• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhabaa ben de yeni katıldım 17 yaşında 150 boyunda 54.5 kiloyum 1haftadır ''50-59 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor'' grubunda diyet ve sporumu sürdürüyordum ama sayımız az olduğu için yeterli motive olmadım. yakalım o yağları!!En Büyük KK
Hosgeldin canım bi bizdik daha ay yaş ortalamamiz gittikçe düşüyor
hosgeldin canım. Bende senin gibi çok kilo alıp verdim o sebeple psikolojini anlıyorum ama önemli olan sabır ve azim basaracagiz hepberaber

hosgeldin sloganı s3vdim yakalım yağları tunaydin kızlar. Ben yine 9 da kalktım ama eşimin kalması 11 bulunca çok acıktım tabii . Sonrasında iki simit birden yedim kahvaltıda :KK43: acaba kaç kiloyum çok merak ediyorum. Gece ayağımi n ağrısından uyuyamadim . Şu alçı bir çıksa kızlar ya :KK43:
Canım bol bol yoğurt tuket süt urunleri tuket birde ben sevmem ama kemik kaynatıp çorbalsra kat biran önce iyiles ve proteini artık zaten hareket etmiyorsun birde iki simit asla bir daha olmasın
Harikasın canım. Başkasına yemek yaparken diyet yapmak iki kat zor olmalı. Ben de bu sabah iki dilim çavdar ekmeği, 2 haşlanmış yumurta ve 6 adet yeşil zeytin yedim. Üzerine de sade türk kahvemi içtim. Çok hafif hissediyorum. :KK49:
Ben de çok hafif hissediyorum superrr yaaaa
Bende kardesime kahvalti hazirladim domatesli sucuk :rolleyes::rolleyes: hattagözü önümde yedi ama benim hic cnm cekmedi gözüm dahi kaymadi :confused::KK70::KK71: @erigim bak ikimizde ayni tarihte citir olcaz citir :KK71::KK36:
Afiyrt olsun kardeşine bizde citirliga doğru yol alalım hobaaa:KK73:
Sen kalkar kalkmaz kahvalti et cnm yada sabah sporunu yap 1 saat sonra dus al kahvaltiyi filan hazirladinmi derken 11 olur ayrica yaptigin sor bir yandanda birazda istahini kapatir + o yorucu anlari dusunup daha kontröllü olursun..2 simit :KK11:
Kız ayağını kırmış seke seke mi spor yapsın :D
slm arkadaşlar..
şu ana kadar ki menüm fena değil..
sabah:1 büyük bardak su
söğüş yumurta 3dilim tam buğday
sonra 1 çikolatalı krep..3 bardak çay..şekeri azaltmaya çalışıyorum..
gün içinde 2,5 lt su biçmeye çalışcam..
abooo çikolatalı krep mi vuuu ekmekte çok olmus:mad:olmus toroya yarışmadan 300squat

Hosgeldin canım bi bizdik daha ay yaş ortalamamiz gittikçe düşüyor

Canım bol bol yoğurt tuket süt urunleri tuket birde ben sevmem ama kemik kaynatıp çorbalsra kat biran önce iyiles ve proteini artık zaten hareket etmiyorsun birde iki simit asla bir daha olmasın

Ben de çok hafif hissediyorum superrr yaaaa

Afiyrt olsun kardeşine bizde citirliga doğru yol alalım hobaaa:KK73:

Kız ayağını kırmış seke seke mi spor yapsın :KK70:
abooo çikolatalı krep mi vuuu ekmekte çok olmus:mad:olmus toroya yarışmadan 300squat
canım çikolatalı krep fazla gibi olsada onu akşam yemeğinde dengeliyorum..hafta sonu olunca muhabbet falan gidiyor maalesef..

