- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
kendinden bahseder misin şuan kaç kgsun hedefin kaç kg olmak bu kilolari sana en çok ne aldırdı vs vsOkudum evet elimden geleni yapacagım ınsallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendinden bahseder misin şuan kaç kgsun hedefin kaç kg olmak bu kilolari sana en çok ne aldırdı vs vsOkudum evet elimden geleni yapacagım ınsallah:)
Ben küçüklüğümde baya Zayıf bir kızdım hep az bir yiyecekle doyar yiyemezdim taa ki 8 yasında geniz eti ameliyat-ı olana kadar .ameliyat olduktan sonra bende iştah açılmasıyla gelen kilolar ergenliğim ve sonrasida dahil heryil düzenli bir sekilde artarak devam etti ve 12. Yani unv ye hazırlandığım yılda Nirvana'ya ulaştı (76 kg) .en azından o yasta bi genc kız ıcın Nirvana yani sonraki yıl unv kazandım ve arkadaşlarımla abur cümbür yemeyince kendiliğimden 74 oldum daha sonra ablamın düğününe Yakın biraz diyet yapmamla 72 oldum ve bi diyet donemi daha geçirdim 70.7 oldum ve diyetisyene gittim 3 hafta mükemmel Sadıkligim neticesinde tam 5 kg verdim ama diyetisyene gidemeyince diyeti bıraktım ve su an 67 yım hep bu aralıklarda geziniyorumkendinden bahseder misin şuan kaç kgsun hedefin kaç kg olmak bu kilolari sana en çok ne aldırdı vs vs
Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/
sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?
100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.
90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben )
/89,0Hahahhh
Benim göğüsleri hiç sismezdi unide oda arkadaşım yanından geçerken mizirdanirdi agriyo degmeyin diye çok gulmustum artık benimde öyle bedduami etti ne
kixarim sen gelmezden o gelmezse nolur biliyomusun herkes kendine yapar o gelneyenler zamanla diyeti bırakır izne ayrılan üyeler gibi sonra kilo alıp yine döner ama gelenler bu süreçte kilo vermiş olur fark atmış olur önce kendimizivin burdayiz olay grup olması motive artırmak için
Merhabalar ben yeni üye :) topluca Hoşbulduk diyim şimdiden :) bugun basladim diyete Allah'ın izniyle yani bu saatte yazdığıma bakmayın 12 yi gecti ama 17 agustos Sabahı basladim diyete yarın sabah ne yediğimi ve sporlarımı yazıcam ınsallah :) hepimizin istediğimiz kiloya gelmesi dileklerimle
Baya başarılı vermişdir canım kısa zamanda ulaşacağına eminim tatlim
Ben küçüklüğümde baya Zayıf bir kızdım hep az bir yiyecekle doyar yiyemezdim taa ki 8 yasında geniz eti ameliyat-ı olana kadar .ameliyat olduktan sonra bende iştah açılmasıyla gelen kilolar ergenliğim ve sonrasida dahil heryil düzenli bir sekilde artarak devam etti ve 12. Yani unv ye hazırlandığım yılda Nirvana'ya ulaştı (76 kg) .en azından o yasta bi genc kız ıcın Nirvana yani sonraki yıl unv kazandım ve arkadaşlarımla abur cümbür yemeyince kendiliğimden 74 oldum daha sonra ablamın düğününe Yakın biraz diyet yapmamla 72 oldum ve bi diyet donemi daha geçirdim 70.7 oldum ve diyetisyene gittim 3 hafta mükemmel Sadıkligim neticesinde tam 5 kg verdim ama diyetisyene gidemeyince diyeti bıraktım ve su an 67 yım hep bu aralıklarda geziniyorum
Hedefim 55 ınsallah
Gayet güzel menude sporda canım başlangıç için süperDün yediklerim
Sabah:kepek ekmegi arasına 1 pors peynir ve domatesle sandwich
Ara:1 bardak sut
Öğlen:1 tabak yağsız ve yogurt ile bulgur köftesi
Ara:limonlu sade soda
Aksam: 2 köfte ,3 kasık pilav,4 kasık barbunya ve salata
