• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bildirim yapamayanlar bildirimlerini yapsın saat 13sobdu ilk hafta diye bekliyorum biraz
@kimyagerim başlangıç kilom 71
71-69.9=1.1
1.1*100=110
110/71=℅1.549 dan 1.55

ayyy ben niye 70'e böldüysem :confused:

kimyager1508 kimyager1508 cansutr cansutr
@reengaareenk @keskee tebrik ederim hem çok güzel kilo verdiniz hemde katılımını paylaşımını süper :KK200: haftaya da eminim listeleri sallarız ilk girişte takımlar arası birinci olalım.benim ustumdeki tozu da attiniz darısı herkese

ayyy inşaallaahh birinci olalım bence de :KK71:ben yarın sabahtan tatile çıkıyorum. bu haftaki kadar sık olmasa da hergün mutlaka girerim. haftaya cumartesi dönüş yapıcaz. sonraki hafta tam gaz yine devaaammmm :KK73:ilk hedef 63 , ikinci hedef 60 kilo olmakkkkkkkkkkkk :KK75:

@erigim şimdi bizim takımın ortalaması kaç kiiii??? diğer topikte listeler açıklanmış ama bizim listede tek sen varsın :nazar:

ADINIZ: sarojo
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 165

KİLONUZ: 64.8:KK23:

HEDEF KİLONUZ: 55

KİLO ALMA NEDENİNİZ: dikkat etmemeo_O..tup bebek tedavisi malesef sonuz negatif..ben de kendime bakmaya karar verdim

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 5. evlilik yil donumuz geliyor..esime supriz planlarim var...55 kilo olmam lazim Aralik 1o'a kadar..:KK60:

Merhaba kizlar...takim dolumu bilmioyrum ama yine de yazayim dedim:KK22:..galiba iki hafta deneme suresi vardi...neyse bu aralar isim geregi cok yogun olacagim icin cok fazla spora vaktim olmayacak..ama kalori hesabi yapark evde kilo vermek istiyorum, firsat bulursam da gyme gidicem...arizoanda yasiyorum, saat farkindan dolayi bildirim saatlerim sizinkinden farkli olabilir...herkese kolay gelsin...su an sabah 8:46 daha kahvalti yapmadim gun sonunda ( sizde yarin sabah olacak) bildirim veririm ins...

ADINIZ: sarojo
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 165

KİLONUZ: 64.8:KK23:

HEDEF KİLONUZ: 55

KİLO ALMA NEDENİNİZ: dikkat etmemeo_O..tup bebek tedavisi malesef sonuz negatif..ben de kendime bakmaya karar verdim

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 5. evlilik yil donumuz geliyor..esime supriz planlarim var...55 kilo olmam lazim Aralik 1o'a kadar..:KK60:

Merhaba kizlar...takim dolumu bilmioyrum ama yine de yazayim dedim:KK22:..galiba iki hafta deneme suresi vardi...neyse bu aralar isim geregi cok yogun olacagim icin cok fazla spora vaktim olmayacak..ama kalori hesabi yapark evde kilo vermek istiyorum, firsat bulursam da gyme gidicem...arizoanda yasiyorum, saat farkindan dolayi bildirim saatlerim sizinkinden farkli olabilir...herkese kolay gelsin...su an sabah 8:46 daha kahvalti yapmadim gun sonunda ( sizde yarin sabah olacak) bildirim veririm ins...
ahhh canım yaaaa bende aynıyım, ne yapıcaz bu tedaviler sonrası alınan kiloları yaaaa bende 8 kilo aldım 1 yılda :mad:

10.30: 1 avuçtan az üzüm,badem,fındık karışımı(üzüm ağırlıklı) 3 yk yulaf 1 kase süt 1 çay kaşığı bal ve bir küçük muz

14.00 5 grisini 45 kalori civarı

15.30 1 cappuccino

17.00 1 enerji içeçeği

19.00 5 kaşık patlıcan yemeği, 3-4 kaşık salata

Evde değildim elimde olanlar bunlardı

10.30: 1 avuçtan az üzüm,badem,fındık karışımı(üzüm ağırlıklı) 3 yk yulaf 1 kase süt 1 çay kaşığı bal ve bir küçük muz

