- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
AA bitmiş bileBugün donuyoruz canimmm. Yqrindan itibaren tam gaz devammm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masalimsii canım takılma vermişdir regle rağmen ben almıştım
Evet canim. Normalde yarin donucektik ama tekne turunda yer bulamadik onun için bugün donuyoruz. Denizli pamukkaleye uğramaya karar verdik. Ama iyi bir tatil oldu :)AA bitmiş bile
Ohh bol bol enerji depoların o haldeEvet canim. Normalde yarin donucektik ama tekne turunda yer bulamadik onun için bugün donuyoruz. Denizli pamukkaleye uğramaya karar verdik. Ama iyi bir tatil oldu :)
Erigim nasilsin?? Hamilelikte kac kilo aldin bayaadir girmiodumda girip seni 80 gorunce sasirdim azmin cok guzeldi yine verirsin gerci***10. Takim 427.etap***
eriğim(80,9/ / /%. )
cansutr (79.8/ / / % )yeni üye başlangıç kilosu:81 , hedef kilosu:51 , başlangıç tarihi:05.08.2015 ( 21.08.2015)
keskee (66.2/ / / %. )yeni üye başlangıç kilosu:67,1 , hedef kilosu: 53, başlangıç tarihi:07.08.2015( 21.08.2015)
kimyager1508(69.9 / / /%. )yeni üye başlangıç kilosu:71 , hedef kilosu: 63, başlangıç tarihi:11.08.2015(28082015)
Liymon(67/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu :67 başlangıç tarihi :18 ağustos hedef:55
10.takım ortalaması: %
Hayırlı olsun canım hamilemisinErigim nasilsin?? Hamilelikte kac kilo aldin bayaadir girmiodumda girip seni 80 gorunce sasirdim azmin cok guzeldi yine verirsin gerci
Evet bende once kilo alip sonra hamile kaldim 77yim simdi 8ayik hamileyim.. benim de korktugum o oglumdada ye sut olsun diye yedim yedim 75e cikmistim simdi bunda dahada kiloluyum korkuyorum acikcasiHayırlı olsun canım hamilemisin
Hamilelikte 13kg aldım gayet normaldi canım ama emzirirken frenleyemddim sen bide 80i vücutta girenlerin şaşkınlığını gorsen
önce sağlıkla dünyaya gelsin sonrası kolay gidecek illaki kilolar oğluna bakıp iyi ki dogurmusum iyi ki diyorum kilo olsun tek drrtEvet bende once kilo alip sonra hamile kaldim 77yim simdi 8ayik hamileyim.. benim de korktugum o oglumdada ye sut olsun diye yedim yedim 75e cikmistim simdi bunda dahada kiloluyum korkuyorum acikcasi
Ohhh enerjine bereket kaç kgsun canım tartildin miSpordan selamlarr!!! Ee sizler neler yapıyorsunuz güzel hanımlar?