Egzersiz : 1 mil leslie home walk ,30 mekik ve 50 squat :) ilk gun ıcın fena degildi ınsallah devamı azim ile gelir :)
Ohh ödemeler gitmiş superrr darısı bana bende bol su içip tuzsuz yemeye çalışıyorum ki gitsin/89,0
sorma valla, olsamda kurtulsam :) ayrıca maydanoz kürü yaptım ödemlerim indi
ben iş güç fırsat buldukça girmeye çalışıyorum valla, motive oluyorum :)
Afiyet olsun kaçamak sıfırkızlar dünkü menüm:
sabah:etiform,çay
öğlen:mercimek çorba, 4 adet köfte, bilakili salata ve yoğurt
akşam: 4 yemek kaşığı nohut, 4 yemek kaşığı sebze yemeği ve yoğurt
ayrıca yeşilçay,türk kahvesi, limonlu su ve maydanoz kürü yaptım :)
sporuda kendi çapımda hareketler yapmaya çalışıyorum tabi :)
senin kadar azimli biri kesinlikle başarır umudunu kırma Allah yardımcı olsun@erigim
tmm kaptan birdaha olmaz aramiza yeni katilan arkadas Hosgelmis verilecek kiloda cok degilmis 3-4 aya verirsin sanirim bu ara snav git gide yaklasiyor gecemigcem diye cok korkuyorum dualarinizi beklerim arkadaslar
Ben küçüklüğümde baya Zayıf bir kızdım hep az bir yiyecekle doyar yiyemezdim taa ki 8 yasında geniz eti ameliyat-ı olana kadar .ameliyat olduktan sonra bende iştah açılmasıyla gelen kilolar ergenliğim ve sonrasida dahil heryil düzenli bir sekilde artarak devam etti ve 12. Yani unv ye hazırlandığım yılda Nirvana'ya ulaştı (76 kg) .en azından o yasta bi genc kız ıcın Nirvana yani sonraki yıl unv kazandım ve arkadaşlarımla abur cümbür yemeyince kendiliğimden 74 oldum daha sonra ablamın düğününe Yakın biraz diyet yapmamla 72 oldum ve bi diyet donemi daha geçirdim 70.7 oldum ve diyetisyene gittim 3 hafta mükemmel Sadıkligim neticesinde tam 5 kg verdim ama diyetisyene gidemeyince diyeti bıraktım ve su an 67 yım hep bu aralıklarda geziniyorum
Hedefim 55 ınsallah
kendimi gördüm biraz sende caanım. ben lise sona kadar 48-50 arasında gidip gelen çok zayıf çıtı pıtı bi kızdım :) ama lise sonda depresyona girdim , sınav stresi de eklenince lise son bittiği zaman 56 kiloya kadar çıktım. sonra iş güç hayat stresi derken kışın tartıldığımda 74 kilo olmuştum. o ara diyete, spora başladım ama yemek yemek hep aklımın köşesindeydi. spora sadece 2 defa gittim. ve sonuç kilo vereceğime kilo almışım 78 olmuşum. Dur artık nereye gidiyorsun dedim bigün kendime ve bi gece internette dolaşırken diyet sayfası buldum Arzu Hanım adında bi bayan gerçekten çok faydalı bilgiler veriyor ve çok motive ediyor. O saatten sonra sürekli o sayfada doğru beslenme alışkanlığı nasıl olur onları araştırdım ve 1 mayısta resmi olarak diyete başlattım kendimi. 78 ile başladım şuan 66 yım.3 ayda verdim bu kiloyu ama tatil dönemim ,üstüne ramazanda oruç tutmam eklenincer o dönem kilo alamadım , kilomu korudum. Herşey kafada bitiyor, karar almak ve inanmak.. Tatilde mesela tatlı canım çektiyse sadece bi çatal aldım tadına baktım bıraktım. Çünkü devamını yersem bana hiçbi faydası olmayacaktı aksine yağ olarak geri dönecekti. Şimdi de canım bişey çektiğinde hemen dur diyorum, yedikten sonra pişman olacaksın o yüzden yeme diyip nefsimi köreltiyorum :))
tebrik ederim arzu hanimin sayfasini cok merak ettim burda paylasabilirmisin yada özelden atabilirmisin iradene hayran kaldim darisi hepimizin basina ben en son 48-50 kilomu hatirlamiyorum dahi ki tarih okiyan bir ögrenci olarak iyi sayilcak bir hafizam oldugu halde
menüne yeni göz attim sarmayi görmezsem bence olmus..bugün cok iyi gidiyorsun