• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

an itibariyle bugun ki yemek yemem bitmiştir. kahvaltıda tost ve yumurta ve öğlen ızgara 200 gr et yanında salata ve 1 dilim fıstıklı baklava :( aksam da yogurt yumurta kavun ve ekmek yedim. bugun kendimi nasıl zor zaptettim anlatamam. tatlı tatlı diye nasıl gerildiğimi anlatamam. ortaköye gittik waffle yememek için cok zor durdum. kokuyodu bide mis gibi. toparlamam lazım. ama sabah 300 kalori yaktım ormanda(göğüs bandım var nabzıma göre kaç kalori yaktığımı hesaplıyo) azcık pişmanım :( keske baklavayı ve akşam yediklerimi yemeseydim.

sabah:
1 küçük dilim pizza
1 bardak nesquikli süt

öğle:
1tabak salçalı makarna
1tabak salata
1kase yoğurt çorbası

akşam:
1dilim ekmek
1kase yoğurt
2 çatal makarna
2 çatal otlu börek
yarım bardak kola

su: 2.5litre
spor: 1saat ip
cnm sekeri cıkarmamız lazım ve yağı az seyler yememiz lazım. olabildiğince işlenmemiş yani. nesquikli süt zaten sekerli yanında pizza ki onun hamurlarında seker oluyo, öğlen keske makarna yerine ızgara bişeyler yeseydin. aksam da cok karbonhidrat almıssın. ekmek+makarna+börek artı bide kola.. inanılmaz zararlı.

Suan sadece sizinle takılıp hazırlanıyorum zayıflama işine diyelim :) aslında ne güzel planlamistim. Spor yürüyüş yapacak bisiklet alacak bol hareket ve sıcaklar la incecik olacaktım. Ama kader ayağımi kırdım
Sıkmayın canınızı hayırlısı buymuş.Ne zaman çıkıyor alçılar?

sabah:
1 küçük dilim pizza
1 bardak nesquikli süt

öğle:
1tabak salçalı makarna
1tabak salata
1kase yoğurt çorbası

akşam:
1dilim ekmek
1kase yoğurt
2 çatal makarna
2 çatal otlu börek
yarım bardak kola

Şimciik kendi fikirlerimi beyan etmek isterim.Nesquiksiz süt>nesquikli süt.Bence yoğurt çorbasıyla salçalı makarna yerine yoğurtlu makarnayı tercin edebilirdiniz kalori açısında avantajlı olurdunuz.Salataya gerek yoktu öğlen yemeğinde.Salatayı ana yemek gibi tüketin tabii içerisine tavuk vs. ekleyerek.Eğer zayıflamak istiyorsanız her türlü gazlı içeceği arkanızda bırakmalısınız.Hele ki kola.Şeker deposu.Eskiden dayanamazdım şimdi gördüğüm an midem bulanıyor.Yani alışma meselesi.MAKARNA,EKMEK,BÖREK aynı masada olmamalı bence akşam daha hafif şeyler tüketmeye çalışın.Su tüketiminiz gayet iyi.İlerleyen saatlerde devam ettirebilirsiniz tabii.Dediğim gibi sadece kendi düşüncelerim.:KK50:

an itibariyle bugun ki yemek yemem bitmiştir. kahvaltıda tost ve yumurta ve öğlen ızgara 200 gr et yanında salata ve 1 dilim fıstıklı baklava :KK43: aksam da yogurt yumurta kavun ve ekmek yedim. bugun kendimi nasıl zor zaptettim anlatamam. tatlı tatlı diye nasıl gerildiğimi anlatamam. ortaköye gittik waffle yememek için cok zor durdum. kokuyodu bide mis gibi. toparlamam lazım. ama sabah 300 kalori yaktım ormanda(göğüs bandım var nabzıma göre kaç kalori yaktığımı hesaplıyo) azcık pişmanım :KK43: keske baklavayı ve akşam yediklerimi yemeseydim.
Evet tatlı kötü olmuş ama can sıkacak kadar değil.Artık iki hafta uzak durun şerbetli tatlılardan.Akşam da keşke yumurta yemeseymişiniz.Bünyeler farklılık gösteriyor ama ağır gelir bence.Onun dışında gayet iyi.

