• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm . Okullarda yiyecek kısıtlaması co iyi olmuş. Bizim zamanimizda hersey vardı . Sağlıksız abur cuburlara belkide çocukluktan alıştık. Mesela Cola ve gazoz. Her gün bir tane içerdik.böyle yazınca kendimi pek bir yaşlı hissettim. Bizim zamanimizda falan :eek:

semafer bilmezmiyim benim var evimde. sitenin çardağında tum komşular toplanır içeriz sık sık bayılıyorlar :KK70:
ben unide çıktım izmirden. yeşilyurtta oturuyorduk. yaklaşık 20 sene oldu çıkalı. 4 sene antalya da uni. sonra evlenip alanya ya yerleştim burda yaşıyorum. almanyada kuzen var :KK70:sen kaç yaşındasın ben 38
ziyaret kasabasını hiç bilmiyorum
Slm bende antalya merkezde yım taşinali iki hafta oldu. Taşındığı min ikinci günü ayağı kirdim gerçi çok ugurlu gelmedi bana antalya
Hanımlar çooook mutluyum çoook :KK54: :KK71: Bugün spor salonunda ölçüm günümdü.69.1 iken 64.6 olmuşumm :KK72:Veee en önemlisi bir ay önce yağ oranım 32.8 iken şimdi 26.6 :KK33: :KK73: Darısı ve daha iyileri hepinizin başına :KK19:
Maşallah çok sevindim. İnşallah çok çok çok daha inceleceksin
Menümü özet geçeyim hemenn çünkü şu saatten sonra yemem artık akşam 23.00 sularında da su bildirimimi yaparım

SABAH (09:40)
30 g cornflakes
3 yemek kaşığı tam yağlı yoğurt

Sporda 200*3 ve 200*3 olmak üzere iki farklı bacak hareketi yaptım.20 tane mekik çektim.Daha sonra masa tenisi oynadım.Maalesef bugün pek aktif değildim.Ama yarın telafi ederim

ÖĞLEN (AKŞAM YEMEĞİM) (14:30)
1 kase mercimek çorbası
Küçük bir kase tam yağlı yoğurt
Bir tanecik içli köfte (haşlanmış) :cry:
Domates-salatalık
çok az değil mi yediklerin canım. Yani sen bilirsin tabii ama benim mesela genel olarak kilo verememe nedenim . Aşırı az ve düzensiz yemek.

Maşallah çok sevindim. İnşallah çok çok çok daha inceleceksin
çok az değil mi yediklerin canım. Yani sen bilirsin tabii ama benim mesela genel olarak kilo verememe nedenim . Aşırı az ve düzensiz yemek.[/QUOTE]

Ayy çook teşekkür ederim :KK60: Daha iyi sonuçlar sizin olsun inşallah :oops: Spordan sonra şeftali ile üzüm de yemiştim eklemeyi unutmuşum muhtemelen :-) Ayrıca acıkmadım ki şükür tok olduğumu artık hissedebiliyorum :KK31:

Slm . Okullarda yiyecek kısıtlaması co iyi olmuş. Bizim zamanimizda hersey vardı . Sağlıksız abur cuburlara belkide çocukluktan alıştık. Mesela Cola ve gazoz. Her gün bir tane içerdik.böyle yazınca kendimi pek bir yaşlı hissettim. Bizim zamanimizda falan :eek:
:KK70:ben hiç yemezfim pintiydim paraları halinin altına sallardim ablam bulur benim paraları catut çutur yerdi ondan galiba hiç para biriktitrmedim su hayatta Pintilik yapamam hiç :KK70:

Merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım. 23 yaşında, 1.62 boyunda ve 63 kg'yum. Hedefim 50 kg olmak. Metabolik balans diyetinin 2. detoks gününü bitiriyorum. Bu sabah 1, öğlen 1,5 ve akşam 1,5 haşlanmış patates yedim. Gün içinde 200 squat yaptım. Bu arada geçen hafta içinde 67,8'den bu 63'e düştüm. Şimdilik haberler bu kadar yarın sabah görüşürüz :)

Merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım. 23 yaşında, 1.62 boyunda ve 63 kg'yum. Hedefim 50 kg olmak. Metabolik balans diyetinin 2. detoks gününü bitiriyorum. Bu sabah 1, öğlen 1,5 ve akşam 1,5 haşlanmış patates yedim. Gün içinde 200 squat yaptım. Bu arada geçen hafta içinde 67,8'den bu 63'e düştüm. Şimdilik haberler bu kadar yarın sabah görüşürüz :)
Bu düşüş benim rekorumu da aştı :KK45: Hoşgeldiniz aramıza! Emin olun tüm ihtiyacınız olan motivasyonu bulabilirsiniz takımımızda.Ben de yeniyim zaten.Enerji doludur bizim takımımız.Tekrardan hoşgeldiniz :KK50:

Herkese iyi gecelerrr. Bugünku menum,
Sabah kalkinca 10 da 3 tane incir (kabizlik icin) ve su

11:30 ta kahvalti da haslanmis yumurta, domates, salata, biber, peynir, zeytin, 2 dilim kepekli ekmek, 1 tatli kasigi bal

15'te 2 incir, 1 avuç içi uzum

17 'de 2 tane gong, maden suyu

18.30 da 1 kepçe yayla çorba, 5-6 kasik taze fasulye yemeği, 1 kase yoğurt, salata

22,de türk kahvesi ve 2 kasik aşure

Birazdanda yoğurt kurumu yicem,

Bugün spor yapamadim. Malum tatil dönüşü camasir temizlik falan Yoruldum :)

Merhaba,

Hoşgeldin canim grubumuza. Bu hizla bence verirsin kilo ama hizli değil kalici kilo vermek lazim. Yaptigin diyetten biraz bahseder misin?

Hosgel

Iyi geceler kizlar :KK36: menümü paylasayim...

sabah cökelekli omlet yaninda biraz peynir ceviz....

sonra alisveristeydim cok dolandim 1 avuc badem...arkadasla bulusdum ve ister istemez kacamak yaptim :oops: kurabiye jellybon..ve chips tükettim birde sekersiz türk kahvesi..aksam yemegi eve varinca sildim :KK20: karsilik olarak ki zaten pek bir aclik hissetmedim...umarim @erigim tavana ucmaz :KK17:

@basen hg atamıza metabolik balans mi o nasilmis bahseder misin ben kaptanın Ayfer ilk sayfaya gozatarsan sevinirim genel kurallar orada
potterhead potterhead gerçekten enerjinin çok güzel
@perimmm07 hepimiz yarış icibdeyiz ama senin eş varya eş liymon liymon haa işte o uçtu yuvadan :D arkadaşı koçluk yapacakmis buraya vakti kalmiyormus ama sevindim kilo vermek istediği belli yoksa sessizce giderdi kimseye çaktırmadan :D

cansutr cansutr canım sevgili rakibem iki tane rakiple yarisiyosun birde abur cubur yiyorsun yok öyle :KK20:
Bu ara abur cuburdan artış yaptın biran önce unuttur canım bulusubcada sağlıklı şeyler he arkadaşına deki bu jelibonda sığır derisi var iykkk yemem bu cipslerdede MSG var bağımlılık yapiyo hatta katarak ve gozkorlugu bile yapıyor ayyy çöp gıda bunlar igrencccctiksinnccc deee :KK11:
Çok kaçamak istiyorsan dondurma ye 60g geçmesin yaklaşık 4top ediyor bak buna izin var
Gelelim cezana 200squat i yağlar popoda yer yapmasını dimi ama :KK19:

@kinyager1508 canım hg evine tatilinde en kötü yanı çamaşır ütü ev temizliği değme spora taş çıkarır valla
Ama iki çatal bisi gordum orda :KK62:
Tatil bitti kCamsklarda bitti :p
Hadi canım ceza yok canın çıkacak biliyorum islerle:KK70:

images-1.jpeg
Günaydın hafta sonu çaylar benden
Takımı sildim supurfum camları açtım ohhh mis gibi enerji doldu içeri afiyet olsun:KK68:

Başarı öykülerini okuyun
Acayip motive ediyor ben hiç bu kiloda olmadığını için bu basarizligim yapamayacak isim gibi gelmesi
Hep kendimi aynada görünce kamçılamak yerine mutsuzlugumu yiyerek artirdim
Oysa sizin başarıya ulaşmamıza az kaldı bi gayret mezun olun
Benim yolum uzun ama söz veriyorum arayı çok açmadan peşinizden geleceğim hedef 30aralik

Back