• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

images-2.jpeg

Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/

sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?

100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.

90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben :KK48:)

:KK49::KK49:
kendinden bahseder misin şuan kaç kgsun hedefin kaç kg olmak bu kilolari sana en çok ne aldırdı vs vs
Ben küçüklüğümde baya Zayıf bir kızdım hep az bir yiyecekle doyar yiyemezdim taa ki 8 yasında geniz eti ameliyat-ı olana kadar .ameliyat olduktan sonra bende iştah açılmasıyla gelen kilolar ergenliğim ve sonrasida dahil heryil düzenli bir sekilde artarak devam etti ve 12. Yani unv ye hazırlandığım yılda Nirvana'ya ulaştı (76 kg) .en azından o yasta bi genc kız ıcın Nirvana yani :KK43: sonraki yıl unv kazandım ve arkadaşlarımla abur cümbür yemeyince kendiliğimden 74 oldum daha sonra ablamın düğününe Yakın biraz diyet yapmamla 72 oldum ve bi diyet donemi daha geçirdim 70.7 oldum ve diyetisyene gittim 3 hafta mükemmel Sadıkligim neticesinde tam 5 kg verdim ama diyetisyene gidemeyince diyeti bıraktım ve su an 67 yım hep bu aralıklarda geziniyorum
Hedefim 55 ınsallah:KK49:

Dün yediklerim
Sabah:kepek ekmegi arasına 1 pors peynir ve domatesle sandwich
Ara:1 bardak sut
Öğlen:1 tabak yağsız ve yogurt ile bulgur köftesi
Ara:limonlu sade soda
Aksam: 2 köfte ,3 kasık pilav,4 kasık barbunya ve salata
Egzersiz : 1 mil leslie home walk ,30 mekik ve 50 squat :) ilk gun ıcın fena degildi ınsallah devamı azim ile gelir :)

Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/

sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?

100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.

90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben :KK48:)

arkadaşlar yine ben.

ankata "Evet" oyu kullanmanızı rica edecektim ben bi yanlışlık olmuş :oops:

Hahahhh
Benim göğüsleri hiç sismezdi unide oda arkadaşım yanından geçerken mizirdanirdi agriyo degmeyin diye çok gulmustum artık benimde öyle bedduami etti ne :KK48:
kixarim sen gelmezden o gelmezse nolur biliyomusun herkes kendine yapar :KK12:o gelneyenler zamanla diyeti bırakır izne ayrılan üyeler gibi sonra kilo alıp yine döner ama gelenler bu süreçte kilo vermiş olur fark atmış olur :KK19: önce kendimizivin burdayiz olay grup olması motive artırmak için
/89,0

sorma valla, olsamda kurtulsam :) ayrıca maydanoz kürü yaptım ödemlerim indi :D

ben iş güç fırsat buldukça girmeye çalışıyorum valla, motive oluyorum :)

Merhabalar ben yeni üye :) topluca Hoşbulduk diyim şimdiden :) bugun basladim diyete Allah'ın izniyle yani bu saatte yazdığıma bakmayın 12 yi gecti ama 17 agustos Sabahı basladim diyete:kk77: yarın sabah ne yediğimi ve sporlarımı yazıcam ınsallah :) hepimizin istediğimiz kiloya gelmesi dileklerimle :21:

hoşgeldin canım :) daha yolun başındasın , sana tavsiyem hiçbizaman motivasyonunu düşürme ve acele davranma. sabırlı olunca çok güzel sonuçlar alıyorsun.

kızlar dünkü menüm:

sabah:etiform,çay

öğlen:mercimek çorba, 4 adet köfte, bilakili salata ve yoğurt

akşam: 4 yemek kaşığı nohut, 4 yemek kaşığı sebze yemeği ve yoğurt

ayrıca yeşilçay,türk kahvesi, limonlu su ve maydanoz kürü yaptım :)

sporuda kendi çapımda hareketler yapmaya çalışıyorum tabi :)

