• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet 10.takımın tırtılları hepiniz buradan kelebek olup ayrilacaksiniz bildirimlerimizide yaptığımız gore ilk sayfadaki kurallarda yazdığı gibi herkes mümkün mertebe birbirinin menulerine kendince yorum yapıyor,yorumlara alınmak kırılmak bozulmak ozelden şikayet etmek yok (daha önce yaşadım) yanlislarimizi boyleboyle ogrenecegiz haydi canlanalimi:KK73:

Merhaba kızlar :)

öğlen yemeği de kazasız bi şekilde atlatıldı :) tarhana çorbası-tavuklu salata-1 kaşık kuru fasulye ve lıght yoğurt.

Şimdi yeşilçay vakti :KK73:

Takımdaki arkadaşlar bugün geldiği için takım içi secmedim ama normalde takım içinde ilk uç secerim ve birbirimizle rakip seçip kapısının hedef koyuyoruz önümüzdeki cumaya hedeflerine alalım hobaaa:-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese günaydın. Sabah tartıldım 69.800 çıktı daha dün 71 iken. Buarada dün akşam yatmadan önce yoğurt kürünü yedim onunda haberini veriyim :)

yoğurt kürünü zencefil-tarçın-zerdaçal la mı yaapıyorsun canım. Bende diyetimin ilk zamanlarında yapıyordum sonra tatil ramazan derken bıraktım, tadını da pek sevmediğim için başlamadım da.. ama gerçekten çok etkili.

Takımdaki arkadaşlar bugün geldiği için takım içi secmedim ama normalde takım içinde ilk uç severim ve birbirimizle rakip seçip kapısının hedef koyuyoruz önümüzdeki cumaya hedeflerine alalım hobaaa:-)

ben artık 66 yı görmek istiyorum tartıda :)

yoğurt kürünü zencefil-tarçın-zerdaçal la mı yaapıyorsun canım. Bende diyetimin ilk zamanlarında yapıyordum sonra tatil ramazan derken bıraktım, tadını da pek sevmediğim için başlamadım da.. ama gerçekten çok etkili.
Yok ben limon, pul biberle yapıyorum. Umarım bndede işe yarar. Tadı okadarda kötü değil bence.

HEDEF LİSTESİ

Erigim-------------->81.8----->80.9
Keskee------------->67.1----->66.0
İsilada-------------->80.7----->
Cansutr------------>80.9----->
Reengaareenk->69.8----->
Zeybeydelrey-->60.9----->

Hedef haftaya 66.8 ilk hafta ödem atacağım için bunu başarabileceğime inanıyorum ama bakalım

Selammmm eriğim canım
Takımın hayırlı olsun inşallah biran önce toparlarsın , kusura bakma yoğunum bu ara geç uğradım, herzaman 3. Takım olarak yanınızdayız, hadi toparlanın biranönce de kapışalım

Merhaba kızlar :)

öğlen yemeği de kazasız bi şekilde atlatıldı :) tarhana çorbası-tavuklu salata-1 kaşık kuru fasulye ve lıght yoğurt.

Şimdi yeşilçay vakti :KK73:
Afiyet olsun canım super:KK71:
Bende bunu yapmıştım ama çok baharat tuketemiyorum malum bebek şimdi bunu yapsam olmaz galiba
ben artık 66 yı görmek istiyorum tartıda :)
İnşallah
Yok ben limon, pul biberle yapıyorum. Umarım bndede işe yarar. Tadı okadarda kötü değil bence.
Bunu yapabilirim ama gece yatmadan yarım saat oncemiydi
Sağol :) inşaallah bi faydasını görürüz ama böyle bakınca hep faydalı ve yağ yakıcı şeyler
Gorursun canim
bende pulbiberi çok seven biri olarak her yemekte yoğurduma katıyorum. Etkisi oluyordur galiba :)
:KK72:
Hedef haftaya 66.8 ilk hafta ödem atacağım için bunu başarabileceğime inanıyorum ama bakalım
İnanmak güzeldir basarirsin canım yeterli iste
Selammmm eriğim canım
Takımın hayırlı olsun inşallah biran önce toparlarsın , kusura bakma yoğunum bu ara geç uğradım, herzaman 3. Takım olarak yanınızdayız, hadi toparlanın biranönce de kapışalım
hosgeldin kaptanim :KK68:bizim kızlar hızlı başladı japisalim mi kızlar :KK33:

10. takım tebrikler kızlar ilk bildiriminiz hayırlı olsun
sagol toplightim:KK68:

HEDEF LİSTESİ

Reengaareenk->69.8----->

Kızlar listeye hedeflerini ekleyin
Akıntıdan çıkmak için alintiladiginiz mesajın başındaki [QU.......ile başlayan kısmı asıl mesaja gelene kadar silip sonrada sondaki [QU..] İDA silip üzerinde değişiklik yapabilirsiniz

HEDEF LİSTESİ

Reengaareenk->69.8----->66.8

Alintidan çıkıp düzenleme;
1-) işaretli yer silinir
IMG_20150807_151326.jpg

2-)işaretli yer silinir
IMG_20150807_151355.jpg
3-)
IMG_20150807_151410.jpg
Son olarak sındaki resimdeki gibi kalan kisma istediğimizi yazıp cevapla dediğimizde olmuştur. Kilo bildirisinde de aynı işlem ilk sayfada yüzde hesaplama var yine zaten yardımcı olacagim

4394.gif

Hayırlı Uğurlu olsun Şirinemmm 10, takıma da 10 numara kaptan yakışırdı:KK36::KK36::KK60: Meleklerinle birlikte çok başarılı olacağınıza şüphem yok :KK37: Her zaman bir tık mesafendeyim ne olursa tatlımm.Açılışa yetişemedim özürlerimi kabul et lütfen:KK22::KK22::KK15::KK15:

4394.gif

Hayırlı Uğurlu olsun Şirinemmm 10, takıma da 10 numara kaptan yakışırdı:KK36::KK36::KK60: Meleklerinle birlikte çok başarılı olacağınıza şüphem yok :KK37: Her zaman bir tık mesafendeyim ne olursa tatlımm.Açılışa yetişemedim özürlerimi kabul et lütfen:KK22::KK22::KK15::KK15:
Senin çiçeklerini Seveyim Banusum
:KK200: Çok teşekkür ederim canım ablam her zaman :KK60:

Ay ütü yapmam lazım bu sıcakta olacak gibi değil.:KK34:
Dışarda da kavga var adam karşı sitede adamcağızin arabası otoparka dururken yanına park eden cart diye kapısıyla çizdi kaçarken yakalandı kahve içerken onları izliyorum .inanmıyorum iyice piskopata bagladim:cool: acil çalışmaya geri donmem gerek :KK70:

Ay ütü yapmam lazım bu sıcakta olacak gibi değil.:KK34:
Dışarda da kavga var adam karşı sitede adamcağızin arabası otoparka dururken yanına park eden cart diye kapısıyla çizdi kaçarken yakalandı kahve içerken onları izliyorum .inanmıyorum iyice piskopata bagladim:cool: acil çalışmaya geri donmem gerek :KK70:

Aç klimayı öyle yap şirinem yoksa sauna gibi oluyor. Arabası çizilen şanslımı desem bilemedim en azındna yakalanmış benim arabyı çizip çizip kaçıyorlar deli olmamak içten değil :KK62:

Back