14.00 5 grisini 45 kalori civarı

15.30 1 cappuccino

17.00 1 enerji içeçeği

19.00 5 kaşık patlıcan yemeği, 3-4 kaşık salata

Evde değildim elimde olanlar bunlardı

enerji icecegi :KK70::KK70: grisini ve cappucino.kiz sen ne yaptin :KK20::KK20: hele su enerji icecegi büyük ihtimal redbull nerden bakarsan cola kadar sekerli...grisini kalorileri bosver vücüdüna ne etki yapiyor grisini bildigin seker....1kase sütün disinda pek protein yok...güzel bir ögle yemegi yapsaydin keske :KK17: disarda veya isde oluyorsan evden birsey hazirlanman gerekir böyle olmaz acikmadinmi kizim sen :KK57::KK43:

kendi menüme geceyim:

12:00 :rolleyes: 1 muz 1 büyük su bardagi süt

18 e dogru 2 kuru kayisi 0,5 litre süt (2 kuru kayisi az mi kayisimi yaramiyor bana anlamadim -.- )
eve vardim yemek kasigi bulgur pilavi tadina bakmak icin :oops:

19.30 yayla corbasi 1 kepce...1 tabak taze fasulye :KK71: daha dün toplanan fasulyeden yapmisti annem cok lezizdi :KK70:

birazdan bir yesil cay icerim.

benim bugünkü menümde;

08:30'da 2 büyük bardak limonlu ılık su,

11:30'da 4 adet köfte, ince dürüm lavaşın yarısı, yarım kase yoğurt ve domates salata biber salatası yarım kase kadar,

14:00'te sade maden suyu

16:00'da tavuklu salata

20:00'de şekersiz neskafe

birde yatmadan yoğurt kürüne devam :KK52:

kızlar birde ben bişey sorucam, benim yüzüm yuvarlak ve biraz gıdık var :-) bunun için ne yapmalıyım?:confused:

C cgdm00 canım nrrdeydin bugün bildirim yapmadın:KK12:
@reengaareenk kaçamak geçmişte kaldı önünüze bakalım
kimyager1508 kimyager1508 cuma bildirimyap mutlaka
Bizim takımın listesi haftaya iki hafta deneme suresi var onun için ben üçüncü takımdan geldiğim için bi ben varım
Ayrıca ol derse olur demisdin soracaktır cekindim ben 1.5yil sonunda kavystum oğluna ve çok riskle ilkini 9haftalik kaybettim birçok Dr olmaz dedi ama oldu hemde hiç beklemediğimiz bir zamanda regl okuyorum sanmıştım ama içimden bi ses test yap diye durttu meğer oğlum düşmeye çalışıyormuş işi bıraktım yattığını halde9 .haftada koruma bile çıkan kanamam oldu asansörde eşimin ağladığını hala unutmam ama tutundu oğlum Rabbim herkese nasip etsin inşallah:nazar:
@saroja hosgeldin canım ilk sayfada kurallarını var inşallah sende kimyager de kilolari verip gobis değil bebis yaparsınız
cansutr cansutr canım büyük fırsat yemekleri senin hazirlaman

enerji icecegi :KK70::KK70: grisini ve cappucino.kiz sen ne yaptin :KK20::KK20: hele su enerji icecegi büyük ihtimal redbull nerden bakarsan cola kadar sekerli...grisini kalorileri bosver vücüdüna ne etki yapiyor grisini bildigin seker....1kase sütün disinda pek protein yok...güzel bir ögle yemegi yapsaydin keske :KK17: disarda veya isde oluyorsan evden birsey hazirlanman gerekir böyle olmaz acikmadinmi kizim sen :KK57::KK43:

kendi menüme geceyim:

12:00 :rolleyes: 1 muz 1 büyük su bardagi süt

18 e dogru 2 kuru kayisi 0,5 litre süt (2 kuru kayisi az mi kayisimi yaramiyor bana anlamadim -.- )
eve vardim yemek kasigi bulgur pilavi tadina bakmak icin :oops:

19.30 yayla corbasi 1 kepce...1 tabak taze fasulye :KK71: daha dün toplanan fasulyeden yapmisti annem cok lezizdi :KK70:

birazdan bir yesil cay icerim.
Cappuccino şekersizdi, grisinide diyetdi hiç yağ yok içinde, saat 14.00 den 19.30 kadar kuafördeydim ordada çok susayınca mecbur kaldım. Yarın arkadaşlarım akşam yemwğine gidwlim diyor orda ne yapcağımı hiç bilmiyorum orda sadece patates, makarna ve pizza var yada tek salata

Haftalık ödül sistemi cuma günü birkg ve üzeri verilmişse bir öğün serbest cuma ctesi yada pazar günü diğer günler değil diyetisyen bile ödül verirse bizde olmaz mi sandiniz