Şimciik kendi fikirlerimi beyan etmek isterim.Nesquiksiz süt>nesquikli süt.Bence yoğurt çorbasıyla salçalı makarna yerine yoğurtlu makarnayı tercin edebilirdiniz kalori açısında avantajlı olurdunuz.Salataya gerek yoktu öğlen yemeğinde.Salatayı ana yemek gibi tüketin tabii içerisine tavuk vs. ekleyerek.Eğer zayıflamak istiyorsanız her türlü gazlı içeceği arkanızda bırakmalısınız.Hele ki kola.Şeker deposu.Eskiden dayanamazdım şimdi gördüğüm an midem bulanıyor.Yani alışma meselesi.MAKARNA,EKMEK,BÖREK aynı masada olmamalı bence akşam daha hafif şeyler tüketmeye çalışın.Su tüketiminiz gayet iyi.İlerleyen saatlerde devam ettirebilirsiniz tabii.Dediğim gibi sadece kendi düşüncelerim.:KK50:
benimkilerede yorum istiyorum :)

Evet tatlı kötü olmuş ama can sıkacak kadar değil.Artık iki hafta uzak durun şerbetli tatlılardan.Akşam da keşke yumurta yemeseymişiniz.Bünyeler farklılık gösteriyor ama ağır gelir bence.Onun dışında gayet iyi.
bende tam benim yediklerime yorum istemiştim. ya benim şöyle bi problemim var mesela bugun 1 dilim baklava yedim ya hemen nasılsa bozdum diyip tatlılara saldırmak istedim kendimi cok zor zaptettim. baska zaman olsa aksama bir sürü cıkolata vs ne bulduysam yerdim. bunu nasıl çözcem? motiasyonum tamamen gidiyo böyle zamanlarda. resmen beynime iğneler saplandı cok zor dayandım tatlı yememk için daha

ağır eleştri istediğim için geldim zaten burayaa birileri bunu demezse işimiz zor teşekkür ederim :KK50:

bende tam benim yediklerime yorum istemiştim. ya benim şöyle bi problemim var mesela bugun 1 dilim baklava yedim ya hemen nasılsa bozdum diyip tatlılara saldırmak istedim kendimi cok zor zaptettim. baska zaman olsa aksama bir sürü cıkolata vs ne bulduysam yerdim. bunu nasıl çözcem? motiasyonum tamamen gidiyo böyle zamanlarda. resmen beynime iğneler saplandı cok zor dayandım tatlı yememk için daha
Ayy eskiden bende de vardı o. :KK48: Eğer yeterince istemiyorsanız böyle şeyler çok olur :63: Şimdi size küçük hikayemi anlatayım ve hissettiklerimi belki bir nebze yardımcı olabilirim.Geçen yıl 76 kilo iken her alışveriş yapmam gerektiğinde oluşan stres,insanların bana bakışı,çok nadir beğenerek aldığım hiçbir şeyin bana yakışmaması,ve en önemlileri koşamamak,hoplayamamak,sağlık sorunları,geceleri hırıltıyla uyumak,nefesim kesildiği için uzun mesafe hatta kısa mesafe yürüyememek,yemeklerden sonra oluşan kalp ağrıları,özgüvensizlik.... Bunların hiçbiri yediğim yemeklere değmez.Ben sağlıklı bir insan olman istiyorum.12 kilo verdim.Düşünsenize markette taşımaya üşendiğimiz 1 kg domates salçalarından 12 tane taşıyordum.Şimdi o yüküm yok.Sağlıklı bir insan olmam istiyorsanız bunu hem ruhsal hem fiziksel olarak bütünleştirmeniz gerekir.Özgüvenli insan olmak insan olmaktır,insan gibi yaşamaktır,kendine saygı duymaktır,insanların sana saygı duymasıdır.Hayat yaşamak için çok kısa.Zaten yeterince kısa olan hayatı gelin hep beraber insan gibi kendimize saygı duyarak mutlu yaşayalım.Unutmayın her yaptığınız kaçamak geleceğinizden çalıyor.

ah söylemeyi unuttum nesquikli sütten vazgeçersem sütten de vazgeçmiş olurum üzgünüm bir tek o olmaz :(

sabah:
1 küçük dilim pizza
1 bardak nesquikli süt

öğle:
1tabak salçalı makarna
1tabak salata
1kase yoğurt çorbası

akşam:
1dilim ekmek
1kase yoğurt
2 çatal makarna
2 çatal otlu börek
yarım bardak kola

