- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
günaydın millet sporlarımı yaptım, ormanda yürüdüm sonra kangoo jump a gittim toplamda 900 kalori yaktım. cok korkuyorum motivasyonum gitcek diye
neden gitsin ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın millet sporlarımı yaptım, ormanda yürüdüm sonra kangoo jump a gittim toplamda 900 kalori yaktım. cok korkuyorum motivasyonum gitcek diye
hep öyle oldu çünkü guzeel baslayıp güzel saçmalıyorum devamında bi bozuyorum mesela sonra yemeklere saldırmaca günlerce hemde..neden gitsin ki ?
hep öyle oldu çünkü guzeel baslayıp güzel saçmalıyorum devamında bi bozuyorum mesela sonra yemeklere saldırmaca günlerce hemde..
herşeyi iyi giderken neden korkuyorsun ki bu kadar emek veriyorum karşılığı mutlaka gelecektir sabırgünaydın millet sporlarımı yaptım, ormanda yürüdüm sonra kangoo jump a gittim toplamda 900 kalori yaktım. cok korkuyorum motivasyonum gitcek diye
ya çok sıkı tutup spor yapıyorlar yada dediğin gibi hınzırlık peşindelerKaçamak mi yapıyorlar ki
Katiyen alisveristeyim canlar
aynen benim de hedefim eteğim ve pantolonumTartiyi bosverin mezura ile ölçün liste tutun..beliniz den mesela cm.cm azaldigini gorunce ne kadar dogru yolda oldugunuzu anlayip motive oluyorsunuz hatta ben bir liste yaptim hangi hafta kac kilo olcam.diye sonunda hedefim var..hersey yolunda ilerlerse bu haftaninkinide ulasmis.olacam
çok iyi yapmışsın Canım. Baktıkça gaza gelirsin@erigim kizlar cok cilginca birsey yaptim alisverisdeydim indirimli ürünlere öylesine bakiyordum hani neye niyet neye kismet...sütyen almaya giderken sen git...acik mavi 34 beden bir elbise al ama kolsuz ve etegi diz kapagima kadar varmaz yani asla disarda giyebilecegim birsey degil aslinda ama yatagimin karsisina asip her yattigmda her kalktigimda motivasyon olur ve bir gün o elbiseye güzel bir sekilde sigdigimda aklimi kacirmazsam iyi
Bence menünüz çok kötü değil.Fakat su miktarınızı arttırabilirsiniz ve spor yapabilirsiniz.Dediğim gibi bence fena değil.sabah:
4yk fırında fırında patates ve yoğurt
yarım dilim ekmek
öğle
1biberli ekmek
ara:
5fındık
2gül lokumu
akşam:
yarım tabak kuru fasulye(etsiz az yağlı)
2yk pilav
şalgam
su: 2lt
kötü bir gündü alışveriş yorgunluğuyla pek de bişe düşünemedim hangisini seçsem de yesem vs diye. spor da bilmiyorum ip atlayamicam birkaç gün basen hareketleri ve mekik olabilir.