- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Biraz fazla kaçırmışsın ama cezanıda almışsın zaten. Bugün yeniden başla herşeye ve hemen motivasyonunun düşürme en azından 1 ay bi sağlıklı beslen ve eğer ozaman hala bunun sonucunu göremezsen ozaman bir doktora danış derim ben.Bugünkü menu (bütün motivasyonu kacti)
2 adet simit 1 dilim beyaz 1 küçük lane domates zeytin
Ara kahve
Öğlen salata çorba 1 kepcw
Yoğurtlu makarna 2 yk
Ara 3 kayısı 15 badem
Akşam 1 kepce çorba 3 yk taze fasulye 1 biber dolması minik 1 kase yoğurt
Dışarıda 1 kase patates kızartması 2 bardak limonata... yesem de bir yemesem de
Evet dünki menümüde yazayım hemen.
Uyanır uyanmaz bir bardak limonlu su
Sabah: 1 tüm yumurta ve 1 yumurta sarısı ve 1 avuc kadar ceviz
Öğlen: evde değildim babaannem gildeydim orda mecbur kaldığım için 6-7 yemek kaşığı yumurtalı patates saltası yedim ve 2 ince dilim karpuz
Ara: 1 sade şekersiz kahve ve meyveli diyet yoğurt
Akşam: zayıflama shake i
Bide yatmadan önce yoğurt kürünü
Spor: bütün gün dipten temizlik yaptım yaptım ve 60 mekik
Ben akşam gönderdim sandım menümü meğerse göndermemişim
Yok tabikide yeni şeyler öğrenmek için burdayım zaten :) ceviz yağlı ama proteini çok fazla ve hemen hemen her diyetisyen 1 avuç tüketin diyor hatta zayıflatmaya yardımcı oluyormuş. Tabi nekadar doğru nekadar yanlış bilemem ama hemen hemen her yerde böyle yazıyordu. Zaten bu günde kahvaltıda yedim ama bundan sonra yemeyi bende düşünmüyorum yağından dolayı yüzümde sivilceler çıkmaya başladı . Karpuzda çok sıcaktı diye dayanamadımAffiyet olsun cnm ama ufak tefek öneride bulunmak isterim affina sığınarak...1avuc ceviz fazla ceviz cok yaglidir 1 tüm ceviz kafidir.
Ögle yemeginde 2 karbonhiydrat ayni anda tüketmissin kesinlikle yapmaman gereken birsey patates salatasinin yaninda ne ekmek nede baska seker iceren birsey yenilmemeli.
Hoşgeldin canım :) inşaallah hepberaber vereceğiz bu fazlalıkları :) genelde akşamları bütün gün yediklerimizi yazıyoruz çünkü yoksa karıştıra biliyoruz buyüzden sende akşam yazarsan bizim için daha iyi olur :)selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım boy:1,63 başlangıç kilom: 69,6 allah kısmet ederse sizlerinde etkisiyle ilk hedefim 60 sonraki hedefim 55 olmak,sabah yediklerim ise şöyle;
sabah:
1 haşlanmış yumurta
bir küçük çay bardağı badem siyah kuru üzüm çamfıstığı karışımı
1 adet şekersiz çay
öğle:
tavuk şiş (ama maalesef yanında lavaş yedim tutamadım kendimi)
içecek:zero
cgdm00 -------------->69,6----->68,5
Darısı bize bu birinciliklerinCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 424. ETAP SONUC LİSTELERİ
24-31 TEMMUZ 2015
TAKIM DERECELERİ
...................7.TAKIM % 0,74
.................1. TAKIM % 0,63
....................5.TAKIM % 0,53
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
1. takımdan.........................sevili6163 ..........................3,46%
İKİNCİ
9. takımdan..................................Gingercookkie......................................% 3,04
ÜÇÜNCÜ
1. takımdan................April_2007 ................2,78%
yoğun bir tempon var hem okul hem çalışmak zor olsa gerek keşke yoğurt filan deseydin çok açlıktan iyi değil
Kahvaltıyı bende sevmezdim ama inan kahvaltı metabolizma çalıştırıyor
Evet dünki menümüde yazayım hemen.
Uyanır uyanmaz bir bardak limonlu su
Sabah: 1 tüm yumurta ve 1 yumurta sarısı ve 1 avuc kadar ceviz
Öğlen: evde değildim babaannem gildeydim orda mecbur kaldığım için 6-7 yemek kaşığı yumurtalı patates saltası yedim ve 2 ince dilim karpuz
Ara: 1 sade şekersiz kahve ve meyveli diyet yoğurt
Akşam: zayıflama shake i
Bide yatmadan önce yoğurt kürünü
Spor: bütün gün dipten temizlik yaptım yaptım ve 60 mekik
Ben akşam gönderdim sandım menümü meğerse göndermemişim
Bu konuda çok haklisin bi dikkat edilse asla boşa gitmediği anlaşılıyorBiraz fazla kaçırmışsın ama cezanıda almışsın zaten. Bugün yeniden başla herşeye ve hemen motivasyonunun düşürme en azından 1 ay bi sağlıklı beslen ve eğer ozaman hala bunun sonucunu göremezsen ozaman bir doktora danış derim ben.
