- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Hosgeldin canım bi bizdik daha ay yaş ortalamamiz gittikçe düşüyormerhabaa ben de yeni katıldım 17 yaşında 150 boyunda 54.5 kiloyum 1haftadır ''50-59 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor'' grubunda diyet ve sporumu sürdürüyordum ama sayımız az olduğu için yeterli motive olmadım. yakalım o yağları!!
Canım bol bol yoğurt tuket süt urunleri tuket birde ben sevmem ama kemik kaynatıp çorbalsra kat biran önce iyiles ve proteini artık zaten hareket etmiyorsun birde iki simit asla bir daha olmasınhosgeldin canım. Bende senin gibi çok kilo alıp verdim o sebeple psikolojini anlıyorum ama önemli olan sabır ve azim basaracagiz hepberaber
hosgeldin sloganı s3vdim yakalım yağları tunaydin kızlar. Ben yine 9 da kalktım ama eşimin kalması 11 bulunca çok acıktım tabii . Sonrasında iki simit birden yedim kahvaltıdaacaba kaç kiloyum çok merak ediyorum. Gece ayağımi n ağrısından uyuyamadim . Şu alçı bir çıksa kızlar ya
Ben de çok hafif hissediyorum superrr yaaaaHarikasın canım. Başkasına yemek yaparken diyet yapmak iki kat zor olmalı. Ben de bu sabah iki dilim çavdar ekmeği, 2 haşlanmış yumurta ve 6 adet yeşil zeytin yedim. Üzerine de sade türk kahvemi içtim. Çok hafif hissediyorum.
Afiyrt olsun kardeşine bizde citirliga doğru yol alalım hobaaaBende kardesime kahvalti hazirladim domatesli sucukhattagözü önümde yedi ama benim hic cnm cekmedi gözüm dahi kaymadi @erigim bak ikimizde ayni tarihte citir olcaz citir
Kız ayağını kırmış seke seke mi spor yapsınSen kalkar kalkmaz kahvalti et cnm yada sabah sporunu yap 1 saat sonra dus al kahvaltiyi filan hazirladinmi derken 11 olur ayrica yaptigin sor bir yandanda birazda istahini kapatir + o yorucu anlari dusunup daha kontröllü olursun..2 simit
abooo çikolatalı krep mi vuuu ekmekte çok olmusslm arkadaşlar..
şu ana kadar ki menüm fena değil..
sabah:1 büyük bardak su
söğüş yumurta 3dilim tam buğday
sonra 1 çikolatalı krep..3 bardak çay..şekeri azaltmaya çalışıyorum..
gün içinde 2,5 lt su biçmeye çalışcam..
canım çikolatalı krep fazla gibi olsada onu akşam yemeğinde dengeliyorum..hafta sonu olunca muhabbet falan gidiyor maalesef..Hosgeldin canım bi bizdik daha ay yaş ortalamamiz gittikçe düşüyor
Canım bol bol yoğurt tuket süt urunleri tuket birde ben sevmem ama kemik kaynatıp çorbalsra kat biran önce iyiles ve proteini artık zaten hareket etmiyorsun birde iki simit asla bir daha olmasın
Ben de çok hafif hissediyorum superrr yaaaa
Afiyrt olsun kardeşine bizde citirliga doğru yol alalım hobaaa
Kız ayağını kırmış seke seke mi spor yapsın
abooo çikolatalı krep mi vuuu ekmekte çok olmusolmus toroya yarışmadan 300squat
Hosgeldin canım bi bizdik daha ay yaş ortalamamiz gittikçe düşüyor
Sen kalkar kalkmaz kahvalti et cnm yada sabah sporunu yap 1 saat sonra dus al kahvaltiyi filan hazirladinmi derken 11 olur ayrica yaptigin sor bir yandanda birazda istahini kapatir + o yorucu anlari dusunup daha kontröllü olursun..2 simit
hoşbulduk grubu daha pek tanımıyorum yaşlar kaç civarında
ben de 23 yaşındayım24 yasindayim ama 17-30 arasi sanirim bu gurup
ögrencimisin ne is yapiyorsun ? aaa benle ayi boydasin ve hedef ayni sayilirben de 23 yaşındayım
ögrencimisin ne is yapiyorsun ? aaa benle ayi boydasin ve hedef ayni sayilirsen su an kac beden kot giyiyorsun sorabilirsem ??
