• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim lapa nasil oluyor ? ama kulaga hos gelmiyor...yada detoks günü yap...sirf sebze meyve sulari ile günü gecirmek...yani smothie filan da yapabilirsin.
canım lapada detox uç ogundede haşlanmış pirinç üstüne baharat ve yanında yoğurt tüketiyorsun max iki gün yapılıyor emzirdigim için çokta msuyu ile idare edemem süt üretimini etkileyemem

@basen canım acayip moral veriyosun valla hasta olacak ateşi çıkacak diye korktukca daha çok oluyo
Dışarda oda keyifli hiç ağlamak zorlamak yok normalde maşallahli var çok hareketli boncuğum görenler benim hala nasıl şişko kaldığına hayret ediyor :KK70:
yakında nasıl bu kadar zayıfladığına hayret edecekler canım :KK28:

karnımın gurultusundan uyuyamıyorum bende 2 salatalık yedim. birsey olmaz değil mi? bide kilo verirken üşüme olur mu?

hala aclik hissetmiyorsan iyi..yoksa 1 haslanmis yumurta yaninda az peynir ceviz...yesil cay tüketmeni tavsiye ederim tmm saat ilerlemis olabilir ama saat kacta yatigina bagli..gece 2 de yatarsan sorun olmaz....ayrica üsümen sundan dolayi...vücüdünü ac birakiyorsun ve vücüdün acliktan dolayi enerji nasil tasarruf ederim diye vücüt isisinini indirir...yazin sonuna dogru yaklassakda üsümenin imkani pek yok

Sabah
yarım poğaça
1tb ekmeği
1 zetin, domates salatalık, peynir

Ara
Sütlü kayısılı yulaf ezmeli cevizli(hepsinder azar azar koydum) tatlı yaptım kendime

Öğle
1 dilim pizza

Akşam
1 dilim lazanya

Ya noldu bana böyle anlamadım. :KK61:

Spor 8 km yürüyüş
Telafi edicem ama inşAllah

diyete başladığım günde beri yoğurtçuyum uzun süre tok tutuyor teşekkür ederim:KK9:menünü görmedim birazcık sabır sadece ben baştan bozmak istemiyorum ah bu arada tekrar hoşgeldin:KK5:

Teşekkür ederim. Sende hoş geldin:KK36:

ben annemi de sürükledim şimdi yediklerimizi birbirime atıyoruz whatsapptan anne kız zayıflayacağız siz de annelerinizi ikna etsenize

Annem zaten zayıf. Kardeşim doğduktan sonra verdi o kiloları. Her erkenden yürüşüşe gider mekik falan çekerdi. Ahhh ah:KK51:

Sabah
yarım poğaça
1tb ekmeği

Ara
Sütlü kayısılı yulaf ezmeli cevizli(hepsinder azar azar koydum) tatlı yaptım kendime

Öğle
1 dilim pizza

Akşam
1 dilim lazanya

Spor 8 km yürüyüş
bugün biraz kaçırmış olsan da porsiyonlar ufak hem 8 km yürümüşsün az mı? yarın daha sağlıklı şeyler yersin telafi olur, önemli olan kaçamağı devam ettirmemek:KK39:

bugün biraz kaçırmış olsan da porsiyonlar ufak hem 8 km yürümüşsün az mı? yarın daha sağlıklı şeyler yersin telafi olur, önemli olan kaçamağı devam ettirmemek:KK39:

Yaa maşAllah sen nasıl bir insansın böyle. :KK35: derece falan yaparsak senin katkın büyük olacak anlaşılan :KK9: saolasın.

karnımın gurultusundan uyuyamıyorum bende 2 salatalık yedim. birsey olmaz değil mi? bide kilo verirken üşüme olur mu?
Salatalık tan birşey olmaz canım cansunun dediği gibi önemli olan yatmadan once ki iki saatte kesmek hatta diyetisyen un yatarken şut icsbilirsin demişti
Usumen kızlarından dediği gibi normal değil Bolu şuan 20derece ve ben üşünüyorum . vücudunu aç bırakma canım sağlıklı vereceğiz bu kilolari .eror veriyor vücudun
Sabah
yarım poğaça
1tb ekmeği