Sen kalkar kalkmaz kahvalti et cnm yada sabah sporunu yap 1 saat sonra dus al kahvaltiyi filan hazirladinmi derken 11 olur ayrica yaptigin sor bir yandanda birazda istahini kapatir + o yorucu anlari dusunup daha kontröllü olursun..2 simit :KK11:

alpikesonsuz alpikesonsuz kusura bakmayin unutmusum ayaginizin kirik oldugunu :KK17: cokkk gecmis olsun

ögrencimisin ne is yapiyorsun ? aaa benle ayi boydasin ve hedef ayni sayilir :KK23::KK36: sen su an kac beden kot giyiyorsun sorabilirsem ??:oops:

ben bir yıldır çalışıyorum, stajyer avukatım, sen napıyorsun, öğrenci misin? valla ne zamandır kot giymedim, sürekli elbise ve etek giyiyorum popom kocaman diye. Ama pantolonlarda 42 oluyor sanırım ama işte tuniksiz veya uzun bir hırka giymeden giyemiyorum :KK43: şu kiloları verince sırf pantalon giyicem valla :110:

Amaniiin ne güzel kaynaşmış bu takımmm :KK68: Ben hemen menümü aktarıyorum.Şu saatten sonra bir şey yemem zaten.Su bildirimimi de daha sonra yaparım.

SABAH
Domates-Salatalık
Bir kibrit kutusu kadar tam yağlı peynir
4 zeytin
1 truffle

İKİNDİ(AKŞAM YEMEĞİ)(16:30)
1 lahmacun
Domates-salatalık
Turşu

Bugün annemin misafirleri vardı.Tabi ki tatlı işi bana düştü.Truffle yaptım.Ayrıca fincan tatlısı.Veee sadece truffle dan emin olmadığım için 1 tane yiyip tadına baktım.Onun dışında pasta,börek,poğaça hiç bir şey yemedim.Köstebek pasta bile yemedim :-) Anlayacağınız her şey sizinle bitiyor.Hayır demek hiç zor değil.Hedefinize ulaşana kadar sabır.Daha sonra az da olsa yersiniz bir şekilde.Bizler aciz değiliz olamayız.Ha gayrett :KK50:

SPOR
Kahvaltımdan sonra salona geçtim
11 kilometre bisiklet sürdüm
400*1 ve 100*4 olmak üzere bacak hareketlerimi yaptım
20 dakika kadar masa tenisi oynadım
15*3 kol hareketimi yaptım
Eliptik bisiklette 1 kilometre takıldım :KK53:

Bugün annemin misafirleri vardı.Tabi ki tatlı işi bana düştü.Truffle yaptım.Ayrıca fincan tatlısı.Veee sadece truffle dan emin olmadığım için 1 tane yiyip tadına baktım.Onun dışında pasta,börek,poğaça hiç bir şey yemedim.Köstebek pasta bile yemedim :-) Anlayacağınız her şey sizinle bitiyor.Hayır demek hiç zor değil.Hedefinize ulaşana kadar
bu misafir işi bana örnek olsun bayıldım çok zor.

kızlar sizce kardiyo yatmadan 30dk önce felan mı yapılmalı yoksa sabah kalkınca bir yoğurt yiyip felan mı ben gece 1saat ip atlıyorum ama resmen boş boş duruyormuşum gibi geliyor bana sabahları endişeleniyorum bunca emek için. hangi saatler yapsam etkisini daha çabuk alırım

kızlar sizce kardiyo yatmadan 30dk önce felan mı yapılmalı yoksa sabah kalkınca bir yoğurt yiyip felan mı ben gece 1saat ip atlıyorum ama resmen boş boş duruyormuşum gibi geliyor bana sabahları endişeleniyorum bunca emek için. hangi saatler yapsam etkisini daha çabuk alırım

favorim...sabah ac karnina cünkü vücütta migdede besin yok...o an yagdan gidiyor diye biliyorum hatta spor hocama sormustum oda sabahi tavsiye etmisti..sadece antremansiz olanlar icin yorucu olabildigini dikkat gerek demisti......ama aksamda yapinca keyfi bir ayri oluyor...sonra ilik bir dus hoppp yataga mis gibi uykunun tadi cikar:KK59:

Amaniiin ne güzel kaynaşmış bu takımmm :KK68: Ben hemen menümü aktarıyorum.Şu saatten sonra bir şey yemem zaten.Su bildirimimi de daha sonra yaparım.

