• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar bu akşam ki yemeğim iki parça kırmızı et, 1 tane haşlanmış patates, 3 kaşık makarna ve 2 dilim karpuz. sizce nasıl? bugün yeşil çay alıcaktım ama çıkıp alamadım. arada belki bi kahve içerim sonrada yatmadan önce yoğurt kürü yerim

tskler :oops: pideyi avuc icim kadar yedim anca pidenin cogu kaldi....seytan der ya 1 parca pide yedin hepsini yesen ne olcak zaten ekmek yedin dedi :KK62: bende dedim ufak bir tökezlemede yere yapismamak gerek...mümkün oldugunca az tuttum pideyi..ama birdaha ki sefere pidesiz yaptircam..aksama belki az corba salata yerim yaklasik 1,5 saat sonra...kizlar övünmek gibi olmasin ama su sinavi bir hayirlisiyla insallah geceyim asil o zaman korkun benden :KK59::KK59: :KK70::KK70:
Bugün diyetisyen Ayça Kaya'ya denk geldim tv de tesadüfen oda mesela ekmek yiyin ama az yiyin diyor ve asla yağ tüketmeyin diyor sadece 1 kaşık kadar. Her doktor dan ayrı bir ses çıkıyor insan hangisini dinleyeceğini şaşırıyor. Ayça Kaya eğer yağa tükedirsen asla zayıflayamazsanız diyor. Sen baya dişli çıkın :). Bi şu tatil geçsin ozaman hodri meydan bakalım :KK70:ben gerçi senin kadar hırslı değilim ama bakalım :D seni iyice gaza getireyim ben zaten kilo veremiyorum bari sen ver

kızlar bu akşam ki yemeğim iki parça kırmızı et, 1 tane haşlanmış patates, 3 kaşık makarna ve 2 dilim karpuz. sizce nasıl? bugün yeşil çay alıcaktım ama çıkıp alamadım. arada belki bi kahve içerim sonrada yatmadan önce yoğurt kürü yerim
Hem patates hem makarna olmamış gibi bide akşam saatlerinde meyve tükememek gerekiyorumuş :). Ama hepsinden az az yediğin için bir şey olmaz gibi ama ona kaptanımız karar verir artık :KK39:

Bugün diyetisyen Ayça Kaya'ya denk geldim tv de tesadüfen oda mesela ekmek yiyin ama az yiyin diyor ve asla yağ tüketmeyin diyor sadece 1 kaşık kadar. Her doktor dan ayrı bir ses çıkıyor insan hangisini dinleyeceğini şaşırıyor. Ayça Kaya eğer yağa tükedirsen asla zayıflayamazsanız diyor. Sen baya dişli çıkın :). Bi şu tatil geçsin ozaman hodri meydan bakalım :KK70:ben gerçi senin kadar hırslı değilim ama bakalım :KK70: seni iyice gaza getireyim ben zaten kilo veremiyorum bari sen ver

Tskler cnm :oops: hangi kanalda denk geldin ? Programin adi neydi ? Ayca kaya ve karatay biraz zit..ama söyle birsey var beni döner, et, izgara, çiğköfte tarzi seyler hem.tok tutar hem beni mutlu eder...ekmeksiz yasiyabilirim aslinda..ve bende biliyorum ki ve farkindayim sekerli seyler kilo aldiriyor. Kizartma patates cipsi vesaire...ama bir dönerden (haftada 1-2) ekmekli dahi olsa kilo aldirmiyor bende..kendi vucudumuzuvtaniyip ona göre hangi beslenme sekli bize uygun onu uygulamak gerek. Merak etme ben senin icindeki hirsida uyandirir senide gaza getiririm :KK59::KK70::KK60:

Son düzenleme:
Tskler cnm :oops: merak etme ben senin icindeki hirsid uyandirir senide gaza getiririm :KK59::KK70::KK60:
Vallaha canım ara tatlı krizlerine giriyorum tam tatlı birşey yiyecekken aklıma senin hırsın, motivasyonun geliyor bende senin sayende hırslanıp vazgeçiyorum zaten 1-2 hafta atlatsam sonra alışıyorum tatlı yememeye :). Ama tatilde ne yapcam hiç bilmiyorum gerçi ordada çok spor yapcağım için bide tatlıyı fazla kaçırmadıktan sonra 1 haftan birşey olmaz diyorum ama bilemiyorum :)

9.00 2 yumurtadana az yağlı, tuzlu ve biraz beyaz peynirli omlet yaptım

10.30 1 dilim mango

13.30 1 büyük salkım üzüm

15.30 tavuk ızgara çok az yağda, 1 büyük bardak ayran

17:00 3 adet hurma

19:00 disardaydim cok sicakti bende bitane soguk latte ictim :KK43:

Bugün cok yemisim gibime geldi zaten aynadan bakinca hic bir fark yok sanki bode üstüne kilo almisin gibi geliyor iyice sinirim bozuldu

Spor: 100 mekik, 100 ip atlama, 25 şınav, 20 squat, 200 bel hareketi, 40 dakika kadar yürüyüs
Yatmadan bi 100 mekik daha cekmeyi düsünüyorum
Bence tam kıvamında çok değil kıtlık moduna sokma ama latte yerine taze naneli salata yeseydin hem yok tutardı hemde sağlıklı olurdu latte çok yağlı tatlim:KK50:
Makarna patates karpuz karbonhidrat canım protein yanına bi karbonhidrat köy mesela et salata ayran makarna olabilirdi :KK19: az yedigin için cezadan yirttin :KK48:
Tskler cnm :oops: hangi kanalda denk geldin ? Programin adi neydi ? Ayca kaya ve karatay biraz zit..ama söyle birsey var beni döner, et, izgara, çiğköfte tarzi seyler hem.tok tutar hem beni mutlu eder...ekmeksiz yasiyabilirim aslinda..ve bende biliyorum ki ve farkindayim sekerli seyler kilo aldiriyor. Kizartma patates cipsi vesaire...ama bir dönerden (haftada 1-2) ekmekli dahi olsa kilo aldirmiyor bende..kendi vucudumuzuvtaniyip ona göre hangi beslenme sekli bize uygun onu uygulamak gerek. Merak etme ben senin icindeki hirsida uyandirir senide gaza getiririm :KK59::KK70::KK60:
Ayça kaya klasik diyetisyen tarzı yanı karbonhidrat yağ protein sebze meyve süt dengesi az az sık sık tarzı Karatay sıfır karbonhidrat(ayda bir lahmacun yada ince durume izin var) ikisinde denedim aslında dikkat edince ikisinde sonuç veriyor ortak nokta abur cubura fazla karbonhidrat son :eek:
Vallaha canım ara tatlı krizlerine giriyorum tam tatlı birşey yiyecekken aklıma senin hırsın, motivasyonun geliyor bende senin sayende hırslanıp vazgeçiyorum zaten 1-2 hafta atlatsam sonra alışıyorum tatlı yememeye :). Ama tatilde ne yapcam hiç bilmiyorum gerçi ordada çok spor yapcağım için bide tatlıyı fazla kaçırmadıktan sonra 1 haftan birşey olmaz diyorum ama bilemiyorum :)
tatile ne zaman çıkıyorsunuz bak madem Cansu gaza getiriyor ne güzel Cansu sınıfın çalışkan öğrencisi En Büyük TÜRKİYE

