• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor? Ben dün 1 barday ayran yazmışım menümde ilk ayran içmeyi düşündüm ama sonra bi kase cacık içmiştim hata olmasın diye yazayım dedim. Annem bugün işten geldi bana baktı sen diyet yapıyormusun hala diye sordu bende evet dedim sevidim hani zyıflmaşsın felan diyecek diye. Ama dediği şey bu göbek ne ozaman. Ben tam morali yükseltiyorum biri yada birşey çıkıp bozmak için elinden gelni yapıyor :mad::KK61:

Mrb kizlar kusuruma bakmayin lutfen internet paketim bitti. Yarin yenilenecek. O yuzden gelip yazamadim. :KK43:
Önemli değil canım haber vermen iyi oldu
Evet hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor? Ben dün 1 barday ayran yazmışım menümde ilk ayran içmeyi düşündüm ama sonra bi kase cacık içmiştim hata olmasın diye yazayım dedim. Annem bugün işten geldi bana baktı sen diyet yapıyormusun hala diye sordu bende evet dedim sevidim hani zyıflmaşsın felan diyecek diye. Ama dediği şey bu göbek ne ozaman. Ben tam morali yükseltiyorum biri yada birşey çıkıp bozmak için elinden gelni yapıyor :mad::KK61:
ayran yada cacık fark etmiyo canım yoğurdu sulandırmak ise yararr şişkinlik hissi verir
Can simidi annecim deseydin ben dalga geciyorum oyle durumlarda önce kendinle dalga gececeksin ki başkası acitmasin

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli değil canım haber vermen iyi oldu
ayran yada cacık fark etmiyo canım yoğurdu sulandırmak ise yararr şişkinlik hissi verir
Can simidi annecim deseydin ben dalga geciyorum oyle durumlarda önce kendinle dalga gececeksin ki başkası acitmasin
Bende normalde onu yapıroum özellikle bel çevrem fazla bende onla benim can simidin hayat güvencem diyip dalga geçiyorum ama şimdi oda biliyor nekadar uğraştığımı zaten zayıflamadığımı gördükce sinirleniyorum oda üzerine tuzu biberi oluyor

Bende normalde onu yapıroum özellikle bel çevrem fazla bende onla benim can simidin hayat güvencem diyip dalga geçiyorum ama şimdi oda biliyor nekadar uğraştığımı zaten zayıflamadığımı gördükce sinirleniyorum oda üzerine tuzu biberi oluyor
benim eşimde her zaman ben seni begeniyorum der ama fırsatını bulunca şakayla laf sokuyor bugün iyice gaza geldim esorfman alırken canım çıktı hwryerimi firliyor :KK61:

selam kızlar bugün iş çok yoğundu. akşamada misafirim var diye bugün hiç giremedim. akşamki menüme yazdıklarınızı okudum çok haklısın ama kayınvalidemde olduğumuz için menüde ne varsa ondan yemek zorunda kaldım ama cezadan yırttığıma sevindim :rolleyes:

bugünüde kısaca özetlersem;

sabah ; saat 7:00 de 1/2 litre limonlu ılık su

saat 8:00 de ufak yuvarlak ekmek, 1 domates, 3 dilim kaşar peynir, 5 zeytin

saat 10:00 da cay

öğlen 12:30 da yarım kase mercimek çorbası, yarım tabak patates musakka, brokoli ve havuç salata, yarım kase yoğurt

saat 15:00 te 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı kahve

saat 18:00 de 3 kaşık yoğurt kürü

saat 20:00 de 5-6 tane sarma, yarım pişi, yarımdan patatesten biraz az patates salatası (misafir olduğu için sebze yemeği yapamadım)

henüz sporda yapamadım. ama misafirler gidince 200 mekik kesin :KK28:

evettt nasıl bugünüm @erigim

Merhabalar :) boyum 1.62 kilom 57 , aranıza yeni katıldıım . Desteğe ihtiyacım var biraz , şu sıralar umutsuzluk aldı başını
Hosgeldin canım kendinden bahsedermisinn hedefin ne birde ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor
selam kızlar bugün iş çok yoğundu. akşamada misafirim var diye bugün hiç giremedim. akşamki menüme yazdıklarınızı okudum çok haklısın ama kayınvalidemde olduğumuz için menüde ne varsa ondan yemek zorunda kaldım ama cezadan yırttığıma sevindim :rolleyes:

bugünüde kısaca özetlersem;

