- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Aynen canim yaaa bende tatil haftamdayim ve aynen dediğin gibi herşeyden az az tadimlik yiyorum. Vermesemde almayayim diyorumkendimi gördüm biraz sende caanım. ben lise sona kadar 48-50 arasında gidip gelen çok zayıf çıtı pıtı bi kızdım :) ama lise sonda depresyona girdim , sınav stresi de eklenince lise son bittiği zaman 56 kiloya kadar çıktım. sonra iş güç hayat stresi derken kışın tartıldığımda 74 kilo olmuştum. o ara diyete, spora başladım ama yemek yemek hep aklımın köşesindeydi. spora sadece 2 defa gittim. ve sonuç kilo vereceğime kilo almışım 78 olmuşum. Dur artık nereye gidiyorsun dedim bigün kendime ve bi gece internette dolaşırken diyet sayfası buldum Arzu Hanım adında bi bayan gerçekten çok faydalı bilgiler veriyor ve çok motive ediyor. O saatten sonra sürekli o sayfada doğru beslenme alışkanlığı nasıl olur onları araştırdım ve 1 mayısta resmi olarak diyete başlattım kendimi. 78 ile başladım şuan 66 yım.3 ayda verdim bu kiloyu ama tatil dönemim ,üstüne ramazanda oruç tutmam eklenincer o dönem kilo alamadım , kilomu korudum. Herşey kafada bitiyor, karar almak ve inanmak.. Tatilde mesela tatlı canım çektiyse sadece bi çatal aldım tadına baktım bıraktım. Çünkü devamını yersem bana hiçbi faydası olmayacaktı aksine yağ olarak geri dönecekti. Şimdi de canım bişey çektiğinde hemen dur diyorum, yedikten sonra pişman olacaksın o yüzden yeme diyip nefsimi köreltiyorum :))
Aynen canim yaaa bende tatil haftamdayim ve aynen dediğin gibi herşeyden az az tadimlik yiyorum. Vermesemde almayayim diyorum
Hedefin çok yerinde bende hamilelikte azalttim sismeyim odem olmasın diye annemden hamilelikte tansiyon problemi oluyor ben 8aylik 1kg kardeşim 6aylik 800g doğdu onun için nolur nolmaz diye azaltmistim@erigim ben eskiden inanılmaz tuz katıyordum, yemeğin tadına bakmadan serptikçe serpiyordum ama sonunda bi anda bıraktım.. Elimden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıyorum canım :) ekime kadar 60 olmam lazım :)
bugün yediklerimden de bahsedeyim azcık fırsat bulmuşken :)
sabah 8 de işe gelir gelmez evde hazırladığım maydanoz kürümden içtim.
İşyerinde açıkbüfe kahvaltı vardı . kekler, börekler falan :) ama ben tabiki de hiç bakmadım bile. bi tane mini kepekli sandviç, 4 tane çeri domates, yarım salatalık, az dereotu , az roka, yarım dflim peynir ve yarım dilim kaşar peyniri :)
sonrasında şekersiz türk kahvemi içtim herzamanki gibi :) şu saate kadar 6 su bardağı su içtim..
öğlen de sebze çorba, 3 kaşık patlıcan musakka, yeşillik salatası , yoğurt ve 2 adet zeytinyağlı sarma yedim...
