Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Süperrr!!! 4 kaşıktan bir şey çıkmaz hem

Menüm:
Sabah: 2 yumurta omlet ceviz peynir 4 cherry domates

Ara yok kahvalti 11 gibiydi sanirim

Aksam 19 (evet biraz geciktim)...bol salata ve 8 tane etsiz cig köfte taabi bol limon sIKIp marula sarilip yendi..yorumlarinizi bekliyorum..koyu sohbet var hemen laptopa geciyorum ayrilmayin sakin

İyi geceler hanımlar,
bende aranızda olmak istedim ve 10. takıma gelmem söylendi .
Ben 42 yaşında üç çocuk annesi 166 boyunda 69 kiloydum en son gecen pazartesi tartıldım ve 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum. Yaklaşık 5 yıl önce kadar 9. takımda 20 kilo ya yakın verdim ama son 2 yıldır şartlardan ve bazı rahatsızlıklardan sonra 10 kilo kadar aldım ve tekrar sizlerle motive olarak kilo vermek istiyorum

Aynen ben de kapayım laptopu Telefondan olmuyor.Menü oldukça iyi de 19 çok geç ya

yogurt corbasi, yogurt ve salata disinda kalanlari ben olsaydim yemememeyi calisirdim öyle diyim...karatay yapmaya calistigim icin..ekmek..makarna..patates..pirinc.. yememeye calisiyorum..ve ben eskiden cok ekmek yiyen bir insandim ve bunun kilo yaptigina artik 100% eminim. ondan makarnada bir nevi ekmekdir sonucta hamurdan elde ediliyor....nesquik cok seker icerir...baska bir sekilde kahvalti etmeye calisin...

İmmm miss gibi karatay menüsü rakibem
Uç çocuk 66kg ay abla diyelim mi takımımızın ablası ol ben Ayfer takım kaptanı hg ben tek çocuk 82.5 oluyum ben oluyum
Aynen ben de kapayım laptopu Telefondan olmuyor.Menü oldukça iyi de 19 çok geç ya
ayy nispetmi napiyonuz yaa telden devam etmeliyim laptop evde

aksam kavun..ekmek kahvaltida tost yedigin icin günün devamindada canin karbonhidrat cekti pisman olmaman gerek yedin baklavayi affiyet olsun pismanlik neye yarar yarin kacamak yapmazsin dengelenir ama kendimi stress edip can SIKmaya degmez...sadece zayiflamak icin bunu bir hayat tarzi gibi düsünün cünkü eski aliskanliklara dönersek diyet bittikten sonra eski kilolarada döneriz o yüzden uzun süre nasil beslenmeyi sagliyabilcez ona alistirmamiz gerek kendimizi.cokk fazla stress baski yaparsak yarida birakma tehlikesi var aman dikkat...ayrica 1 tane yedin diye koyvermemen gerek iste burda düsünce yapisi degismeli 1 tane yedim tadina vardim 1 lokmam son lokmam 2...ci 3cü lokmada tad alma degil nefsini doyurmak oluyor...eee biz kendi nefsimiz terbiye etmesini bilmemiz gerek...nefsimizin kölesi degil o bizim kölemiz olmasi gerek.

Hoşgeldinizzz.Ben takımın bızdığı Yaşım 17.Motivasyon için yardımcı olabilirimmmm

Sıkmayın canınızı hayırlısı buymuş.Ne zaman çıkıyor alçılar?
Ne yazık ki suan belirsiz. Umarım iki hafta sonra çıkar.
hosgeldin

Hepinizin menüleri iyi kızlar. Ufak kaçamakları saymazsak tabii :) ne yediğiniz değil ne kadar yediğimiz önemli bence. Birde yediklerin iz için pismanlik duymayın. Biraz daha hareket ile telafi etmeye çalışın. İnanın düşünme şekli kötü etkiliyor . Bunun bir numaralı ispatı benim . Olumsuz düşünce kilo alacağım korkusu ile zayiflanmiyor.

yeterince spor yapmissin rakibem bence stress yapma bosuna

Abla diyebilirsin tabi memnun olurum 21 yaşında kızım var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…