- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Hosgeldin canım bi bizdik daha ay yaş ortalamamiz gittikçe düşüyormerhabaa ben de yeni katıldım 17 yaşında 150 boyunda 54.5 kiloyum 1haftadır ''50-59 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor'' grubunda diyet ve sporumu sürdürüyordum ama sayımız az olduğu için yeterli motive olmadım. yakalım o yağları!!
Canım bol bol yoğurt tuket süt urunleri tuket birde ben sevmem ama kemik kaynatıp çorbalsra kat biran önce iyiles ve proteini artık zaten hareket etmiyorsun birde iki simit asla bir daha olmasınhosgeldin canım. Bende senin gibi çok kilo alıp verdim o sebeple psikolojini anlıyorum ama önemli olan sabır ve azim basaracagiz hepberaber
hosgeldin sloganı s3vdim yakalım yağları tunaydin kızlar. Ben yine 9 da kalktım ama eşimin kalması 11 bulunca çok acıktım tabii . Sonrasında iki simit birden yedim kahvaltıda acaba kaç kiloyum çok merak ediyorum. Gece ayağımi n ağrısından uyuyamadim . Şu alçı bir çıksa kızlar ya
Ben de çok hafif hissediyorum superrr yaaaaHarikasın canım. Başkasına yemek yaparken diyet yapmak iki kat zor olmalı. Ben de bu sabah iki dilim çavdar ekmeği, 2 haşlanmış yumurta ve 6 adet yeşil zeytin yedim. Üzerine de sade türk kahvemi içtim. Çok hafif hissediyorum.
Afiyrt olsun kardeşine bizde citirliga doğru yol alalım hobaaaBende kardesime kahvalti hazirladim domatesli sucuk hattagözü önümde yedi ama benim hic cnm cekmedi gözüm dahi kaymadi @erigim bak ikimizde ayni tarihte citir olcaz citir
Kız ayağını kırmış seke seke mi spor yapsınSen kalkar kalkmaz kahvalti et cnm yada sabah sporunu yap 1 saat sonra dus al kahvaltiyi filan hazirladinmi derken 11 olur ayrica yaptigin sor bir yandanda birazda istahini kapatir + o yorucu anlari dusunup daha kontröllü olursun..2 simit
abooo çikolatalı krep mi vuuu ekmekte çok olmusolmus toroya yarışmadan 300squatslm arkadaşlar..
şu ana kadar ki menüm fena değil..
sabah:1 büyük bardak su
söğüş yumurta 3dilim tam buğday
sonra 1 çikolatalı krep..3 bardak çay..şekeri azaltmaya çalışıyorum..
gün içinde 2,5 lt su biçmeye çalışcam..