- 28 Temmuz 2015
- 8
- 8
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değil canım haber vermen iyi olduMrb kizlar kusuruma bakmayin lutfen internet paketim bitti. Yarin yenilenecek. O yuzden gelip yazamadim.
ayran yada cacık fark etmiyo canım yoğurdu sulandırmak ise yararr şişkinlik hissi verirEvet hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor? Ben dün 1 barday ayran yazmışım menümde ilk ayran içmeyi düşündüm ama sonra bi kase cacık içmiştim hata olmasın diye yazayım dedim. Annem bugün işten geldi bana baktı sen diyet yapıyormusun hala diye sordu bende evet dedim sevidim hani zyıflmaşsın felan diyecek diye. Ama dediği şey bu göbek ne ozaman. Ben tam morali yükseltiyorum biri yada birşey çıkıp bozmak için elinden gelni yapıyor
Bende normalde onu yapıroum özellikle bel çevrem fazla bende onla benim can simidin hayat güvencem diyip dalga geçiyorum ama şimdi oda biliyor nekadar uğraştığımı zaten zayıflamadığımı gördükce sinirleniyorum oda üzerine tuzu biberi oluyorÖnemli değil canım haber vermen iyi oldu
ayran yada cacık fark etmiyo canım yoğurdu sulandırmak ise yararr şişkinlik hissi verir
Can simidi annecim deseydin ben dalga geciyorum oyle durumlarda önce kendinle dalga gececeksin ki başkası acitmasin
benim eşimde her zaman ben seni begeniyorum der ama fırsatını bulunca şakayla laf sokuyor bugün iyice gaza geldim esorfman alırken canım çıktı hwryerimi firliyorBende normalde onu yapıroum özellikle bel çevrem fazla bende onla benim can simidin hayat güvencem diyip dalga geçiyorum ama şimdi oda biliyor nekadar uğraştığımı zaten zayıflamadığımı gördükce sinirleniyorum oda üzerine tuzu biberi oluyor
Vereceğiz Allahın iziniyle bu kilolarıbenim eşimde her zaman ben seni begeniyorum der ama fırsatını bulunca şakayla laf sokuyor bugün iyice gaza geldim esorfman alırken canım çıktı hwryerimi firliyor
Hosgeldin canım kendinden bahsedermisinn hedefin ne birde ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyorMerhabalar :) boyum 1.62 kilom 57 , aranıza yeni katıldıım . Desteğe ihtiyacım var biraz , şu sıralar umutsuzluk aldı başını
akşam olmamış canım öğlende patates musakka akşamda karbonhidrat çok yine abartmamissin miktarlar az ama cezası olmali 20dk zumba yada 60dk yuruyus sen secselam kızlar bugün iş çok yoğundu. akşamada misafirim var diye bugün hiç giremedim. akşamki menüme yazdıklarınızı okudum çok haklısın ama kayınvalidemde olduğumuz için menüde ne varsa ondan yemek zorunda kaldım ama cezadan yırttığıma sevindim
bugünüde kısaca özetlersem;
sabah ; saat 7:00 de 1/2 litre limonlu ılık su
saat 8:00 de ufak yuvarlak ekmek, 1 domates, 3 dilim kaşar peynir, 5 zeytin
saat 10:00 da cay
öğlen 12:30 da yarım kase mercimek çorbası, yarım tabak patates musakka, brokoli ve havuç salata, yarım kase yoğurt
saat 15:00 te 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı kahve
saat 18:00 de 3 kaşık yoğurt kürü
saat 20:00 de 5-6 tane sarma, yarım pişi, yarımdan patatesten biraz az patates salatası (misafir olduğu için sebze yemeği yapamadım)
henüz sporda yapamadım. ama misafirler gidince 200 mekik kesin
evettt nasıl bugünüm @erigim
Tamamdir kaptan 70 yaptim 80 yarin. Ben simdi yogurdumu yiyip yatarim. Bu arada ben rejime baslayali yarin 5. Gun. Birde gonderdigin tablodaki ifadelerin anlami ne ki?@50 mekik az olur 150mekik hafta sonuna kadar bitmiş olacak