Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar size güzel bir kitap hediye edeyimmi. asla diyet kitabı değil. sağlıklı yaşam rehberi. ben bu kitabı sağlıklı yaşamak isteyen herkese hediye ediyorum. bedenini ve metabolizmanı tanımak için kalıcı bilgiler var. bu kitaptan 3 şey bile anlamak hayata geçirmek çok faydalı. merak edene link veriyorum. sağlıkla kalın

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

Biraz fazla kaçırmışsın ama cezanıda almışsın zaten. Bugün yeniden başla herşeye ve hemen motivasyonunun düşürme en azından 1 ay bi sağlıklı beslen ve eğer ozaman hala bunun sonucunu göremezsen ozaman bir doktora danış derim ben.

Affiyet olsun cnm ama ufak tefek öneride bulunmak isterim affina sığınarak...1avuc ceviz fazla ceviz cok yaglidir 1 tüm ceviz kafidir.

Ögle yemeginde 2 karbonhiydrat ayni anda tüketmissin kesinlikle yapmaman gereken birsey patates salatasinin yaninda ne ekmek nede baska seker iceren birsey yenilmemeli.

Yok tabikide yeni şeyler öğrenmek için burdayım zaten :) ceviz yağlı ama proteini çok fazla ve hemen hemen her diyetisyen 1 avuç tüketin diyor hatta zayıflatmaya yardımcı oluyormuş. Tabi nekadar doğru nekadar yanlış bilemem ama hemen hemen her yerde böyle yazıyordu. Zaten bu günde kahvaltıda yedim ama bundan sonra yemeyi bende düşünmüyorum yağından dolayı yüzümde sivilceler çıkmaya başladı . Karpuzda çok sıcaktı diye dayanamadım

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım boy:1,63 başlangıç kilom: 69,6 allah kısmet ederse sizlerinde etkisiyle ilk hedefim 60 sonraki hedefim 55 olmak,sabah yediklerim ise şöyle;
sabah:
1 haşlanmış yumurta
bir küçük çay bardağı badem siyah kuru üzüm çamfıstığı karışımı
1 adet şekersiz çay

öğle:
tavuk şiş (ama maalesef yanında lavaş yedim tutamadım kendimi)
içecek:zero

cgdm00 -------------->69,6----->68,5

Hoşgeldin canım :) inşaallah hepberaber vereceğiz bu fazlalıkları :) genelde akşamları bütün gün yediklerimizi yazıyoruz çünkü yoksa karıştıra biliyoruz buyüzden sende akşam yazarsan bizim için daha iyi olur :)

hoşbulduk cnm yaaaaaaaa acemilikten oldu bilmiodum akşam yazılacağını,akşamıda ekler güncellerim ozaman,kızlar yaa akşamda oğlumun doğum günü sanırım bir dilim pasta yerim (ama söz yarından itibaren o pastanın acısını çıkaracağım kendimden

Darısı bize bu birinciliklerin
yoğun bir tempon var hem okul hem çalışmak zor olsa gerek keşke yoğurt filan deseydin çok açlıktan iyi değil
Kahvaltıyı bende sevmezdim ama inan kahvaltı metabolizma çalıştırıyor

dogru diyorsun kahvalti metobalizmayi calistiriyorda sabah erken kalkip gidince hic canim istemiyor istahim 0 oluyor o muznan sütüde zar zor tükettim...birsey sorcaktim yogurt kürünü uygulayanlar az yagli yogurtmu kullaniyorlar ? birde az yagli olunca biraz daha civik oluyor :S ben yogurdu sade yiyemiyorum daha dogrusu yesem ancak süzme yogurt tarcin elma yada tarcin cilek meyve ile birlikte...yogurtu tek pek yiyemiyorum birseyler yaninda olcak ispanagin üstünde yogurtlu sarimsak gibi yarin ispanak yaptircam anneme sanirim spor maalesef yapamadim...ayrica ögle yemeginden önce 15-20 tane tuzlu kraker yedim...yemegin ardindan vicdan yapip yesil cay ictim.[/QUOTE]
Canim ıspanak hazmida kolaylaştırır afiyet olsun

Bu konuda çok haklisin bi dikkat edilse asla boşa gitmediği anlaşılıyor
Bi yanlışlık olmasın benim diyetisyen 1avuc yesem vurur beni 2tum ceviz yada 5adet zeytin günlük yağ alimi

hosgeldin canım zero olmasaydı karatay mi yapıyorsun diyecektir fakat zero olmamış çünkü gizli şeker dolu.Oğlunun nice güzel yaşları olsun pasta ince bir dilim olmak kaydıyla yiyebilirsin tabi bunun içinde 20squat karşılığı yeni geldiğinde için az tuttum sayıyı :)

hosgeldin canım zero olmasaydı karatay mi yapıyorsun diyecektir fakat zero olmamış çünkü gizli şeker dolu.Oğlunun nice güzel yaşları olsun pasta ince bir dilim olmak kaydıyla yiyebilirsin tabi bunun içinde 20squat karşılığı yeni geldiğinde için az tuttum sayıyı :)[/QUOTE]

hoşbulduk:)))aslında 10gündür tam karatay yapıodum kurallarına harfiyen uyuyodum ama 2 gündür dukan-karatay karışımı oldu sanki zero yüzünden:))malum sıcaklar ve dukancı iş arkadaşlarıyla yemege çıkmak((ama bol su ve beyaz çay içiyiroum

