• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaslar sanirim Canan Karatay Hocamiz hakli bu Ekmek muhabbetinde...söyle bir oturup düsündüm..ben eskiden yani bu konularla hic ilgilenmedigim vakitler..bir aksam yemeginden rahat 3-4 dilim ekmek 2 tabak yemek yerdim...ama yinede 3-4 saat sonra acikirdim..ama nasil bir acikma...ya abur cubur isterdi cnm yada yatmadan önce 2-3 tost buyrun yine ekmek :KK43::KK43: tv izlerken aslinda abur cubur yemeyen bir insandim...ama habire tv izlerken yemeyin denilmesini duydukca yasaklar cazib gelir ya :KK70: öyle bir aliskanlik oldu sonra :KK17: yiyorsun tv bakarken ne kadar yediginide fark etmiyorsun :confused: eskiden suda vardi kilo vermeye calistigimda 1 cikolata parcasi yedim diyelim aman zaten bozdum diyerekten 50 gr cikolata gittigini bilirim.....

bu sabah gercekten biraz zorlandim cünkü menemen ekmeksiz :KK17: sizleri düsünerekten birde Karatay aklima geldi destekleyici olarak actim telefondan bir videosunu izledim :KK70: 2 domates 1 yumurtayla yapilmis menemeni ceviz 15 zeytin ve peynirle birlikte tükettim....bende su kabizlik olmasa hersey iyi hos buna cnm cok SIkiliyor iste :KK62::KK61:

Arkadaşlar iki gündür biraz problemler yaşadım sinirim ve moralim çok bozuldu bende herzamnki gibi çareyi çikolata ve cipsde buldum sabah biraz ekmek yemiştim yumurtayla daha sonra 1 gofret ve 6-7 cips yedim madem bozdum tam bozayım bu hafta sonu iyice yiyim pazartesi günü yeniden başlayım dedim yemekte çünkü yarına ertelendi. Sonra düşündüm 1 hafta uğraşıp verdiğim kiloları bu iki günde hemen geri alabilirim diye bu yüzden hemen bıraktım elimde olan şeyleri yarın akşama kadar sadece yoğurt, süt ve meyve (yarın sabah için) yiyeceğim yarın akşamda yemeye gitcem işte pazartesi günüde kaldığım yerden devam. Hepinizden özür dilerim :KK23:

Arkadaşlar iki gündür biraz problemler yaşadım sinirim ve moralim çok bozuldu bende herzamnki gibi çareyi çikolata ve cipsde buldum sabah biraz ekmek yemiştim yumurtayla daha sonra 1 gofret ve 6-7 cips yedim madem bozdum tam bozayım bu hafta sonu iyice yiyim pazartesi günü yeniden başlayım dedim yemekte çünkü yarına ertelendi. Sonra düşündüm 1 hafta uğraşıp verdiğim kiloları bu iki günde hemen geri alabilirim diye bu yüzden hemen bıraktım elimde olan şeyleri yarın akşama kadar sadece yoğurt, süt ve meyve (yarın sabah için) yiyeceğim yarın akşamda yemeye gitcem işte pazartesi günüde kaldığım yerden devam. Hepinizden özür dilerim :KK23:

afferin yinede kendini toplamis frenlemissin :KK60: ancak böyle böyle kilolar verilir tatlim :KK36: sana tavsiyem her aksam ertesi gün menünü belirle ve bundan cikma..böylelikce kacamak yapmana firsat olmaz...

