- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Slm bende antalya merkezde yım taşinali iki hafta oldu. Taşındığı min ikinci günü ayağı kirdim gerçi çok ugurlu gelmedi bana antalyasemafer bilmezmiyim benim var evimde. sitenin çardağında tum komşular toplanır içeriz sık sık bayılıyorlar
ben unide çıktım izmirden. yeşilyurtta oturuyorduk. yaklaşık 20 sene oldu çıkalı. 4 sene antalya da uni. sonra evlenip alanya ya yerleştim burda yaşıyorum. almanyada kuzen varsen kaç yaşındasın ben 38
ziyaret kasabasını hiç bilmiyorum
Maşallah çok sevindim. İnşallah çok çok çok daha inceleceksinHanımlar çooook mutluyum çoookBugün spor salonunda ölçüm günümdü.69.1 iken 64.6 olmuşumm Veee en önemlisi bir ay önce yağ oranım 32.8 iken şimdi 26.6 Darısı ve daha iyileri hepinizin başına
çok az değil mi yediklerin canım. Yani sen bilirsin tabii ama benim mesela genel olarak kilo verememe nedenim . Aşırı az ve düzensiz yemek.Menümü özet geçeyim hemenn çünkü şu saatten sonra yemem artık akşam 23.00 sularında da su bildirimimi yaparım
SABAH (09:40)
30 g cornflakes
3 yemek kaşığı tam yağlı yoğurt
Sporda 200*3 ve 200*3 olmak üzere iki farklı bacak hareketi yaptım.20 tane mekik çektim.Daha sonra masa tenisi oynadım.Maalesef bugün pek aktif değildim.Ama yarın telafi ederim
ÖĞLEN (AKŞAM YEMEĞİM) (14:30)
1 kase mercimek çorbası
Küçük bir kase tam yağlı yoğurt
Bir tanecik içli köfte (haşlanmış)
Domates-salatalık
Slm . Okullarda yiyecek kısıtlaması co iyi olmuş. Bizim zamanimizda hersey vardı . Sağlıksız abur cuburlara belkide çocukluktan alıştık. Mesela Cola ve gazoz. Her gün bir tane içerdik.böyle yazınca kendimi pek bir yaşlı hissettim. Bizim zamanimizda falan
SüpermişMenu
Sabah
Kahve
2dlm ekmek
60g peynir
Yeşillik
Ara
1bardak süt
Akşam
4tavuk kanat
İki kase salata
1/2 dlmekmek
60dk yuruyus
Süpermişaslında eksik yedim malum ben emzirdigim için 500cal. Daha fazla almam gerekiyor fakat bugün yemeğe fırsat olmadı
Bu düşüş benim rekorumu da aştıMerhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. 23 yaşında, 1.62 boyunda ve 63 kg'yum. Hedefim 50 kg olmak. Metabolik balans diyetinin 2. detoks gününü bitiriyorum. Bu sabah 1, öğlen 1,5 ve akşam 1,5 haşlanmış patates yedim. Gün içinde 200 squat yaptım. Bu arada geçen hafta içinde 67,8'den bu 63'e düştüm. Şimdilik haberler bu kadar yarın sabah görüşürüz :)
Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. 23 yaşında, 1.62 boyunda ve 63 kg'yum. Hedefim 50 kg olmak. Metabolik balans diyetinin 2. detoks gününü bitiriyorum. Bu sabah 1, öğlen 1,5 ve akşam 1,5 haşlanmış patates yedim. Gün içinde 200 squat yaptım. Bu arada geçen hafta içinde 67,8'den bu 63'e düştüm. Şimdilik haberler bu kadar yarın sabah görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?