- 24 Nisan 2015
- 414
- 528
- 18
SABAH:Ne yedin dökül.tek.tek eksiksiz bekliyorum
ne yedin? boşver en azından bilincindesinYa menümü yazmaya korkuyorumAma gerçekten suç bende değil bugün de dışarıdan yemek zorunda kaldık.Yoksa cidden salata yiyecektim.Annemle babam yanımda olunca mecburen yemek yemek zorunda kaldım.Bugün ne güzel de spor yapmıştım offffff
SABAH:
1.5 kibrit kutusu kadar keçi peynir
1 yumurta sarısı
1 salatalık
1 domates
1 bardaktan az tam yağlı inek sütü
SPOR:
20 dakika (8.86 km) bisiklet
20 dakika koşu-yürüyüş bandı
1 saat
10*3 kol çalıştım (10 kg)
20 dakika masa tenisi
AKŞAM YEMEĞİM (16:00)
1 tabak köri soslu tavuk
Yanında da erişte
Tamam yaparımYumurtanin beyazini neden yemedin anlamadim ? Aksam pek hos degil ama onun disinda gayet düzgün..gittiginiz yerde izgara..haslama tür çesitler varsa birdahaki sefer onlara yönel misal döner varsa ekmeksiz özellikle pidesiz olmasi gerek iskender söyle orta boy yanindada salata.yani disardada diyete uygun beslenebilirsin dogru secimleri yapmak.sartiylaeriste memlekette cok kulanilir özellikle ramazanda ama ev eristesi olcak carsininkini begenmem affiyet bal olsu pismanlik yok yarin kusursuz beslenir sporunu yaparsin olur bitir yendi bitti gitti yapcak birsey yok...ceza gerekiyormu emin degilim ama bence leslie 1 mil express yap 15 dakacik birsey..erigimde onaylarsa aksam yemegin cezasi bu olur.
Menü müthişsabah:
çeyrek salatalık
1kibrit kutusu peynir
2tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2dilim ekmek
5 fındık
ara:
25gram cips
1 magnum mini (pişman değilim)
öğle:
1.5 kase yoğurt
1yk bulgur pilavı
yarım kase salata(domates-soğan)
akşam:
yarım kase yoğurt
su:3 litre
spor:3000ip
Ne yedin dökül.tek.tek eksiksiz bekliyorum
gerçekten miiii ben ceza alıcam sanıyordum teşekkürlerMenü müthiş3000 ipe de bayıldım bugün tam not aldınız
Tam buğday yada köy ekmeği yiyebilirsiniz demir eksikliği yapmaz öğretmenimnormal ekmek evdekilere ayak uydurmaya çalışıyorum ve kepekli ekmek demir eksikliğine sebep oluyor zaten eksik tercihim değil o yüzden.yumurta felan yiyemiyorum hiç. nesquik çıkardım kahvaltılarımdan süt de içemiyorum şimdilik peynirama cips evet daha beterini yapmamak için tatmin etmeye çalıştım kendimi
İkisinde kabulkızlar akşama tavuk kanat yapsam ızgara yada fırında olur mu? kalorisi yüksek midir?
Herkes birbirine ahkâm kesecek ki bu gemi yurusunBir de size ahkam kesiyorum
Eristenuj miktarı önemli bu durumda ama bu kadar spora tavuktan birşey olmazSABAH:
1.5 kibrit kutusu kadar keçi peynir
1 yumurta sarısı
1 salatalık
1 domates
1 bardaktan az tam yağlı inek sütü
SPOR:
20 dakika (8.86 km) bisiklet
20 dakika koşu-yürüyüş bandı
1 saat
10*3 kol çalıştım (10 kg)
20 dakika masa tenisi
AKŞAM YEMEĞİM (16:00)
1 tabak köri soslu tavuk
Yanında da erişte
Bence pişman olmalısın çünkü gün boyu dengelemek için yoğurt yiyorsunsabah:
çeyrek salatalık
1kibrit kutusu peynir
2tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2dilim ekmek
5 fındık
ara:
25gram cips
1 magnum mini (pişman değilim)
öğle:
1.5 kase yoğurt
1yk bulgur pilavı
yarım kase salata(domates-soğan)
akşam:
yarım kase yoğurt
su:3 litre
spor:3000ip
Dondurma dondurmaMenü müthiş3000 ipe de bayıldım bugün tam not aldınız
ceeeee 30mekikgerçekten miiii ben ceza alıcam sanıyordum teşekkürler
Ooo afiyet olsun yoğurtta iyi güder yaninaKizlar motivasyon olsun diye aksam yemegimi paylasmays caliscam
Tam buğday yada köy ekmeği yiyebilirsiniz demir eksikliği yapmaz öğretmenim
Bence pişman olmalısın çünkü gün boyu dengelemek için yoğurt yiyorsun
Amacpk kıymetli kalitelerini magnuma harciyorsun en azından çikolata kaplı dondurma yeme ceza 30mekik
Dondurma dondurma
ceeeee 30mekik
Tam canım abartmazsan sorun olmaz ekmek kanat cikolatadan daha iyidir hadi cezani yap anlasalim :babama sordum ekmek işini malesef burada satılmıyor. yoğurdu da annem ağır yemekler yaptığında ve ben biraz kaçırdıysam öğünleri dengelemek için yiyorum(kızarmış kanat vardı) mekikler de hemmeen geliyor zaten ceza bekliyordum ara gerçekten kötüydü
Tam canım abartmazsan sorun olmaz ekmek kanat cikolatadan daha iyidir hadi cezani yap anlasalim :
KıskandımMenüm
Sabah
1dlm ekmek
1yunurta
Accik peynir
Ara
Turj kahvesi
Akşam
1kase yoğurt çorbası
6yk yeşil fasulye
Salata
1ev pogacasi
Su:2lt
Spor:2saat yuruyus
Ooo afiyet olsun yoğurtta iyi güder yanina
yok canım poğaça olmadı bendedde mekik dışında ceza alabilirim mekik hala dikişlerim zorluyiKıskandımŞaka şaka aynı takımdayız biz Cidden bugün ben hariç herkes iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?