• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin kizlarrrr. Biliyorsunuz ben tatildeyim. Yedigime ictigime çok dikkat edemiyorum. Çünkü sabit hotelde değiliz. Gündüz hep geziyoruz. Ne bulursak onu yiyoruz. Ama bende mevcut koşullarda yine de dikkat ediyorum. Bol bol yuzup yürüyüş yapiyoruz. Ara ara girip haber ederim

Günaydın kızlar :)

bugün kahvaltı da etiform yedim. sandviç hazırlamaya üşendim akşam , bugünlük böyle geçiştirdim. Bol su içiyorum ödem yapmasın diye. ayrıca Türk kahvemi de içtim :)

1bag maydonoz 2adet kayisili form çayı 1adet sinemaki çayı 10dk kaynatılacak 2lt suda su gün boyu tüketilecek acayip odematiyir ve de WC problemini çiziyor istersen limonda atabilirsin emzirdigim için yapamiyorum ben
Gunaydin kizlarrrr. Biliyorsunuz ben tatildeyim. Yedigime ictigime çok dikkat edemiyorum. Çünkü sabit hotelde değiliz. Gündüz hep geziyoruz. Ne bulursak onu yiyoruz. Ama bende mevcut koşullarda yine de dikkat ediyorum. Bol bol yuzup yürüyüş yapiyoruz. Ara ara girip haber ederim
Günaydın sana da bol bol yuru yüz sıcakta hafifseyler tercih et lütfen açık büfeler akla zarar
Günaydın kızlar :)

bugün kahvaltı da etiform yedim. sandviç hazırlamaya üşendim akşam , bugünlük böyle geçiştirdim. Bol su içiyorum ödem yapmasın diye. ayrıca Türk kahvemi de içtim :)
günaydın canım ben de oğlumu uyutup bir kahve keyfi yapacağım

selam 10. takımın çıtır adayları
bu hafta listelere sıkı dönüş yapıp azminizin daim olmasını dilerim. bol eksili haftalar

öğle yemeğide yendi kızlar. Mercimek çorba, 4 köfte, fasulye bilakili kıvırcık salata ve yoğurt..

Üzerine yeşiçayımı da içtim :)

Dün eklemeyi unuttum 60dk yuruyus ama regl olamiyorum doigumdan sonra ilk defa gecenay oldum vakti geldi çok sisim ama tikyok bugünde matidan mi regl mi bilmem 81.2 gordum :KK43:

selam 10. takımın çıtır adayları
bu hafta listelere sıkı dönüş yapıp azminizin daim olmasını dilerim. bol eksili haftalar
Sağol neslim hiç ihmal etmiyorsun biz:KK200::anneadayı:
öğle yemeğide yendi kızlar. Mercimek çorba, 4 köfte, fasulye bilakili kıvırcık salata ve yoğurt..

Üzerine yeşiçayımı da içtim :)
ohh afiyet olsun canım yansın yağlar

:KK50:

Dün eklemeyi unuttum 60dk yuruyus ama regl olamiyorum doigumdan sonra ilk defa gecenay oldum vakti geldi çok sisim ama tikyok bugünde matidan mi regl mi bilmem 81.2 gordum :KK43:

Sorma bende şişim :( göğüslerim çok ağrıyor, sinir oluyorum kendi kendime.

Kizlar gecmis olsun.Kaptan kizma ama burasi o kadar sessiz oluyorki :KK12: yazsam birseyler kendi kendime konusuyormus gibi oluyor :KK70::KK70: ondan bende uğramaz oldum.:KK22:

Sorma bende şişim :KK43: göğüslerim çok ağrıyor, sinir oluyorum kendi kendime.
Hahahhh
Benim göğüsleri hiç sismezdi unide oda arkadaşım yanından geçerken mizirdanirdi agriyo degmeyin diye çok gulmustum artık benimde öyle bedduami etti ne :KK48:
Kizlar gecmis olsun.Kaptan kizma ama burasi o kadar sessiz oluyorki :KK12: yazsam birseyler kendi kendime konusuyormus gibi oluyor :KK70::KK70: ondan bende uğramaz oldum.:KK22:
kixarim sen gelmezden o gelmezse nolur biliyomusun herkes kendine yapar :KK12:o gelneyenler zamanla diyeti bırakır izne ayrılan üyeler gibi sonra kilo alıp yine döner ama gelenler bu süreçte kilo vermiş olur fark atmış olur :KK19: önce kendimizivin burdayiz olay grup olması motive artırmak için

Bugün ki menüm
Sabah
1 yumurta
1dlm ekmek
Domates salatalık

Öğle
2tavuk but
2 ince dilim patates (fırında)
Salata

Akşam
1adet tazw mısır (sütun çeker dedikleri için yedim ve çok tazeydi köy pazarından almıştık)

Spor:3saatyuruyus

FB_IMG_1439842467685.jpg

Herkes kendisi bilir ben anlayışlı davrandikca olmuyor bu iş 6aylik bebekle tatilde bile sürekli online isem herkesten de beklerim yeni üyelerin daha aktif daha hevesli olmaları gerekirken daha deneme suresinde kimseyi idare edemem artık ilk sayfadaki kurallara uymayanlar kusura bakmayın

Merhabalar ben yeni üye :) topluca Hoşbulduk diyim şimdiden :) bugun basladim diyete Allah'ın izniyle yani bu saatte yazdığıma bakmayın 12 yi gecti ama 17 agustos Sabahı basladim diyete:kk77: yarın sabah ne yediğimi ve sporlarımı yazıcam ınsallah :) hepimizin istediğimiz kiloya gelmesi dileklerimle :21:

Merhabalar ben yeni üye :) topluca Hoşbulduk diyim şimdiden :) bugun basladim diyete Allah'ın izniyle yani bu saatte yazdığıma bakmayın 12 yi gecti ama 17 agustos Sabahı basladim diyete:kk77: yarın sabah ne yediğimi ve sporlarımı yazıcam ınsallah :) hepimizin istediğimiz kiloya gelmesi dileklerimle :21:
hosgeldin canım
İlk sayfada kurallarını aslında kural demeyelimde kendimiz ve grup için motive tiola var olursan iyi olur

Back