- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
canım lapada detox uç ogundede haşlanmış pirinç üstüne baharat ve yanında yoğurt tüketiyorsun max iki gün yapılıyor emzirdigim için çokta msuyu ile idare edemem süt üretimini etkileyemem@erigim lapa nasil oluyor ? ama kulaga hos gelmiyor...yada detoks günü yap...sirf sebze meyve sulari ile günü gecirmek...yani smothie filan da yapabilirsin.
yakında nasıl bu kadar zayıfladığına hayret edecekler canım@basen canım acayip moral veriyosun valla hasta olacak ateşi çıkacak diye korktukca daha çok oluyo
Dışarda oda keyifli hiç ağlamak zorlamak yok normalde maşallahli var çok hareketli boncuğum görenler benim hala nasıl şişko kaldığına hayret ediyor
Bu havalarda üşüme normal değil bence.Ayrıca salatalıktan bir şey çıkmaz.karnımın gurultusundan uyuyamıyorum bende 2 salatalık yedim. birsey olmaz değil mi? bide kilo verirken üşüme olur mu?
karnımın gurultusundan uyuyamıyorum bende 2 salatalık yedim. birsey olmaz değil mi? bide kilo verirken üşüme olur mu?
diyete başladığım günde beri yoğurtçuyum uzun süre tok tutuyor teşekkür ederimmenünü görmedim birazcık sabır sadece ben baştan bozmak istemiyorum ah bu arada tekrar hoşgeldin
ben annemi de sürükledim şimdi yediklerimizi birbirime atıyoruz whatsapptan anne kız zayıflayacağız siz de annelerinizi ikna etsenize
o zaman biz sana destek oluruz canım, sen de vereceksin kilolarını hem de patır patırAnnem zaten zayıf. Kardeşim doğduktan sonra verdi o kiloları. Her erkenden yürüşüşe gider mekik falan çekerdi. Ahhh ah
bugün biraz kaçırmış olsan da porsiyonlar ufak hem 8 km yürümüşsün az mı? yarın daha sağlıklı şeyler yersin telafi olur, önemli olan kaçamağı devam ettirmemekSabah
yarım poğaça
1tb ekmeği
1 zetin, domates salatalık, peynir
Ara
Sütlü kayısılı yulaf ezmeli cevizli(hepsinder azar azar koydum) tatlı yaptım kendime
Öğle
1 dilim pizza
Akşam
1 dilim lazanya
Ya noldu bana böyle anlamadım.
Spor 8 km yürüyüş
Telafi edicem ama inşAllah
Teşekkür ederim. Sende hoş geldin
bugün biraz kaçırmış olsan da porsiyonlar ufak hem 8 km yürümüşsün az mı? yarın daha sağlıklı şeyler yersin telafi olur, önemli olan kaçamağı devam ettirmemek
Salatalık tan birşey olmaz canım cansunun dediği gibi önemli olan yatmadan once ki iki saatte kesmek hatta diyetisyen un yatarken şut icsbilirsin demiştikarnımın gurultusundan uyuyamıyorum bende 2 salatalık yedim. birsey olmaz değil mi? bide kilo verirken üşüme olur mu?
bugün sende telafi diyeti yap 8km yuruyus yediklerini yakmıştırSabah
yarım poğaça
1tb ekmeği
1 zetin, domates salatalık, peynir
Ara
Sütlü kayısılı yulaf ezmeli cevizli(hepsinder azar azar koydum) tatlı yaptım kendime
Öğle
1 dilim pizza
Akşam
1 dilim lazanya
Ya noldu bana böyle anlamadım.