şimdi de yeşilçayımı içiyorum :)
Su arzu hanımı bana da atsana canım ozeldenkendimi gördüm biraz sende caanım. ben lise sona kadar 48-50 arasında gidip gelen çok zayıf çıtı pıtı bi kızdım :) ama lise sonda depresyona girdim , sınav stresi de eklenince lise son bittiği zaman 56 kiloya kadar çıktım. sonra iş güç hayat stresi derken kışın tartıldığımda 74 kilo olmuştum. o ara diyete, spora başladım ama yemek yemek hep aklımın köşesindeydi. spora sadece 2 defa gittim. ve sonuç kilo vereceğime kilo almışım 78 olmuşum. Dur artık nereye gidiyorsun dedim bigün kendime ve bi gece internette dolaşırken diyet sayfası buldum Arzu Hanım adında bi bayan gerçekten çok faydalı bilgiler veriyor ve çok motive ediyor. O saatten sonra sürekli o sayfada doğru beslenme alışkanlığı nasıl olur onları araştırdım ve 1 mayısta resmi olarak diyete başlattım kendimi. 78 ile başladım şuan 66 yım.3 ayda verdim bu kiloyu ama tatil dönemim ,üstüne ramazanda oruç tutmam eklenincer o dönem kilo alamadım , kilomu korudum. Herşey kafada bitiyor, karar almak ve inanmak.. Tatilde mesela tatlı canım çektiyse sadece bi çatal aldım tadına baktım bıraktım. Çünkü devamını yersem bana hiçbi faydası olmayacaktı aksine yağ olarak geri dönecekti. Şimdi de canım bişey çektiğinde hemen dur diyorum, yedikten sonra pişman olacaksın o yüzden yeme diyip nefsimi köreltiyorum :))
canım 5.takımda yarışırken kaptanı izne ayrıldı üyeler dağıldı 3takima transfer oldum 3.takımın kaptanlığını yaptım baya bi hamilelik nedeniyle izne ayrıldım 3.takımla devam ediyordum ama yeni kan yeni can lazımdı hem ben birilerinin kilo vermesine vesile olayım hemde onlar bana dedim takımı yeni açtığınız için bu hafta listede tektim fakat bu cuma hep birlikte listedeyizcanım ben kardeş takımdan seval cuma paylaşım listesine bakıyordum da sen tek başınaymışsın bir ara hem güldüm hem de takımı ayakta tutma azmin çok hoşuma gitti
biz de kardeş takım olacağız yani dünyadan haberimiz yok
yeni arkadaşlar gelmişler heralde.. hayırlı uğurlu olsun takımınız inşallah daim olurlar
Kilo almamans sevindim takıma yazmazsan cipsler kovalar işte seni@imseval tskler bu takim basarili olacak eminimdünki yediklerime anlatayim bari
sabah: 2 yumurta 1 domates salatalik peynir ceviz....
ögle: tarcinli mürdügm erikli yogurt
aksam: firinda köfte yaninda brüksel lahanasi domates soslu...buzluktan hazir brüksel lahanasi kullandim hafif acimtirakti neden acaba
aksam yemeginden sonra ne oldu bilmiyorum ama 50 gr chips ve yaklsik 30 gr cikolata tükettimevdeki karmasadan dolayi aslinda cumartesi pazar pek dikkat edemedim amaa sabah bir dartildm cuma kilonun aynisi kilo aldim diye cok kormustum
bu sabahda: 2 yumurtaya omlet ceviz peynir..tükettim..kendimi bir türlü spora yaklastiramiyorumayrica hayatimda ilk kez evdeyken basimda anne baba olmadan 2 gün gecti cok tuhaf
özelden yazdım canım :) sorma sarma biraz tadımlık oldu :)
Selam Kizlar nasilsin? Benim tatil son gaz devam ediyor. Acik bufelere takilmiyoruz ama gecen haftaki kadar dikkat edemesemde dikkat etmeye calosiyorum. Ama ortam değişikliğinden WC problemim var yaaakilo veremesemde almamaya dikkat ediyorum :)
tadımlık yemeye devam et kilo alma yeter kavun kabızlık yapar armut ye meyve olarak birde kayısi .tatilin keyfini çıkar bizden kopma yeterSelam Kizlar ne var ne yok bakiyüzme
