- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Bildirim yapamayanlar bildirimlerini yapsın saat 13sobdu ilk hafta diye bekliyorum biraz
@kimyagerim başlangıç kilom 71
71-69.9=1.1
1.1*100=110
110/71=℅1.549 dan 1.55
kimyager1508 cansutr
@reengaareenk @keskee tebrik ederim hem çok güzel kilo verdiniz hemde katılımını paylaşımını süperhaftaya da eminim listeleri sallarız ilk girişte takımlar arası birinci olalım.benim ustumdeki tozu da attiniz darısı herkese
İnşaallah bende hafta sonu kaçamağı yapsam süper olacaktıkimyager1508 cansutr
@reengaareenk @keskee tebrik ederim hem çok güzel kilo verdiniz hemde katılımını paylaşımını süperhaftaya da eminim listeleri sallarız ilk girişte takımlar arası birinci olalım.benim ustumdeki tozu da attiniz darısı herkese
ahhh canım yaaaa bende aynıyım, ne yapıcaz bu tedaviler sonrası alınan kiloları yaaaa bende 8 kilo aldım 1 yıldaADINIZ: sarojo
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 64.8
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dikkat etmeme..tup bebek tedavisi malesef sonuz negatif..ben de kendime bakmaya karar verdim
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 5. evlilik yil donumuz geliyor..esime supriz planlarim var...55 kilo olmam lazim Aralik 1o'a kadar..
Merhaba kizlar...takim dolumu bilmioyrum ama yine de yazayim dedim..galiba iki hafta deneme suresi vardi...neyse bu aralar isim geregi cok yogun olacagim icin cok fazla spora vaktim olmayacak..ama kalori hesabi yapark evde kilo vermek istiyorum, firsat bulursam da gyme gidicem...arizoanda yasiyorum, saat farkindan dolayi bildirim saatlerim sizinkinden farkli olabilir...herkese kolay gelsin...su an sabah 8:46 daha kahvalti yapmadim gun sonunda ( sizde yarin sabah olacak) bildirim veririm ins...
10.30: 1 avuçtan az üzüm,badem,fındık karışımı(üzüm ağırlıklı) 3 yk yulaf 1 kase süt 1 çay kaşığı bal ve bir küçük muz
14.00 5 grisini 45 kalori civarı
15.30 1 cappuccino
17.00 1 enerji içeçeği
19.00 5 kaşık patlıcan yemeği, 3-4 kaşık salata
Evde değildim elimde olanlar bunlardı
Cappuccino şekersizdi, grisinide diyetdi hiç yağ yok içinde, saat 14.00 den 19.30 kadar kuafördeydim ordada çok susayınca mecbur kaldım. Yarın arkadaşlarım akşam yemwğine gidwlim diyor orda ne yapcağımı hiç bilmiyorum orda sadece patates, makarna ve pizza var yada tek salataenerji icecegigrisini ve cappucino.kiz sen ne yaptin hele su enerji icecegi büyük ihtimal redbull nerden bakarsan cola kadar sekerli...grisini kalorileri bosver vücüdüna ne etki yapiyor grisini bildigin seker....1kase sütün disinda pek protein yok...güzel bir ögle yemegi yapsaydin keske disarda veya isde oluyorsan evden birsey hazirlanman gerekir böyle olmaz acikmadinmi kizim sen
kendi menüme geceyim:
12:001 muz 1 büyük su bardagi süt
18 e dogru 2 kuru kayisi 0,5 litre süt (2 kuru kayisi az mi kayisimi yaramiyor bana anlamadim -.- )
eve vardim yemek kasigi bulgur pilavi tadina bakmak icin
19.30 yayla corbasi 1 kepce...1 tabak taze fasulyedaha dün toplanan fasulyeden yapmisti annem cok lezizdi
birazdan bir yesil cay icerim.
Haftalık ödül sistemi cuma günü birkg ve üzeri verilmişse bir öğün serbest cuma ctesi yada pazar günü diğer günler değil diyetisyen bile ödül verirse bizde olmaz mi sandiniz
kizlar geldim ama duzenli bildirim biraz zor olacak benim icin, isim cok yogun olacak bir kac haftaya, bi de katildigim egitim seminerleri olacak...o yuzden 2 hafta soyle bir uzaktan izlicem, bildirim yapicam ins...ama herhalukarda kilo vermek konusunda kararliyim...eger duzenli girebilirsem takimda olurum ins...yoksa zaten beni atarsiniz...
sabah: 10:30
peynirli yumurta
domates
salatalik
1 dilim kepek ekmek
2 bardak kakaolu badem sutu
ogle/aksam: 14:30
yesil mercimek yemegi
3 kasik yogurt
iki dilim ekmek
sutlu turk kahvesi
ara: 16:00
seftali
salata
artik bundan sonra yemek yemem bugun...
Ohhh zinde kalirsin sabah sabahsen ne yaptin kaptanögün ve serbesti ayni cümlede gördüm ya bildigim kadariyla ama ödül olarak ögün degilde baska seyler tavsiye ediliyor atiyorum 1 kiloda sinemaya gitmek 2 ci 5 kiloda yeni bir elbise tarzinda...ben bir 65 olayim dogru sabahin köründe yüzmeye sabahlari pek kimse olmuyorda
hosgeldin düzene girene kadar idare ederiz bildirimler şart amakizlar geldim ama duzenli bildirim biraz zor olacak benim icin, isim cok yogun olacak bir kac haftaya, bi de katildigim egitim seminerleri olacak...o yuzden 2 hafta soyle bir uzaktan izlicem, bildirim yapicam ins...ama herhalukarda kilo vermek konusunda kararliyim...eger duzenli girebilirsem takimda olurum ins...yoksa zaten beni atarsiniz...
sabah: 10:30
peynirli yumurta
domates
salatalik
1 dilim kepek ekmek
2 bardak kakaolu badem sutu
ogle/aksam: 14:30
yesil mercimek yemegi
3 kasik yogurt
iki dilim ekmek
sutlu turk kahvesi
ara: 16:00
seftali
salata
artik bundan sonra yemek yemem bugun...
Sadece Haftaya degilde artik bir kac hafta üst üste birinci olalim kizlar tahta oturur gibi birakmiyalim kimselere taciBu hafta ikinci olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?