- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
evet canım malesef Türkiye de çoğu özel sezeryan yanlısı ama Dr a çok güveniyordum ilki dusuktu bu gebeligindede regl okuyorum sanmıştım oysa yine düşüyormuş her şekilde çok ilgilendi sabah akşam arayan gittiğinde sarılan bir Dr dusun@erigim sen sezaryanlami dogum yaptinyada ne dikisinden bahsediyorsun ? Tskler elimden geldigince yardimci olmaya caliscam Kaptan ya ister istemez kacamak yapiyoruz baslar biraz zor oluyor kilolar güzel gitse bile..ama ne kadar kendimizi tutarsak..o kadsr uzaklasiriz..basda ekmeksizlik gercekten zordu..bozup ekmek yedigim oldu...ama suan aklima dahi gelmiyor...zamanla uzaklasiliyor..onun icin kacamak yaptiginiz an kontrollu olmaya calisalim ve sonrasinda dusuneli eskisi kadar cokmu yedim yada daha az mi ? Bir yemekte onceleri 2-3 dilim yerdim...en son ekmek kacamagimda 1 dilim tost ekmegidi...eskiye göre daha az bu bile bir ilerlemedir..beslenme aliskanliktir...bunlarida degistirmek kolay degil ama zamanla herseyi 4*4 lük olmaya basliycak umarim 5-6 hafta sonra kusursuz haftalarimiz (kacamaksiz 7*haftada spor) olur
Allah size ve eşinize bağışlasın.Bebiş sağlıklı olsun,sağıklı anne sütüyle büyüsün de kilo alması vermesi kolayevet canım malesef Türkiye de çoğu özel sezeryan yanlısı ama Dr a çok güveniyordum ilki dusuktu bu gebeligindede regl okuyorum sanmıştım oysa yine düşüyormuş her şekilde çok ilgilendi sabah akşam arayan gittiğinde sarılan bir Dr dusun
Ama galiba çok hayal kurmamak gerek 32.haftada suyum azalmaya başladı uç günde bir kontrole gidip su takibi yapiyirduk 37.haftaya kadar yetti apar topar ameliyata girdim alıyoruz bebeği kaybederiz dedigiyle benim eşimin gelmesi (ilk defa birşey olmaz diye tek başına girmiştim dra)bebeğimi kucağına almam hepsi 30dkda oldu heyecanlanamadim bile sadece normal doğuracaktır diye ağladım sonra Dank etti bebeğim herşeyden önemliydi zaten zor olmuştu dimi
Ama tüm sureci izledim onun alınışını kordon kesilmeden koynuma vermeleri herkese nasip etsin Rabbim mucize bu
Çok bekledim çok dua ettim beklenenin halini bilirim şükür ki aldığım kilonun atılan dikisin her zerresine değen bir boncuğun var(hep babaya benziyor mavisim)
evet canım malesef Türkiye de çoğu özel sezeryan yanlısı ama Dr a çok güveniyordum ilki dusuktu bu gebeligindede regl okuyorum sanmıştım oysa yine düşüyormuş her şekilde çok ilgilendi sabah akşam arayan gittiğinde sarılan bir Dr dusun
Ama galiba çok hayal kurmamak gerek 32.haftada suyum azalmaya başladı uç günde bir kontrole gidip su takibi yapiyirduk 37.haftaya kadar yetti apar topar ameliyata girdim alıyoruz bebeği kaybederiz dedigiyle benim eşimin gelmesi (ilk defa birşey olmaz diye tek başına girmiştim dra)bebeğimi kucağına almam hepsi 30dkda oldu heyecanlanamadim bile sadece normal doğuracaktır diye ağladım sonra Dank etti bebeğim herşeyden önemliydi zaten zor olmuştu dimi
Ama tüm sureci izledim onun alınışını kordon kesilmeden koynuma vermeleri herkese nasip etsin Rabbim mucize bu
Çok bekledim çok dua ettim beklenenin halini bilirim şükür ki aldığım kilonun atılan dikisin her zerresine değen bir boncuğun var(hep babaya benziyor mavisim)
Aminn canımAllah size ve eşinize bağışlasın.Bebiş sağlıklı olsun,sağıklı anne sütüyle büyüsün de kilo alması vermesi kolay
valla kesiyorlar gerçi burda normalde doğursan kesiyorlar açılmayı çok beklemiyirlar bu yüzden yurt dışında doğurmak isterdimay duygulandimAllah bagislasin ben bir sezeryan videosu gördümde adam ekmek keser gibi kesiyor karni daha oralara cok var ama umarim idrar yollarim fazla hasar almadan normal dogumlarim olur insallah söyle 2-3 yil sonra kizda isteriz mavi mavi gözlerle su seyda coskun birde ebru sallinin hamileliklerine hayran kaldim...kadinlar cok az kilo aldi yinede saglikli cocuklar dogdu....birkeresinde dügünde bir kiz gördüm dogurali 2 hafta olmus..kiz sen hamile degilmiydin ne zaman dogurdun dedim 2 hafta oldu dedi ben hani bildigin incecik...ne kalca ne göbek hicbirsey Allahim bizlerede nasip eyle
SABAH:
1.5 kibrit kutusu kadar keçi peynir
1 yumurta sarısı
1 salatalık
1 domates
1 bardaktan az tam yağlı inek sütü
SPOR:
20 dakika (8.86 km) bisiklet
20 dakika koşu-yürüyüş bandı
1 saat
10*3 kol çalıştım (10 kg)
20 dakika masa tenisi
AKŞAM YEMEĞİM (16:00)
1 tabak köri soslu tavuk
Yanında da erişte
Cidden mi yaTatlım yumurtanın asıl yağlı kısmı sarısı hatta bazı diyetisyenler sarısını yemeyin diyor. Esas protein içeren beyaz kısmını yememişsin. Ama yumurta harika bir bütün bence hepsi yenmeli çünkü birbirini tamamlıyor. Yağı hepten keserken vücut kendini kıtlıkta sanıp yağları yakmıyor. Sağlıklı yağlardan tüketip vücudu kandırmamız gerek.
