• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

3 çok olmuş canım ama baya tok tuttu diyorsun

Ben de çok yaşadım kabızlık genelde sebze yemessen oluyor hergun bol salata tüketsabahta kahvaltıda

Karatay yaptım bi ara ama karatay kaçamak affetmiyor gerçi ben ekmeği çok sevmem diyetisyen bile şaşırdı ama benim kilolari hep abur cuburdan
reglden olabilir havalar çok sıcak odem yapmış olabilir ben dün 80.7idim bugün 81.1 gerçi haftada ikiden fazla tartılma demişti diyetisyenim
Mantıklısıda o zaten ama bugün sabah başladığım için tartılıyım tam doğru hesaplayım diye düşündüm üzerine bu görünce zaten moralim gitt

Regl yaklastiysa olabilir..ayrica dartiya hep ayni sartlarda cik misal haftada 1 hep sabah lavobaya ugradiktan sonra ustunde sadece ic camasiri vesaire...üstundeki kiyafetlerde fark yaratmis olabilir dikkat.
Zaten hep aynı şekilde tartılmaya özen gösteriyorum ama tek sorun ben 1 hafta sabredemiyorum balalım yarın aabah tartılcam ve 1 hafta tartılmamaya çalışcam :)

Çok sıcak valla cokkk çocuğu Dr goturdum resmen arabanın içi fırın gibi çocuk sırılsıklam oldu
Ve klima alalım dedik canimiza tak etti geldi gele gele bozuk urun bize geldi yine beklemeye kaldık bu yaz böyle biter mi :(bu kilolari bu sıcakta eriyip gider mi :KK70:

Çok sıcak valla cokkk çocuğu Dr goturdum resmen arabanın içi fırın gibi çocuk sırılsıklam oldu
Ve klima alalım dedik canimiza tak etti geldi gele gele bozuk urun bize geldi yine beklemeye kaldık bu yaz böyle biter mi :KK43:bu kilolari bu sıcakta eriyip gider mi :KK70:
Aman ha bu sıcaklarda çocuğa dikkat et mümkün olduğunca çıkartma

Evet bayanlar bugünkü menu yarım simit domates zeytin 1 dilim peynir
Ara 3 adet kuru kayısı 1 bardak yeşil çay
OglenYemek 4 kuşbaşı et 1 kepce yoğurt patlıcan püresi 1 kaşık 4 kaşık sebzeli pilav
Ara 4 adet potibor 15 çiğ badem
Yemek öncesi yarım şu böreği
Aksam domates 1 dilim peynir 1.5 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt 1 kaşık keten tohumu ile 1 kepce Şehriye çorbası
Ve kapanışı yaptım bugün aksama ceza olarak 50 adet mekik...Bugün karbonhidrat fazla kaçtı sanki.

Evet bende hemen ilk günki menümü paylaşayım :)
Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su
Sabah: 2 avuç yulaf bir kase süt birazda bal ve 1 avuc kadar ceviz
Öğlen: 1 kivi ve 1 avuç ceviz
Akşam: zayıflama shake i
30 dak. yürüyüş ve 50 mekik

Aman ha bu sıcaklarda çocuğa dikkat et mümkün olduğunca çıkartma
Aynen evde çok sıcak uç kez duş uç dört kezde havuzda oyun tabi ben bi iş yapamiyorum onunla oynamaktan çok hareketli bi çocuk zaten kiloda almamış bu ay bu hareket olduktan sonra
Evet bayanlar bugünkü menu yarım simit domates zeytin 1 dilim peynir
Ara 3 adet kuru kayısı 1 bardak yeşil çay
OglenYemek 4 kuşbaşı et 1 kepce yoğurt patlıcan püresi 1 kaşık 4 kaşık sebzeli pilav
Ara 4 adet potibor 15 çiğ badem
Yemek öncesi yarım şu böreği
Aksam domates 1 dilim peynir 1.5 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt 1 kaşık keten tohumu ile 1 kepce Şehriye çorbası
Ve kapanışı yaptım bugün aksama ceza olarak 50 adet mekik...Bugün karbonhidrat fazla kaçtı sanki.
Göze batan sadece su boregi olmuş diyetisyen menulerine benziyor listen cezanida vermişsin ohh ohh
Evet bende hemen ilk günki menümü paylaşayım :)
Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su
Sabah: 2 avuç yulaf bir kase süt birazda bal ve 1 avuc kadar ceviz
Öğlen: 1 kivi ve 1 avuç ceviz
Akşam: zayıflama shake i
30 dak. yürüyüş ve 50 mekik
çok az olmuş sanki sen doydun mu bunlarla

