- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Afiyet olsun gayet iyi sporda yapilmisgünaydın kızlar.. dünkü menüm :)
sabah: bi tane mini kepekli sandviç, 4 tane çeri domates, yarım salatalık, az dereotu , az roka, yarım dilim peynir ve yarım dilim kaşar peyniri
öğlen: sebze çorba, 3 kaşık patlıcan musakka, yeşillik salatası , yoğurt ve 2 adet zeytinyağlı sarma yedim...
akşam: 4 kaşık bulgur pilavı, fırında sebzeli tavuk,yoğurt
yürüyüş yaptım bide :)
kurupasta gözüme batması ama akşamki meyve çok geç saatte olmuş o daha tehlikeli canimGunaydin Kizlar. Dünkü menüm
Sabah 10'00 da serpme kahvalti + türk kahvesi (kahvaltida haslanmis yumurta, zeytin, peynir, domates salata yeşillik menemen 2 dilim ekmek yedim)
Saat 16:00 da 2 tane eti form gong maden suyu
Saat 18:30 da izgara balik salata 2 ince dilim ekmek
Saat 21'de cay ve bir tane kurupasta
Saat 23'de ufak salkim uzum ve bir dilim seftali
Spor olarak ta yüzme ve yürüyüş. Tabi aralarda bolca su, cay ve maden suyu tuketiyorum.
Ayyy o zaman begenmene ayrı bi sevındım cok tesekkur ederim :) :)karatay teyze leblemiye hayır diyorstres kortizon üretir kilo vermrni yavaşlatır canım
ellerine sağlık canım gıdanınci olarak ve paştaci eşi olarak on puançok güzel sade sık gorunuyor
Sagol canım bende denerim ınsallah :)15-16 dal maydanoz, yarım limon suyu, 1 bardak suyu blendardan geçirdim ve içtim canım :)
Dogru soyluyosun ama bısey Pazartesi den başladığım ıcın 5 günde veremezsem diye korkuyorum gram bile olsa farkeder ınsallahBugünü ve yarını çok hafif tutalım kızlar cuma tartı günü ve ödül günü çok hevesiniz varsa borseye cuma ttartidan sonraya saklayın odulunuzu
Verdiğimiz vardır stres yok zirt pirt tartiya çıkmakta yok oda stres sebebi haftada iki kere tartiDogru soyluyosun ama bısey Pazartesi den başladığım ıcın 5 günde veremezsem diye korkuyorum gram bile olsa farkeder ınsallah
Bugünü ve yarını çok hafif tutalım kızlar cuma tartı günü ve ödül günü çok hevesiniz varsa borseye cuma ttartidan sonraya saklayın odulunuzu
O odem vahim bende 6kg odem varbide şu gereksiz ödemlerden kurtulsak
salgın var dizanteri birçok ilde aman dikkatkızlar bugün kahvaltıda eti form limonlu yedim.
öğlen de çorba, salata, mangal (2 köfte,2 dilim sucuk, 1 adet küçük tavuk but) ve yoğurt
sonrasında da yeşilçay içtim. bugün çok su içemiyorum midem bulandığı için
O odem vahim bende 6kg odem var
mmasalimsii gecmis olsun. Bu ne güzellik takim toplanmiş cok gec kalktigim icin hala kahvalti etmedim umarim cuma günu darti bizden yana olur kizlar
Birşeyler atistir ki metabolizman çalışmaya başlasın ben öğle yemeği yiyeceğimmasalimsii gecmis olsun. Bu ne güzellik takim toplanmiş cok gec kalktigim icin hala kahvalti etmedim umarim cuma günu darti bizden yana olur kizlar
diyetisyene girmiştim bir ay sonra sütum azaldığı için bıraktım orda olcuyor 6kg odem ve avabtajim daha önce hergun bir buçuk saat tutuyordum servisten erken inip kas kitlem çok yüksek yoksa daha şişko gorunurdum daha ne kadar şişko olabilinir o ayrıkaç kg ödem olduğunu nereden anlıyorsun :) bende istiyorum
canım karatai düzenli yaparsan çok güzel sonuç veriyo ilk hafta UV kg vermistim2 yumurta 2 domatese menemen yaptim..yaninda ceviz peynir...menemene ekmegi bandirasim geldi ama cumayi dusununce kendimi tutmaya calistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?