- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Benimde aynı durum maydonoz suyunu tavsiye ederim (gebelik riskin yoksa)
Yok canım henüz bekarım :) tarifini alabilirmiyim maydonoz suyunun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı durum maydonoz suyunu tavsiye ederim (gebelik riskin yoksa)
Yok canım henüz bekarım :) tarifini alabilirmiyim maydonoz suyunun
Günaydın sana da bol bol yuru yüz sıcakta hafifseyler tercih et lütfen açık büfeler akla zararGunaydin kizlarrrr. Biliyorsunuz ben tatildeyim. Yedigime ictigime çok dikkat edemiyorum. Çünkü sabit hotelde değiliz. Gündüz hep geziyoruz. Ne bulursak onu yiyoruz. Ama bende mevcut koşullarda yine de dikkat ediyorum. Bol bol yuzup yürüyüş yapiyoruz. Ara ara girip haber ederim
günaydın canım ben de oğlumu uyutup bir kahve keyfi yapacağımGünaydın kızlar :)
bugün kahvaltı da etiform yedim. sandviç hazırlamaya üşendim akşam , bugünlük böyle geçiştirdim. Bol su içiyorum ödem yapmasın diye. ayrıca Türk kahvemi de içtim :)
Sağol neslim hiç ihmal etmiyorsun bizselam 10. takımın çıtır adayları
bu hafta listelere sıkı dönüş yapıp azminizin daim olmasını dilerim. bol eksili haftalar
ohh afiyet olsun canım yansın yağlaröğle yemeğide yendi kızlar. Mercimek çorba, 4 köfte, fasulye bilakili kıvırcık salata ve yoğurt..
Üzerine yeşiçayımı da içtim :)
Dün eklemeyi unuttum 60dk yuruyus ama regl olamiyorum doigumdan sonra ilk defa gecenay oldum vakti geldi çok sisim ama tikyok bugünde matidan mi regl mi bilmem 81.2 gordum
HahahhhSorma bende şişim göğüslerim çok ağrıyor, sinir oluyorum kendi kendime.
kixarim sen gelmezden o gelmezse nolur biliyomusun herkes kendine yapar o gelneyenler zamanla diyeti bırakır izne ayrılan üyeler gibi sonra kilo alıp yine döner ama gelenler bu süreçte kilo vermiş olur fark atmış olur önce kendimizivin burdayiz olay grup olması motive artırmak içinKizlar gecmis olsun.Kaptan kizma ama burasi o kadar sessiz oluyorki yazsam birseyler kendi kendime konusuyormus gibi oluyor ondan bende uğramaz oldum.
hosgeldin canımMerhabalar ben yeni üye :) topluca Hoşbulduk diyim şimdiden :) bugun basladim diyete Allah'ın izniyle yani bu saatte yazdığıma bakmayın 12 yi gecti ama 17 agustos Sabahı basladim diyete yarın sabah ne yediğimi ve sporlarımı yazıcam ınsallah :) hepimizin istediğimiz kiloya gelmesi dileklerimle
Okudum evet elimden geleni yapacagım ınsallah:)hosgeldin canım
İlk sayfada kurallarını aslında kural demeyelimde kendimiz ve grup için motive tiola var olursan iyi olur