- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskler canimGeçen hafta 80.9 mussun 1.1kg vermissin canım
öğlen hafif olmuş güzel sabahı telFi eder canım bende tam anlamıyla bugün olacağım galiba bi turlu tam gelemedi :5-6 tane valla sabahtan beri kaçıncı wc ye gidişim bilmiyorum ayrıca regli oldum gibi bugün sonunda, sancım var (
öğlen yemeğindede brokoli çorba, taze fasulye, salata ve yoğurt yedim :)
Rica ederimTskler canim
Başarılı menü :)
süper olmuş canım tatildeki biri için superrrrr ötesi
tatildekoru yeter canımAma ben kilo veremedim sanirim . 3 gündür yoğur kurunu yapamiyorum
öğlen hafif olmuş güzel sabahı telFi eder canım bende tam anlamıyla bugün olacağım galiba bi turlu tam gelemedi :
Ay mayismak ne kelime gözlerim sızlıyor açamıyorum fenalasiyorum Rabbim kolaylık versin hepimizeSıcakta mayışıyor insan
Ay mayismak ne kelime gözlerim sızlıyor açamıyorum fenalasiyorum Rabbim kolaylık versin hepimize
Sari leblebi mide bulantisina iyi gelir..tecrübeyle sabit ki cocukluktan beri araba tutmalari vesaire cok cektimHaftamı mahvetti valla mide bulantısı halsizlik var
Hava sicakken daha kolay Kilo veriliyor deniyor..Allah sabir versin..burda Almanyada havalar sicak ama bunaltmiycak derecede.Gerçekten çok sıcak dayanılmaz oldu resmen
Benimde canım ne cay ne kahve çekiyor sıcak diye onlarida istemiyorum ama Onlarsız da olmuyo bakalım bide onu deniyim çünkü gözlerim yaniyo açamıyorum bi turlu gercı en kısa zamanda bi göz doktoruna gitsem iyi olucak cok normal degıl gibi bu durumamin canım, ben Türk kahvesi içiyorum öyle durumlarda :)
cansucum izinli olarak ayrılmışsin yarın izinden dönüş olarak gosterecegim 427-344-1=82 etapa bölünecek aldığın kilo 80.9-70.3/82 gibi**14. TAKIM 344. ETAP **
Rform(74 / 73,4/ 0,6/0,81%)
umutincisi(78,3 / 77,5/ 0,8/1,02 %)
cansutr(70.3 / ) kilo bildiriminde bulunmadı izine ayrıldı
anathema8( 85.6 / 85,2/0,4 /0,47 %)
makbule007 ( 66.7/ 67,1/- 0,4 /- 0,60 %)
BLUEmoon2009( 74.9 /75,3/-0,4/-0,53 %)
14. TAKIM ORTALAMASI : 0,20 %
tamam cansuyu izinli diye yazıp ortalamayı hesapladım (şahıs yüzdelerinin toplamı, toplam kişi sayısına bölünüp takım ortalaması bulunuyor) ben bu hali ile paylaşıma taşıyorum
Hosgeldin canımMerhabalar!