Canım pizza yanına nesquikli süt olmamış karbonhidrat +karbonhidrat+süt olmuş kahvaltıda yumurta peynir domates salatalık ekmek yapıp sütü ara öğün yapabilirsin
Öğlen sabah kaçtı madem deyip yedin galiba porsiyonlarini tabak tabak değil kaşıkla say bir tabak makarna ama nasıl bir tabak 10kasikmi eder 5kasik mi bilmem öğlende yogurt çorba salata ve ızgara yada yumurta olabilirdi
Akşam hem ekmek hem makarna hem birek hemde kola birincisi gazlı içecek zaten yok icmiyoruz miss gibi ayran varken dimi çok hararetin varsa maden suyuda güzel olur
Anlatacağım bol bol karbonhidrat almissin tahmini 15porsiyon kadar
Menulerine protein ekle tok tutacaktır karbonhidratın azaltmalisin
an itibariyle bugun ki yemek yemem bitmiştir. kahvaltıda tost ve yumurta ve öğlen ızgara 200 gr et yanında salata ve 1 dilim fıstıklı baklava :KK43: aksam da yogurt yumurta kavun ve ekmek yedim. bugun kendimi nasıl zor zaptettim anlatamam. tatlı tatlı diye nasıl gerildiğimi anlatamam. ortaköye gittik waffle yememek için cok zor durdum. kokuyodu bide mis gibi. toparlamam lazım. ama sabah 300 kalori yaktım ormanda(göğüs bandım var nabzıma göre kaç kalori yaktığımı hesaplıyo) azcık pişmanım :KK43: keske baklavayı ve akşam yediklerimi yemeseydim.
Aksamki ekmeğin miktarı ne canım kavun ve ekmek fazla değilse akşamda sorun yok 1dlm baklava da durabildiği için sıkıntı değil ama gün boyu tatlı krizine neden okuyor işte bulaşmamaktadır gerek
beynin diyor ki barti balık yan gider yeee yeee yeee
Sen arka plandakini one getireceksin hatanın ustune hata olmaz geçti gitti yola devam ayağıma takılan ufak bir taştı diyeceksin
Daha çok pişman olmayacağım yakarim bunu ama daha çok yerden yakamamyapisir bana diyeceksin

canım çikolatalı krep fazla gibi olsada onu akşam yemeğinde dengeliyorum..hafta sonu olunca muhabbet falan gidiyor maalesef..
Pericim herkes yerken bakılmaz tabi ama bi dahajine daha sağlıklı en azından krebin içine peynir koysaydin cikoda ne :KK47:
Amaniiin ne güzel kaynaşmış bu takımmm :KK68: Ben hemen menümü aktarıyorum.Şu saatten sonra bir şey yemem zaten.Su bildirimimi de daha sonra yaparım.

SABAH
Domates-Salatalık
Bir kibrit kutusu kadar tam yağlı peynir
4 zeytin
1 truffle

İKİNDİ(AKŞAM YEMEĞİ)(16:30)
1 lahmacun
Domates-salatalık
Turşu

Bugün annemin misafirleri vardı.Tabi ki tatlı işi bana düştü.Truffle yaptım.Ayrıca fincan tatlısı.Veee sadece truffle dan emin olmadığım için 1 tane yiyip tadına baktım.Onun dışında pasta,börek,poğaça hiç bir şey yemedim.Köstebek pasta bile yemedim :-) Anlayacağınız her şey sizinle bitiyor.Hayır demek hiç zor değil.Hedefinize ulaşana kadar sabır.Daha sonra az da olsa yersiniz bir şekilde.Bizler aciz değiliz olamayız.Ha gayrett :KK50:

SPOR
Kahvaltımdan sonra salona geçtim
11 kilometre bisiklet sürdüm
400*1 ve 100*4 olmak üzere bacak hareketlerimi yaptım
20 dakika kadar masa tenisi oynadım
15*3 kol hareketimi yaptım
Eliptik bisiklette 1 kilometre takıldım :KK53:
Bir tane ile durmussun ve spor muhteşem lahmacun bir tane olduğu için göze batmiyir karatay bile izin verdikten sonra
kızlar sizce kardiyo yatmadan 30dk önce felan mı yapılmalı yoksa sabah kalkınca bir yoğurt yiyip felan mı ben gece 1saat ip atlıyorum ama resmen boş boş duruyormuşum gibi geliyor bana sabahları endişeleniyorum bunca emek için. hangi saatler yapsam etkisini daha çabuk alırım
Aslinda ikisinde farklı fırsat buldukça çaprazlama yap ben çalışırken 6da kalkar 30dk çok yorucu olmadan zumba yada leslie 4mile yapardım expres düş hazırlan çık akşamda 40dk bant yapardım çaprazlama duş yat ohh mis yanlız düşü hemen almak iyi değil hanı su spordan sonra bacaklarını pıt pit atar ya o atma bitene kadar dusa gitmeyin çünkü vücut kendisi soğusun soğutmak içinde enerji harciyo ama hemen dusa girerseniz bu işi su yapiyor
Suan sadece sizinle takılıp hazırlanıyorum zayıflama işine diyelim :) aslında ne güzel planlamistim. Spor yürüyüş yapacak bisiklet alacak bol hareket ve sıcaklar la incecik olacaktım. Ama kader ayağımi kırdım
Kismet alçı çıksın bahane yok elimizdesin :D
Ayy eskiden bende de vardı o. :KK48: Eğer yeterince istemiyorsanız böyle şeyler çok olur :63: Şimdi size küçük hikayemi anlatayım ve hissettiklerimi belki bir nebze yardımcı olabilirim.Geçen yıl 76 kilo iken her alışveriş yapmam gerektiğinde oluşan stres,insanların bana bakışı,çok nadir beğenerek aldığım hiçbir şeyin bana yakışmaması,ve en önemlileri koşamamak,hoplayamamak,sağlık sorunları,geceleri hırıltıyla uyumak,nefesim kesildiği için uzun mesafe hatta kısa mesafe yürüyememek,yemeklerden sonra oluşan kalp ağrıları,özgüvensizlik.... Bunların hiçbiri yediğim yemeklere değmez.Ben sağlıklı bir insan olman istiyorum.12 kilo verdim.Düşünsenize markette taşımaya üşendiğimiz 1 kg domates salçalarından 12 tane taşıyordum.Şimdi o yüküm yok.Sağlıklı bir insan olmam istiyorsanız bunu hem ruhsal hem fiziksel olarak bütünleştirmeniz gerekir.Özgüvenli insan olmak insan olmaktır,insan gibi yaşamaktır,kendine saygı duymaktır,insanların sana saygı duymasıdır.Hayat yaşamak için çok kısa.Zaten yeterince kısa olan hayatı gelin hep beraber insan gibi kendimize saygı duyarak mutlu yaşayalım.Unutmayın her yaptığınız kaçamak geleceğinizden çalıyor.
Ay işte mantığı bu vücudumuzun bizim coplugumuz değil
ah söylemeyi unuttum nesquikli sütten vazgeçersem sütten de vazgeçmiş olurum üzgünüm bir tek o olmaz :KK43:
aaa olmaz ben ki nesafeden koladan vazgectim herkes herşeyden geçer
Sutden daha yararlı birşey var kefir ve yoğurt kefiri biraz sulandirip bir küçük meyveyi içine at ve blenderdan gecir işte muhteşem yağ yakıcı tok tutan lezzet immmm canım istedi :KK68:

ben bir yıldır çalışıyorum, stajyer avukatım, sen napıyorsun, öğrenci misin? valla ne zamandır kot giymedim, sürekli elbise ve etek giyiyorum popom kocaman diye. Ama pantolonlarda 42 oluyor sanırım ama işte tuniksiz veya uzun bir hırka giymeden giyemiyorum :KK43: şu kiloları verince sırf pantalon giyicem valla :110:
bir tek 40li kilolardan o totom ve basenim firtlamiyirdu ay istediğim herşeyi gidiyordum unide :(

Menüm ;
Sabah(07:00)
1turk kahvesi şekersiz
1sb süte 4yk yulaf

Öğle(11:30)
1yumurta
30g peynir
1dlm ekmek
Yeşillik

Akşam(16:30)
4yk mantı :eek:
Büyük kase salata