1.) abur cuburu evde bulundurmamaya calis yada kapali göz önünde olmaya yerlerde dursunlar..
2.) arkadasina gideceksin diyelim cikolata chips filan var ortamda...kesinlikle böyle bir sofrayla karsilacagini biliyorsan..tok git...diyette oldugunu söyleme..oyala birazdan alirim birazdan tadina bakarim derken kalkma saatin gelir zaten:KK59:

3.) disardaki yemeklerde...salataya yag koydurma..zeytinyagi masaya getirsinler kendin koyuver...corba tüketme disarda (cok un yag fazlasiyla katarlar) her türlü izgarayi..buglamayi..haslamayi..tercih edebilirsin...sekerli birsey icme...ve aksam oldugu icin ekmeksiz tüketmeye calis böylelikle aksam yemegine gitsen dahi...dogru beslenmis olacaksin :21::rolleyes: kilolarda böyle oyun gibi :KK6: kolayca gidecek :KK66::KK59:

afferin yinede kendini toplamis frenlemissin :KK60: ancak böyle böyle kilolar verilir tatlim :KK36: sana tavsiyem her aksam ertesi gün menünü belirle ve bundan cikma..böylelikce kacamak yapmana firsat olmaz...

1.) abur cuburu evde bulundurmamaya calis yada kapali göz önünde olmaya yerlerde dursunlar..
2.) arkadasina gideceksin diyelim cikolata chips filan var ortamda...kesinlikle böyle bir sofrayla karsilacagini biliyorsan..tok git...diyette oldugunu söyleme..oyala birazdan alirim birazdan tadina bakarim derken kalkma saatin gelir zaten:KK59:

3.) disardaki yemeklerde...salataya yag koydurma..zeytinyagi masaya getirsinler kendin koyuver...corba tüketme disarda (cok un yag fazlasiyla katarlar) her türlü izgarayi..buglamayi..haslamayi..tercih edebilirsin...sekerli birsey icme...ve aksam oldugu icin ekmeksiz tüketmeye calis böylelikle aksam yemegine gitsen dahi...dogru beslenmis olacaksin :21::rolleyes: kilolarda böyle oyun gibi :KK6: kolayca gidecek :KK66::KK59:
Dediğim gibi moralim bozulunca bir anlık kriz gibi bişeydi ki Allahtan frenleyebildim kendimi normalde kaptırdımmı gidiyordum busefer durdum. Evet küçük kardeşim var ve durmadan çikolata cips yiyor gözümün önünde öyle bir seçeneğim olmuyor malesef :(. Fazla dışarda yemek yemeyi seven biri değilim zaten ama yarın arkadaşlaımla bayadır görüşmemiştik onkarla buluşcaz ama gidiceğimiz yerde sadece pizza, salata, makarna ve patates var. Bende sırf bu yüzdn bütün gün sadece yoğurt tarzı şeyler yiyip orda yiyeceğim. Misafirlikte zaten kendimi zaptedebiliyorum sorun olmuyo ozamanlar. Desteğin için teşekkürler :KK19:

Arkadaslar sanirim Canan Karatay Hocamiz hakli bu Ekmek muhabbetinde...söyle bir oturup düsündüm..ben eskiden yani bu konularla hic ilgilenmedigim vakitler..bir aksam yemeginden rahat 3-4 dilim ekmek 2 tabak yemek yerdim...ama yinede 3-4 saat sonra acikirdim..ama nasil bir acikma...ya abur cubur isterdi cnm yada yatmadan önce 2-3 tost buyrun yine ekmek :KK43::KK43: tv izlerken aslinda abur cubur yemeyen bir insandim...ama habire tv izlerken yemeyin denilmesini duydukca yasaklar cazib gelir ya :KK70: öyle bir aliskanlik oldu sonra :KK17: yiyorsun tv bakarken ne kadar yediginide fark etmiyorsun :confused: eskiden suda vardi kilo vermeye calistigimda 1 cikolata parcasi yedim diyelim aman zaten bozdum diyerekten 50 gr cikolata gittigini bilirim.....

bu sabah gercekten biraz zorlandim cünkü menemen ekmeksiz :KK17: sizleri düsünerekten birde Karatay aklima geldi destekleyici olarak actim telefondan bir videosunu izledim :KK70: 2 domates 1 yumurtayla yapilmis menemeni ceviz 15 zeytin ve peynirle birlikte tükettim....bende su kabizlik olmasa hersey iyi hos buna cnm cok SIkiliyor iste :KK62::KK61:
Süper valla bende yarın başlıyorum karatayla iki haftalığına tartilarimida alıp boluya gidiyorum ankara çok sıcak oğlum gece uyumuyo belki boluda uyur EE anlamında anca karatayla yenerim hem yemiyordum diye bozulmaz hemde ben suçluluk hissetmem
Ozurun sevd seve kabul edildi çünkü kendin doğruyu bulmussun toparlamış son dustukce dusmemissin canım bu büyük bir irade

