- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet iyi canım benim ben bir haftada 900g verdim@erigim gunaydin kizlarr, ben tartildim sabah sadece 1.100 vermisim cok moralim bozuldu ama 4 gunde. Sizce nasil
@erigim gunaydin kizlarr, ben tartildim sabah sadece 1.100 vermisim cok moralim bozuldu ama 4 gunde. Sizce nasil
800değil canım 900 vermişsin 67,1 ile başlamışsınkızlar kilo bildirimi de yapayım. 800 gr vermişim. 66.200 gr sonunda 66 yı gördüm
inusilun direnciyle 15kg hemde gıdım gıdım vay bana vah bana ben 2 ay diyetisyene boşa gidip yeniden başladım hemde herşeyim normalkenselam guzeller.
anammm bak sen hafta 1kg mı beğenmiyor çıtırlar. vay bana vahlar bana 200-300 gıramla insülin direncimle savaşarak verdim 15kg gıdım gıdım. durun bakalım kızlar haftada 1kg çokkkk süper işallah böyle devam edin de bi an önce gitsin kilolar
vah bana vahlar banaaa
800değil canım 900 vermişsin 67,1 ile başlamışsın
tskler erigim haftaya salliycaz...annemler sanirim tr ye gitcekler bu Haftasonu yani yemekler benden evede abur cubur almazsam sporumada karisan olmaz sadece kardesimle evde kalcamkimyager1508 cansutr
@reengaareenk masalimsii tebrik ederim hem çok güzel kilo verdiniz hemde katılımını paylaşımını süper haftaya da eminim listeleri sallarız ilk girişte takımlar arası birinci olalım.benim ustumdeki tozu da attiniz darısı herkese