• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlaaar en büyük sınavımı verdim şimdilik. Demin ailecek kebapçıya gittik ve tabiri caizse o pofuduk ekmekleri tulumu tereyağını, içli köfteleri GÖMEN ben sadece kuzu şişin yarısını ve gâvurdağı salatasını yedim. Bir alkış alabilir miyim lütfen ? Bir de ben on yaşımdan beri diyetle uğraşıyorum ve çoğunuz gibi bir kere bozunca hepsini koyveriyorum ve moral bozukluğuyla daha çok yiyorum. Bu sefer öyle olmayacak arkadaşlar çünkü her seferinde yeniden başlatmaktan bıktım usandım. Artık bir kere bozunca ertesi gün telafi ediyoruz ve burada günah çıkarıp cezamızı çekiyoruz. HERKES BU KILOLARI BU SEFER VERECEK. Yeniden başlamamanın tek yolu pes etmemek!

Sürekli popomu saklamaya çalışmaktan da bıktım artık bu sefer kilolarımı veriyorum ve yaşıtlarım gibi kot pantolonu uzun hırkalar falan olmadan giyiyorum. BU SEFER OLACAK KIZLAR HEPINIZE İNANIYORUM!

Hanımlar alın bakalım yanınıza sularınızı böyle kuru kuruya muhabbet mi olur :63:
Yoğurt kurune başladım su içmekten wcde yatar olduk :D
Kızlaaar en büyük sınavımı verdim şimdilik. Demin ailecek kebapçıya gittik ve tabiri caizse o pofuduk ekmekleri tulumu tereyağını, içli köfteleri GÖMEN ben sadece kuzu şişin yarısını ve gâvurdağı salatasını yedim. Bir alkış alabilir miyim lütfen ? Bir de ben on yaşımdan beri diyetle uğraşıyorum ve çoğunuz gibi bir kere bozunca hepsini koyveriyorum ve moral bozukluğuyla daha çok yiyorum. Bu sefer öyle olmayacak arkadaşlar çünkü her seferinde yeniden başlatmaktan bıktım usandım. Artık bir kere bozunca ertesi gün telafi ediyoruz ve burada günah çıkarıp cezamızı çekiyoruz. HERKES BU KILOLARI BU SEFER VERECEK. Yeniden başlamamanın tek yolu pes etmemek!

Sürekli popomu saklamaya çalışmaktan da bıktım artık bu sefer kilolarımı veriyorum ve yaşıtlarım gibi kot pantolonu uzun hırkalar falan olmadan giyiyorum. BU SEFER OLACAK KIZLAR HEPINIZE İNANIYORUM!
ohhh al-Din alkışları iradene sağlık
Aynen tekrar başa dönmek yok canım

:KK9::KK9::KK9: :rolleyes: aynen öyle cok haklisin...artik degisecez bende 13/14 yasindan beri zayiflamaya calisiyorum bu yeni yila citi piti girmek istiyorum..özellikle burda (almanyada) insanlar kisin kilo alirlar :KK70: millet kilo almisken ben incecik olacagim :KK70::KK70:

:KK37::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın, kilo takıntıı olduğum için doktor bana antidepresan vermişti dun yanlısşlıkla unutup akşsamda içtim ve nasıl bir uyku! size anlatamam. 11 saat uyudum. e geç kalkınca ormanda yürüyüşede gidemedim. ama birazdan kangoo jump a gitcem. bugun tekrar dikkat etcem. dün geldi geçti değil mi.. dün hata yaptım diye bugun de devam etmemin bi anlamı yok. bişey söylicem whatsapp grubu falan mı acsak? hani zor zamanlarımızda anında birbirimize ulaşırız. ne dersiniz?

Aynen çok güzel olduk böyle tam 11kisiyiz :KK70:
@keskee ve @kimyager 1508 siz bu kadar geçmişi nasıl okuyacaksınız yarın :KK70:

günaydın hatunlarrrr :KK5::KK5:

anaaammmm dün giremedim baya kaynatmışşsınız sabahtan beri oku oku gözlerim şaşı olacak sandım :confused::confused:

dün sabah kayınvalidemlerde kahvaltıdaydık birde misafir vardı haliyle masa çoookkk zengindi ve birazcık kaçırdım galiba :KK23:. akşamada düğüne gittik.

dünkü menüm;
sabah kalkar kalkmaz 09:30 gibi yarım litre limonlu karbonatlı su ve yoğurt kürü
11:30'da geç kahvaltı , 1 haşlanmış yumurta, domates salata zeytin peynir, 2-3 dilim çavdar ekmeği, kuymak vardı 4-5 lokma aldım :KK22: 2 lokma simit, 1 ince dilim sucuk ve şekersiz çay

o kadar doymuşum ki ara öğün yemedim sadece soda ve su içtim

akşam düğüne gittik trafikten dolayı erken çıktık ve yemeği dışarda yedik, akşamda çiğer, salata ve ayran ve maalesef yine ekmek yedim.

ama düğünde o kadar oynadım ki kan ter içinde kaldım.
düğünde de dondurmalı pasta yedim ,

gece yatmadan öncede yoğurt kürümü yedim.

dün baya kaçırmışım aslında ama düğünde yaktığımı düşünüyorum :KK6:

sabah kalkınca karbonatlı suyumu içtim, kahvaltıda da kepekli ekmek sandiviç zeytin ve biraz kaşar yedim. iş yerinde domates salata yoktu

Back