bu misafir işi bana örnek olsun bayıldım çok zor.Bugün annemin misafirleri vardı.Tabi ki tatlı işi bana düştü.Truffle yaptım.Ayrıca fincan tatlısı.Veee sadece truffle dan emin olmadığım için 1 tane yiyip tadına baktım.Onun dışında pasta,börek,poğaça hiç bir şey yemedim.Köstebek pasta bile yemedimAnlayacağınız her şey sizinle bitiyor.Hayır demek hiç zor değil.Hedefinize ulaşana kadar
Eliptik bisiklette 1 kilometre takıldım
kızlar sizce kardiyo yatmadan 30dk önce felan mı yapılmalı yoksa sabah kalkınca bir yoğurt yiyip felan mı ben gece 1saat ip atlıyorum ama resmen boş boş duruyormuşum gibi geliyor bana sabahları endişeleniyorum bunca emek için. hangi saatler yapsam etkisini daha çabuk alırım
Amaniiin ne güzel kaynaşmış bu takımmmBen hemen menümü aktarıyorum.Şu saatten sonra bir şey yemem zaten.Su bildirimimi de daha sonra yaparım.
SABAH
Domates-Salatalık
Bir kibrit kutusu kadar tam yağlı peynir
4 zeytin
1 truffle
İKİNDİ(AKŞAM YEMEĞİ)(16:30)
1 lahmacun
Domates-salatalık
Turşu
Bugün annemin misafirleri vardı.Tabi ki tatlı işi bana düştü.Truffle yaptım.Ayrıca fincan tatlısı.Veee sadece truffle dan emin olmadığım için 1 tane yiyip tadına baktım.Onun dışında pasta,börek,poğaça hiç bir şey yemedim.Köstebek pasta bile yemedimAnlayacağınız her şey sizinle bitiyor.Hayır demek hiç zor değil.Hedefinize ulaşana kadar sabır.Daha sonra az da olsa yersiniz bir şekilde.Bizler aciz değiliz olamayız.Ha gayrett
SPOR
Kahvaltımdan sonra salona geçtim
11 kilometre bisiklet sürdüm
400*1 ve 100*4 olmak üzere bacak hareketlerimi yaptım
20 dakika kadar masa tenisi oynadım
15*3 kol hareketimi yaptım
Eliptik bisiklette 1 kilometre takıldım
aynen öyle çok rahat uyuyor insan sanırım sabah yapmayı denicem hazır okul yok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinfavorim...sabah ac karnina cünkü vücütta migdede besin yok...o an yagdan gidiyor diye biliyorum hatta spor hocama sormustum oda sabahi tavsiye etmisti..sadece antremansiz olanlar icin yorucu olabildigini dikkat gerek demisti......ama aksamda yapinca keyfi bir ayri oluyor...sonra ilik bir dus hoppp yataga mis gibi uykunun tadi cikar
Ay çoook teşekkür ederimMaasallahNazar degmesin cok iyi gidiyorsun bu hafta takim ici en yüksek yüzdeyi sen kapicaksin sanirim
ben bir yıldır çalışıyorum, stajyer avukatım, sen napıyorsun, öğrenci misin? valla ne zamandır kot giymedim, sürekli elbise ve etek giyiyorum popom kocaman diye. Ama pantolonlarda 42 oluyor sanırım ama işte tuniksiz veya uzun bir hırka giymeden giyemiyorumşu kiloları verince sırf pantalon giyicem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?