- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
evet canım malesef Türkiye de çoğu özel sezeryan yanlısı ama Dr a çok güveniyordum ilki dusuktu bu gebeligindede regl okuyorum sanmıştım oysa yine düşüyormuş her şekilde çok ilgilendi sabah akşam arayan gittiğinde sarılan bir Dr dusun@erigim sen sezaryanlami dogum yaptinyada ne dikisinden bahsediyorsun ? Tskler
elimden geldigince yardimci olmaya caliscam Kaptan
ya ister istemez kacamak yapiyoruz baslar biraz zor oluyor kilolar güzel gitse bile..ama ne kadar kendimizi tutarsak..o kadsr uzaklasiriz..basda ekmeksizlik gercekten zordu..bozup ekmek yedigim oldu...ama suan aklima dahi gelmiyor...zamanla uzaklasiliyor..onun icin kacamak yaptiginiz an kontrollu olmaya calisalim ve sonrasinda dusuneli eskisi kadar cokmu yedim yada daha az mi ? Bir yemekte onceleri 2-3 dilim yerdim...en son ekmek kacamagimda 1 dilim tost ekmegidi...eskiye göre daha az bu bile bir ilerlemedir..beslenme aliskanliktir...bunlarida degistirmek kolay degil ama zamanla herseyi 4*4 lük olmaya basliycak umarim 5-6 hafta sonra kusursuz haftalarimiz (kacamaksiz 7*haftada spor) olur
![]()
Ama galiba çok hayal kurmamak gerek 32.haftada suyum azalmaya başladı uç günde bir kontrole gidip su takibi yapiyirduk 37.haftaya kadar yetti apar topar ameliyata girdim alıyoruz bebeği kaybederiz dedigiyle benim eşimin gelmesi (ilk defa birşey olmaz diye tek başına girmiştim dra)bebeğimi kucağına almam hepsi 30dkda oldu heyecanlanamadim bile sadece normal doğuracaktır diye ağladım sonra Dank etti bebeğim herşeyden önemliydi zaten zor olmuştu dimi
Ama tüm sureci izledim onun alınışını kordon kesilmeden koynuma vermeleri herkese nasip etsin Rabbim mucize bu
Çok bekledim çok dua ettim beklenenin halini bilirim şükür ki aldığım kilonun atılan dikisin her zerresine değen bir boncuğun var(hep babaya benziyor mavisim)