Akşam yemek yemediniz mi?Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 dilim yumurtalı tb ekmeği
Yarım poğaça
Minicik bir parça börek
Salatalık, domates, peynir
İkindin
1 fincan sütlü türk kahvesi
Spor
9 km yürüyüş
Şimdi yeni geldim yürüyüşten. Kendimi yorgun hissetmiyorum az sonra birde leslie videosu yapıcam inşAllah. (bu gidişle heryerim kas olucak)
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 dilim yumurtalı tb ekmeği
Yarım poğaça
Minicik bir parça börek
Salatalık, domates, peynir
İkindin
1 fincan sütlü türk kahvesi
Spor
9 km yürüyüş
Şimdi yeni geldim yürüyüşten. Kendimi yorgun hissetmiyorum az sonra birde leslie videosu yapıcam inşAllah. (bu gidişle heryerim kas olucak)
Selam Kizlar. Tipik kaynamis gitmiş gene :))
Bende günümü ozetlersem
Sabah yarim litre limonlu kqrbonatli su
Kahvalti yarim zeytinli açma ve şekersiz cay
Saat 11 gibi çok aciktim eti gong 1 tane
Öğlen 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 kepçe domates çorba, salata, yoğurt yemedimki uykum gelmesin diye
Saat 13.30 şekersiz türk kahvesi
Saat 18.00 1 incir yarim bardak sut
Saat 20.00 de tavuk izgara, salata, 2 bardak ayran,
Saat 21.00 de 2 bardak şekersiz cay
2 litre su, misafir var henüz spor yapamadim. Yatmadan 100 mekik ve yoğurt kuru ile günü tamamlicam.
Bu arada kahvalti hariç ekmek yemiyorym.
Nasil??
sanırım tek ayak ip atlarken sağ dizimi incittim bikaç gün ip atlayamicam tek eğlencemdi
canım annen için ceza yok zaten 9km yurumussun akşamda yok galiba hadi yirttinKızlar bu gün ne ceza verseniz razıyum çünkğ bilerek yaptım. Benim annem çok alıngandır. Sabah kalktığımda birsürğ kahvaltı hazırlamış. Ben izmirde okuduğum içinde her zaman beraber kahvaltı yapamıyoruz. Sabah sabah hiç yiyesim yoktu ama annem ısrar etti diye o kalorili sağlıksız şeyleri yemek zorunda kaldım. Bu zamana kadar hep beni çok yerken görmeye alışmış. Ama normale oda alışcak inşallah.
bikaç gün önce bi hata ettim işte devam ederim sanıyordum ama pesettim şuan bikaç gün mola vericem sanırım merhem olarak bildiğin birşey var mı çok teşekkürler bu aradagecmis olsun..niye tek ayak atladin kihemen buz torbasi tut...sonra böyle incinmeler icin merhemler var onlardan sür..ve sargi yap..günde 1-2 kere niye soguk kompress yap..merhem sür yeniden sar...ayrica magnesium+ calcium da iyi geliyor diye biliyorum..yinede bir arastir...ve ayagina fazla agirlini verme 3-4 güne düzelir.
aman dikkat kas yapayım derken göz cikarmayalimsanırım tek ayak ip atlarken sağ dizimi incittim bikaç gün ip atlayamicam tek eğlencemdi
haklısın ipe değil buza devamaman dikkat kas yapayım derken göz cikarmayalim
Geçmiş olsun canım buz köy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?