Bi yanlışlık olmasın benim diyetisyen 1avuc yesem vurur beni 2tum ceviz yada 5adet zeytin günlük yağ alimiYok tabikide yeni şeyler öğrenmek için burdayım zaten :) ceviz yağlı ama proteini çok fazla ve hemen hemen her diyetisyen 1 avuç tüketin diyor hatta zayıflatmaya yardımcı oluyormuş. Tabi nekadar doğru nekadar yanlış bilemem ama hemen hemen her yerde böyle yazıyordu. Zaten bu günde kahvaltıda yedim ama bundan sonra yemeyi bende düşünmüyorum yağından dolayı yüzümde sivilceler çıkmaya başladı . Karpuzda çok sıcaktı diye dayanamadım
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım boy:1,63 başlangıç kilom: 69,6 allah kısmet ederse sizlerinde etkisiyle ilk hedefim 60 sonraki hedefim 55 olmak,sabah yediklerim ise şöyle;
sabah:
1 haşlanmış yumurta
bir küçük çay bardağı badem siyah kuru üzüm çamfıstığı karışımı
1 adet şekersiz çay
öğle:
tavuk şiş (ama maalesef yanında lavaş yedim tutamadım kendimi)
içecek:zero
cgdm00 -------------->69,6----->68,5
hosgeldin canım zero olmasaydı karatay mi yapıyorsun diyecektir fakat zero olmamış çünkü gizli şeker dolu.Oğlunun nice güzel yaşları olsun pasta ince bir dilim olmak kaydıyla yiyebilirsin tabi bunun içinde 20squat karşılığı yeni geldiğinde için az tuttum sayıyı :)hoşbulduk cnm yaaaaaaaa acemilikten oldu bilmiodum akşam yazılacağını,akşamıda ekler güncellerim ozaman,kızlar yaa akşamda oğlumun doğum günü sanırım bir dilim pasta yerim(ama söz yarından itibaren o pastanın acısını çıkaracağım kendimden
hoşbulduk cnm yaaaaaaaa acemilikten oldu bilmiodum akşam yazılacağını,akşamıda ekler güncellerim ozaman,kızlar yaa akşamda oğlumun doğum günü sanırım bir dilim pasta yerim(ama söz yarından itibaren o pastanın acısını çıkaracağım kendimden
hoşbulduk:)))aslında 10gündür tam karatay yapıodum kurallarına harfiyen uyuyodum ama 2 gündür dukan-karatay karışımı oldu sanki zero yüzünden:))malum sıcaklar ve dukancı iş arkadaşlarıyla yemege çıkmak((ama bol su ve beyaz çay içiyiroum
Bende senin aynı görüşteyim hiç mantıklı gelmiyor bazı şeyleri bana. Bir insan hayatından nasıl tamamen şekeri ve karbonhyratı çıkarta bilir ki? Ve sınırsız yağ daha tehlikeli gibi sankiYesil cayida tavsiye ederim istahi kesiyor ve yag yakimina yardimci diye biliyorum..dukan ve karatay birbirine yakin sayilir sadece karatay bazi seyler cok kati meyve hic denecek kadar yok..tmm ekmek hayattan cikartilabilir belki baska karbonhydratlara yönelibilir ama cok yag yidiriyor kadin :S yagda cok kalori eee maksat az kalori almak - girmek ki yagdan yaksin vücüt.
Oğlunun doğum günü kutlu olsun. Daha nice hayırlı yaşlara İnşaallah. Sonuçta oğlunun doğmun günü ondan bir dilim küçük bir pastadan bişey olmaz :)hoşbulduk cnm yaaaaaaaa acemilikten oldu bilmiodum akşam yazılacağını,akşamıda ekler güncellerim ozaman,kızlar yaa akşamda oğlumun doğum günü sanırım bir dilim pasta yerim(ama söz yarından itibaren o pastanın acısını çıkaracağım kendimden
Karatay kaçamak affetmiyor canım zeroyuda affetmez :)hoşbulduk:)))aslında 10gündür tam karatay yapıodum kurallarına harfiyen uyuyodum ama 2 gündür dukan-karatay karışımı oldu sanki zero yüzünden:))malum sıcaklar ve dukancı iş arkadaşlarıyla yemege çıkmak((ama bol su ve beyaz çay içiyiroum
İnşallah dileğimselam 10. takım erıgıme ve sıze hayırlı olsun cumaları derecelerde görmek ıstıyoruz sızlerı
Belki karatay daki gibi ekmek 0 sa 1cb olabilir@erigim bilmiyorum vallaha bende internetden bidaha baktım 1avuc kadar diyor ama zaten bundan sonra yemiyeceğim sivilceler yüzünden :)
Bende senin aynı görüşteyim hiç mantıklı gelmiyor bazı şeyleri bana. Bir insan hayatından nasıl tamamen şekeri ve karbonhyratı çıkarta bilir ki? Ve sınırsız yağ daha tehlikeli gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?