@erigim kizma kaptan toplariz hemen takimi. Bende her firsatta girerim :) benim dünkü mmenüm
Sabah kalkinca 500 ml limonlu su
10 da serpm kahvalti hepsinden az az yedim 2 dilim ekmek
Aralarda bolca su, maden suyu, yüzme
13 gibi bir dilim baklava ve yarim parca borek
Saat 17. De 1 bardak portakal suyu ve iki tane eti form gong
Saat 19 da salata ve ali nazik ama sadece 2 parca pide
Aksam 11 gibi 1 avuctan az uzum ceviz kabak çekirdeği kqrisik kuruyemiş ve cay
Gece 12 gibi 2-3 dilim kavun offf çok fena tuvalet problemin oldu tatilde
Ay gercekten bende Öyleyim canım canım bise istediğinde bi Çatal falan tadına bakıyorum çünkü kendimi asırı kısıtladığımda bu sefer diyeti bırakıp hunharca yiyorumkendimi gördüm biraz sende caanım. ben lise sona kadar 48-50 arasında gidip gelen çok zayıf çıtı pıtı bi kızdım :) ama lise sonda depresyona girdim , sınav stresi de eklenince lise son bittiği zaman 56 kiloya kadar çıktım. sonra iş güç hayat stresi derken kışın tartıldığımda 74 kilo olmuştum. o ara diyete, spora başladım ama yemek yemek hep aklımın köşesindeydi. spora sadece 2 defa gittim. ve sonuç kilo vereceğime kilo almışım 78 olmuşum. Dur artık nereye gidiyorsun dedim bigün kendime ve bi gece internette dolaşırken diyet sayfası buldum Arzu Hanım adında bi bayan gerçekten çok faydalı bilgiler veriyor ve çok motive ediyor. O saatten sonra sürekli o sayfada doğru beslenme alışkanlığı nasıl olur onları araştırdım ve 1 mayısta resmi olarak diyete başlattım kendimi. 78 ile başladım şuan 66 yım.3 ayda verdim bu kiloyu ama tatil dönemim ,üstüne ramazanda oruç tutmam eklenincer o dönem kilo alamadım , kilomu korudum. Herşey kafada bitiyor, karar almak ve inanmak.. Tatilde mesela tatlı canım çektiyse sadece bi çatal aldım tadına baktım bıraktım. Çünkü devamını yersem bana hiçbi faydası olmayacaktı aksine yağ olarak geri dönecekti. Şimdi de canım bişey çektiğinde hemen dur diyorum, yedikten sonra pişman olacaksın o yüzden yeme diyip nefsimi köreltiyorum :))
@imseval tskler bu takim basarili olacak eminimdünki yediklerime anlatayim bari
sabah: 2 yumurta 1 domates salatalik peynir ceviz....
ögle: tarcinli mürdügm erikli yogurt
aksam: firinda köfte yaninda brüksel lahanasi domates soslu...buzluktan hazir brüksel lahanasi kullandim hafif acimtirakti neden acaba
aksam yemeginden sonra ne oldu bilmiyorum ama 50 gr chips ve yaklsik 30 gr cikolata tükettimevdeki karmasadan dolayi aslinda cumartesi pazar pek dikkat edemedim amaa sabah bir dartildm cuma kilonun aynisi kilo aldim diye cok kormustum
bu sabahda: 2 yumurtaya omlet ceviz peynir..tükettim..kendimi bir türlü spora yaklastiramiyorumayrica hayatimda ilk kez evdeyken basimda anne baba olmadan 2 gün gecti cok tuhaf
Canım ben yumurtanın beyazını tek basına yiyemiyorum Omlet seviyorum ama o da unlu diye yapmıyorum sen omletini un ile mı yapiyosun yoksa sarı ile beyazı karıştırarak mı ?
Canım maydanoz kurunu nasıl yaptın anlatır mısın ?@erigim ben eskiden inanılmaz tuz katıyordum, yemeğin tadına bakmadan serptikçe serpiyordum ama sonunda bi anda bıraktım.. Elimden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıyorum canım :) ekime kadar 60 olmam lazım :)
Sagol canım benim :)2 yumurta biraz pullbiber cok az serpip cirpiyorum incecik yayip pisiriyorum :) çökeleklide yapmak istiyorum aslinda ama nasil olur bilmiyorum hep aynisi bayiyor bu uzum süre karatycilar bikmiyormu yuurtadan.