Ara

Öğle
1 dilim pizza

Akşam
1 dilim lazanya

Spor 8 km yürüyüş
bugün sende telafi diyeti yap 8km yuruyus yediklerini yakmıştır

güzel bir haftasonu gecirmissin :KK66: evet eski kiyafetlere yeniden sigmak insallah hepimizin hedeflerinden 1i sanirim...gecen sene aldigim mavi jeanlere yeniden sigmamam icin 4-5 kilo kaldi sanirim :rolleyes::KK70:

hadi inşallahhh :))

bide arkadaşlar bişey soylicem. 1 eylul 6 eylul arası tatile gidiyoruz ailece. ve malumunuz co korkuyorum diyeti bozmaktan hani acık bufe vs vs. bende şöyle bişey var hani önceden "orda yemicem orda yemicem" diye kendimi hazırladığım her yerde HERKESTEN fazla yiyorum ve tabiki kilo alarak geri dönüyorum :KK43: tatili nasıl geçircem?en cok bundan korkuyorum

ben açık büfeyii hep avantaj olarak gördüm. çünkü et yemeği oluyor ve bol salata :) diğerlerine bakmaa

güzel bir haftasonu gecirmissin :KK66: evet eski kiyafetlere yeniden sigmak insallah hepimizin hedeflerinden 1i sanirim...gecen sene aldigim mavi jeanlere yeniden sigmamam icin 4-5 kilo kaldi sanirim :rolleyes::KK70:

bide arkadaşlar bişey soylicem. 1 eylul 6 eylul arası tatile gidiyoruz ailece. ve malumunuz co korkuyorum diyeti bozmaktan hani acık bufe vs vs. bende şöyle bişey var hani önceden "orda yemicem orda yemicem" diye kendimi hazırladığım her yerde HERKESTEN fazla yiyorum ve tabiki kilo alarak geri dönüyorum :KK43: tatili nasıl geçircem?en cok bundan korkuyorum

Günaydın onuncu takımın fistiklari:KK200::KK200::KK200::KK68:
günaydın herkeseeeee :KK19::KK19: bomba gibi bir gün geçirmenizi dilerimmm :KK71:

ben dünü özet geçersem,

sabah kalkınca 1/2 lt limonlu karbonatlı su,
kahvaltı 08:00; yuvarlak ufak kepekli sandiviç ekmeği, zeytin ve azıcık kaşar, şekersiz çay,
öğlen 12:15 ; 100 gr kadar yağsız fırında soslu tavuk gögsu, 1 kepçe bol limonlu ezogelin çorba, yoğurt, salata
12:30 şekersiz türk kahvesi
14:30 2 dilim kavun
18:30 kabağı haşladım, üzerine kıyma kavurup koyup fırına attım üzerine de azıcık kaşar serptim, bol dereotlu cacık ve salata, birde keğekli ekmeğin azıcık ucundan aldım, 3 lokma falan :)
21:00 3 tane incir, 1 avuç üzüm
24:00 yoğurt kürü

sanırım iyi bir gündü :KK48:

kızlar benim 3 gündür başım dönüyor ara ara, sabahları limonlu suyuma birazda karbonat atıyorum ondan olabilir mi?

günaydın millet gece açlıktan uyandım karnım gur gur gur gur anlatamam. ama direndim yemedim bişey :) alkış bana sabah da yürüyüşe gittim ormanda 50 dakka toplamda 4,5 km yürüdüm. soğuk dusumu aldım ve doktorumun verdiği tost ve yumurta ve yesilliği yedim olcak insallah. tek korkum tatil:KK17:

günaydın herkeseeeee :KK19::KK19: bomba gibi bir gün geçirmenizi dilerimmm :KK71:

ben dünü özet geçersem,

kahvaltı 08:00; yuvarlak ufak kepekli sandiviç ekmeği, zeytin ve azıcık kaşar, şekersiz çay,
öğlen 12:15 ; 100 gr kadar yağsız fırında soslu tavuk gögsu, 1 kepçe bol limonlu ezogelin çorba, yoğurt, salata
18:30 kabağı haşladım, üzerine kıyma kavurup koyup fırına attım üzerine de azıcık kaşar serptim, bol dereotlu cacık ve salata, birde keğekli ekmeğin azıcık ucundan aldım, 3 lokma falan :)

kızlar benim 3 gündür başım dönüyor ara ara, sabahları limonlu suyuma birazda karbonat atıyorum ondan olabilir mi?
uzun süre aç kalmamışsın. muhtemelen limonlu sudan. bende öyleyim. normalde düşük tansiyonlu olduğum için limon, sarımsak vs tansiyonumu iyice düşürüyo

ben dünü özet geçersem,

bide limon ve karbonatlı suyun olayı nedir? ben bilmiyorum

bide limon ve karbonatlı suyun olayı nedir? ben bilmiyorum

canım limonlu su metabolizmayı çalıştırıyor, detoks etkisi var. her sabah içerdim ama 3 gündür karbonatta katıyorum. karbonatta vücudumuzdaki asit baz dengesini alkali seviyeye çıkarıyor. yani metobalizmayı güçlendirerek yağ yakımını hızlandırıyormuş. aşağıdaki linkte ayrıntılı bulabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karbonatli-su-ve-limon-suyu-ile-zayiflama-kuru-77823.html

Back