Cansu daha önce gruplarda filan yarıştı mi sen gerçi listelerde hepiniz temiz çıktınız ama sen bu işi bsya iyi biliyorsun:KK52:
Dediğim gibi moralim bozulunca bir anlık kriz gibi bişeydi ki Allahtan frenleyebildim kendimi normalde kaptırdımmı gidiyordum busefer durdum. Evet küçük kardeşim var ve durmadan çikolata cips yiyor gözümün önünde öyle bir seçeneğim olmuyor malesef :KK43:. Fazla dışarda yemek yemeyi seven biri değilim zaten ama yarın arkadaşlaımla bayadır görüşmemiştik onkarla buluşcaz ama gidiceğimiz yerde sadece pizza, salata, makarna ve patates var. Bende sırf bu yüzdn bütün gün sadece yoğurt tarzı şeyler yiyip orda yiyeceğim. Misafirlikte zaten kendimi zaptedebiliyorum sorun olmuyo ozamanlar. Desteğin için teşekkürler :KK19:
kardeşler kocalar bunları toplayıp birbirine vuralim benim en büyük zaafından yiyip yiyp kilo almayan koca ve onun abur cubur kutusu
Yarını dengelersin olmazsa ptesi ayça kayanın ertesi gün diğerini yap kaçamak sonrası yapılan :KK45:

@erigim yine kk kisa süreligine 3 hafta var yada yok bir gurupa takilmistim sanirim 14 dü hatta hepimizde ayni meslektendik :21::KK22: bugün bozdum ya su kabizlik canimi SIKiyor sonra kendimi yemege veriyorum :mad::rolleyes: ibrahim saracolgu yogurt suyu dedi bakam denigcem yarin itibari...umarim faydasi olur hazir burdayken bugünkü menümü yazayim...
sabah: menemen bol zeytin, peynir ceviz....
ögle gibi :merci crocantdan yedim sonra 3 erik 3 kayisi...
aksam: patlican oturtma,,ufak parca tavuk gögüsü (kizarmis):KK17::KK43: 2 isirim ekmek....4 catal kisir..
yemekten sonra hazir croissant oluyor ya cikolatali birde yaklasik 4*5 gr cikolata. dosdogru tüm beslenme günahlarimi döktüm:KK17::KK22::KK61::KK61: dün ve bugün cok stressliydi abim geldi dün babam yarin yola cikmak istiyor..babannem iyi degilmis :KK43::KK43: bugünün kusuruna bakmayin kizlar :cry:

su kabizlik beni sinir ediyor ne zaman zayiflamaya calissam böyle oluyor eski beslenme aliskanligimda hic sorun yok wc cikiyorum her gün..yani benim vücüt aslinda her güncü de diyete girince sapitiyor :KK70::KK70: önce yogurt suyu 1 hafta denigcem beslenmemde karatay kizsada öglen elme+yogurt tarcin vaktim olcak.....yaramazsa bu 1 hafta boyunca zeytinyagini denigcem :KK61: temelli sisko oluyormusum :KK70::KK70:

@listelere dahil olmadıysa sorun yok canım diskalifiye olduysan eğer o zaman oylama gerek
Kabızlık için karatay hergun iki gunkurusuna sabah izin veriyor

Kızlar selam :) haftasonu olunca malesef pek aktif olamıyorum.

Dünkü menümden bahsedeyim azcık.