Haftalık ödül sistemi cuma günü birkg ve üzeri verilmişse bir öğün serbest cuma ctesi yada pazar günü diğer günler değil diyetisyen bile ödül verirse bizde olmaz mi sandiniz

sen ne yaptin kaptan :KK71::rolleyes: ögün ve serbesti ayni cümlede gördüm ya :KK70::KK59: bildigim kadariyla ama ödül olarak ögün degilde baska seyler tavsiye ediliyor atiyorum 1 kiloda sinemaya gitmek 2 ci 5 kiloda yeni bir elbise tarzinda...ben bir 65 olayim dogru sabahin köründe yüzmeye :KK71::rolleyes::rolleyes: sabahlari pek kimse olmuyorda :KK22:

Son düzenleme:
kizlar geldim ama duzenli bildirim biraz zor olacak benim icin, isim cok yogun olacak bir kac haftaya, bi de katildigim egitim seminerleri olacak...o yuzden 2 hafta soyle bir uzaktan izlicem:KK55:, bildirim yapicam ins...ama herhalukarda kilo vermek konusunda kararliyim...eger duzenli girebilirsem takimda olurum ins...yoksa zaten beni atarsiniz...:KK45:

sabah: 10:30
peynirli yumurta
domates
salatalik
1 dilim kepek ekmek
2 bardak kakaolu badem sutu

ogle/aksam: 14:30
yesil mercimek yemegi
3 kasik yogurt
iki dilim ekmek
sutlu turk kahvesi

ara: 16:00
seftali
salata

artik bundan sonra yemek yemem bugun...:KK55:

kizlar geldim ama duzenli bildirim biraz zor olacak benim icin, isim cok yogun olacak bir kac haftaya, bi de katildigim egitim seminerleri olacak...o yuzden 2 hafta soyle bir uzaktan izlicem:KK55:, bildirim yapicam ins...ama herhalukarda kilo vermek konusunda kararliyim...eger duzenli girebilirsem takimda olurum ins...yoksa zaten beni atarsiniz...:KK45:

peynirli yumurta
domates
salatalik
1 dilim kepek ekmek

yesil mercimek yemegi
3 kasik yogurt
iki dilim ekmek
sutlu turk kahvesi

seftali
salata

Hosgeldin..aksam yatmadan önce yediklerini yazmaya calis en azindan cok SIk giremesen bile...simdi menüne bir bakalim kahvaltini cok begendim gece gece istahim acildi :KK70: o kakaolu badem sütünde seker varmiydi ? varsa o olmamis...16 bence biraz erken aksam yemegi icin en son 18-20 yap bence...seftali salata 16 da yatma saatin 22 olsa yine acikabilir buzdolabina saldirma ihtimalin olabilir... yoksa güzel bir menü. basarilar dilerim:KK68:

:mad:
sen ne yaptin kaptan :KK71::rolleyes: ögün ve serbesti ayni cümlede gördüm ya :KK70::KK59: bildigim kadariyla ama ödül olarak ögün degilde baska seyler tavsiye ediliyor atiyorum 1 kiloda sinemaya gitmek 2 ci 5 kiloda yeni bir elbise tarzinda...ben bir 65 olayim dogru sabahin köründe yüzmeye :KK71::rolleyes::rolleyes: sabahlari pek kimse olmuyorda :KK22:
Ohhh zinde kalirsin sabah sabah
Sinema da aynı şimdi gidipte patlamış mısır yemeyen sinemadan sonra bi yemek yiyelim deneyen arkadaş sevgili eş var mi yok daha tehlikeli :)
Benim diyetisyen izlediğim birseyi veriyordu misal çikolatalı pasta yoksa diyet çekilmez

peynirli yumurta
domates
salatalik
1 dilim kepek ekmek

yesil mercimek yemegi
3 kasik yogurt
iki dilim ekmek
sutlu turk kahvesi

seftali
salata

hosgeldin düzene girene kadar idare ederiz bildirimler şart ama

:KK200:GÜNAYDINNN KARDEŞ TAKIM SİZE ENERJİ GETİRDİM :KK200:
Birçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.

İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER

Ö Senin için en önemli şey sensin.

Ö İstersen yapabilirsin.

Ö Sana güveniyorum.

Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.

Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.

Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.

Ö Disiplinine hayranım.

Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.

Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.

Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!

Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.

Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.

Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.

Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.

IMG_375751683091730.jpeg

Back