79,5 Hedefim olsun :)HEDEF LİSTESİ
Erigim-------------->81.8----->80.9
Keskee------------->67.1----->66.0
İsilada-------------->80.7----->
Cansutr------------>80.9----->
Reengaareenk->69.8----->
Zeybeydelrey-->60.9----->
Bende bunu yapmıştım ama çok baharat tuketemiyorum malum bebek şimdi bunu yapsam olmaz galiba
OlurAfiyet olsun canım super
Bende bunu yapmıştım ama çok baharat tuketemiyorum malum bebek şimdi bunu yapsam olmaz galiba
İnşallah
Bunu yapabilirim ama gece yatmadan yarım saat oncemiydi
Gorursun canim
İnanmak güzeldir basarirsin canım yeterli iste
hosgeldin kaptanimbizim kızlar hızlı başladı japisalim mi kızlar
sagol toplightim
Özellikle dilekOlur
Bilirsin iddia diyince bizimkiler coşuyor
Hiç önemli değil ne demek :)denizmrv canım yoğunlukta cevap vermedim güzel dileklerin için sağol
Battı balık yapmiyiruz bir kaçamağı mi kapatmak zor yoksa iki ucumu bunu dusun canımBugünkü menu (bütün motivasyonu kacti)
2 adet simit 1 dilim beyaz 1 küçük lane domates zeytin
Ara kahve
Öğlen salata çorba 1 kepcw
Yoğurtlu makarna 2 yk
Ara 3 kayısı 15 badem
Akşam 1 kepce çorba 3 yk taze fasulye 1 biber dolması minik 1 kase yoğurt
Dışarıda 1 kase patates kızartması 2 bardak limonata... yesem de bir yemesem de
yoğun bir tempon var hem okul hem çalışmak zor olsa gerek keşke yoğurt filan deseydin çok açlıktan iyi değilsabah: 1/2 muz 1 bardak süt (kalkar kalkmaz yemegi sevmiyor...kosa kosa okula gittikahvalti vasat)
ara: 2 kivi70
ögleden sonra yaklasik 15-16 arasi..yagsiz pismis tavuk gogusu 70 gr asagi yukari 1/2 Domates....gece yemeyi yasakladigim icin ve TR saatiyle 00:00 sonra eve vardigim icin gece yemek olmadigi icin gün böyle kapandi benim icin
Supersin neslim eneejinin bizede geldi inangünaydınnn günaydınnn 10.takımın güzelleri
akşam annemde kalınca , e denizede yakın olunca evi, sabah erkenden kalkıp kleopatra plajına indik ve 1 saat yuzduk. evrendeki bütün enerjiyi topladım sizede getirdim. güzel haftasonumuz olsun. azminiz daim olsun. motiveniz bomba olsun
Eki Görüntüle 1601348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?