- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler doktorcum inşallahtakımın hayırlı olsun eriğim başarınız artarak daim olsun..
an ihtibariyle başladın canım ilk sayfada kurallar var cuma yarışmasının genel kuralı 3 hafta sonra liste yani iki cuma sonra listedesin ama her cuma kilo bildirimimizi yapıyoruz.merhaba kızlar ben 77 ile doğuma girip sonrasında 60 kiloda takılı kaldım. boyum 1,65 kilom şuan 60,900 bu sabah aç karnına tartıldım hedefim 55 olabilmek .. grubun kurallarını öğrenebilirmiyim yarışmaya ne zaman katılıyorum hani gün başlıyor
oh byutmussun darısı bana benim oğlum 6aylık hala emziriyorumkuralları okudum şimdi canım 2 yaşında benim oğlum ama doğumdan sonra kendiliğinden 1,5 ayda gitti kilolarım sonra takılıp kaldım işte. peki her sabah kilo bildirimi yapacakmıyız yoksa cumadan cumayamı
Hg tekrar ne güzel gitmiş onbir kg ve inşallah 53ile mezun ederiz seni
Yeşil çay emzirdigim için yasak çocukta sindirimi bozuyor inşallah emzirme bitince içeceğin çok severim
En sevdiğim Türk kahveli ara öğünümüde yaptım :) evde olduğum zaman tarçın ekliyorum türk kahveme kan şekerimi düzenleyip,tatlı isteğimi kesiyor hemde tokluk hissi veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
kızlar bende araöğünde türk kahvesi yapıyorum tok tutuyor gerçekten
tabi sen bebiş emziriyosun daha sık yemelisin bizden.. allah ogluna sağlıklı uzun ömürler versin canım. ben sadece 6 ay emzirebildim işe başlayınca emmeyi bıraktı oğlum maalesefbende arada türk kahvesi içiyorum ama diyetisyenim meyvede ye dediği için meyveyide yiyorum tabi benim liste emzirdiğim için 1900cal lik biraz bol
hareketli olmak her zaman işe yarıyor bende çok fazla yiyiroum normalde ama çok kilo almıyorum hem bağırsaklarım iyi çalışıyor hemde oğlumun peşinde koşuyorum akşamlarıGünaydinlar kizlar aramiza yeni katilan arkadaslara Hosgeldinler :) Kilom 80,9 idare eder..dün yediklerime bakarsak iyi sayilir..dün 3 peynirli krep domates...ara 6-7 cilek 7-8 Badem, isden gelince 23 gibi 50 gr cikolata :S ve 1 tabak makarna...gün icinde bol su ictim.. Is yerimde sürekli ayaktayim habire merdivene iner cikarim sag sola kosarim ondan bu kacamak dartida hic kendini belli etmedi sanirim fazla kilo olarak.