Haftada 1-2 kere dönerden hiçbirşey olmazki zaten arkasındada biraz spor yapıldımı tamamdır. Bizleri bu hale getiren hep zaten çikolata, şeker, cips tarzı şeyle ve gazlı içeçekler ben 1 yıl öncesine kadar günde 3 litreye yakın gazlı içeçek içen biriydim sonra tamamen bıraktım oruçta bir kaç kere bir bardak fln içtim ama yine bıraktım artık. 1 bardak kolada 8 küp şeker varmış :KK43:. Zaten içeçeği bırakınca 8 kiloda gitti. Genelde bir çok diyetisyen döner, veya kebap çeşitlerini yiyebilirsiniz diyor ekmeksiz olmak şartıyla ama bu diyet süreci için sonra zaten haftada 1-2 kere ekmekli yemekten birşeyçik olmaz. Ben zaten öyle ekmek olmadan doymam diyen biri değilim tek problemim abur cubur. Ama artık onlarada bir son deme vakti geldi :) ana ocağı diye bir program var oraya katıldı bir kaç öneri verdi. birçok diyetisyeni araştırdım ama hepsi başka birşey söylüyor. Hangisi doğru bilemiyor insan ama en mantıklısı hepsinden ama az az geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tam kıvamında çok değil kıtlık moduna sokma ama latte yerine taze naneli salata yeseydin hem yok tutardı hemde sağlıklı olurdu latte çok yağlı tatlim:KK50:

Makarna patates karpuz karbonhidrat canım protein yanına bi karbonhidrat köy mesela et salata ayran makarna olabilirdi :KK19: az yedigin için cezadan yirttin :KK48:

Ayça kaya klasik diyetisyen tarzı yanı karbonhidrat yağ protein sebze meyve süt dengesi az az sık sık tarzı Karatay sıfır karbonhidrat(ayda bir lahmacun yada ince durume izin var) ikisinde denedim aslında dikkat edince ikisinde sonuç veriyor ortak nokta abur cubura fazla karbonhidrat son :eek:
tatile ne zaman çıkıyorsunuz bak madem Cansu gaza getiriyor ne güzel Cansu sınıfın çalışkan öğrencisi En Büyük TÜRKİYE
Aynen Cansu sayesinde şuan aşırı hırslandım saat geç olmasa çıkar 1 saat koşardım yani. Bende aşırı inat var Cansu kilo vericem dedikce bende inada bindiriyorum :D. Aç değildim aşırı susamıştım dışardaydım soğuk su kalmamıştı gittiğim yerde sadece gazlı içeçekler ve latte vardı bende latteyi aldım :(. Zaten birazını kardeşim içti hepsini ben içmedim, ama gazlı içeçeklere göre daha iyidir diye düşündüm. Yanlış mı düşündüm bilemem. Cansu bu gidişle takdiri alcak. Ama bende hırs yaptım Cansuyu geçmesem bile ona yetişecem :D tatile 15 gün kaldi. Ama tatilde kebap türlerini yerim ola bildigince ekmegi azaltirim. Çikolata, cips zaten yemem ama tatlı yerim gibime geliyor çünkü burda türk mutfağını fazla bulamıyoruz ve bu şansımı değerlendirmek istiyorum ama tabi abartıya kaçmadan sadece 1 tadımlık :)

Aynen Cansu sayesinde şuan aşırı hırslandım saat geç olmasa çıkar 1 saat koşardım yani. Bende aşırı inat var Cansu kilo vericem dedikce bende inada bindiriyorum :KK70:. Aç değildim aşırı susamıştım dışardaydım soğuk su kalmamıştı gittiğim yerde sadece gazlı içeçekler ve latte vardı bende latteyi aldım :KK43:. Zaten birazını kardeşim içti hepsini ben içmedim, ama gazlı içeçeklere göre daha iyidir diye düşündüm. Yanlış mı düşündüm bilemem. Cansu bu gidişle takdiri alcak. Ama bende hırs yaptım Cansuyu geçmesem bile ona yetişecem :KK70: tatile 15 gün kaldi. Ama tatilde kebap türlerini yerim ola bildigince ekmegi azaltirim. Çikolata, cips zaten yemem ama tatlı yerim gibime geliyor çünkü burda türk mutfağını fazla bulamıyoruz ve bu şansımı değerlendirmek istiyorum ama tabi abartıya kaçmadan sadece 1 tadımlık :)

