Dun 1 günlük seker hamurlu pasta yapimi kursuna gittim o yüzden cok garip bi yeme düzeni oldu şaşırmayın diye onden yazıyım dedim :)
Sabah:yarım simit,peynir,maydanoz ,domates
Kahvaltıdan sonra hazırlanıp kursa gittim ve 12.30 gibi başlayıp 17.30 da bitti eve geldigimde 17.50 y di ve tansiyonum düşmüştü tabi orada cay ictim sadece bise y yemedim
Aksam(eve geldigimde); 4 yemek kasığı pilav,4 yemek kasığı barbunya,2 köfte (dünkü menünün aynısı ısıtıp yedim zaten tansiyonum yeni yemeği beklemeye müsaade etmedi
)
Ara; yaptıgım efsane pastayı eve getirdim herkes bayıldı ben icinin tadına bakmak ıcın 2 Çatal aldım (hakkettigini dusunuyorum
)
Spor ise 5 buçuk saat koşuşturmaca ve ayakta durma oldu benim ıcın gercekten o kadar yoruldum ki anlatamam baya efor sarfettim guzel süsleme yapicam diye :)
Not
asta kursuna 1 günlüğüne gittim lise mezunlar derneğinin mezun arkadaşlarımızla toplanmış olmak ıcın yaptıgı bir organizasyondu yoksa seker hamuru ve yas pasta yemeyi cok sevmem ama yapmayı gercekten cok sevdim görüntüsünüde sizinle paylaşmak istedim :) sanirim ilk kez yaptıgım ıcın bu kadar heyecanlıyım kusura bakmayın uzattım