Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne yedin dökül.tek.tek eksiksiz bekliyorum
SABAH:
1.5 kibrit kutusu kadar keçi peynir
1 yumurta sarısı
1 salatalık
1 domates
1 bardaktan az tam yağlı inek sütü

SPOR:
20 dakika (8.86 km) bisiklet
20 dakika koşu-yürüyüş bandı
1 saat
10*3 kol çalıştım (10 kg)
20 dakika masa tenisi

AKŞAM YEMEĞİM (16:00)
1 tabak köri soslu tavuk
Yanında da erişte

ne yedin? boşver en azından bilincindesin ailenle yedikelrinle seçim yapabilrsin ondan soruyorum ne yedin diye

Yumurtanin beyazini neden yemedin anlamadim ? Aksam pek hos degil ama onun disinda gayet düzgün..gittiginiz yerde izgara..haslama tür çesitler varsa birdahaki sefer onlara yönel misal döner varsa ekmeksiz özellikle pidesiz olmasi gerek iskender söyle orta boy yanindada salata.yani disardada diyete uygun beslenebilirsin dogru secimleri yapmak.sartiyla eriste memlekette cok kulanilir özellikle ramazanda ama ev eristesi olcak carsininkini begenmem affiyet bal olsu pismanlik yok yarin kusursuz beslenir sporunu yaparsin olur bitir yendi bitti gitti yapcak birsey yok...ceza gerekiyormu emin degilim ama bence leslie 1 mil express yap 15 dakacik birsey..erigimde onaylarsa aksam yemegin cezasi bu olur.

Tamam yaparım Beyazını yemeyip kalori tasarrufu yapayım derken köri soslu tavuk yedim

sabah:
çeyrek salatalık
1kibrit kutusu peynir
2tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2dilim ekmek
5 fındık

ara:
25gram cips
1 magnum mini (pişman değilim)

öğle:
1.5 kase yoğurt
1yk bulgur pilavı
yarım kase salata(domates-soğan)

akşam:
yarım kase yoğurt

su:3 litre
spor:3000ip

Menü müthiş 3000 ipe de bayıldım bugün tam not aldınız

Kizlar motivasyon olsun diye aksam yemegimi paylasmays caliscam

Eklentiler

• DSC_1208.JPG
    82,4 KB · Görüntüleme: 53
Tam buğday yada köy ekmeği yiyebilirsiniz demir eksikliği yapmaz öğretmenim
kızlar akşama tavuk kanat yapsam ızgara yada fırında olur mu? kalorisi yüksek midir?
İkisinde kabul
Bir de size ahkam kesiyorum
Herkes birbirine ahkâm kesecek ki bu gemi yurusun
Eristenuj miktarı önemli bu durumda ama bu kadar spora tavuktan birşey olmaz
Bence pişman olmalısın çünkü gün boyu dengelemek için yoğurt yiyorsun
Amacpk kıymetli kalitelerini magnuma harciyorsun en azından çikolata kaplı dondurma yeme ceza 30mekik
Menü müthiş 3000 ipe de bayıldım bugün tam not aldınız
Dondurma dondurma
gerçekten miiii ben ceza alıcam sanıyordum teşekkürler
ceeeee 30mekik

babama sordum ekmek işini malesef burada satılmıyor. yoğurdu da annem ağır yemekler yaptığında ve ben biraz kaçırdıysam öğünleri dengelemek için yiyorum(kızarmış kanat vardı ) mekikler de hemmeen geliyor zaten ceza bekliyordum ara gerçekten kötüydü

Menüm
Sabah
1dlm ekmek
1yunurta
Accik peynir

Ara
Turj kahvesi

Akşam
1kase yoğurt çorbası
6yk yeşil fasulye
Salata
1ev pogacasi

Su:2lt
Spor:2saat yuruyus

Tam canım abartmazsan sorun olmaz ekmek kanat cikolatadan daha iyidir hadi cezani yap anlasalim :

@erigim sen sezaryanlami dogum yaptin yada ne dikisinden bahsediyorsun ? Tskler elimden geldigince yardimci olmaya caliscam Kaptan ya ister istemez kacamak yapiyoruz baslar biraz zor oluyor kilolar güzel gitse bile..ama ne kadar kendimizi tutarsak..o kadsr uzaklasiriz..basda ekmeksizlik gercekten zordu..bozup ekmek yedigim oldu...ama suan aklima dahi gelmiyor...zamanla uzaklasiliyor..onun icin kacamak yaptiginiz an kontrollu olmaya calisalim ve sonrasinda dusuneli eskisi kadar cokmu yedim yada daha az mi ? Bir yemekte onceleri 2-3 dilim yerdim...en son ekmek kacamagimda 1 dilim tost ekmegidi...eskiye göre daha az bu bile bir ilerlemedir..beslenme aliskanliktir...bunlarida degistirmek kolay degil ama zamanla herseyi 4*4 lük olmaya basliycak umarim 5-6 hafta sonra kusursuz haftalarimiz (kacamaksiz 7*haftada spor) olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…