:KK68::oops::KK60: eylülün ilk haftasi tatlim en azindan yazili sinavi vermis olacagim ondan sonra biraz daha rahatim :KK76::21: kapisiriz seninle :KK59: cok zevkli olcak bu Takim isi cok hosuma gitti :KK71::rolleyes::-) @erigim tskler cnm :KK68: bazen cekiniyorum elestiri filan yazmaktan habire yaziyor karisiyor denilcek diye :KK23:

:KK68::oops::KK60: eylülün ilk haftasi tatlim en azindan yazili sinavi vermis olacagim ondan sonra biraz daha rahatim :KK76::21: kapisiriz seninle :KK59: cok zevkli olcak bu Takim isi cok hosuma gitti :KK71::rolleyes::-) @erigim tskler cnm :KK68: bazen cekiniyorum elestiri filan yazmaktan habire yaziyor karisiyor denilcek diye :KK23:
Ondan sonrada benim okulum başlıyor ama ilk 1 ay fazla ders olmaz zaten o ara iyice asılırız :KK71:

birbirinize karışmadan bu iş yürümez zaten

dünkü menüm :

kahvaltı: peynirli sandviç (tam buğday ekmeğine)

öğlen: 1 kepçe yayla çorbası, kıymalı kabak sandal (sosu yenmedi) ,bulgur pilavı ve yoğurt..

akşam: tavuk sote ve yoğurt

dün 3 bardak yeşilçay ve 1 fincan türk kahvesi içtim.

Günaydin kizlar dünki menüm:
Sabah: peynir, zeytin ve ceviz
14-15 gibi: 2 karadut 1 ufak su bardagi süt

16 2/3 iskender +avuc icim kadar pide

Aksam.birsey yemiycektim ama kahbaltidan once 4-5 erik + su sanirim migdemi bozdu...bende tuzlu kraker + muz tükettim pek.fayda etmedi bende..ardindan etimek yedim :KK61:

Bu sabahda yarmalicorba ve beyaz leblebi tükettim:KK22:

günaydın kızlar dünkü menüm,
sabah
bir muz
1 yeşil elma
kuruyemiş
öğlen
1 adet patlıcan kebap
yoğurtla cacık
4 ymk kaşığı barbunya
akşam
tavuk şiş
içecekler
ayran ,yeşil çay ,bolbol su:))
kızlar ben bu akşam tatile çıkıyorum bilginiz olsun yazabildikçe yazarım döndüğümde hepiniz zayıflamış olun emi:)))

günaydın kızlar dünkü menüm,
sabah
bir muz
1 yeşil elma
kuruyemiş
öğlen
1 adet patlıcan kebap
yoğurtla cacık
4 ymk kaşığı barbunya
akşam
tavuk şiş
içecekler
ayran ,yeşil çay ,bolbol su:))
kızlar ben bu akşam tatile çıkıyorum bilginiz olsun yazabildikçe yazarım döndüğümde hepiniz zayıflamış olun emi:)))
kaç günlük bir tatil canım cuma bildirim yapmak zorundasın çünkü yeni üyelere iki ay izin yok genel kural ben takımda idare ederim msj kısmını ama cuma bildirim yapman şart

Günaydin kizlar dünki menüm:
Sabah: peynir, zeytin ve ceviz
14-15 gibi: 2 karadut 1 ufak su bardagi süt

16 2/3 iskender +avuc icim kadar pide

Aksam.birsey yemiycektim ama kahbaltidan once 4-5 erik + su sanirim migdemi bozdu...bende tuzlu kraker + muz tükettim pek.fayda etmedi bende..ardindan etimek yedim :KK61:

Bu sabahda yarmalicorba ve beyaz leblebi tükettim:KK22:
nazar mi ettik sana :KK22:

Back