• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar yasasin karatay :KK6::KK36: ac kalmiyorum sevdigim seyleri yiyorum..
2 kayisi 0,5 litre su
Sabah: 2 yumurta omlet ceviz peynir salata

Aksam: 1 kase kirmizi mercimek corbasi, salata, 2tane tavuk kanat izgarada..az ceviz.

Selam hanımlar :KK54:

Ben de 1.60 boyunda ve 57.4 kiloyum
Normalde kilom hep 59 du ama yeni yeni biraz verdim. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. :KK72:Ama birşeyi canım çok isterse tadımlık yiyorum ve aklım kalmıyor. (yoksa sonradan acısını fena çıkarıyorum.) Akşamları yürüyüş yapıp sabahları mekik çekmeye çalışıyorum. :KK49:Hedefim 48 kg olmak.

Bunlar dışında izmirde ünv. Okuyorum ama normalde ailem istanbulda yaşıyor tabi. Yani şu an istanbuldayım. 21 yaşındayım. Erigim beni bu gruba davet etti. Kendisine çook teşekkür ediyorum. :KK200: Kuralları elimden geldiğince okudum ama umarım bir hata yapmam. :KK23:
Hosgeldin canım kuralları da okumussun geriye birlikte citirlamak kaldı
Bugün iyi bir azarı hak ediyorum.Dün millete fırça atan ben bugün AVM'de annemin ısrarlarına dayanamayıp Popeyes'tan yemek yedim :KK17: 15'li nugget (Tabii ki hepsini kendim yemedim toplamda 8-9 tane yemişimdir) içecek olarak kola :KK42::KK42::KK42: Patates kızartması :KK61:1 biscuit,4 soğan halkası ve tabii ki soslarr.....:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Ayrıca kahvaltıda da kendimi aştım.10 tane patates kızartması,5 çatal patlıcan ezmesi,1 kızartılmış yeşil biber,domates ve salatalık :KK61: Ayrıca bugün spora da gitmedim.Ama AVM'de ayaklarım koptu.Söz birazdan egzersiz yapacağım.
Çok çok fazla kaçamak olmuş ama benim ceza verecek yüzüm yok sana cezayı Kızlar versin benim menude kotu
Gerçekten çok güzel bir hikaye . Böyle hikayeler okuyunca gaza geliyorum. Ama yemek saati gelince hepsi çıkıyor aklımdan :KK43:
Canim sen nefsini kireltmeyi giren ki alçı çıkınca bomba gibi don
hayııııır iki gün sonra annemle avmye gidiyoruzz :KK43: annem normalde yapmadığı şeyleri ben diyetteyken yapıyor hep korktum:KK17: yerken spor yaptığın anları düşün kız çok olmuş bugün :KK43:
Tavuklu salata tavsiye ederim hem tik tutuyor yanında da maden suyu
bugün düne göre biraz daha iyiyim sanki
sabah:
1kaşık tuzlu yoğurt
yarım dilim ekmek
1kase yoğurt (sabah sabah hiç iyi gitmiyormuş)

öğle:
6kaşık türlü
yarım kase salata(domates-soğan)
1kase cacık
yarım dilim ekmek

akşam:
1 dilim ekmek
2kase cacık
1fincan yeşil çay

su:3 litre
Yogurtcuuuuu seni gidi :D
kızlar bugünkü menüm

sabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik
130 squat

öğlen

yağsız limonsuz tavuklu salata

akşam

bir paket yağsız ton balığı - 120 gr
iki salatalık
5 yeşil zeytin

şimdi de günlük yeşil elmamı yiyeceğim. squat da yaparım biraz bu akşam.

ben annemi de sürükledim şimdi yediklerimizi birbirime atıyoruz whatsapptan anne kız zayıflayacağız siz de annelerinizi ikna etsenize
Super menude fikirde lakin benim annecim zayıf zaten :( yiyo yiyo dağ tepe geziyor gün boyu sonuç yediği eriyip gidiyor
2 kayisi 0,5 litre su

Aksam: 1 kase kirmizi mercimek corbasi, salata, 2tane tavuk kanat izgarada..az ceviz.
bencede karatay ben hamilelikte karatay yaptım keşke emzirirken de yapabilseydim :(

kızlar bugünkü menüm

sabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik
130 squat

öğlen

yağsız limonsuz tavuklu salata

akşam

bir paket yağsız ton balığı - 120 gr
iki salatalık
5 yeşil zeytin

şimdi de günlük yeşil elmamı yiyeceğim. squat da yaparım biraz bu akşam.

gayet iyi ama aksamlari meyve yememeye calis icerdigi sekerden dolay.

