- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Biralmsyalim hem birinci olalım hemde bireydeki biz dolduralımSadece Haftaya degilde artik bir kac hafta üst üste birinci olalim kizlar tahta oturur gibi birakmiyalim kimselere taci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biralmsyalim hem birinci olalım hemde bireydeki biz dolduralımSadece Haftaya degilde artik bir kac hafta üst üste birinci olalim kizlar tahta oturur gibi birakmiyalim kimselere taci
Biralmsyalim hem birinci olalım hemde bireydeki biz dolduralım
Arkadaşlar iki gündür biraz problemler yaşadım sinirim ve moralim çok bozuldu bende herzamnki gibi çareyi çikolata ve cipsde buldum sabah biraz ekmek yemiştim yumurtayla daha sonra 1 gofret ve 6-7 cips yedim madem bozdum tam bozayım bu hafta sonu iyice yiyim pazartesi günü yeniden başlayım dedim yemekte çünkü yarına ertelendi. Sonra düşündüm 1 hafta uğraşıp verdiğim kiloları bu iki günde hemen geri alabilirim diye bu yüzden hemen bıraktım elimde olan şeyleri yarın akşama kadar sadece yoğurt, süt ve meyve (yarın sabah için) yiyeceğim yarın akşamda yemeye gitcem işte pazartesi günüde kaldığım yerden devam. Hepinizden özür dilerim
Dediğim gibi moralim bozulunca bir anlık kriz gibi bişeydi ki Allahtan frenleyebildim kendimi normalde kaptırdımmı gidiyordum busefer durdum. Evet küçük kardeşim var ve durmadan çikolata cips yiyor gözümün önünde öyle bir seçeneğim olmuyor malesef . Fazla dışarda yemek yemeyi seven biri değilim zaten ama yarın arkadaşlaımla bayadır görüşmemiştik onkarla buluşcaz ama gidiceğimiz yerde sadece pizza, salata, makarna ve patates var. Bende sırf bu yüzdn bütün gün sadece yoğurt tarzı şeyler yiyip orda yiyeceğim. Misafirlikte zaten kendimi zaptedebiliyorum sorun olmuyo ozamanlar. Desteğin için teşekkürlerafferin yinede kendini toplamis frenlemissin ancak böyle böyle kilolar verilir tatlim sana tavsiyem her aksam ertesi gün menünü belirle ve bundan cikma..böylelikce kacamak yapmana firsat olmaz...
1.) abur cuburu evde bulundurmamaya calis yada kapali göz önünde olmaya yerlerde dursunlar..
2.) arkadasina gideceksin diyelim cikolata chips filan var ortamda...kesinlikle böyle bir sofrayla karsilacagini biliyorsan..tok git...diyette oldugunu söyleme..oyala birazdan alirim birazdan tadina bakarim derken kalkma saatin gelir zaten
3.) disardaki yemeklerde...salataya yag koydurma..zeytinyagi masaya getirsinler kendin koyuver...corba tüketme disarda (cok un yag fazlasiyla katarlar) her türlü izgarayi..buglamayi..haslamayi..tercih edebilirsin...sekerli birsey icme...ve aksam oldugu icin ekmeksiz tüketmeye calis böylelikle aksam yemegine gitsen dahi...dogru beslenmis olacaksin kilolarda böyle oyun gibi kolayca gidecek
Süper valla bende yarın başlıyorum karatayla iki haftalığına tartilarimida alıp boluya gidiyorum ankara çok sıcak oğlum gece uyumuyo belki boluda uyur EE anlamında anca karatayla yenerim hem yemiyordum diye bozulmaz hemde ben suçluluk hissetmemArkadaslar sanirim Canan Karatay Hocamiz hakli bu Ekmek muhabbetinde...söyle bir oturup düsündüm..ben eskiden yani bu konularla hic ilgilenmedigim vakitler..bir aksam yemeginden rahat 3-4 dilim ekmek 2 tabak yemek yerdim...ama yinede 3-4 saat sonra acikirdim..ama nasil bir acikma...ya abur cubur isterdi cnm yada yatmadan önce 2-3 tost buyrun yine ekmek tv izlerken aslinda abur cubur yemeyen bir insandim...ama habire tv izlerken yemeyin denilmesini duydukca yasaklar cazib gelir ya öyle bir aliskanlik oldu sonra yiyorsun tv bakarken ne kadar yediginide fark etmiyorsun eskiden suda vardi kilo vermeye calistigimda 1 cikolata parcasi yedim diyelim aman zaten bozdum diyerekten 50 gr cikolata gittigini bilirim.....
