Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Erigim nasilsin?? Hamilelikte kac kilo aldin bayaadir girmiodumda girip seni 80 gorunce sasirdim azmin cok guzeldi yine verirsin gerci

Kadın aklını yitirmiş elinde 7aylik filan çocuk var çocuğa bi kiziyo bi seviyo elinden alsam ayrı almadan ayrı ordan geçtim ilerde havayı fişekler patliyo ama her patlayan kocaman beyaz gösterişli bir at oluyo izlemeye doyamazsindoyamazsin
Yanımda arkadaşım eren var bu nasıl havai fişek diyorum onlar şehitler diyor

Uf kızlar rüyanın etkisinden cikamiyirum

Son düzenleyen: Moderatör:
Erigim nasilsin?? Hamilelikte kac kilo aldin bayaadir girmiodumda girip seni 80 gorunce sasirdim azmin cok guzeldi yine verirsin gerci
Hayırlı olsun canım hamilemisin
Hamilelikte 13kg aldım gayet normaldi canım ama emzirirken frenleyemddim sen bide 80i vücutta girenlerin şaşkınlığını gorsen

Hayırlı olsun canım hamilemisin
Hamilelikte 13kg aldım gayet normaldi canım ama emzirirken frenleyemddim sen bide 80i vücutta girenlerin şaşkınlığını gorsen
Evet bende once kilo alip sonra hamile kaldim 77yim simdi 8ayik hamileyim.. benim de korktugum o oglumdada ye sut olsun diye yedim yedim 75e cikmistim simdi bunda dahada kiloluyum korkuyorum acikcasi

Evet bende once kilo alip sonra hamile kaldim 77yim simdi 8ayik hamileyim.. benim de korktugum o oglumdada ye sut olsun diye yedim yedim 75e cikmistim simdi bunda dahada kiloluyum korkuyorum acikcasi
önce sağlıkla dünyaya gelsin sonrası kolay gidecek illaki kilolar oğluna bakıp iyi ki dogurmusum iyi ki diyorum kilo olsun tek drrt

Canım benim %0,447 resmen 4 günde 400 gram vermişim ama zaten beklediğim sonuçtu çünkü ben diyetin ilk Zamanlari veremiyorum 3 hafta sonrasinda falan verebiliyorum ıns daha iyi haftalarımız olur kızlar

liymon tartildin mi canim derken tartilnissin4gunde gayet iyi7gunde 700gr ilk günler zaten hopp diye gitmez canım

kızlar selam :)

sabah kahvaltı da yarın bi poğaça yedim.

öğlen yemeğindede çorba, tavuklu patates yemeği, az salata-yoğurt, 1 kaşık barbunya ve bir tane mücver. (mücver biraz fazla oldu sanki )

(79,8/79,3/0.63%) o kadar kacamak spor olmadigi halde kilo vermisim gercig su son 2 gün spor yapmaya gayret ettim...ahhh nasil pismanim suan keske sporumu yapaydim kacamaklar ufak olsaydi 78,5 olurdum belki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…