Canım maydanoz kurunu nasıl yaptın anlatır mısın ?
Sagol canım :)Yanlis degilsem kürün tarifi ibrahim saracogluna ait googela sor cikar hemen cnm
Un yok canım içine bol bol yeşillik kat sebzeli yap hem doyurucu olurCanım ben yumurtanın beyazını tek basına yiyemiyorum Omlet seviyorum ama o da unlu diye yapmıyorum sen omletini un ile mı yapiyosun yoksa sarı ile beyazı karıştırarak mı ?
Peynirli de güzel oluyor hergun yumurta yeme muzda ye arada2 yumurta biraz pullbiber cok az serpip cirpiyorum incecik yayip pisiriyorum :) çökeleklide yapmak istiyorum aslinda ama nasil olur bilmiyorum hep aynisi bayiyor bu uzum süre karatycilar bikmiyormu yuurtadan.
kur aslında ezgiye ait taylan kümelinin kızı içinde daha birçok şey var ama wcden cikamiyodun en hafifi bu şekilde 2lt suya 1bag maydonoz 2adet kayisili form çayı 1adet sinemaki 10dk kaynat süzüp içiyorsun gün içinde limonda eklenebilir hatta elma ve taze nane katiyorum ben tadı guzellesiyor iki günden fazla ust üste yapmayin amaYanlis degilsem kürün tarifi ibrahim saracogluna ait googela sor cikar hemen cnm
karatay teyze leblemiye hayır diyor3 kuru kayisi
sabah: 2 yumurtayla yapilmis omlet, peynir, ceviz
ara: 1 avuc beyaz leblebi..
Aksam: salata 1/2 izgara tavuk
cezami hafta icinde yapmaya caliscam...su sinav stresi beni öldürcek..annemler tr de..arabam bozuken kötüsü ben hala siskoyum Hedefe zaten cok varda bir 65 olsam rahatliycam
ellerine sağlık canım gıdanınci olarak ve paştaci eşi olarak on puanDun 1 günlük seker hamurlu pasta yapimi kursuna gittim o yüzden cok garip bi yeme düzeni oldu şaşırmayın diye onden yazıyım dedim :)
Sabah:yarım simit,peynir,maydanoz ,domates
Kahvaltıdan sonra hazırlanıp kursa gittim ve 12.30 gibi başlayıp 17.30 da bitti eve geldigimde 17.50 y di ve tansiyonum düşmüştü tabi orada cay ictim sadece bise y yemedim
Aksam(eve geldigimde); 4 yemek kasığı pilav,4 yemek kasığı barbunya,2 köfte (dünkü menünün aynısı ısıtıp yedim zaten tansiyonum yeni yemeği beklemeye müsaade etmedi)
Ara; yaptıgım efsane pastayı eve getirdim herkes bayıldı ben icinin tadına bakmak ıcın 2 Çatal aldım (hakkettigini dusunuyorum)
Spor ise 5 buçuk saat koşuşturmaca ve ayakta durma oldu benim ıcın gercekten o kadar yoruldum ki anlatamam baya efor sarfettim guzel süsleme yapicam diye :)
Notasta kursuna 1 günlüğüne gittim lise mezunlar derneğinin mezun arkadaşlarımızla toplanmış olmak ıcın yaptıgı bir organizasyondu yoksa seker hamuru ve yas pasta yemeyi cok sevmem ama yapmayı gercekten cok sevdim görüntüsünüde sizinle paylaşmak istedim :) sanirim ilk kez yaptıgım ıcın bu kadar heyecanlıyım kusura bakmayın uzattım
Ay gercekten bende Öyleyim canım canım bise istediğinde bi Çatal falan tadına bakıyorum çünkü kendimi asırı kısıtladığımda bu sefer diyeti bırakıp hunharca yiyorumbu yolda başarılar canım hepimize ınsallah :)
Canım maydanoz kurunu nasıl yaptın anlatır mısın ?
Günaydın kızlar galiba bugün regl olaacagim yanı inşallah cumadan önce oluyum ki ödemi atiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?