• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim ben karataydan önce ona benzer tarzdan beslendigim icin birde spru ihmal ettigim icin gecen hafta öyle verdim sanirim...ki karataydanda öncedende kendimce 2 haftalik diyet maceram vardi yani vücüdüm 0 kilometrede degildi beslenme aliskanliklarini düzeltme acisindan....bu seferde azcik birsey anca gider bugun yarin spora yemeye dikkat edersek umarim bir fark yaratir dartida....hangi telefonu kullaniyorsun ?
sen spor yapabilen süper verirsin çok azimlisin aslında azimliler belli kalanlar azimli

kizlar nerdesiniz :KK11::KK20::KK67: sabah kahvaltimi yazmistim....ara olarak biraz döner eti yedim..aksamda chips cikolata en son 20.30 gibiydi :mad: ama kardesim saolsun 22 gibi disari yürüyüs yapmaya ciktik kendime getirdi vallah :oops: sabahda evde ip atlayim squat vesaire hareketlerimi yapcam sanirim.... 65 yüzme havuzu geliyorum az daha sabret :KK59:

kızlar günaydın. akşam biraz can sıkıcıydı,iştahım gitti hiçbişey yemedim. sabahta sandviç getirmedim, acıkmadım da. bi türk kahvesiyle geçiştiririm sanırım öğlene kadar

cansutr .!.:
kizlar nerdesiniz :KK11::KK20::KK67: sabah kahvaltimi yazmistim....ara olarak biraz döner eti yedim..aksamda chips cikolata en son 20.30 gibiydi :mad: ama kardesim saolsun 22 gibi disari yürüyüs yapmaya ciktik kendime getirdi vallah :oops: sabahda evde ip atlayim squat vesaire hareketlerimi yapcam sanirim.... 65 yüzme havuzu geliyorum az daha sabret :KK59:
aaa azimli dedik gitti Abur cubur yedi:KK11: bi şekilde telafi etmissin inşallah seni geri giturmez tartıda :eek:

kızlar günaydın. akşam biraz can sıkıcıydı,iştahım gitti hiçbişey yemedim. sabahta sandviç getirmedim, acıkmadım da. bi türk kahvesiyle geçiştiririm sanırım öğlene kadar
günaydın ve hayırdır kötü birşey yoktur umarim:KK60:

gunaydin dun yediklerim
Sabah :2 dilim ekmek,1pors peynir,domates
Ara:1 sb yogurt
Öğlen:1 adet kabak dolması ,3kasik makarna yogurt ve 1 kepçe corba
Aksam:1 lahmacun
Spor yapamadım Bendeki bu halsizlik cok kotu gun boyunca yerimden kalkmasam da dinlenmiyorum resmen her an halsizim sıcaktan sanırım:KK42:

gunaydin dun yediklerim
Spor yapamadım Bendeki bu halsizlik cok kotu gun boyunca yerimden kalkmasam da dinlenmiyorum resmen her an halsizim sıcaktan sanırım:KK42:
sanırım aynı halsizlikler sabah uyandığında parmaklarını sis buluyorum ayakların pofudik pofudik oluyor bol su tuketmeli birde menun güzel canim

gunaydin dun yediklerim

Sıcakta mayışıyor insan :(

kızlar sabah üzümlü draje vardı ondan yedim az, şimdide türk kahvesi içiyorum. Bide can sıkıntısından kendimi su içmeye verdim 1,5 litre su içmişim 3 saatte :)

Evet kızlar yarın öğlen saat 13e kadar kilolarinizi yüzdeleriyle hesaplayip bildirim bakalım bu hafta kaçıncı olacağız :oops:

Selam hatunlar nasilsiniz? Benim dünkü mmenüm
Sabah 2 tane erik ve su
Öğlen serpme kahvalti ve iki dilim ekmek
17 gibi soğuk büyük bardak nar suyu taze sıkılmis
18 gibi 2 tane eti form gong
20.00 de türk kahvesi ve ufak bir tane lokum
21.30 da tavuklu salata
Spor yine yüzme ve yürüyüş.

Aralarda bol su ve maden suyu

Sabah 2 tane erik ve su
21.30 da tavuklu salata

Başarılı menü :)

Sabah 2 tane erik ve su
21.30 da tavuklu salata

süper olmuş canım tatildeki biri için superrrrr ötesi

***10. Takim 427.etap***En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

eriğim(80,9/ / /%. )
cansutr (79.8/ / / % )yeni üye başlangıç kilosu:81 , hedef kilosu:51 , başlangıç tarihi:05.08.2015 ( 21.08.2015)
keskee (66.2/ / / %. )yeni üye başlangıç kilosu:67,1 , hedef kilosu: 53, başlangıç tarihi:07.08.2015( 21.08.2015)
kimyager1508(69.9 / / /%. )yeni üye başlangıç kilosu:71 , hedef kilosu: 63, başlangıç tarihi:11.08.2015(28082015)

Liymon(67/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu :67 başlangıç tarihi :18 ağustos hedef:55

10.takım ortalaması: %

Back