• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim sporda yoktu aslinda yani dün ve carmsba aksami vardi sadece...yaaaa sorma cok pismanim haftam kacamakliydi ama ögünlerim düzgündü gece yapmiyordum kacamaklari daha cok sabah ögle tüm gün yakmaya firsat oluyordu belki ondandir..benim denemem bittimi ? takima alindimmi ? listeye girdimmi ?

Ev
@erigim sporda yoktu aslinda yani dün ve carmsba aksami vardi sadece...yaaaa sorma cok pismanim haftam kacamakliydi ama ögünlerim düzgündü gece yapmiyordum kacamaklari daha cok sabah ögle tüm gün yakmaya firsat oluyordu belki ondandir..benim denemem bittimi ? takima alindimmi ? listeye girdimmi ?
canım takıma girdim deneme bitti seninde Keskee------------- ninde

cansutr cansutr Normalde kilo verdin ama listeye en son izne çıktığında kilo ile gideceksin bu Kisma takılma tabi ki ortalamamiz ekside %30altinda olduğu için ilk notayı aldık haftaya sildiririz evellallah

***10.Takım 427.Etap***
eriğim(80,9/82.5/-1.6%-1.98)
cansutr (70.3/79.3 / -9/% -0.15)344.etapta 14.takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 84'ye bölündü
keskee (66.2/65.3 / 0.9 / %1.36 )yeni üye başlangıç kilosu:67,1 , hedef kilosu: 53, başlangıç tarihi:07.08.2015

10.takım ortalaması: % -0.26

****Takım içi ****

1.@keskeee---->%1.36
2.@cansutr----->%0.63
3.@liymon----->%0.44
4.@kimyager1508---->%0.33
Ve.çürük kaptan----->sonuncu

Yeni gelen arkadaşlar bildirimlerini yapın lütfen ve herkes haftaya cumaya bir hedef koysun benim hedefim 80olmak :KK70:

kızlar selam :)

sabah kahvaltı da yarın bi poğaça yedim.

öğlen yemeğindede çorba, tavuklu patates yemeği, az salata-yoğurt, 1 kaşık barbunya ve bir tane mücver. (mücver biraz fazla oldu sanki :KK43: )
Bence SIkinti yok kilo vemen güzel çünkü..ama karbonhydratlari tek tutmaya calisirim ogunlerimde yani misal.ya corba..ya patates..ya barbunya olurdu..ama porsiyonlarin ufak ondan birsey olmaz bence...kiz firinda mücvermi yapsam acaba:oops::KK70:

Bence SIkinti yok kilo vemen güzel çünkü..ama karbonhydratlari tek tutmaya calisirim ogunlerimde yani misal.ya corba..ya patates..ya barbunya olurdu..ama porsiyonlarin ufak ondan birsey olmaz bence...kiz firinda mücvermi yapsam acaba:oops::KK70:
bende çok severim yaa :D ablam da pizza yapiyo ben nerelere gidem nasıl edem :(

bende çok severim yaa :KK70: ablam da pizza yapiyo ben nerelere gidem nasıl edem :KK43:
Taktik bende kaptan bak annemde ne zamam diyet yapsam börekler çörekler sarmalar...Allah :KK70: soyle yapacaksin: 1 dilim pizza alacaksin yanina catal bicak bir kesip agzina ufak parca pizza bir catal salata salatayi büyük tutmaya calis ki tokluk versin..böyle dene inan 2 dilimi almicaksin..hatta salataya pullbiberde bol limon suyu ile cok yakisir :KK71:

Cansu =erik
Liymon=
Erik=cansu
Kimyager=
keskee=
Potterhead=

Kızlar hadi esleselim kim kimi istiyor kim kimi dişli goruyor

Bu arada nixlerle çok zor oluyor sakıncası yoksa isimleri alalım ben Ayfer:KK70:

Taktik bende kaptan bak annemde ne zamam diyet yapsam börekler çörekler sarmalar...Allah :KK70: soyle yapacaksin: 1 dilim pizza alacaksin yanina catal bicak bir kesip agzina ufak parca pizza bir catal salata salatayi büyük tutmaya calis ki tokluk versin..böyle dene inan 2 dilimi almicaksin..hatta salataya pullbiberde bol limon suyu ile cok yakisir :KK71:
anlaştıktan böyle yapiyim akşamda yuruyuse çıkarım oğlumu alıp

cansutr cansutr Normalde kilo verdin ama listeye en son izne çıktığında kilo ile gideceksin bu Kisma takılma tabi ki ortalamamiz ekside %30altinda olduğu için ilk notayı aldık haftaya sildiririz evellallah
eriğim cansu yarışmadan ayrılalı oldukça uzun zaman geçmiş o yüzden çok emin değilim ama 84 e bölmek yerine yeni üye gibi işlem yapman gerekir diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi kafanı da karıştırmayayım

Kizlar tam kayisi yumurtadan.buzdolabindan yeni cikmis yumurt ile nasil oluyor...beyazi tam pismis sarisida civik boyle krem kivami gibi olmasini nasil saglarim ??

slm arkadaşlar..yeni katıldım aranıza..beni kabul ettiğinize çok sevindim..
ben bir çocuk annesiyim..öğretmenim..kendi çapımca 85 den 78 e düştüm..şimdide evde oldğum için sürekli yemek istiyorum..
insallah sizlerin yardımıyla vermek istiyorum..
tartı günleri cuma dimi..

Back