Çok şükür geldim öğle yemeğinden sonra attım kendimi dışarı yediğimiz pişmanlığı ile :(
Sabah(07:00)
1bardak süt yulaf

Öğle(11:30)
Biraz peynir
1dlm köy ekmeği
1yumurta

Ara
4yulafli bisküvi
1nektari

Akşam(17:00)
3kk büyüklüğünde borek (inceydi baklava yufkasindan)
1kase yoğurt
1 süt mısır

Su:3lt
Spor: 3 saat bebek arabasıyla yuruyus ite ite

Bugün iyi bir azarı hak ediyorum.Dün millete fırça atan ben bugün AVM'de annemin ısrarlarına dayanamayıp Popeyes'tan yemek yedim :KK17: 15'li nugget (Tabii ki hepsini kendim yemedim toplamda 8-9 tane yemişimdir) içecek olarak kola :KK42::KK42::KK42: Patates kızartması :KK61:1 biscuit,4 soğan halkası ve tabii ki soslarr.....:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Ayrıca kahvaltıda da kendimi aştım.10 tane patates kızartması,5 çatal patlıcan ezmesi,1 kızartılmış yeşil biber,domates ve salatalık :KK61: Ayrıca bugün spora da gitmedim.Ama AVM'de ayaklarım koptu.Söz birazdan egzersiz yapacağım.

istersen yarin ayca kayanin kalsiyum diyetini yap yani bir gün yogurt agirlikli besleniyorsun sadece yogurt degil ama googel amcaya sor..bugün sporunuda biraz fazla yaparsan sorun olmaz bence arada olur böyle seyler..fazla stress pismanlik duyma.

arkadaşlar iyi aksamlar

sabah
tost yumurta ve yesillik
öğle
3 yk kendi yaptıgım yagsız bamya
1 kase kendi yaptıgım yagsız sebze corbası
salata
aksam
4 tane salatalık

artı spor 370 kalori. nasıl sizce?

Çok şükür geldim öğle yemeğinden sonra attım kendimi dışarı yediğimiz pişmanlığı ile :KK43:
1bardak süt yulaf

Biraz peynir
1dlm köy ekmeği
1yumurta

Ara
4yulafli bisküvi
1nektari

1kase yoğurt
1 süt mısır

bisküvi..misir..börek :KK11: misir icerdigi yüksek nisasta yüzünden dahada istah acar sekeride yüksek sanirim...misiri bende severim ama ögle yeseydin bence sorun olmazdi...bisküvi...ister yulafli olsun ister form bisküviyi bana göre hepsi abur cubur :KK61: böregede birsey demiyorum umarim lezzetliydi ve tadina ala ala yemissindir :KK59: pismanlik yok unutmuyoruz yarin yeni bir saglikli beslenme ve spor günü öne bakiyoruz dönüp arkaya bakmak yok kizlar :KK55:

arkadaşlar iyi aksamlar

sabah
tost yumurta ve yesillik
öğle
salata
aksam
4 tane salatalık

aksam biraz az olmus uyana kadar acikip yasaklara el sürmezsen...hersey iyi hos :KK66:

Çok şükür geldim öğle yemeğinden sonra attım kendimi dışarı yediğimiz pişmanlığı ile :KK43:
1bardak süt yulaf

Biraz peynir
1dlm köy ekmeği
1yumurta

Ara
4yulafli bisküvi
1nektari

1kase yoğurt
1 süt mısır

Harikasın ya ne güzel bebeğinle spor yapıyorsun bravo sana!:KK73:Börek olmayaymış iyiymiş ama 5 te yemişsin ve porsiyon normal o yüzden yine de aferin diyorum:KK36:

istersen yarin ayca kayanin kalsiyum diyetini yap yani bir gün yogurt agirlikli besleniyorsun sadece yogurt degil ama googel amcaya sor..bugün sporunuda biraz fazla yaparsan sorun olmaz bence arada olur böyle seyler..fazla stress pismanlik duyma.
Teşekkürler güzel önerileriniz için.Ama anne baba faktörü var ben de.Hayatta izin vermezler :110:

2 kayisi 0,5 litre su

mükemmel bir menü, özellikle karatay ve porsiyon kontrolünü beraber sağlamanı tebrik ediyorum.