@erigim
:oops: tmm kaptan birdaha olmaz :KK17: aramiza yeni katilan arkadas Hosgelmis verilecek kiloda cok degilmis 3-4 aya verirsin sanirim :KK59::KK66: bu ara snav git gide yaklasiyor gecemigcem diye cok korkuyorum:cry: dualarinizi beklerim arkadaslar :oops:

Ben küçüklüğümde baya Zayıf bir kızdım hep az bir yiyecekle doyar yiyemezdim taa ki 8 yasında geniz eti ameliyat-ı olana kadar .ameliyat olduktan sonra bende iştah açılmasıyla gelen kilolar ergenliğim ve sonrasida dahil heryil düzenli bir sekilde artarak devam etti ve 12. Yani unv ye hazırlandığım yılda Nirvana'ya ulaştı (76 kg) .en azından o yasta bi genc kız ıcın Nirvana yani :KK43: sonraki yıl unv kazandım ve arkadaşlarımla abur cümbür yemeyince kendiliğimden 74 oldum daha sonra ablamın düğününe Yakın biraz diyet yapmamla 72 oldum ve bi diyet donemi daha geçirdim 70.7 oldum ve diyetisyene gittim 3 hafta mükemmel Sadıkligim neticesinde tam 5 kg verdim ama diyetisyene gidemeyince diyeti bıraktım ve su an 67 yım hep bu aralıklarda geziniyorum
Baya başarılı vermişdir canım kısa zamanda ulaşacağına eminim tatlim
Dün yediklerim
Sabah:kepek ekmegi arasına 1 pors peynir ve domatesle sandwich
Ara:1 bardak sut
Öğlen:1 tabak yağsız ve yogurt ile bulgur köftesi
Ara:limonlu sade soda
Aksam: 2 köfte ,3 kasık pilav,4 kasık barbunya ve salata
Egzersiz : 1 mil leslie home walk ,30 mekik ve 50 squat :) ilk gun ıcın fena degildi ınsallah devamı azim ile gelir :)
Gayet güzel menude sporda canım başlangıç için süper
/89,0

sorma valla, olsamda kurtulsam :) ayrıca maydanoz kürü yaptım ödemlerim indi :KK70:

ben iş güç fırsat buldukça girmeye çalışıyorum valla, motive oluyorum :)
Ohh ödemeler gitmiş superrr darısı bana bende bol su içip tuzsuz yemeye çalışıyorum ki gitsin
kızlar dünkü menüm:

sabah:etiform,çay

öğlen:mercimek çorba, 4 adet köfte, bilakili salata ve yoğurt

akşam: 4 yemek kaşığı nohut, 4 yemek kaşığı sebze yemeği ve yoğurt

ayrıca yeşilçay,türk kahvesi, limonlu su ve maydanoz kürü yaptım :)

sporuda kendi çapımda hareketler yapmaya çalışıyorum tabi :)
Afiyet olsun kaçamak sıfır
@erigim
:oops: tmm kaptan birdaha olmaz :KK17: aramiza yeni katilan arkadas Hosgelmis verilecek kiloda cok degilmis 3-4 aya verirsin sanirim :KK59::KK66: bu ara snav git gide yaklasiyor gecemigcem diye cok korkuyorum:cry: dualarinizi beklerim arkadaslar :oops:
senin kadar azimli biri kesinlikle başarır umudunu kırma Allah yardımcı olsun

@erigim ben eskiden inanılmaz tuz katıyordum, yemeğin tadına bakmadan serptikçe serpiyordum ama sonunda bi anda bıraktım.. Elimden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıyorum canım :) ekime kadar 60 olmam lazım :)

bugün yediklerimden de bahsedeyim azcık fırsat bulmuşken :)

sabah 8 de işe gelir gelmez evde hazırladığım maydanoz kürümden içtim.

