Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen canim yaaa bende tatil haftamdayim ve aynen dediğin gibi herşeyden az az tadimlik yiyorum. Vermesemde almayayim diyorum

Aynen canim yaaa bende tatil haftamdayim ve aynen dediğin gibi herşeyden az az tadimlik yiyorum. Vermesemde almayayim diyorum

bende kendimi çok kasmadan kilomu korumayı hedeflemiştim ve başarmıştım :) zaten tatilde hep hareketli olduğumuz için kalori yakımı da daha hızlı oluyor .

Hedefin çok yerinde bende hamilelikte azalttim sismeyim odem olmasın diye annemden hamilelikte tansiyon problemi oluyor ben 8aylik 1kg kardeşim 6aylik 800g doğdu onun için nolur nolmaz diye azaltmistim
Açık bufeye hayır demissin
Su arzu hanımı bana da atsana canım ozelden
canım 5.takımda yarışırken kaptanı izne ayrıldı üyeler dağıldı 3takima transfer oldum 3.takımın kaptanlığını yaptım baya bi hamilelik nedeniyle izne ayrıldım 3.takımla devam ediyordum ama yeni kan yeni can lazımdı hem ben birilerinin kilo vermesine vesile olayım hemde onlar bana dedim takımı yeni açtığınız için bu hafta listede tektim fakat bu cuma hep birlikte listedeyiz

Kilo almamans sevindim takıma yazmazsan cipsler kovalar işte seni cipsin cezası olsun böylece de spora yaklaş 1mile lessie yada 30dk yuruyus
özelden yazdım canım :) sorma sarma biraz tadımlık oldu :)

tadımlık yemeye devam et kilo alma yeter kavun kabızlık yapar armut ye meyve olarak birde kayısi .tatilin keyfini çıkar bizden kopma yeter

Ay gercekten bende Öyleyim canım canım bise istediğinde bi Çatal falan tadına bakıyorum çünkü kendimi asırı kısıtladığımda bu sefer diyeti bırakıp hunharca yiyorum bu yolda başarılar canım hepimize ınsallah :)

Canım ben yumurtanın beyazını tek basına yiyemiyorum Omlet seviyorum ama o da unlu diye yapmıyorum sen omletini un ile mı yapiyosun yoksa sarı ile beyazı karıştırarak mı ?

Canım ben yumurtanın beyazını tek basına yiyemiyorum Omlet seviyorum ama o da unlu diye yapmıyorum sen omletini un ile mı yapiyosun yoksa sarı ile beyazı karıştırarak mı ?

2 yumurta biraz pullbiber cok az serpip cirpiyorum incecik yayip pisiriyorum :) çökeleklide yapmak istiyorum aslinda ama nasil olur bilmiyorum hep aynisi bayiyor bu uzum süre karatycilar bikmiyormu yuurtadan.

Un yok canım içine bol bol yeşillik kat sebzeli yap hem doyurucu olur
2 yumurta biraz pullbiber cok az serpip cirpiyorum incecik yayip pisiriyorum :) çökeleklide yapmak istiyorum aslinda ama nasil olur bilmiyorum hep aynisi bayiyor bu uzum süre karatycilar bikmiyormu yuurtadan.
Peynirli de güzel oluyor hergun yumurta yeme muzda ye arada
Yanlis degilsem kürün tarifi ibrahim saracogluna ait googela sor cikar hemen cnm
kur aslında ezgiye ait taylan kümelinin kızı içinde daha birçok şey var ama wcden cikamiyodun en hafifi bu şekilde 2lt suya 1bag maydonoz 2adet kayisili form çayı 1adet sinemaki 10dk kaynat süzüp içiyorsun gün içinde limonda eklenebilir hatta elma ve taze nane katiyorum ben tadı guzellesiyor iki günden fazla ust üste yapmayin ama

Menüleri alalım

Benimki
Sabah
3dlm ekmek (çok oldu)
Acika kahvaltılık
Peynir 1kk kadar

Öğle
4adrt fırında kanat
1ayran

Akşam
Salata
4kusbasi (80g filan)
Spor:1saat yuruyus

3 kuru kayisi
sabah: 2 yumurtayla yapilmis omlet, peynir, ceviz

ara: 1 avuc beyaz leblebi..

Aksam: salata 1/2 izgara tavuk
cezami hafta icinde yapmaya caliscam...su sinav stresi beni öldürcek..annemler tr de..arabam bozuk en kötüsü ben hala siskoyum Hedefe zaten cok varda bir 65 olsam rahatliycam

Dun 1 günlük seker hamurlu pasta yapimi kursuna gittim o yüzden cok garip bi yeme düzeni oldu şaşırmayın diye onden yazıyım dedim :)
Sabah:yarım simit,peynir,maydanoz ,domates
Kahvaltıdan sonra hazırlanıp kursa gittim ve 12.30 gibi başlayıp 17.30 da bitti eve geldigimde 17.50 y di ve tansiyonum düşmüştü tabi orada cay ictim sadece bise y yemedim
Aksam(eve geldigimde); 4 yemek kasığı pilav,4 yemek kasığı barbunya,2 köfte (dünkü menünün aynısı ısıtıp yedim zaten tansiyonum yeni yemeği beklemeye müsaade etmedi )
Ara; yaptıgım efsane pastayı eve getirdim herkes bayıldı ben icinin tadına bakmak ıcın 2 Çatal aldım (hakkettigini dusunuyorum )
Spor ise 5 buçuk saat koşuşturmaca ve ayakta durma oldu benim ıcın gercekten o kadar yoruldum ki anlatamam baya efor sarfettim guzel süsleme yapicam diye :)

Notasta kursuna 1 günlüğüne gittim lise mezunlar derneğinin mezun arkadaşlarımızla toplanmış olmak ıcın yaptıgı bir organizasyondu yoksa seker hamuru ve yas pasta yemeyi cok sevmem ama yapmayı gercekten cok sevdim görüntüsünüde sizinle paylaşmak istedim :) sanirim ilk kez yaptıgım ıcın bu kadar heyecanlıyım kusura bakmayın uzattım

Eklentiler

• image.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 48
karatay teyze leblemiye hayır diyor stres kortizon üretir kilo vermrni yavaşlatır canım

ellerine sağlık canım gıdanınci olarak ve paştaci eşi olarak on puan çok güzel sade sık gorunuyor

zaten bi süre sonra insan çokta istemiyor canım

günaydın kızlar.. dünkü menüm :)

sabah: bi tane mini kepekli sandviç, 4 tane çeri domates, yarım salatalık, az dereotu , az roka, yarım dilim peynir ve yarım dilim kaşar peyniri

öğlen: sebze çorba, 3 kaşık patlıcan musakka, yeşillik salatası , yoğurt ve 2 adet zeytinyağlı sarma yedim...

akşam: 4 kaşık bulgur pilavı, fırında sebzeli tavuk,yoğurt

yürüyüş yaptım bide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…