• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ (LİSTEYE GİRİŞ TARİHLERİ)

Potterhead(65.4/ / /% )yeni üye baş. kilosu:65.4 , hedef kilosu: 55 , başlangıç tarihi:20.08.2015
Perimmm07 (78/ / /% )yeni üye baş. kilosu:78, hedef kilosu: 65 , başlangıç tarihi:21.08.2015

Judiee ( 54.5/ / /%. )yeni üye baş. kilosu:54.5, hedef kilosu: 45 , başlangıç tarihi:23.08.2015
Fireofcharm(57/ / / /% )yeni üye baş. Kilosu: 57,hedef kilosu:45,başlangıç tarihi:23.08.2015
Basen(63/ / / /% )yeni üye baş. Kilosu:63,hedef kilosu:50,başlangıç tarihi:23.08.2015
Maisiyah-73(69/ / / /% )yeni üye baş. Kilosu:69,hedef kilosu:60,başlangıç tarihi:23.08.2015

millet karatay diyeti hakkında ne düşünüyosunuz

Sweetdimple Sweetdimple eski takımından mezun oldu süper kg verdi karatayla ve hala koruyor cansutr cansutr karatay yapıyor mesela

kulagim cinladi :KK70: simdi insan bu diyeti kendine uygun görüyorsa yapmali..ekmek..patates...makarna..pirinc...un nisasta vesaire yasak yani bunlari hayatindan cikarman gerekiyor.....birde en fazla 3 ögün yapabilirsin...eger 2-3 saatde bir illa birseyler yemek istiyorsaniz uygun degildir....ama saglikli bir sekilde beslenip..hareketi hayatinizin bir parcasi yapmak isterseniz dogru...cünkü karatay bir tek sekere karsi..meyveya bile izin var...ama misal kavun karpuz...cok seker icerdigi icin hos bakilmiyor yani...daha cok kuru kayisi..incir...(ben hurmayida severim ama karatay izin veriyormu bilmiyorm:KK43:)
bunlar kullaniliyor...yesil caya izin var..sekerli tüm icecekler yasak...aklina gelebilcek her türlü hazir sos..patlamis misir ve kizarmalar yasak taabiiki.....bol...dana eti..balik..tavuk..sebze yemekleri..istediginiz kadar salata..bulgur mercimek..yarma...sadece makarna..hamur yasak iste :rolleyes: ben yaklasik 7.8 beri yapmaya calisiyorum..ama cok kacamagim oldu :rolleyes: abur cubura zaafim var ve ilk kez annem babam tr oldugu icin bu rahatlik fazla geldi :KK70::KK70: sporuda biraz ihmal ettim ama yinede kilo vermis durumdayim..ben 3 saatde bir yemek yemenin benim hem yasam tarzima hem bünyeme biraz ters oldugunu fark ettim ve 2-3 ögünde daha basarili oldugumu fark ettim ve karatayda karar kildim...ki eskiden bir aksam yemeginden rahat 3-4 dilim beyaz ekmek hatta 5 oldugu da olmustur :KK57: tüketen bir insandim ve kilomun sebebi ekmek...ve abur cuburlarimdan oldugundan eminim o yüzden karataya uyarsam hedefime ulasacagima inaniyorum :KK59: kisacasi tavsiye ederim :rolleyes::KK71::KK70:

