• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

5-6 tane :KK70: valla sabahtan beri kaçıncı wc ye gidişim bilmiyorum :KK70: ayrıca regli oldum gibi bugün sonunda, sancım var :KK43:(

öğlen yemeğindede brokoli çorba, taze fasulye, salata ve yoğurt yedim :)
öğlen hafif olmuş güzel sabahı telFi eder canım bende tam anlamıyla bugün olacağım galiba bi turlu tam gelemedi ::(

Nerden bakarsaniz 2 haftadir spor yapmayan ben (dün aksam haric) bugün ip atlayip, lung, squat gibi hareketler yapti...yani yaklasik 100 cevirme sonra squat birdaha 100 cevirme sonra yine bir hareket..cok etkili aslinda yorucu ne nefes nefese kalicaginiz bir workout...hem kahvaltidan kisa süre hemde uzun süredir spor yapmadugim halde sporun sonunda cok fena migdem bulandi...yani sporda vücüdunuzu asiri zorlamayin.....umarim.yarin dartilar bizden yana olur :D

amin canım, ben Türk kahvesi içiyorum öyle durumlarda :)
Benimde canım ne cay ne kahve çekiyor sıcak diye onlarida istemiyorum ama Onlarsız da olmuyo bakalım bide onu deniyim çünkü gözlerim yaniyo açamıyorum bi turlu gercı en kısa zamanda bi göz doktoruna gitsem iyi olucak cok normal degıl gibi bu durum :(

**14. TAKIM 344. ETAP **
Rform(74 / 73,4/ 0,6/0,81%)
umutincisi(78,3 / 77,5/ 0,8/1,02 %)
cansutr(70.3 / ) kilo bildiriminde bulunmadı izine ayrıldı
anathema8( 85.6 / 85,2/0,4 /0,47 %)
makbule007 ( 66.7/ 67,1/- 0,4 /- 0,60 %)
BLUEmoon2009( 74.9 /75,3/-0,4/-0,53 %)

14. TAKIM ORTALAMASI : 0,20 %

tamam cansuyu izinli diye yazıp ortalamayı hesapladım (şahıs yüzdelerinin toplamı, toplam kişi sayısına bölünüp takım ortalaması bulunuyor) ben bu hali ile paylaşıma taşıyorum
cansucum izinli olarak ayrılmışsin yarın izinden dönüş olarak gosterecegim 427-344-1=82 etapa bölünecek aldığın kilo 80.9-70.3/82 gibi
14de izne ayrılınca bi ara 2.etapta yazmissin ama listeye girmemissin doğru dimi canım

Back