- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Herkese günaydın. Sabah tartıldım 69.800 çıktı daha dün 71 iken. Buarada dün akşam yatmadan önce yoğurt kürünü yedim onunda haberini veriyim :)
Takımdaki arkadaşlar bugün geldiği için takım içi secmedim ama normalde takım içinde ilk uç severim ve birbirimizle rakip seçip kapısının hedef koyuyoruz önümüzdeki cumaya hedeflerine alalım hobaaa
Yok ben limon, pul biberle yapıyorum. Umarım bndede işe yarar. Tadı okadarda kötü değil bence.yoğurt kürünü zencefil-tarçın-zerdaçal la mı yaapıyorsun canım. Bende diyetimin ilk zamanlarında yapıyordum sonra tatil ramazan derken bıraktım, tadını da pek sevmediğim için başlamadım da.. ama gerçekten çok etkili.
Sağol :) inşaallah bi faydasını görürüz ama böyle bakınca hep faydalı ve yağ yakıcı şeyler@reengaareenk afiyet olsun yoğurt kurunu bende deniyorum bu hafta
Yok ben limon, pul biberle yapıyorum. Umarım bndede işe yarar. Tadı okadarda kötü değil bence.
Afiyet olsun canım superMerhaba kızlar :)
öğlen yemeği de kazasız bi şekilde atlatıldı :) tarhana çorbası-tavuklu salata-1 kaşık kuru fasulye ve lıght yoğurt.
Şimdi yeşilçay vakti
Bende bunu yapmıştım ama çok baharat tuketemiyorum malum bebek şimdi bunu yapsam olmaz galibayoğurt kürünü zencefil-tarçın-zerdaçal la mı yaapıyorsun canım. Bende diyetimin ilk zamanlarında yapıyordum sonra tatil ramazan derken bıraktım, tadını da pek sevmediğim için başlamadım da.. ama gerçekten çok etkili.
İnşallahben artık 66 yı görmek istiyorum tartıda :)
Bunu yapabilirim ama gece yatmadan yarım saat oncemiydiYok ben limon, pul biberle yapıyorum. Umarım bndede işe yarar. Tadı okadarda kötü değil bence.
Gorursun canimSağol :) inşaallah bi faydasını görürüz ama böyle bakınca hep faydalı ve yağ yakıcı şeyler
bende pulbiberi çok seven biri olarak her yemekte yoğurduma katıyorum. Etkisi oluyordur galiba :)
İnanmak güzeldir basarirsin canım yeterli isteHedef haftaya 66.8 ilk hafta ödem atacağım için bunu başarabileceğime inanıyorum ama bakalım
hosgeldin kaptanimSelammmm eriğim canım
Takımın hayırlı olsun inşallah biran önce toparlarsın , kusura bakma yoğunum bu ara geç uğradım, herzaman 3. Takım olarak yanınızdayız, hadi toparlanın biranönce de kapışalım
sagol toplightim10. takım tebrikler kızlar ilk bildiriminiz hayırlı olsun
Senin çiçeklerini Seveyim Banusum
Hayırlı Uğurlu olsun Şirinemmm 10, takıma da 10 numara kaptan yakışırdıMeleklerinle birlikte çok başarılı olacağınıza şüphem yok Her zaman bir tık mesafendeyim ne olursa tatlımm.Açılışa yetişemedim özürlerimi kabul et lütfen
Ay ütü yapmam lazım bu sıcakta olacak gibi değil.
Dışarda da kavga var adam karşı sitede adamcağızin arabası otoparka dururken yanına park eden cart diye kapısıyla çizdi kaçarken yakalandı kahve içerken onları izliyorum .inanmıyorum iyice piskopata bagladimacil çalışmaya geri donmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?