• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne yedin dökül.tek.tek eksiksiz bekliyorum :KK67:
SABAH:
1.5 kibrit kutusu kadar keçi peynir
1 yumurta sarısı
1 salatalık
1 domates
1 bardaktan az tam yağlı inek sütü

SPOR:
20 dakika (8.86 km) bisiklet
20 dakika koşu-yürüyüş bandı
1 saat
10*3 kol çalıştım (10 kg)
20 dakika masa tenisi

AKŞAM YEMEĞİM (16:00)
1 tabak köri soslu tavuk
Yanında da erişte

Ya menümü yazmaya korkuyorum :KK17: Ama gerçekten suç bende değil bugün de dışarıdan yemek zorunda kaldık.Yoksa cidden salata yiyecektim.Annemle babam yanımda olunca mecburen yemek yemek zorunda kaldım.Bugün ne güzel de spor yapmıştım offffff :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
ne yedin? boşver en azından bilincindesin ;) ailenle yedikelrinle seçim yapabilrsin ondan soruyorum ne yedin diye

SABAH:
1 yumurta sarısı
1 salatalık
1 domates

SPOR:
1 saat
20 dakika masa tenisi

1 tabak köri soslu tavuk
Yanında da erişte

Yumurtanin beyazini neden yemedin anlamadim ? Aksam pek hos degil ama onun disinda gayet düzgün..gittiginiz yerde izgara..haslama tür çesitler varsa birdahaki sefer onlara yönel misal döner varsa ekmeksiz özellikle pidesiz olmasi gerek iskender söyle orta boy yanindada salata.yani disardada diyete uygun beslenebilirsin dogru secimleri yapmak.sartiyla :KK66: eriste :KK71:memlekette cok kulanilir özellikle ramazanda ama ev eristesi olcak carsininkini begenmem :KK70::KK70: affiyet bal olsu:KK36: pismanlik yok yarin kusursuz beslenir sporunu yaparsin olur bitir yendi bitti gitti yapcak birsey yok...ceza gerekiyormu emin degilim ama bence leslie 1 mil express yap 15 dakacik birsey..erigimde onaylarsa aksam yemegin cezasi bu olur.:KK59:

Yumurtanin beyazini neden yemedin anlamadim ? Aksam pek hos degil ama onun disinda gayet düzgün..gittiginiz yerde izgara..haslama tür çesitler varsa birdahaki sefer onlara yönel misal döner varsa ekmeksiz özellikle pidesiz olmasi gerek iskender söyle orta boy yanindada salata.yani disardada diyete uygun beslenebilirsin dogru secimleri yapmak.sartiyla :KK66: eriste :KK71:memlekette cok kulanilir özellikle ramazanda ama ev eristesi olcak carsininkini begenmem :KK70::KK70: affiyet bal olsu:KK36: pismanlik yok yarin kusursuz beslenir sporunu yaparsin olur bitir yendi bitti gitti yapcak birsey yok...ceza gerekiyormu emin degilim ama bence leslie 1 mil express yap 15 dakacik birsey..erigimde onaylarsa aksam yemegin cezasi bu olur.:KK59:
Tamam yaparım :oops: Beyazını yemeyip kalori tasarrufu yapayım derken köri soslu tavuk yedim :-)

sabah:
çeyrek salatalık
1kibrit kutusu peynir
2tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2dilim ekmek
5 fındık

ara:
25gram cips
1 magnum mini (pişman değilim:KK14:)

öğle:
1.5 kase yoğurt
1yk bulgur pilavı
yarım kase salata(domates-soğan)

akşam:
yarım kase yoğurt

su:3 litre
spor:3000ip

sabah:
çeyrek salatalık
1kibrit kutusu peynir
2dilim ekmek
5 fındık

ara:
25gram cips

öğle:
1.5 kase yoğurt
1yk bulgur pilavı

akşam:
yarım kase yoğurt

Menü müthiş :KK9: 3000 ipe de bayıldım bugün tam not aldınız :KK59:

Kizlar motivasyon olsun diye aksam yemegimi paylasmays caliscam :KK66:

Eklentiler

• DSC_1208.JPG
    DSC_1208.JPG
    82,4 KB · Görüntüleme: 53
normal ekmek evdekilere ayak uydurmaya çalışıyorum ve kepekli ekmek demir eksikliğine sebep oluyor zaten eksik tercihim değil o yüzden.yumurta felan yiyemiyorum hiç. nesquik çıkardım kahvaltılarımdan süt de içemiyorum şimdilik peynir :KK43: ama cips evet daha beterini yapmamak için tatmin etmeye çalıştım kendimi
Tam buğday yada köy ekmeği yiyebilirsiniz demir eksikliği yapmaz öğretmenim
kızlar akşama tavuk kanat yapsam ızgara yada fırında olur mu? kalorisi yüksek midir?
İkisinde kabul
Bir de size ahkam kesiyorum :KK23::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Herkes birbirine ahkâm kesecek ki bu gemi yurusun
SABAH:
1 yumurta sarısı
1 salatalık
1 domates

SPOR:
1 saat
20 dakika masa tenisi

1 tabak köri soslu tavuk
Yanında da erişte
Eristenuj miktarı önemli bu durumda ama bu kadar spora tavuktan birşey olmaz :KK19:
sabah:
çeyrek salatalık
1kibrit kutusu peynir
2dilim ekmek
5 fındık

ara:
25gram cips

öğle:
1.5 kase yoğurt
1yk bulgur pilavı

akşam:
yarım kase yoğurt

Bence pişman olmalısın çünkü gün boyu dengelemek için yoğurt yiyorsun
Amacpk kıymetli kalitelerini magnuma harciyorsun en azından çikolata kaplı dondurma yeme ceza 30mekik:KK47:
Menü müthiş :KK9: 3000 ipe de bayıldım bugün tam not aldınız :KK59:
Dondurma dondurma :(
gerçekten miiii ben ceza alıcam sanıyordum teşekkürler :KK49::KK49:
ceeeee 30mekik :D

Tam buğday yada köy ekmeği yiyebilirsiniz demir eksikliği yapmaz öğretmenim

Bence pişman olmalısın çünkü gün boyu dengelemek için yoğurt yiyorsun
Amacpk kıymetli kalitelerini magnuma harciyorsun en azından çikolata kaplı dondurma yeme ceza 30mekik:KK47:

Dondurma dondurma :KK43:
ceeeee 30mekik :KK70:

babama sordum ekmek işini malesef burada satılmıyor. yoğurdu da annem ağır yemekler yaptığında ve ben biraz kaçırdıysam öğünleri dengelemek için yiyorum(kızarmış kanat vardı :( ) mekikler de hemmeen geliyor zaten ceza bekliyordum ara gerçekten kötüydü o_O

Menüm
Sabah
1dlm ekmek
1yunurta
Accik peynir

Ara
Turj kahvesi

Akşam
1kase yoğurt çorbası
6yk yeşil fasulye
Salata
1ev pogacasi :(

Su:2lt
Spor:2saat yuruyus

babama sordum ekmek işini malesef burada satılmıyor. yoğurdu da annem ağır yemekler yaptığında ve ben biraz kaçırdıysam öğünleri dengelemek için yiyorum(kızarmış kanat vardı :KK43: ) mekikler de hemmeen geliyor zaten ceza bekliyordum ara gerçekten kötüydü o_O
Tam canım abartmazsan sorun olmaz ekmek kanat cikolatadan daha iyidir hadi cezani yap anlasalim ::KK19:

@erigim sen sezaryanlami dogum yaptin :KK57:yada ne dikisinden bahsediyorsun ? Tskler:oops: elimden geldigince yardimci olmaya caliscam Kaptan :KK23: ya ister istemez kacamak yapiyoruz baslar biraz zor oluyor kilolar güzel gitse bile..ama ne kadar kendimizi tutarsak..o kadsr uzaklasiriz..basda ekmeksizlik gercekten zordu..bozup ekmek yedigim oldu...ama suan aklima dahi gelmiyor...zamanla uzaklasiliyor..onun icin kacamak yaptiginiz an kontrollu olmaya calisalim ve sonrasinda dusuneli eskisi kadar cokmu yedim yada daha az mi ? Bir yemekte onceleri 2-3 dilim yerdim...en son ekmek kacamagimda 1 dilim tost ekmegidi...eskiye göre daha az bu bile bir ilerlemedir..beslenme aliskanliktir...bunlarida degistirmek kolay degil ama zamanla herseyi 4*4 lük olmaya basliycak umarim 5-6 hafta sonra kusursuz haftalarimiz (kacamaksiz 7*haftada spor) olur :KK71::rolleyes::KK9:

Back