önemli olan diyeti bozdum diyip pes etmemek. arada kaçamaklar olabilir, önemli olan devam etmek. yapabilirsen biraz yürüyüş yap ve bol bol su iç bence. yarın yepyeni bir gün sağlıklı beslenmeye kaldığın yerden devam et!:KK28:kimse bir günde kilo almaz sonuçta değil mi?

Tamda ben şimdi kitabı açtım ona bakıyordu:D
arkadaşlar iyi aksamlar

sabah
tost yumurta ve yesillik
öğle
salata
aksam
4 tane salatalık

Dubu telafi etmissin canım gayet guzel
bisküvi..misir..börek :KK11: misir icerdigi yüksek nisasta yüzünden dahada istah acar sekeride yüksek sanirim...misiri bende severim ama ögle yeseydin bence sorun olmazdi...bisküvi...ister yulafli olsun ister form bisküviyi bana göre hepsi abur cubur :KK61: böregede birsey demiyorum umarim lezzetliydi ve tadina ala ala yemissindir :KK59: pismanlik yok unutmuyoruz yarin yeni bir saglikli beslenme ve spor günü öne bakiyoruz dönüp arkaya bakmak yok kizlar :KK55:
Himm benim diyetisyen gunde4yulafki 60g dondurmaya izin verdi arada yiyorum
Ama mısır seyyy:( burda köy pazarında çok taze Ankara da imkânı yok çok kötüler :( diye yidin valla ama cezami çektim ayakların agriyo yarında lapa yada ayça kaya yapcam telafi için
Harikasın ya ne güzel bebeğinle spor yapıyorsun bravo sana!:KK73:Börek olmayaymış iyiymiş ama 5 te yemişsin ve porsiyon normal o yüzden yine de aferin diyorum:KK36:
kışın digurmasaydim bu kilolari hiç almazdim üçüncü ayda başladık gezmeye 4aydir hergun yağmur demeden geziyiruz
Yaylalara bile goturdum :)

Tamda ben şimdi kitabı açtım ona bakıyordu:KK70:

Dubu telafi etmissin canım gayet guzel

Himm benim diyetisyen gunde4yulafki 60g dondurmaya izin verdi arada yiyorum
Ama mısır seyyy:KK43: burda köy pazarında çok taze Ankara da imkânı yok çok kötüler :KK43: diye yidin valla ama cezami çektim ayakların agriyo yarında lapa yada ayça kaya yapcam telafi için
kışın digurmasaydim bu kilolari hiç almazdim üçüncü ayda başladık gezmeye 4aydir hergun yağmur demeden geziyiruz
Yaylalara bile goturdum :)
sen bütün annelere örnek olmalısın ya şahane kadın :KK73:hem ruh sağlığı için de iyi eve tıkılmıyorsun bebekle hem de bebeğin ne güzel oksijen alıyor etrafını tanıyor, cidden çok etkilendim. BRAVO!bebeğine de burdan öpücükler:KK36:

Ay çok yorgunum yürürken saati unutuyorum, yoldada birini gordum :D eski erkek arkadaşım daha doğrusu ben gormedim az daha çarpıyordum kuzimle(kuzey ) ilgilenirken tasaduf işte kocam duysa kıskançlıktan patlar :D
Sonra birini gordum yeni doğum yapmış belli bebeği daha çok küçük ay hatunda ne popo ne göbek tam sınır olunacak cinslerden :D

@erigim lapa nasil oluyor ? ama kulaga hos gelmiyor...yada detoks günü yap...sirf sebze meyve sulari ile günü gecirmek...yani smothie filan da yapabilirsin.

@basen canım acayip moral veriyosun valla hasta olacak ateşi çıkacak diye korktukca daha çok oluyo
Dışarda oda keyifli hiç ağlamak zorlamak yok normalde maşallahli var çok hareketli boncuğum görenler benim hala nasıl şişko kaldığına hayret ediyor :D

Back