Hosgeldin aramiza cnm oglununda yeni yasi kutlu olsun..,,ilk lokma son lokma '' felsefesiyle yasamaya calisalim pasta cikolata cips börek ve diger iki yüzlü zalim yigceklerimizde

Yesil cayida tavsiye ederim istahi kesiyor ve yag yakimina yardimci diye biliyorum..dukan ve karatay birbirine yakin sayilir sadece karatay bazi seyler cok kati meyve hic denecek kadar yok..tmm ekmek hayattan cikartilabilir belki baska karbonhydratlara yönelibilir ama cok yag yidiriyor kadin :S yagda cok kalori eee maksat az kalori almak - girmek ki yagdan yaksin vücüt.

@erigim bilmiyorum vallaha bende internetden bidaha baktım 1avuc kadar diyor ama zaten bundan sonra yemiyeceğim sivilceler yüzünden :)

Bende senin aynı görüşteyim hiç mantıklı gelmiyor bazı şeyleri bana. Bir insan hayatından nasıl tamamen şekeri ve karbonhyratı çıkarta bilir ki? Ve sınırsız yağ daha tehlikeli gibi sanki

Oğlunun doğum günü kutlu olsun. Daha nice hayırlı yaşlara İnşaallah. Sonuçta oğlunun doğmun günü ondan bir dilim küçük bir pastadan bişey olmaz :)

Karatay kaçamak affetmiyor canım zeroyuda affetmez :)
selam 10. takım erıgıme ve sıze hayırlı olsun cumaları derecelerde görmek ıstıyoruz sızlerı
İnşallah dileğim
@erigim bilmiyorum vallaha bende internetden bidaha baktım 1avuc kadar diyor ama zaten bundan sonra yemiyeceğim sivilceler yüzünden :)
Belki karatay daki gibi ekmek 0 sa 1cb olabilir
Bende senin aynı görüşteyim hiç mantıklı gelmiyor bazı şeyleri bana. Bir insan hayatından nasıl tamamen şekeri ve karbonhyratı çıkarta bilir ki? Ve sınırsız yağ daha tehlikeli gibi sanki
Sweetdimple 80li kılıçlardan şuan karatayla fıstık oldu karatayinda izinleri var ama verdikten sonra Banusum bu konuda daha yardımcı olur

10. Takım 425. Etap *** YENİ ÜYE LİSTESİ (LİSTEYE GİRİŞ TARİHLERİ: 21.08.2015)

cansutr (81/80.9 /0.1 / % 0.12 )yeni üye başlangıç kilosu:81 , hedef kilosu:51 , başlangıç tarihi:05.08.2015
isilada (81/80.7 /0.3 / %0.37 )yeni üye başlangıç kilosu:81 , hedef kilosu:65 , başlangıç tarihi:05.08.2015
keskee (67,1 /67.1 / 0/ %0 )yeni üye başlangıç kilosu:67,1 , hedef kilosu: 53, başlangıç tarihi:07.08.2015

reengaareenk( 70 / 69.8 / 0.2 /%0.29 )yeni üye başlangıç kilosu:70 , hedef kilosu:57 , başlangıç tarihi:05.08.2015
zeybeydelrey(60,9/ 60.9 / 0 /%0)yeni üye başlangıç kilosu:60,9 , hedef kilosu: 55, başlangıç tarihi:07.08.2015
cgdm(69,6/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:69,6 , hedef kilosu: 60, başlangıç tarihi:08.08.2015

HEDEF LİSTESİ

Erigim-------------->81.8----->80.9
Keskee------------->67.1----->66.0
İsilada-------------->80.7----->79.0
Cansutr------------>80.9----->79.5
Reengaareenk->69.8----->66.8
Zeybeydelrey-->60.9------>

cgdm00---------->69,6------->68,5

Kızlar bugünkü menu.
1 haşlanmış yumurta domates 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmek
Ara 1 bardak Nescafe
Öğlen 1 kanat ızgara 3 yk makarna
1 dilim minik karpuz
Ara 1 nektari 1 armut
Aksam 2 bardak ayran 1 porsiyon edirne ciğeri
1 top dondurma çok az da peynir helvası. .. 100 mekik ceza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…