Menü harika görünüyor.Sadece akşam yemeği saatini azıcık daha erkene alsanız daha iyi gibi
Acıkma konusuna katılıyorum.Yani ilk zamanlar zorluyor kabul ama sonra alışıyorsunuz.İlk zamanlar ben de çok zorlanmıştım fakat şimdi pek açlık hissetmiyorum.Ayrıca ben 15:00 gibi yiyorumtskler cnmama cok gec yatiyorum yani bu gece 12 -1 gibi yatarim arada 4-5 saat var ondan dahada erken yesem cok acikirim daha dogrusu kahvalti cok gec oldugu icin daha erken pek yapamiyorum ondan dolayi...ama ise baslarsam pazartesi..aksam 18 den en gec oturuyorum yemege
pH ı çok düşük hem de kesinlikle katılıyorumLimon da asidik midenize zarar verebilir.Suyu saf tüketseniz?
Limon da asidik midenize zarar verebilir.Suyu saf tüketseniz?
Doğru diyorsunuz. Sadece su icsem daha iyi olacak. Bende reflu var.pH ı çok düşük hem de kesinlikle katılıyorum
Gününüz gayet iyimiş.Dondurmaya da canınızı sıkmayın zaten yememişsiniz akşam yemek.Sabah
2 dilim tb ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
Maydonoz
Biraz tahin
Azcık yumurta
Öğlen
Pirinç lapası yaptım ama max 2 kaşık yemişimdir
2 kaşık yeşil fasülye
Ara
Tam tahıllı galeta
Akşam
Dondurma
Spor 8 km
Suyu çok icerdim burda icmiyorum evler 20derece yaBugünü 3.5 l su içerek ve yarım saat yürüyüş,5*10 mekik,50 jumping jack ile noktalıyorum
Ohh süper@erigim sporda tamamdir 2 kere leslie 1 mil ve 100 mekik
Bugünkü menüm
Sabah
Kuru erik ve badem
Öğlen
Köfteli salata
Akşam
Çöp şiş ve çoban salata
Aynen çok güler yüzlü ebru beni pilatesten soğuttu pufff huff diye diyekimyager1508 sevindim denedigine bende yapcam galiba 1 mil sonra kendi sporumu...hani basit gözüküyor aslinda ama gercekten yoruyor...sürekli konuusyor kadin insan SIKilmiyor
yemek yok dondurma var o yüzden kizmiyoruz dengelenmiş diyelim sporda gayet guzelSabah
2 dilim tb ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
Maydonoz
Biraz tahin
Azcık yumurta
Öğlen
Pirinç lapası yaptım ama max 2 kaşık yemişimdir
2 kaşık yeşil fasülye
Ara
Tam tahıllı galeta
Akşam
Dondurma
Spor 8 km
Hosgeldin canım ben takım kaptanınMerhaba arkadaşlar Ben de aranızdayim Artik. Diğer tarafa da yazmıştım ama tekrar edeyim.
Boy 1.57 1.56 civarı
Kilo 56 57 civarı.
1 yıllık evliyim ve 6 7 kiloyu bu bir yıl içerisinde aldım. 50 benim için ideal. Yaş 28. Umarım verebilirim sizlerin de yardımıyla.
kimyager1508 sevindim denedigine bende yapcam galiba 1 mil sonra kendi sporumu...hani basit gözüküyor aslinda ama gercekten yoruyor...sürekli konuusyor kadin insan SIKilmiyor
Merhaba arkadaşlar Ben de aranızdayim Artik. Diğer tarafa da yazmıştım ama tekrar edeyim.
Boy 1.57 1.56 civarı
Kilo 56 57 civarı.
1 yıllık evliyim ve 6 7 kiloyu bu bir yıl içerisinde aldım. 50 benim için ideal. Yaş 28. Umarım verebilirim sizlerin de yardımıyla.
Günaydın takım hadi uyanın artık akşam çok spor yapınca kalkamadiniz dimi
ooo Aferin valla midende yanmaz yarım poğaça iki dilim ekmek iki yağ demek iyykkk dimi mis gibi rahat etsin midengünaydın sayın kaptanımoooo ben sabah kalkıp işe bile geldim. ama biraz zor oldu itiraf edeyim
sabah kahvaltımıda yaptım, bugün poğaca yemedim ohhhh misssss
yuvarlak sandiviç ekmeğine, süzme penir (1 parçanın 1/4'ü) domates, salata, biber, 4 zeytin, 2 bardak şekersiz çay . Aferini aldın mı?
ooo Aferin valla midende yanmaz yarım poğaça iki dilim ekmek iki yağ demek iyykkk dimi mis gibi rahat etsin midenleslieyi 2mile yap sonra 3 4 5e gwcersin
Leslieden sonra sikilamam için artık kilolardan azalınca slim in 6 yaparız sonrada jillian
Bende de var reflu çikolatayı bile redlu yüzünden biraktim yoksa bir almazdimsabah kalktığımda yine midem bulanıyordu. akşamda yatmadan yine mide hapı aldım ve yoğırt kürünüde yemedim. bikaç gün onuda yemicem. bende reflü var. sanırım limona çok yüklendiğim için yanma, bulantı ve şişlik var.
leslie2 mile ne kadar devam edeyim? ayyy o slim 6 ve jillian ne ki? oyy oyyyy ben hiç bişey bilmiyor muşum yaaaa
siz bana güzel bir spor programı ayarlasanız diyorum bende hem öğrenirim hem sporumu yapmış olurum
günde 5 msjKızlar merhaba , şu sıralar işler ve yoğunluklardan pek gelemiyorum.
dünkü menüm;
sabah: sandviç (tam buğday ekmeğine peynir)
öğlen: yarım mantar çorba, 3 köfte, salata ve yoğurt
akşam: 1 porsiyon kuru fasulye, 3 kaşık yoğurt
akşam bi saat yürüyüş ve spor yaptım. ama küçük bi kaçamağım oldu o da yürüyüş yaparken arkadaşlarımla dondurma yedik külahta :) ama bol su ve yürüyüş sporla telafi olduğunu düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?