• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

takımın hayırlı olsun eriğim başarınız artarak daim olsun..:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

merhaba kızlar ben 77 ile doğuma girip sonrasında 60 kiloda takılı kaldım. boyum 1,65 kilom şuan 60,900 bu sabah aç karnına tartıldım hedefim 55 olabilmek .. grubun kurallarını öğrenebilirmiyim yarışmaya ne zaman katılıyorum hani gün başlıyor

merhaba kızlar ben 77 ile doğuma girip sonrasında 60 kiloda takılı kaldım. boyum 1,65 kilom şuan 60,900 bu sabah aç karnına tartıldım hedefim 55 olabilmek .. grubun kurallarını öğrenebilirmiyim yarışmaya ne zaman katılıyorum hani gün başlıyor
an ihtibariyle başladın canım ilk sayfada kurallar var cuma yarışmasının genel kuralı 3 hafta sonra liste yani iki cuma sonra listedesin ama her cuma kilo bildirimimizi yapıyoruz.
ne zmaan doğum yaptın ne güzel inmişsin 60 a ben 76 ile doğuma girip sonradan süt olsun diye cozutanlardanım

kuralları okudum şimdi canım 2 yaşında benim oğlum ama doğumdan sonra kendiliğinden 1,5 ayda gitti kilolarım sonra takılıp kaldım işte. peki her sabah kilo bildirimi yapacakmıyız yoksa cumadan cumayamı

kuralları okudum şimdi canım 2 yaşında benim oğlum ama doğumdan sonra kendiliğinden 1,5 ayda gitti kilolarım sonra takılıp kaldım işte. peki her sabah kilo bildirimi yapacakmıyız yoksa cumadan cumayamı
oh byutmussun darısı bana benim oğlum 6aylık hala emziriyorum
her cuma kg bildirimi saat 13 e kadar
ayrıca haftada ikiden fazla tartılmak stres yaratıyor özellikle kaçamaklı bir günden sonra tartılmıyoruz iki gün dikkat edip tartılıyoruz

Hg tekrar ne güzel gitmiş onbir kg ve inşallah 53ile mezun ederiz seni
Yeşil çay emzirdigim için yasak çocukta sindirimi bozuyor inşallah emzirme bitince içeceğin çok severim

inşallah :) acelem yok, yavaş ve kalıcı olarak kurtulcam inşallah :)

Yeşilçayı bende çok seviyorum. Tabi öncelikli olan bebiş, sonra bolca içersiniz:))

En sevdiğim Türk kahveli ara öğünümüde yaptım :) evde olduğum zaman tarçın ekliyorum türk kahveme kan şekerimi düzenleyip,tatlı isteğimi kesiyor hemde tokluk hissi veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar bende araöğünde türk kahvesi yapıyorum tok tutuyor gerçekten

bende arada türk kahvesi içiyorum ama diyetisyenim meyvede ye dediği için meyveyide yiyorum tabi benim liste emzirdiğim için 1900cal lik biraz bol

Merhaba arkadaşlar ben 14. takım üyelerinden biriyim bi gelip kardeş takımımıza hayırlı olsun demek istedim :) umarım hepiniz istediğiniz hedeflere ulaşabilirsiniz hep birlikte ulaşabiliriz :) tekrardan hayırlı uğurlu olsuun bir ihtiyacınız olursa kapımızı tıklatmanız yeterli :KK3:

Günaydinlar kizlar aramiza yeni katilan arkadaslara Hosgeldinler :) Kilom 80,9 idare eder..dün yediklerime bakarsak iyi sayilir..dün 3 peynirli krep domates...ara 6-7 cilek 7-8 Badem, isden gelince 23 gibi 50 gr cikolata :S ve 1 tabak makarna...gün icinde bol su ictim.. Is yerimde sürekli ayaktayim habire merdivene iner cikarim sag sola kosarim ondan bu kacamak dartida hic kendini belli etmedi sanirim fazla kilo olarak.

bende arada türk kahvesi içiyorum ama diyetisyenim meyvede ye dediği için meyveyide yiyorum tabi benim liste emzirdiğim için 1900cal lik biraz bol
tabi sen bebiş emziriyosun daha sık yemelisin bizden.. allah ogluna sağlıklı uzun ömürler versin canım. ben sadece 6 ay emzirebildim işe başlayınca emmeyi bıraktı oğlum maalesef

Günaydinlar kizlar aramiza yeni katilan arkadaslara Hosgeldinler :) Kilom 80,9 idare eder..dün yediklerime bakarsak iyi sayilir..dün 3 peynirli krep domates...ara 6-7 cilek 7-8 Badem, isden gelince 23 gibi 50 gr cikolata :S ve 1 tabak makarna...gün icinde bol su ictim.. Is yerimde sürekli ayaktayim habire merdivene iner cikarim sag sola kosarim ondan bu kacamak dartida hic kendini belli etmedi sanirim fazla kilo olarak.
hareketli olmak her zaman işe yarıyor bende çok fazla yiyiroum normalde ama çok kilo almıyorum hem bağırsaklarım iyi çalışıyor hemde oğlumun peşinde koşuyorum akşamları :D

***10. Takım 425. Etap *** YENİ ÜYE LİSTESİ (LİSTEYE GİRİŞ TARİHLERİ: 21.08.2015)
cansutr (81/ / / % )yeni üye başlangıç kilosu:81 , hedef kilosu:51 , başlangıç tarihi:05.08.2015
isilada (81/ / / % )yeni üye başlangıç kilosu:81 , hedef kilosu:65 , başlangıç tarihi:05.08.2015
keskee (67,1 / / / % )yeni üye başlangıç kilosu:67,1 , hedef kilosu: 53, başlangıç tarihi:07.08.2015

reengaareenk( / / /% )yeni üye başlangıç kilosu:70 , hedef kilosu:57 , başlangıç tarihi:05.08.2015 zeybeydelrey(60,9/ / /%)yeni üye başlangıç kilosu:60,9 , hedef kilosu: 55, başlangıç tarihi:07.08.2015

Son düzenleyen: Moderatör:
***10. Takım 425. Etap *** YENİ ÜYE LİSTESİ (LİSTEYE GİRİŞ TARİHLERİ: 21.08.2015)
cansutr (81/80.9 /0.1 / % 0.12 )yeni üye başlangıç kilosu:81 , hedef kilosu:51 , başlangıç tarihi:05.08.2015
isilada (81/80.7 /0.3 / %0.37 )yeni üye başlangıç kilosu:81 , hedef kilosu:65 , başlangıç tarihi:05.08.2015
keskee (67,1 /67.1 / 0/ %0 )yeni üye başlangıç kilosu:67,1 , hedef kilosu: 53, başlangıç tarihi:07.08.2015

reengaareenk( 70 / 69.8 / 0.2 /%0.29 )yeni üye başlangıç kilosu:70 , hedef kilosu:57 , başlangıç tarihi:05.08.2015
zeybeydelrey(60,9/ 60.9 / 0 /%0)yeni üye başlangıç kilosu:60,9 , hedef kilosu: 55, başlangıç tarihi:07.08.2015

Back