SABAH
Domates-Salatalık
Bir kibrit kutusu kadar tam yağlı peynir
4 zeytin
1 truffle

İKİNDİ(AKŞAM YEMEĞİ)(16:30)
1 lahmacun
Domates-salatalık
Turşu

Bugün annemin misafirleri vardı.Tabi ki tatlı işi bana düştü.Truffle yaptım.Ayrıca fincan tatlısı.Veee sadece truffle dan emin olmadığım için 1 tane yiyip tadına baktım.Onun dışında pasta,börek,poğaça hiç bir şey yemedim.Köstebek pasta bile yemedim :-) Anlayacağınız her şey sizinle bitiyor.Hayır demek hiç zor değil.Hedefinize ulaşana kadar sabır.Daha sonra az da olsa yersiniz bir şekilde.Bizler aciz değiliz olamayız.Ha gayrett :KK50:

SPOR
Kahvaltımdan sonra salona geçtim
11 kilometre bisiklet sürdüm
400*1 ve 100*4 olmak üzere bacak hareketlerimi yaptım
20 dakika kadar masa tenisi oynadım
15*3 kol hareketimi yaptım

Maasallah :nazar::nazar::nazar: Nazar degmesin cok iyi gidiyorsun bu hafta takim ici en yüksek yüzdeyi sen kapicaksin sanirim :KK66::KK9::rolleyes::KK71:

favorim...sabah ac karnina cünkü vücütta migdede besin yok...o an yagdan gidiyor diye biliyorum hatta spor hocama sormustum oda sabahi tavsiye etmisti..sadece antremansiz olanlar icin yorucu olabildigini dikkat gerek demisti......ama aksamda yapinca keyfi bir ayri oluyor...sonra ilik bir dus hoppp yataga mis gibi uykunun tadi cikar:KK59:
aynen öyle çok rahat uyuyor insan sanırım sabah yapmayı denicem hazır okul yok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :KK15:

Ooo muhabbet bolmus. Kimse olmaz diyenbakmamistim pek. İyidilekler için sağ olun kızlar . Alçı ayaktan çıkana kadar diet yapmayacagim. Tabi elimden geldiğince karbonhidrat tan kaçmaya çalışıyorum. Ama ne yazık ki evde sadece esim var. O da yemek yapamıyor. Mecbur hazır şeyler tüketiyoruz.

Suan sadece sizinle takılıp hazırlanıyorum zayıflama işine diyelim :) aslında ne güzel planlamistim. Spor yürüyüş yapacak bisiklet alacak bol hareket ve sıcaklar la incecik olacaktım. Ama kader ayağımi kırdım

ben bir yıldır çalışıyorum, stajyer avukatım, sen napıyorsun, öğrenci misin? valla ne zamandır kot giymedim, sürekli elbise ve etek giyiyorum popom kocaman diye. Ama pantolonlarda 42 oluyor sanırım ama işte tuniksiz veya uzun bir hırka giymeden giyemiyorum :KK43: şu kiloları verince sırf pantalon giyicem valla :110:

ben daha üniverste okuyorum ögretmen olucaz insallah :KK49: ooo is hayatinda basarilar dilerim..:KK49:

sabah:
1 küçük dilim pizza
1 bardak nesquikli süt

öğle:
1tabak salçalı makarna
1tabak salata
1kase yoğurt çorbası

akşam:
1dilim ekmek
1kase yoğurt
2 çatal makarna
2 çatal otlu börek