kulagim cinladi :KK70: simdi insan bu diyeti kendine uygun görüyorsa yapmali..ekmek..patates...makarna..pirinc...un nisasta vesaire yasak yani bunlari hayatindan cikarman gerekiyor.....birde en fazla 3 ögün yapabilirsin...eger 2-3 saatde bir illa birseyler yemek istiyorsaniz uygun degildir....ama saglikli bir sekilde beslenip..hareketi hayatinizin bir parcasi yapmak isterseniz dogru...cünkü karatay bir tek sekere karsi..meyveya bile izin var...ama misal kavun karpuz...cok seker icerdigi icin hos bakilmiyor yani...daha cok kuru kayisi..incir...(ben hurmayida severim ama karatay izin veriyormu bilmiyorm:KK43:)
bunlar kullaniliyor...yesil caya izin var..sekerli tüm icecekler yasak...aklina gelebilcek her türlü hazir sos..patlamis misir ve kizarmalar yasak taabiiki.....ede kaç kilodan kaç kiloya düştün?bol...dana eti..balik..tavuk..sebze yemekleri..istediginiz kadar salata..bulgur mercimek..yarma...sadece makarna..hamur yasak iste :rolleyes: ben yaklasik 7.8 beri yapmaya calisiyorum..ama cok kacamagim oldu :rolleyes: abur cubura zaafim var ve ilk kez annem babam tr oldugu icin bu rahatlik fazla geldi :KK70::KK70: sporuda biraz ihmal ettim ama yinede kilo vermis durumdayim..ben 3 saatde bir yemek yemenin benim hem yasam tarzima hem bünyeme biraz ters oldugunu fark ettim ve 2-3 ögünde daha basarili oldugumu fark ettim ve karatayda karar kildim...ki eskiden bir aksam yemeginden rahat 3-4 dilim beyaz ekmek hatta 5 oldugu da olmustur :KK57: tüketen bir insandim ve kilomun sebebi ekmek...ve abur cuburlarimdan oldugundan eminim o yüzden karataya uyarsam hedefime ulasacagima inaniyorum :KK59: kisacasi tavsiye ederim :rolleyes::KK71::KK70:
canım ne kadar sürede kaç kilodan kaç kiloya düştün?

canım ne kadar sürede kaç kilodan kaç kiloya düştün?

7.8-24.8 yaklasik 2 haftada basda 81 dim bu sabah 78,3 gördüm ama dedigim gibi abur cuburum cok oldu..ve spor misal cumadan beri birsey yapmadim :KK20::KK11: + adetliyim suan :mad: ama kesinlikle tavsiye ederim...ama ben zaten önceden (20.7 )karataya benzer sekilde benzemeye baslamistim ama ödem filan gittigini pek sanmiyorum yagdan gitmistir karatayla umarim :oops:

cok güzel bir basari hikayesi...uzun ama tavsiye ederim.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...o-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.262319/

Selam hanımlar :KK54:

Ben de 1.60 boyunda ve 57.4 kiloyum
Normalde kilom hep 59 du ama yeni yeni biraz verdim. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. :KK72:Ama birşeyi canım çok isterse tadımlık yiyorum ve aklım kalmıyor. (yoksa sonradan acısını fena çıkarıyorum.) Akşamları yürüyüş yapıp sabahları mekik çekmeye çalışıyorum. :KK49:Hedefim 48 kg olmak.

Bunlar dışında izmirde ünv. Okuyorum ama normalde ailem istanbulda yaşıyor tabi. Yani şu an istanbuldayım. 21 yaşındayım. Erigim beni bu gruba davet etti. Kendisine çook teşekkür ediyorum. :KK200: Kuralları elimden geldiğince okudum ama umarım bir hata yapmam. :KK23:

Bugün iyi bir azarı hak ediyorum.Dün millete fırça atan ben bugün AVM'de annemin ısrarlarına dayanamayıp Popeyes'tan yemek yedim :KK17: 15'li nugget (Tabii ki hepsini kendim yemedim toplamda 8-9 tane yemişimdir) içecek olarak kola :KK42::KK42::KK42: Patates kızartması :KK61:1 biscuit,4 soğan halkası ve tabii ki soslarr.....:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Ayrıca kahvaltıda da kendimi aştım.10 tane patates kızartması,5 çatal patlıcan ezmesi,1 kızartılmış yeşil biber,domates ve salatalık :KK61: Ayrıca bugün spora da gitmedim.Ama AVM'de ayaklarım koptu.Söz birazdan egzersiz yapacağım.

