Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kizlar güzel bir gün gecirmenizi dilerim düm gece lesli 1 mil.express yaptim

Bu sabahda 3 kayisi..2 avuc kuru yemis 30 gr cikolata tükettim adetliyim bir aj konrol gitti leslie 3 mil.yapcam ceza olarak 45 dk yaklasik sonra kendi sporumu ip atlama squat yapicam...kusura bakmayin ama simdi once bir yesil cay iyi geliyor ve istah kapaticidir

bende cezalıyım bugün öğle yemeği de ağır sanırım kendimi yoğurda vericem yine
şuana kadar

sabah:
2kaşık tuzlu yoğurt
2dilim ekmek
1fincan yeşil çay
1kibrit kutusu peynir

ara: 25 gram cips

canım leslie hakkında biraz bilgi verebilir misin? sen yazınca netten baktım biraz ama iş yerinde videoları açamadım.

cezani kendin vermissin Aferin
20mekikde benden gelsin

şuana kadar

sabah:
2kaşık tuzlu yoğurt
2dilim ekmek
1fincan yeşil çay
1kibrit kutusu peynir

cips olmamış gün boyu yoğurt mu tuketeceksin IP atla bence

kimyager1508 leslie syluper sıkılmadan yaparsın kadın sürekli konuşuyor
1mile leslie yanılmıyorsam 17dk duruyor ve yaklaşık 1.6km ye denk geliyor 2mile3mile4mile5mile ve expresleri var evde yuruyus diyelim çok güzel bir ev sporu

şuana kadar

sabah:
2kaşık tuzlu yoğurt
2dilim ekmek
1fincan yeşil çay
1kibrit kutusu peynir

Bugün tam gaz kaldığım yerden devam ediyorum iğneleyici yorumlarıma Kahvaltınız güzel lafım yok fakat keşke 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yeseniz de diğer dilimin kontenjanını yumurta vs. bir proteine ayırsanız.Bu arada ümit ediyorum ekmekler kepeklidir,değil mi? 25 g cips 5 g da olsa yok.En azından zayıflayana kadar sabredin.

Zaten yemişsiniz kayısı.Yani şeker ihtiyacınızı karşılamışsınız ne gerek vardı çikolataya? Onun yerine azıcık peynir yeseydiniz ya.Neyse olan olmuş bari eritin

cezani kendin vermissin Aferin
20mekikde benden gelsin

cips olmamış gün boyu yoğurt mu tuketeceksin IP atla bence
ip zaten artık günlük rutin haline geldi akşam yapıyorum 3000 pilates bandı alayım o cipsin acısı da çıkıcak

normal ekmek evdekilere ayak uydurmaya çalışıyorum ve kepekli ekmek demir eksikliğine sebep oluyor zaten eksik tercihim değil o yüzden.yumurta felan yiyemiyorum hiç. nesquik çıkardım kahvaltılarımdan süt de içemiyorum şimdilik peynir ama cips evet daha beterini yapmamak için tatmin etmeye çalıştım kendimi

benim eşimde kızar valla. zaten bir sürü watup grubum var :) birde siz eklenirseniz yanarım :)
canım leslie hakkında biraz bilgi verebilir misin? sen yazınca netten baktım biraz ama iş yerinde videoları açamadım.
bir ara bende yaptım çok faydalı. sporu fazla sevmeyenler için basit akıcı bir egzersiz ama bir süre sonra yetmiyor. o zaman daha zor sporlara geçiliyor.
bu yazdığım 30 dk programı denemenizi öneririm kızlar. kolay gibi görünüyor ama cok zorlayıcı . insanı çok yoruyor ve sıkılaştırıyor

hmmm kulağa cazip geliyor. dün akşam eşime hadi yürüyüşe çıkalım dedim. saat 9 oldu yarın çıkarız dedi. öyle durumlarda süper olsa gerek. ayyy meraklandım şimdi eve gidince bilgisayardan videoalara bi bakayım

kimyager1508 erigimin dedigi gibi ben suan 3 milim bitmek üzere basit gözüksede gercekten terletiyor insani 42 dakka 3 mil yaptim simdi 1 mil express 15 dakka bir dene istersen.

ben yemeğima fazla dikkat edemiyorum ama yine de yazayım. ayagımın kırık oldugunu d dikkate alarak değerlendirin :)
sabah saat 11 gibi: 4 siyah zeytin. 2 dilim ekmek br haşlanmış yumurta. çay (şekersiz)
sonrasında 3 dilim karpuz.biraz üzüm
saat 14 gibi bir bardak süt.
dün.
sabah: 1 simit yarım kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin. biraz üzüm.
saat 14 gibi süt
saat 18 de. 2 dilim pizza. 2 küçük tavuk. fanta
akşam da çay, bir bardak süt ve yarım avuç kadar badem ceviz.
akşam yemeklerim genelde sağlıksız. hep dışardan çünkü
ayağım iyileşsin kilo da almayayım yeter şimdilik

Bencee kendini fazla SIkma stress yapma.

kızlar akşama tavuk kanat yapsam ızgara yada fırında olur mu? kalorisi yüksek midir?

Yok üzerine yag filan koyma sadece istedigin gibi baharatla..izgarada tavsiye ederim daha lezzetli..firinda olabilir taabiki ama ayriyetten yag koyma annem aycicek yahi koyup firinlardi hep oyle.yagli olur ki izgarayi kesfettikten sonra firindakini yemez olduk bak izgarada patlican közleyip yanina hem.patlican salatasi yap yaninada yesil biber domates közle diyet degil bu saglikli beslenme..diyet ne zaman yaptiysam tatsiz tuzsuz ve ac geziniyordum yemeklerde tuzu sahsen az yada hic koymuyorum.az oldugunuda kardesim tuz doktugunde anlyip seviniyorum

aynen canım yanınada közde patlıcan ve biber salatası düşünüyorum. eşim için birde biraz bulgur pilavı yaparım birde yoğut süper bir menü olur

Ya menümü yazmaya korkuyorum Ama gerçekten suç bende değil bugün de dışarıdan yemek zorunda kaldık.Yoksa cidden salata yiyecektim.Annemle babam yanımda olunca mecburen yemek yemek zorunda kaldım.Bugün ne güzel de spor yapmıştım offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…