- 24 Nisan 2015
- 414
- 528
- 18
Süperrr!!! 4 kaşıktan bir şey çıkmaz hemMenüm ;
Sabah(07:00)
1turk kahvesi şekersiz
1sb süte 4yk yulaf
Öğle(11:30)
1yumurta
30g peynir
1dlm ekmek
Yeşillik
Akşam(16:30)
4yk mantı
Büyük kase salata
Su:3lt
Spor:2saat yuruyus
30dk aletle çalışma
İnşallah mantı erimiştir
Aynen ben de kapayım laptopuMenüm:
Sabah: 2 yumurta omlet ceviz peynir 4 cherry domates
Ara yok kahvalti 11 gibiydi sanirim
Aksam 19 (evet biraz geciktim)...bol salata ve 8 tane etsiz cig köfte taabi bol limon sIKIp marula sarilip yendi..yorumlarinizi bekliyorum..koyu sohbet var hemen laptopa geciyorum ayrilmayin sakin
sabah:
1 küçük dilim pizza
1 bardak nesquikli süt
öğle:
1tabak salçalı makarna
1tabak salata
1kase yoğurt çorbası
akşam:
1dilim ekmek
1kase yoğurt
2 çatal makarna
2 çatal otlu börek
yarım bardak kola
su: 2.5litre
spor: 1saat ip
İmmm miss gibi karatay menüsü rakibemMenüm:
Sabah: 2 yumurta omlet ceviz peynir 4 cherry domates
Ara yok kahvalti 11 gibiydi sanirim
Aksam 19 (evet biraz geciktim)...bol salata ve 8 tane etsiz cig köfte taabi bol limon sIKIp marula sarilip yendi..yorumlarinizi bekliyorum..koyu sohbet var hemen laptopa geciyorum ayrilmayin sakin
Uç çocuk 66kg ay abla diyelim mi takımımızın ablası ol ben Ayfer takım kaptanı hg ben tek çocuk 82.5İyi geceler hanımlar,
bende aranızda olmak istedim ve 10. takıma gelmem söylendi .
Ben 42 yaşında üç çocuk annesi 166 boyunda 69 kiloydum en son gecen pazartesi tartıldım ve 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum. Yaklaşık 5 yıl önce kadar 9. takımda 20 kilo ya yakın verdim ama son 2 yıldır şartlardan ve bazı rahatsızlıklardan sonra 10 kilo kadar aldım ve tekrar sizlerle motive olarak kilo vermek istiyorum
ayy nispetmi napiyonuz yaa telden devam etmeliyim laptop evdeAynen ben de kapayım laptopuTelefondan olmuyor.Menü oldukça iyi de 19 çok geç ya
kahve hiç sevmiyorum tek oluru nesquik bende zamanla miktarı azaltmaya çalısırım yapacak birşey yokŞekersiz kahve ile tüketemez misiniz?
an itibariyle bugun ki yemek yemem bitmiştir. kahvaltıda tost ve yumurta ve öğlen ızgara 200 gr et yanında salata ve 1 dilim fıstıklı baklavaaksam da yogurt yumurta kavun ve ekmek yedim. bugun kendimi nasıl zor zaptettim anlatamam. tatlı tatlı diye nasıl gerildiğimi anlatamam. ortaköye gittik waffle yememek için cok zor durdum. kokuyodu bide mis gibi. toparlamam lazım. ama sabah 300 kalori yaktım ormanda(göğüs bandım var nabzıma göre kaç kalori yaktığımı hesaplıyo) azcık pişmanım keske baklavayı ve akşam yediklerimi yemeseydim.
Hoşgeldinizzz.Ben takımın bızdığıİyi geceler hanımlar,
Ben 42 yaşında üç çocuk annesi 166 boyunda 69 kiloydum en son gecen pazartesi tartıldım ve 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum. Yaklaşık 5 yıl önce kadar 9. takımda 20 kilo ya yakın verdim ama son 2 yıldır şartlardan ve bazı rahatsızlıklardan sonra 10 kilo kadar aldım ve tekrar sizlerle motive olarak kilo vermek istiyorum
Ne yazık ki suan belirsiz. Umarım iki hafta sonra çıkar.Sıkmayın canınızı hayırlısı buymuş.Ne zaman çıkıyor alçılar?
hosgeldinİyi geceler hanımlar,
Teşekkür ederim canım benim benimde 2 kızım bir oğlum var büyük kızım 21 küçük kızım 14 oğlum 13 yaşında teyze de diyebilirsiniz ablada takıntılı biri değilimdirHoşgeldinizzz.Ben takımın bızdığıYaşım 17.Motivasyon için yardımcı olabilirimmmm
teşekkür ederim hepinizeNe yazık ki suan belirsiz. Umarım iki hafta sonra çıkar.
hosgeldin
Menüm ;
Sabah(07:00)
1turk kahvesi şekersiz
1sb süte 4yk yulaf
Öğle(11:30)
1yumurta
30g peynir
1dlm ekmek
Yeşillik
Akşam(16:30)
4yk mantı
Büyük kase salata
Su:3lt
Spor:2saat yuruyus
30dk aletle çalışma
İnşallah mantı erimiştir
Abla diyebilirsin tabi memnun olurum 21 yaşında kızım var benimİmmm miss gibi karatay menüsü rakibem
Uç çocuk 66kg ay abla diyelim mi takımımızın ablası ol ben Ayfer takım kaptanı hg ben tek çocuk 82.5oluyum ben oluyum
ayy nispetmi napiyonuz yaa telden devam etmeliyim laptop evde
Tamdır o halde takımın ablasida geldiAbla diyebilirsin tabi memnun olurum 21 yaşında kızım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?