• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hep öyle oldu çünkü :KK43: guzeel baslayıp güzel saçmalıyorum devamında bi bozuyorum mesela sonra yemeklere saldırmaca günlerce hemde.. :KK43:

Bak bana bendede kacamak.oluyor ama.orda kaliyor kacamak yaptinmi hemen kendini kontrol altina aliyorsun o gün fazladan spor yapicaksin günün devaminda düzgün beslenirsin olur biter. Yap boz yap boz yaparsan sonunda daha cok kilo alirsin..motivasyonu kaybetmek yok ;) hep birlikte basaracagiz

ayyyyy çoookkkk sessiz bugün burasıııı, herkez nerede bakimmmm??????

@erigim kizlar cok cilginca birsey yaptim:rolleyes::KK71: alisverisdeydim indirimli ürünlere öylesine bakiyordum hani neye niyet neye kismet...sütyen almaya giderken sen git...acik mavi 34 beden bir elbise al :KK70::KK70: ama kolsuz ve etegi diz kapagima kadar varmaz yani asla disarda giyebilecegim birsey degil aslinda :KK70: ama yatagimin karsisina asip her yattigmda her kalktigimda motivasyon olur ve bir gün o elbiseye güzel bir sekilde sigdigimda aklimi kacirmazsam iyi :rolleyes::rolleyes:

Tartiyi bosverin mezura ile ölçün liste tutun..beliniz den mesela cm.cm azaldigini gorunce ne kadar dogru yolda oldugunuzu anlayip motive oluyorsunuz hatta ben bir liste yaptim hangi hafta kac kilo olcam.diye sonunda hedefim var..hersey yolunda ilerlerse bu haftaninkinide ulasmis.olacam:KK71:
aynen benim de hedefim eteğim ve pantolonum

Supersin Cansu bende not defteruma aldım hedefe gidiyoruz kızlar hepimiz emin adimlarla

kizlar kabaklari böyle yuvarlak dilimler halinde kezsem yada ortadan ikiye bölsem izgarada pisirsem güzel olur mu ki ??? üstüne yogurt sarimsak yaninda izgara köfte salata ? nasil ??..suan rahatim okul yok is yok..haftaya ise basliycam yine :mad: ekimin ortasindada okul acilcak :mad: yemek isine alismis olsamda pratiklesmis olsam :KK70::KK70: evde pek yemek yapmadim önceleri cünkü bizim evin erkekleri yemek konusunda huysuz desem abartmamis olurum :KK70: bende anne vallah sana helal ama ben bunlarla ugrasamam ben ögrenmesemde olur dedim :KK59: :KK70: o yüzden sadece ne pisirsem nasil yapsam derdi var :KK70:

Bugünkü yediklerim :kk77: :-)
SABAH:
1 tabak kaşarlı menemen
1 kibrit kutusundan biraz daha fazla keçi peyniri (tam yağlı)
1 kızartılmış biberden azıcık kopardım

AKŞAM YEMEĞİM (15:00 civarı)
3 çorba kaşığı büyüklüğünde ızgara köfte
Az biraz makarna
Biraz salata

SPOR:
Bugün spora gidemedim.Yemekten sonra 10*5 mekik 50 squat ve 50 jumping jack.Tabi biraz daha spor yaparım ilerleyen saatlerde :-)

@erigim kizlar cok cilginca birsey yaptim:rolleyes::KK71: alisverisdeydim indirimli ürünlere öylesine bakiyordum hani neye niyet neye kismet...sütyen almaya giderken sen git...acik mavi 34 beden bir elbise al :KK70::KK70: ama kolsuz ve etegi diz kapagima kadar varmaz yani asla disarda giyebilecegim birsey degil aslinda :KK70: ama yatagimin karsisina asip her yattigmda her kalktigimda motivasyon olur ve bir gün o elbiseye güzel bir sekilde sigdigimda aklimi kacirmazsam iyi :rolleyes::rolleyes:
çok iyi yapmışsın Canım. Baktıkça gaza gelirsin

sabah:
4yk fırında fırında patates ve yoğurt
yarım dilim ekmek

öğle
1biberli ekmek

ara:
5fındık
2gül lokumu

akşam:
yarım tabak kuru fasulye(etsiz az yağlı)
2yk pilav
şalgam

su: 2lt
kötü bir gündü alışveriş yorgunluğuyla pek de bişe düşünemedim hangisini seçsem de yesem vs diye. spor da bilmiyorum ip atlayamicam birkaç gün basen hareketleri ve mekik olabilir.

sabah:
4yk fırında fırında patates ve yoğurt
yarım dilim ekmek

öğle
1biberli ekmek

ara:
5fındık
2gül lokumu

akşam:
yarım tabak kuru fasulye(etsiz az yağlı)
2yk pilav
şalgam

su: 2lt
kötü bir gündü alışveriş yorgunluğuyla pek de bişe düşünemedim hangisini seçsem de yesem vs diye. spor da bilmiyorum ip atlayamicam birkaç gün basen hareketleri ve mekik olabilir.
Bence menünüz çok kötü değil.Fakat su miktarınızı arttırabilirsiniz ve spor yapabilirsiniz.Dediğim gibi bence fena değil.

Back