Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin Kizlar. Dünkü menüm

Sabah 10'00 da serpme kahvalti + türk kahvesi (kahvaltida haslanmis yumurta, zeytin, peynir, domates salata yeşillik menemen 2 dilim ekmek yedim)

Saat 16:00 da 2 tane eti form gong maden suyu

Saat 18:30 da izgara balik salata 2 ince dilim ekmek

Saat 21'de cay ve bir tane kurupasta

Saat 23'de ufak salkim uzum ve bir dilim seftali

Spor olarak ta yüzme ve yürüyüş. Tabi aralarda bolca su, cay ve maden suyu tuketiyorum.

Afiyet olsun gayet iyi sporda yapilmis
kurupasta gözüme batması ama akşamki meyve çok geç saatte olmuş o daha tehlikeli canim

Bugünü ve yarını çok hafif tutalım kızlar cuma tartı günü ve ödül günü çok hevesiniz varsa borseye cuma ttartidan sonraya saklayın odulunuzu

***10. Takim 427.etap***

eriğim(81,8/80,9/0,9/%1,10)
cansutr (80.9/79.8/1.1 / %1.36 )yeni üye başlangıç kilosu:81 , hedef kilosu:51 , başlangıç tarihi:05.08.2015 ( 21.08.2015)
keskee (67.1 /66.2/ 0,9/ %1,34)yeni üye başlangıç kilosu:67,1 , hedef kilosu: 53, başlangıç tarihi:07.08.2015( 21.08.2015)
kimyager1508(71/ 69.9 /1.1 /%1.55)yeni üye başlangıç kilosu:71 , hedef kilosu: 63, başlangıç tarihi:11.08.2015(28082015)

Liymon(67/ / /%. )yeni üye başlangıç kilosu :67 başlangıç tarihi :18 ağustos hedef:55
10.takım ortalaması: %

Bugünü ve yarını çok hafif tutalım kızlar cuma tartı günü ve ödül günü çok hevesiniz varsa borseye cuma ttartidan sonraya saklayın odulunuzu
Dogru soyluyosun ama bısey Pazartesi den başladığım ıcın 5 günde veremezsem diye korkuyorum gram bile olsa farkeder ınsallah

Dogru soyluyosun ama bısey Pazartesi den başladığım ıcın 5 günde veremezsem diye korkuyorum gram bile olsa farkeder ınsallah
Verdiğimiz vardır stres yok zirt pirt tartiya çıkmakta yok oda stres sebebi haftada iki kere tarti

kızlar bugün kahvaltıda eti form limonlu yedim.

öğlen de çorba, salata, mangal (2 köfte,2 dilim sucuk, 1 adet küçük tavuk but) ve yoğurt

sonrasında da yeşilçay içtim. bugün çok su içemiyorum midem bulandığı için

bide şu gereksiz ödemlerden kurtulsak
O odem vahim bende 6kg odem var
salgın var dizanteri birçok ilde aman dikkat

masalimsii gecmis olsun. Bu ne güzellik takim toplanmiş cok gec kalktigim icin hala kahvalti etmedim umarim cuma günu darti bizden yana olur kizlar
Birşeyler atistir ki metabolizman çalışmaya başlasın ben öğle yemeği yiyeceğim
kaç kg ödem olduğunu nereden anlıyorsun :) bende istiyorum
diyetisyene girmiştim bir ay sonra sütum azaldığı için bıraktım orda olcuyor 6kg odem ve avabtajim daha önce hergun bir buçuk saat tutuyordum servisten erken inip kas kitlem çok yüksek yoksa daha şişko gorunurdum daha ne kadar şişko olabilinir o ayrı

2 yumurta 2 domatese menemen yaptim..yaninda ceviz peynir...menemene ekmegi bandirasim geldi ama cumayi dusununce kendimi tutmaya calistim

Ay bu telefon beni öldürecek kendi kendine düzeltiyor saçma sapan uç kg demek istedim

@erigim ben karataydan önce ona benzer tarzdan beslendigim icin birde spru ihmal ettigim icin gecen hafta öyle verdim sanirim...ki karataydanda öncedende kendimce 2 haftalik diyet maceram vardi yani vücüdüm 0 kilometrede degildi beslenme aliskanliklarini düzeltme acisindan....bu seferde azcik birsey anca gider bugun yarin spora yemeye dikkat edersek umarim bir fark yaratir dartida....hangi telefonu kullaniyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…