sabah ; saat 7:00 de 1/2 litre limonlu ılık su

saat 8:00 de ufak yuvarlak ekmek, 1 domates, 3 dilim kaşar peynir, 5 zeytin

saat 10:00 da cay

öğlen 12:30 da yarım kase mercimek çorbası, yarım tabak patates musakka, brokoli ve havuç salata, yarım kase yoğurt

saat 15:00 te 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı kahve

saat 18:00 de 3 kaşık yoğurt kürü

saat 20:00 de 5-6 tane sarma, yarım pişi, yarımdan patatesten biraz az patates salatası (misafir olduğu için sebze yemeği yapamadım)

henüz sporda yapamadım. ama misafirler gidince 200 mekik kesin :KK28:

evettt nasıl bugünüm @erigim
akşam olmamış canım öğlende patates musakka akşamda karbonhidrat çok yine abartmamissin miktarlar az ama cezası olmali :KK11: 20dk zumba yada 60dk yuruyus sen sec :KK48:

11.00 2 yumurtadana az yağlı, tuzlu ve biraz beyaz peynirli omlet yaptım ve 1 avuç üzüm ve badem karışımı ama üzüm ağırlıklı

13.30 1 avuç badem, üzüm karışı (üzüm ağırlıklı)

15.00: meyve tabağı resmide yolladım miktarları görebilmeniz için

Spor: 125 ip atlama, 25 squat, 250 bel hareketi, 30 dakika tempolu yürüyüş
Birazdan: 150 mekik ve 30 şınav çekeceğim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 45
Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

(10/08/2015-13/08/2015)

esteira.png

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim[/TD]
[TD]:kk77: [/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD]:KK62:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]cansutr [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/td]
[TD][/td]
[TD]
[TR]
[TD]reengaareenk[/TD]
[TD]:kk77:/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]isilada[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keskee[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zelbeydelrey[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cgdm00[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Berraberia[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]kimyager1508[/TD]
[TD]:KK46:[/TD]
[TD]:KK46:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[/TR][/td][/TD][/TABLE][TD][TD][TR][/tr][/td][/td]
[TD][TD][TR][/tr][/td][/td]
[TD][TD][TR][/tr][/td][/td]​
[TD]
[TD]
[TR][/tr][/td][/td]

kızlar yarın en geç saat 13:00 e kadar kilo bildiriminizi yapmış olun lütfen (Kuzey beyin 6 ay aşısı var onu yaptırdıktan sonra burada olacagım) kg hesaplamayı tekrar yazıyorum

örneğin:

geçen hafta cuma kg: 81,8
bu cuma :80,9
ikisi arasındaki fark:
81,8-80,9=0,9
yüzde: (fark*100 )/ geçen haftaki kilo
(0,9*100)/81,8
=90/81,8
=1,100(1,10)

(virgülden sonraki 3. rakam 5 yada 5den büyükse ikinci rakam bir fazlasına yuvarlanır 1,105 olsaydı sonuç 1,11 olurdu gibi)

[QUOTE ="erigim, post: 42154539, member: 488991"]Hosgeldin canım kendinden bahsedermisinn hedefin ne birde ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor
akşam olmamış canım öğlende patates musakka akşamda karbonhidrat çok yine abartmamissin miktarlar az ama cezası olmali :KK11: 20dk zumba yada 60dk yuruyus sen sec :KK48:[/QUOTE]
Dogru soyluyorsun canim oglen is yerinde cikan yemekten yedim aksamda misafirlere hazirlanan ikramliklqrdan yiyince boyle oldu maalesef cezami 50 mekige cevirsek

slm kardeş takım benim izin çocukların hastalığı ile geçiyor yarın gene cepten uürarım bol eksili günler dilerim
eriğim gitmeden kuzey beye 1 ölçek calpol ver rahat edersin

Artık aşılar eskisi gibi değil toplightim hafifletilmis hiçbir asimizda huysuzluk ateş olmadı şükür ve şükür ki şimdiye kadar hiç ilac kullanmadık(sunnetteki ilk gün sadece ağrı kesici )

@kimysger1508 tablodaki ifadeler sen çarşamba katıldı takıma ptesi salı menü yok ama diğerlerinde paylasmissin kafayı koparan ifade menü paylaşmayan lara

@erigim gunaydin kizlarr, ben tartildim sabah sadece 1.100 vermisim cok moralim bozuldu:KK14: ama 4 gunde. Sizce nasil

Back