (cnm adam akilli kahvalti yapmak istemedi)

Aksam 19.20 gibi: 5-6 izgara köfte...3 közlenmis biber yaninda bol salata tüketmeye calistim :oops:

Bu saatden sonra ancak yesil cay filan yudumlarim...sporumu üsenmezsem ip atlayip squat,lung vesaire yapicam yatmadan önce.

Sabah çok midem agriyordu bir tane mide hali aldim limonlu karbonatli suyunu icmedim yanima aldim
Kahvaltıda maalesef yine yarim poğaça ve 1 tane zeytin şekersiz cay midem agridigindan bisey yiyemedim
20:00 de 2 kasik bol yoğurtlu patates ve patlican kizartma, çok ufak bi parca dilim pizza (misafir vardi mecbur yedim)
Birazdanda spor yapicam
Deryaaaaaa :KK11:kız bu hafta listedesin kızartma poğaça pizza ucarim buradan saba:KK67: yarın telafi ediyorsun ayrıca mide agrisini limonlu karbonatlı su yapıyor olmasın asit artışı oluyor malum

ay bende bir ugriyayim o zaman :KK70: bakim bölümüde güzel kizlar :rolleyes: hazir gelmisken menüme geceyim sonra yazilanlar göz aticam :KK59:

Sabah(12 gibi):2 incir 3 kayisi biraz ceviz (cnm adam akilli kahvalti yapmak istemedi)

Aksam 19.20 gibi: 5-6 izgara köfte...3 közlenmis biber yaninda bol salata tüketmeye calistim :oops:

Bu saatden sonra ancak yesil cay filan yudumlarim...sporumu üsenmezsem ip atlayip squat,lung vesaire yapicam yatmadan önce.
lung ne ola ki acaba :KK64:

Bugünkü yediklerim :kk77: :-)
SABAH:
1 tabak kaşarlı menemen
1 kibrit kutusundan biraz daha fazla keçi peyniri (tam yağlı)
1 kızartılmış biberden azıcık kopardım

AKŞAM YEMEĞİM (15:00 civarı)
3 çorba kaşığı büyüklüğünde ızgara köfte
Az biraz makarna
Biraz salata

SPOR:
Bugün spora gidemedim.Yemekten sonra 10*5 mekik 50 squat ve 50 jumping jack.Tabi biraz daha spor yaparım ilerleyen saatlerde :-)

Bugün cok begendim tatlim..böyle devam:KK66:

çok iyi yapmışsın Canım. Baktıkça gaza gelirsin
aynen umarim öyle olur cünkü gercekten hosumada gitti yani yazlari belki evde giyerim :rolleyes:

sabah:
4yk fırında fırında patates ve yoğurt
yarım dilim ekmek

öğle
1biberli ekmek

ara:
5fındık
2gül lokumu

akşam:
yarım tabak kuru fasulye(etsiz az yağlı)
2yk pilav
şalgam

su: 2lt
kötü bir gündü alışveriş yorgunluğuyla pek de bişe düşünemedim hangisini seçsem de yesem vs diye. spor da bilmiyorum ip atlayamicam birkaç gün basen hareketleri ve mekik olabilir.

lokum ve salgam :KK20: onun disinda gayet yerinde:KK54:

Birazdanda spor yapicam
herseye göz kirpsamda o kizartma ve pizzayi görmemezlikten gelemiyorum :KK20::KK11:

lung ne ola ki acaba :KK64:

lung.jpg

cumaya 1 gün kaldi bir tek yarin...su sekerli kizartmali seyleri biraz uzak durmaya calisin biliyorum...zor ama son 2-3 günlerde bari kacamak yapmamaya calisin kizlar :KK61:

Deryaaaaaa :KK11:kız bu hafta listedesin kızartma poğaça pizza ucarim buradan saba:KK67: yarın telafi ediyorsun ayrıca mide agrisini limonlu karbonatlı su yapıyor olmasın asit artışı oluyor malum
Olabilir canimm benimde aklima geldi. Bundan sonra karbonat katmicam.

Yaa hic sorma ben kv ile alt ust oturuyorum. Kv de de yqtili misafir var 2 gundur. Mecbur bizde orada yiyoruz. Ne varsa ondan azcik yiyorum. Ama mekikle telafi edicwm sozzz. Zayen ben bu hafta bi garibim. Kendimi cok iyi hisetmiyorum. Hava degisikliginden midir nedir anlamadim.

Bugün cok begendim tatlim..böyle devam:KK66:

aynen umarim öyle olur cünkü gercekten hosumada gitti yani yazlari belki evde giyerim :rolleyes:

Yemesem h salgam :KK20: onun disinda gayet yerinde:KK54:

herseye göz kirpsamda o kizartma ve pizzayi görmemezlikten gelemiyorum :KK20::KK11:

Eki Görüntüle 1616260

cumaya 1 gün kaldi bir tek yarin...su sekerli kizartmali seyleri biraz uzak durmaya calisin biliyorum...zor ama son 2-3 günlerde bari kacamak yapmamaya calisin kizlar :KK61:
Yaa kizlar benimki zaafima yenik düşüp yapilan degil bir kacamak degil. Zorunluluk cunku baska alternatifim yoktu. Sofrada daha neler vardi ama ben en masumlarini sectim inanin. Yemesemde kusuyorlar. Offf ne yapayim. Bari ekstradan 100 mekik cekeyim

Birazdanda spor yapicam
Mideniz rahatsızsa karbonatlı suya devam etmeyin bence.Menünüz yukarıdan aşağıya kaloriyi yükseltiyor.Keşke en üsttekilerin kalorisi daha yüksek olsaydı.Kızartma ve pizza her ne kadar küçük olsa da yediğiniz saat çok geç.Eğer kızartma gibi besinlerden yemeniz gerekiyorsa çok daha erken tüketin derim.Hatta yemeğiniz kızartma olmasa da daha erken yemeye çalışın.Sevgilerle sayın rakibim :KK52:

[QUOTE="cansutr, post: 42339429, member: 112925

[/QUOTE
şalgamın nesi kötü ki o_O

Menü harika görünüyor.Sadece akşam yemeği saatini azıcık daha erkene alsanız daha iyi gibi :KK16:

[QUOTE="cansutr, post: 42339429, member: 112925

[/QUOTE
şalgamın nesi kötü ki o_O

seker katkisi oluyormu ? sebze suyu oldugunu bilmiyordum kusura bakma sanirim katilmiyor o zaman sadece lokum batti gözüme :KK66:

Mideniz rahatsızsa karbonatlı suya devam etmeyin bence.Menünüz yukarıdan aşağıya kaloriyi yükseltiyor.Keşke en üsttekilerin kalorisi daha yüksek olsaydı.Kızartma ve pizza her ne kadar küçük olsa da yediğiniz saat çok geç.Eğer kızartma gibi besinlerden yemeniz gerekiyorsa çok daha erken tüketin derim.Hatta yemeğiniz kızartma olmasa da daha erken yemeye çalışın.Sevgilerle sayın rakibim :KK52:
ne deseniz haklisiniz kabul ediyorum :( karbonqtli suyuda birakiyorum. Sadece limonlu denicem

Back