İşyerinde açıkbüfe kahvaltı vardı . kekler, börekler falan :) ama ben tabiki de hiç bakmadım bile. bi tane mini kepekli sandviç, 4 tane çeri domates, yarım salatalık, az dereotu , az roka, yarım dflim peynir ve yarım dilim kaşar peyniri :)

sonrasında şekersiz türk kahvemi içtim herzamanki gibi :) şu saate kadar 6 su bardağı su içtim..

öğlen de sebze çorba, 3 kaşık patlıcan musakka, yeşillik salatası , yoğurt ve 2 adet zeytinyağlı sarma yedim...

şimdi de yeşilçayımı içiyorum :)

kendimi gördüm biraz sende caanım. ben lise sona kadar 48-50 arasında gidip gelen çok zayıf çıtı pıtı bi kızdım :) ama lise sonda depresyona girdim , sınav stresi de eklenince lise son bittiği zaman 56 kiloya kadar çıktım. sonra iş güç hayat stresi derken kışın tartıldığımda 74 kilo olmuştum. o ara diyete, spora başladım ama yemek yemek hep aklımın köşesindeydi. spora sadece 2 defa gittim. ve sonuç kilo vereceğime kilo almışım 78 olmuşum. Dur artık nereye gidiyorsun dedim bigün kendime ve bi gece internette dolaşırken diyet sayfası buldum Arzu Hanım adında bi bayan gerçekten çok faydalı bilgiler veriyor ve çok motive ediyor. O saatten sonra sürekli o sayfada doğru beslenme alışkanlığı nasıl olur onları araştırdım ve 1 mayısta resmi olarak diyete başlattım kendimi. 78 ile başladım şuan 66 yım.3 ayda verdim bu kiloyu ama tatil dönemim ,üstüne ramazanda oruç tutmam eklenincer o dönem kilo alamadım , kilomu korudum. Herşey kafada bitiyor, karar almak ve inanmak.. Tatilde mesela tatlı canım çektiyse sadece bi çatal aldım tadına baktım bıraktım. Çünkü devamını yersem bana hiçbi faydası olmayacaktı aksine yağ olarak geri dönecekti. Şimdi de canım bişey çektiğinde hemen dur diyorum, yedikten sonra pişman olacaksın o yüzden yeme diyip nefsimi köreltiyorum :))

canım ben kardeş takımdan seval cuma paylaşım listesine bakıyordum da sen tek başınaymışsın bir ara hem güldüm hem de takımı ayakta tutma azmin çok hoşuma gitti :-)

biz de kardeş takım olacağız yani dünyadan haberimiz yok :KK11:

yeni arkadaşlar gelmişler heralde.. hayırlı uğurlu olsun takımınız inşallah daim olurlar :KK19:

@imseval tskler bu takim basarili olacak eminim :21: dünki yediklerime anlatayim bari :KK22:
sabah: 2 yumurta 1 domates salatalik peynir ceviz....

ögle: tarcinli mürdügm erikli yogurt
aksam: firinda köfte yaninda brüksel lahanasi domates soslu...buzluktan hazir brüksel lahanasi kullandim hafif acimtirakti neden acaba :KK43:

aksam yemeginden sonra ne oldu bilmiyorum ama 50 gr chips ve yaklsik 30 gr cikolata tükettim :oops: :KK43: evdeki karmasadan dolayi aslinda cumartesi pazar pek dikkat edemedim :KK20: amaa sabah bir dartildm cuma kilonun aynisi:KK70: kilo aldim diye cok kormustum :rolleyes::KK71:

bu sabahda: 2 yumurtaya omlet ceviz peynir..tükettim..kendimi bir türlü spora yaklastiramiyorum :KK17: ayrica hayatimda ilk kez evdeyken basimda anne baba olmadan 2 gün gecti cok tuhaf :KK70:

kendimi gördüm biraz sende caanım. ben lise sona kadar 48-50 arasında gidip gelen çok zayıf çıtı pıtı bi kızdım :) ama lise sonda depresyona girdim , sınav stresi de eklenince lise son bittiği zaman 56 kiloya kadar çıktım. sonra iş güç hayat stresi derken kışın tartıldığımda 74 kilo olmuştum. o ara diyete, spora başladım ama yemek yemek hep aklımın köşesindeydi. spora sadece 2 defa gittim. ve sonuç kilo vereceğime kilo almışım 78 olmuşum. Dur artık nereye gidiyorsun dedim bigün kendime ve bi gece internette dolaşırken diyet sayfası buldum Arzu Hanım adında bi bayan gerçekten çok faydalı bilgiler veriyor ve çok motive ediyor. O saatten sonra sürekli o sayfada doğru beslenme alışkanlığı nasıl olur onları araştırdım ve 1 mayısta resmi olarak diyete başlattım kendimi. 78 ile başladım şuan 66 yım.3 ayda verdim bu kiloyu ama tatil dönemim ,üstüne ramazanda oruç tutmam eklenincer o dönem kilo alamadım , kilomu korudum. Herşey kafada bitiyor, karar almak ve inanmak.. Tatilde mesela tatlı canım çektiyse sadece bi çatal aldım tadına baktım bıraktım. Çünkü devamını yersem bana hiçbi faydası olmayacaktı aksine yağ olarak geri dönecekti. Şimdi de canım bişey çektiğinde hemen dur diyorum, yedikten sonra pişman olacaksın o yüzden yeme diyip nefsimi köreltiyorum :))

tebrik ederim :KK9: arzu hanimin sayfasini cok merak ettim burda paylasabilirmisin yada özelden atabilirmisin :KK22: iradene hayran kaldim darisi hepimizin basina :KK68: ben en son 48-50 kilomu hatirlamiyorum dahi:KK17: ki tarih okiyan bir ögrenci olarak iyi sayilcak bir hafizam oldugu halde :mad:

menüne yeni göz attim sarmayi görmezsem bence olmus..bugün cok iyi gidiyorsun:KK66:

tebrik ederim :KK9: arzu hanimin sayfasini cok merak ettim burda paylasabilirmisin yada özelden atabilirmisin :KK22: iradene hayran kaldim darisi hepimizin basina :KK68: ben en son 48-50 kilomu hatirlamiyorum dahi:KK17: ki tarih okiyan bir ögrenci olarak iyi sayilcak bir hafizam oldugu halde :mad:

menüne yeni göz attim sarmayi görmezsem bence olmus..bugün cok iyi gidiyorsun:KK66:

özelden yazdım canım :) sorma sarma biraz tadımlık oldu :)

Selam Kizlar nasilsin? Benim tatil son gaz devam ediyor. Acik bufelere takilmiyoruz ama gecen haftaki kadar dikkat edemesemde dikkat etmeye calosiyorum. Ama ortam değişikliğinden WC problemim var yaaa :( kilo veremesemde almamaya dikkat ediyorum :)

Selam Kizlar ne var ne yok bakiyüzme
@erigim kizma kaptan toplariz hemen takimi. Bende her firsatta girerim :) benim dünkü mmenüm
Sabah kalkinca 500 ml limonlu su
10 da serpm kahvalti hepsinden az az yedim 2 dilim ekmek
Aralarda bolca su, maden suyu, yüzme

13 gibi bir dilim baklava ve yarim parca borek

Saat 17. De 1 bardak portakal suyu ve iki tane eti form gong

Saat 19 da salata ve ali nazik ama sadece 2 parca pide

Aksam 11 gibi 1 avuctan az uzum ceviz kabak çekirdeği kqrisik kuruyemiş ve cay

Gece 12 gibi 2-3 dilim kavun offf çok fena tuvalet problemin oldu tatilde :KK43:

Back