• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yumurtanin beyazini neden yemedin anlamadim ? Aksam pek hos degil ama onun disinda gayet düzgün..gittiginiz yerde izgara..haslama tür çesitler varsa birdahaki sefer onlara yönel misal döner varsa ekmeksiz özellikle pidesiz olmasi gerek iskender söyle orta boy yanindada salata.yani disardada diyete uygun beslenebilirsin dogru secimleri yapmak.sartiyla :KK66: eriste :KK71:memlekette cok kulanilir özellikle ramazanda ama ev eristesi olcak carsininkini begenmem :KK70::KK70: affiyet bal olsu:KK36: pismanlik yok yarin kusursuz beslenir sporunu yaparsin olur bitir yendi bitti gitti yapcak birsey yok...ceza gerekiyormu emin degilim ama bence leslie 1 mil express yap 15 dakacik birsey..erigimde onaylarsa aksam yemegin cezasi bu olur.:KK59:
yumurta beyazı en fazla protein içeren yiyecek! ve kalorisi coook düşük 15 kalori mi ne sakın yememezlik etme

leslie 1 mile express yap sadece 15 dakka :KK66: acmayi görmezsem eti gong dada gözümün birini kirparsam SIKinti yok..ama sabaha biraz yesillik koymaya calis domates..salatalik maydanoz
Canim iste kahvalti ettigim icin sabahlqri biraz zayif geciyor. Ama yarin yanimda biseyler goturup arada onu atistircam. Cok acikinca oglen ekmek yemeyeyim diye gong yedim kalorisi dusuk diye ;) ama oglen bol salata yiyorum, yaninda da yqrim demet roka yiyorum mutlaka bol limonlu.

aaa karatay deriye bişey demiyomu :S bunu öğrendiğim iyi oldu :) teşekkür ederim bende yapcam karatayı.

ben baskasina kizmistim yumurtanin beyazini niye yemedi diye yanlis anlasilma olmasin :D karatay sekere cok kiziyor..ekmegi hayatimdan komple cikardim sayilir..sadece...yarma...bulgur mercimek hamur yok...tavugun deriside olsun :D sekersiz yasamaya basladim sayilir su cikolatalara saldirilarim olmasa arada :KK17:

Akşam yemek yemediniz mi?

Yok yemedim. Çok vicdan azabı çektim ya. Hele birde böyle sağlıksız karbonhidratlar göbek bölgesini falan yağlandırıyor ya bende göbepimş eritmek istiyorum. Hem bayrama hemde okulların açılmasına da az kaldı. Bunları düşündüm yemedim.

aksam yemegi yokmu ? sadece bunlarimi yedin bugün ? biraz az olmus sanki...illa ceza istiyorsan 20 mekik cek..am bence kanimca cezalik birsey yok..1 isirim börek kaide alinmaz 1/2 pogcada eh iste ama aksam yemegi yok onu cözemedim....gece acikmiyasin yada yatmiya yakin saldirma abur cuburlara..acikirsan 1 limonlu su ilik olsun +1 yesil cay ic...yada uymanaya 2-3 saat varsa ufak birseyler ye. herkez lesliecimi oldu banami öyle geliyor bende 1 mil express acayim bari gaza getirdin simdi :KK70:
Tamam çekerim.:KK45: Çok saol :) aslında sabah 30 tane çekmiştim yazmayı unutmuşum. Tehlikeli saatleri atlattım çok şükür. Gece yeme alışkanlıpım pek olmadığından akşamları aç hissetmiyorum.

arkadaşlar bugun ki menüm

sabah
tost yumurta yesillik
öğle
salata yumurta kendi yaptığım sebze corbası
saat 5 de 2 buyuk bardak yarım yağlı süt
aksam
somon

cok mu yemişim? somonu 9 da yedim :KK43:
tam yerinde yemissin canım süper::KK15:

cansutr cansutr biliyomusun karatay balıktan sonra tahin helvasina izin veriyor :KK70:

cok yememişmiyim süt fazla olmamışmı? bide 9 da somon yemem de yanlış değil mi? spor olarak sabah 50 dakka ormanda yürüyüş yaptım

Çok mu bilemedim:KK64:ona daha bilgili arkadaşlarımız karar versin. Ama içerik olarak çok sağlıklı bir menü. Somon biraz geç olmuş evet ama çok geç yatıyorsan sorun olmaz. Ayyy ne güzel orman burdada olsa keşke. Çok eğlenceli olur yürümek. Motivasyonuda artırır. :)

cok yememişmiyim süt fazla olmamışmı? bide 9 da somon yemem de yanlış değil mi? spor olarak sabah 50 dakka ormanda yürüyüş yaptım
Hayır yatış saatine bağlı 9gec olabilir onda yatan birisi için :D süt fazla olmamış öğün geçirmiş son neredeyse sütle cunku
Kızlaar bugünkü menüm

sabah

2 avuç çiğ badem
5 kuru erik

öğlen

beyaz peynirli salata

akşam

kuzu şiş
yeşil elma
canım sabah çok az değil mi ben bunlarla hayatta doymam:(

Kızlaar bugünkü menüm

sabah

2 avuç çiğ badem
5 kuru erik

öğlen

beyaz peynirli salata

akşam

kuzu şiş
yeşil elma

sabah zayif olmus biraz ogle aksam iyi elmayi sabaha koysaydin 4 4lük olurdu ...spor ?? cumaya 2 gün kaldi kizlar

Back