Sabah:(saat:12 de)

Menemen, peynir,zeytin, tam buğday ekmeği

Ara: (bebiş görmeye arkadaşıma gittim :) )

Türk kahvesi, 3 adet küçük tuzlu kurabiy

Akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 1 adet ızgara tavuk

Ara: yeşilçay

Arkadaşlar malesef bazı sebeplerden dolayı giremeyeceğim internete yani vaktim olmayacak. Ehliyete gircem, yengem ameliyat olcak cocuklara bakcam, büyükanneannem bizde kalcak derken hic vaktim olmayacak malesef. Ben tabiki diyete devam ederim ama bilirim yapamam kabul ederseniz tatilden sonra girerim ozaman hersey yavastan yoluna girer :KK43:
Buarada cansutr cansutr buarada gecmis olsun canim Insaallah babaannen biran önce iyilesir

Arkadaşlar malesef buara giremeyeceğim internete yani vaktim olmayacak. Ehliyete gircem, yengem ameliyat olcak cocuklara bakcam, büyükanneannem bizde kalcak derken hic vaktim olmayacak malesef. Ben tabiki diyete devam ederim ama bilirim yapamam kabul ederseniz tatilden sonra girerim ozaman hersey yavastan yoluna girer :KK43:
Buarada cansutr cansutr buarada gecmis olsun canim Insaallah babaannen biran önce iyilesir

Selam kızlar nasılsınız ben Boluya geldim ve yağmur var :KK76:
cansutr cansutr canım geçmiş olsun şifa bulsun
@reengaareenk geçmiş olsun tekrar düzene girince gelirsin deneme suren yeniden başlar
masalimsii masalimsii hafta sonu genelde kimse gidemiyor ayrı bir koşuşturmadan oluyor malum

Selam Kizlar dun benim malum tüm günüm yolculuklaggeçti 13 saat ve yolda ne bulursam yedim. Dun yediklrrim
9 gibi yarim porsiyon peynirli börek.
13 te 4 köfte piyaz yoğurt
16 da 3-4 yudum enerji içeceği
18 de soda
20 de 2 tane zeytinyagli dolma biraz tavuk ve cacik.

Dun doğumggunumdu Esim pasta almis saat 21.30 da 1 ince dilim pasta.
Dun biraz kacirdim. Aksam yogurdumuda yiyemedim.

Bu sabah 10 da 2 dilim kepekli ekmek 1 peynirli yumurta 6-7 zeytin domates salata

Saat 15 te 1 tane ev pogacasi 1 bardak sprite

Selam kızlar nasılsınız ben Boluya geldim ve yağmur var :KK76:
cansutr cansutr canım geçmiş olsun şifa bulsun
@reengaareenk geçmiş olsun tekrar düzene girince gelirsin deneme suren yeniden başlar
masalimsii masalimsii hafta sonu genelde kimse gidemiyor ayrı bir koşuşturmadan oluyor malum
Tamam canim qnlayisin icin tesekkürler

Aynen canım @erigim kızlar regli dönemim yaklaştı :KK43: ödem toplamaya başladım yine :KK43:
Benimde aynı durum maydonoz suyunu tavsiye ederim (gebelik riskin yoksa)
Selam Kizlar dun benim malum tüm günüm yolculuklaggeçti 13 saat ve yolda ne bulursam yedim. Dun yediklrrim
9 gibi yarim porsiyon peynirli börek.
13 te 4 köfte piyaz yoğurt
16 da 3-4 yudum enerji içeceği
18 de soda
20 de 2 tane zeytinyagli dolma biraz tavuk ve cacik.

Dun doğumggunumdu Esim pasta almis saat 21.30 da 1 ince dilim pasta.
Dun biraz kacirdim. Aksam yogurdumuda yiyemedim.

Bu sabah 10 da 2 dilim kepekli ekmek 1 peynirli yumurta 6-7 zeytin domates salata

Saat 15 te 1 tane ev pogacasi 1 bardak sprite
Yolda olduğun için çok düzensiz olmuş bil bol yuru ve telafi St canim
Tamam canim qnlayisin icin tesekkürler
sağlık soz konusu anlayışlı olmalıyız

Günaydın kızlar
Dün ki menü
Sabah
1 yumurta
1avux içi kadar ekmek

Öğle
Yok

Akşam