Bugün iyi bir azarı hak ediyorum.Dün millete fırça atan ben bugün AVM'de annemin ısrarlarına dayanamayıp Popeyes'tan yemek yedim :KK17: 15'li nugget (Tabii ki hepsini kendim yemedim toplamda 8-9 tane yemişimdir) içecek olarak kola :KK42::KK42::KK42: Patates kızartması :KK61:1 biscuit,4 soğan halkası ve tabii ki soslarr.....:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Ayrıca kahvaltıda da kendimi aştım.10 tane patates kızartması,5 çatal patlıcan ezmesi,1 kızartılmış yeşil biber,domates ve salatalık :KK61: Ayrıca bugün spora da gitmedim.Ama AVM'de ayaklarım koptu.Söz birazdan egzersiz yapacağım.

Ya benim annemde böyle yapıyor:mad:

7.8-24.8 yaklasik 2 haftada basda 81 dim bu sabah 78,3 gördüm ama dedigim gibi abur cuburum cok oldu..ve spor misal cumadan beri birsey yapmadim :KK20::KK11: + adetliyim suan :mad: ama kesinlikle tavsiye ederim...ama ben zaten önceden (20.7 )karataya benzer sekilde benzemeye baslamistim ama ödem filan gittigini pek sanmiyorum yagdan gitmistir karatayla umarim :oops:

cok güzel bir basari hikayesi...uzun ama tavsiye ederim.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...o-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.262319/
Gerçekten çok güzel bir hikaye . Böyle hikayeler okuyunca gaza geliyorum. Ama yemek saati gelince hepsi çıkıyor aklımdan :(

hayııııır iki gün sonra annemle avmye gidiyoruzz :( annem normalde yapmadığı şeyleri ben diyetteyken yapıyor hep korktum:KK17: yerken spor yaptığın anları düşün kız çok olmuş bugün :KK43:

bugün düne göre biraz daha iyiyim sanki
sabah:
1kaşık tuzlu yoğurt
yarım dilim ekmek
1kase yoğurt (sabah sabah hiç iyi gitmiyormuş)

öğle:
6kaşık türlü
yarım kase salata(domates-soğan)
1kase cacık
yarım dilim ekmek

akşam:
1 dilim ekmek
2kase cacık
1fincan yeşil çay

su:3 litre

bugün düne göre biraz daha iyiyim sanki
sabah:
1kaşık tuzlu yoğurt
yarım dilim ekmek
1kase yoğurt (sabah sabah hiç iyi gitmiyormuş)

öğle:
6kaşık türlü
yarım kase salata(domates-soğan)
1kase cacık
yarım dilim ekmek

akşam:
1 dilim ekmek
2kase cacık
1fincan yeşil çay

su:3 litre
Yoğurt günü olmuş bu gün. :KK48: sporunda çok güzel. Maşallah ya. Benim bu gün biraz hamur günü gibi olduda :KK34:

Yoğurt günü olmuş bu gün. :KK48: sporunda çok güzel. Maşallah ya. Benim bu gün biraz hamur günü gibi olduda :KK34:

diyete başladığım günde beri yoğurtçuyum uzun süre tok tutuyor teşekkür ederim:KK9:menünü görmedim birazcık sabır sadece ben baştan bozmak istemiyorum ah bu arada tekrar hoşgeldin:KK5:

kızlar bugünkü menüm

sabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik
130 squat

öğlen

yağsız limonsuz tavuklu salata

akşam

bir paket yağsız ton balığı - 120 gr
iki salatalık
5 yeşil zeytin

şimdi de günlük yeşil elmamı yiyeceğim. squat da yaparım biraz bu akşam.

ben annemi de sürükledim şimdi yediklerimizi birbirime atıyoruz whatsapptan anne kız zayıflayacağız siz de annelerinizi ikna etsenize

benim annem türk işi sabah kahvaltıdan sonra başlar öğlen yemeğinden önce bırakır almayim teşekkürler ama yine de çok güzel bir fikir hep çevremde böyle biri olsun istedim:KK64:

kızlar bugünkü menüm

sabah
2 avuç çiğ badem
5 kuru erik
130 squat

öğlen

yağsız limonsuz tavuklu salata

akşam

bir paket yağsız ton balığı - 120 gr
iki salatalık
5 yeşil zeytin

şimdi de günlük yeşil elmamı yiyeceğim. squat da yaparım biraz bu akşam.
Müthişş :KK9:

Back