Spor 8 km yürüyüş
Telafi edicem ama inşAllah
güzel bir haftasonu gecirmissinevet eski kiyafetlere yeniden sigmak insallah hepimizin hedeflerinden 1i sanirim...gecen sene aldigim mavi jeanlere yeniden sigmamam icin 4-5 kilo kaldi sanirim
bide arkadaşlar bişey soylicem. 1 eylul 6 eylul arası tatile gidiyoruz ailece. ve malumunuz co korkuyorum diyeti bozmaktan hani acık bufe vs vs. bende şöyle bişey var hani önceden "orda yemicem orda yemicem" diye kendimi hazırladığım her yerde HERKESTEN fazla yiyorum ve tabiki kilo alarak geri dönüyorumtatili nasıl geçircem?en cok bundan korkuyorum
güzel bir haftasonu gecirmissinevet eski kiyafetlere yeniden sigmak insallah hepimizin hedeflerinden 1i sanirim...gecen sene aldigim mavi jeanlere yeniden sigmamam icin 4-5 kilo kaldi sanirim
bide arkadaşlar bişey soylicem. 1 eylul 6 eylul arası tatile gidiyoruz ailece. ve malumunuz co korkuyorum diyeti bozmaktan hani acık bufe vs vs. bende şöyle bişey var hani önceden "orda yemicem orda yemicem" diye kendimi hazırladığım her yerde HERKESTEN fazla yiyorum ve tabiki kilo alarak geri dönüyorumtatili nasıl geçircem?en cok bundan korkuyorum
günaydın herkeseeeeeGünaydın onuncu takımın fistiklari
uzun süre aç kalmamışsın. muhtemelen limonlu sudan. bende öyleyim. normalde düşük tansiyonlu olduğum için limon, sarımsak vs tansiyonumu iyice düşürüyogünaydın herkeseeeeebomba gibi bir gün geçirmenizi dilerimmm
ben dünü özet geçersem,
sabah kalkınca 1/2 lt limonlu karbonatlı su,
kahvaltı 08:00; yuvarlak ufak kepekli sandiviç ekmeği, zeytin ve azıcık kaşar, şekersiz çay,
öğlen 12:15 ; 100 gr kadar yağsız fırında soslu tavuk gögsu, 1 kepçe bol limonlu ezogelin çorba, yoğurt, salata
12:30 şekersiz türk kahvesi
14:30 2 dilim kavun
18:30 kabağı haşladım, üzerine kıyma kavurup koyup fırına attım üzerine de azıcık kaşar serptim, bol dereotlu cacık ve salata, birde keğekli ekmeğin azıcık ucundan aldım, 3 lokma falan :)
21:00 3 tane incir, 1 avuç üzüm
24:00 yoğurt kürü
sanırım iyi bir gündü
kızlar benim 3 gündür başım dönüyor ara ara, sabahları limonlu suyuma birazda karbonat atıyorum ondan olabilir mi?
bide limon ve karbonatlı suyun olayı nedir? ben bilmiyorumgünaydın herkeseeeeebomba gibi bir gün geçirmenizi dilerimmm
ben dünü özet geçersem,
sabah kalkınca 1/2 lt limonlu karbonatlı su,
kahvaltı 08:00; yuvarlak ufak kepekli sandiviç ekmeği, zeytin ve azıcık kaşar, şekersiz çay,
öğlen 12:15 ; 100 gr kadar yağsız fırında soslu tavuk gögsu, 1 kepçe bol limonlu ezogelin çorba, yoğurt, salata
12:30 şekersiz türk kahvesi
14:30 2 dilim kavun
18:30 kabağı haşladım, üzerine kıyma kavurup koyup fırına attım üzerine de azıcık kaşar serptim, bol dereotlu cacık ve salata, birde keğekli ekmeğin azıcık ucundan aldım, 3 lokma falan :)
21:00 3 tane incir, 1 avuç üzüm
24:00 yoğurt kürü
sanırım iyi bir gündü
kızlar benim 3 gündür başım dönüyor ara ara, sabahları limonlu suyuma birazda karbonat atıyorum ondan olabilir mi?
bide limon ve karbonatlı suyun olayı nedir? ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?