bu sabah gercekten biraz zorlandim cünkü menemen ekmeksiz sizleri düsünerekten birde Karatay aklima geldi destekleyici olarak actim telefondan bir videosunu izledim 2 domates 1 yumurtayla yapilmis menemeni ceviz 15 zeytin ve peynirle birlikte tükettim....bende su kabizlik olmasa hersey iyi hos buna cnm cok SIkiliyor iste
Ozurun sevd seve kabul edildi çünkü kendin doğruyu bulmussun toparlamış son dustukce dusmemissin canım bu büyük bir iradeArkadaşlar iki gündür biraz problemler yaşadım sinirim ve moralim çok bozuldu bende herzamnki gibi çareyi çikolata ve cipsde buldum sabah biraz ekmek yemiştim yumurtayla daha sonra 1 gofret ve 6-7 cips yedim madem bozdum tam bozayım bu hafta sonu iyice yiyim pazartesi günü yeniden başlayım dedim yemekte çünkü yarına ertelendi. Sonra düşündüm 1 hafta uğraşıp verdiğim kiloları bu iki günde hemen geri alabilirim diye bu yüzden hemen bıraktım elimde olan şeyleri yarın akşama kadar sadece yoğurt, süt ve meyve (yarın sabah için) yiyeceğim yarın akşamda yemeye gitcem işte pazartesi günüde kaldığım yerden devam. Hepinizden özür dilerim
Cansu daha önce gruplarda filan yarıştı mi sen gerçi listelerde hepiniz temiz çıktınız ama sen bu işi bsya iyi biliyorsunafferin yinede kendini toplamis frenlemissin ancak böyle böyle kilolar verilir tatlim sana tavsiyem her aksam ertesi gün menünü belirle ve bundan cikma..böylelikce kacamak yapmana firsat olmaz...
1.) abur cuburu evde bulundurmamaya calis yada kapali göz önünde olmaya yerlerde dursunlar..
2.) arkadasina gideceksin diyelim cikolata chips filan var ortamda...kesinlikle böyle bir sofrayla karsilacagini biliyorsan..tok git...diyette oldugunu söyleme..oyala birazdan alirim birazdan tadina bakarim derken kalkma saatin gelir zaten
3.) disardaki yemeklerde...salataya yag koydurma..zeytinyagi masaya getirsinler kendin koyuver...corba tüketme disarda (cok un yag fazlasiyla katarlar) her türlü izgarayi..buglamayi..haslamayi..tercih edebilirsin...sekerli birsey icme...ve aksam oldugu icin ekmeksiz tüketmeye calis böylelikle aksam yemegine gitsen dahi...dogru beslenmis olacaksin kilolarda böyle oyun gibi kolayca gidecek
kardeşler kocalar bunları toplayıp birbirine vuralim benim en büyük zaafından yiyip yiyp kilo almayan koca ve onun abur cubur kutusuDediğim gibi moralim bozulunca bir anlık kriz gibi bişeydi ki Allahtan frenleyebildim kendimi normalde kaptırdımmı gidiyordum busefer durdum. Evet küçük kardeşim var ve durmadan çikolata cips yiyor gözümün önünde öyle bir seçeneğim olmuyor malesef . Fazla dışarda yemek yemeyi seven biri değilim zaten ama yarın arkadaşlaımla bayadır görüşmemiştik onkarla buluşcaz ama gidiceğimiz yerde sadece pizza, salata, makarna ve patates var. Bende sırf bu yüzdn bütün gün sadece yoğurt tarzı şeyler yiyip orda yiyeceğim. Misafirlikte zaten kendimi zaptedebiliyorum sorun olmuyo ozamanlar. Desteğin için teşekkürler
Arkadaşlar malesef buara giremeyeceğim internete yani vaktim olmayacak. Ehliyete gircem, yengem ameliyat olcak cocuklara bakcam, büyükanneannem bizde kalcak derken hic vaktim olmayacak malesef. Ben tabiki diyete devam ederim ama bilirim yapamam kabul ederseniz tatilden sonra girerim ozaman hersey yavastan yoluna girer
Buarada cansutr buarada gecmis olsun canim Insaallah babaannen biran önce iyilesir
Tamam canim qnlayisin icin tesekkürlerSelam kızlar nasılsınız ben Boluya geldim ve yağmur var
cansutr canım geçmiş olsun şifa bulsun
@reengaareenk geçmiş olsun tekrar düzene girince gelirsin deneme suren yeniden başlar
masalimsii hafta sonu genelde kimse gidemiyor ayrı bir koşuşturmadan oluyor malum
Benimde aynı durum maydonoz suyunu tavsiye ederim (gebelik riskin yoksa)Aynen canım @erigim kızlar regli dönemim yaklaştı ödem toplamaya başladım yine
Yolda olduğun için çok düzensiz olmuş bil bol yuru ve telafi St canimSelam Kizlar dun benim malum tüm günüm yolculuklaggeçti 13 saat ve yolda ne bulursam yedim. Dun yediklrrim
9 gibi yarim porsiyon peynirli börek.
13 te 4 köfte piyaz yoğurt
16 da 3-4 yudum enerji içeceği
18 de soda
20 de 2 tane zeytinyagli dolma biraz tavuk ve cacik.
Dun doğumggunumdu Esim pasta almis saat 21.30 da 1 ince dilim pasta.
Dun biraz kacirdim. Aksam yogurdumuda yiyemedim.
Bu sabah 10 da 2 dilim kepekli ekmek 1 peynirli yumurta 6-7 zeytin domates salata
Saat 15 te 1 tane ev pogacasi 1 bardak sprite
sağlık soz konusu anlayışlı olmalıyızTamam canim qnlayisin icin tesekkürler