Aynen evde çok sıcak uç kez duş uç dört kezde havuzda oyun tabi ben bi iş yapamiyorum onunla oynamaktan çok hareketli bi çocuk zaten kiloda almamış bu ay bu hareket olduktan sonra

Göze batan sadece su boregi olmuş diyetisyen menulerine benziyor listen cezanida vermişsin ohh ohh
çok az olmuş sanki sen doydun mu bunlarla
Sağlıklı olduktan sonra fazla kilo almaması daha iyi. Ohh keyif onun keyfi, eğer bide suyu seviyorsa.
Vallaha aç aç geziyorum ama napim kilo vermek için şart

Menüm
Sabah
2dlm ekmek
Bol roka dereotu
60g peynir
3-4dilim sucuk

Ara
50gr dondurma(2top)

Öğle
Sebzeli omlet
1dlm ekmek
Ara
Yok
Akşam
Tavuk sote mantarli 5yk
3yk yeşil fasulye
Su:3ltden çoktur
Spor:3mile leslie

reengh post: 42055805 .!.:
Sağlıklı olduktan sonra fazla kilo almaması daha iyi. Ohh keyif onun keyfi, eğer bide suyu seviyorsa.
Vallaha aç aç geziyorum ama napim kilo vermek için şart
Çivi gibi derler ya öyle maşallah O konuda çokta aç kalma sonra gözün cislara kaymasin

Diyetisyenin verdiği liste evet ... elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ... Bu kadar oluo. Kabızlık ta oldu biraz sanırım. Çok sis hissediyorum kendimi..

Maşallah maşallah
Sabahtan beri kendimle mücadele ediyporum aklım sabahtan beri yemekte yemekte değilde çikolata cips fln hep
Az yetince öyle oluyor işte gözün pis cislarda oluyor
Diyetisyenin verdiği liste evet ... elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ... Bu kadar oluo. Kabızlık ta oldu biraz sanırım. Çok sis hissediyorum kendimi..
bana diyetisyen sabah salata yazmıştı kabızlık için
Bende yarın başlıyorum listeme bugün misafirler Dr derken saatlere uymdim

merhaba,

23 yaşındayım . boyum 1,65 şuandaki kilom 67. 1 mayıstan beri diyetteyim ve 11 kilo verdim (ramazanda kilo vermem durdu)

kendime küçük küçük hedefler koyuyorum sürekli. Hedef kilolarım sırayla 65-60-55 veya 53 :)

Sabah kahvaltıdan 15 dk önce yeşilçay içildi. Kahvaltı da ise tam buğday ekmeğine peynirli sandviç ve çay :)

Genelde yemeklerden 15 dk sonra yeşilçay içiminin yağ yakımını hızlandırdığını okumuştum üç aydır böyle yapıyorum. Dünde kahvaltıdan 15 dk önce için diye okudum bide öyle deneyeyim dedim, arada mideyi de şaşırtmak lazımmış :)

merhaba,

23 yaşındayım . boyum 1,65 şuandaki kilom 67. 1 mayıstan beri diyetteyim ve 11 kilo verdim (ramazanda kilo vermem durdu)

kendime küçük küçük hedefler koyuyorum sürekli. Hedef kilolarım sırayla 65-60-55 veya 53 :)
Hg tekrar ne güzel gitmiş onbir kg ve inşallah 53ile mezun ederiz seni
Yeşil çay emzirdigim için yasak çocukta sindirimi bozuyor inşallah emzirme bitince içeceğin çok severim

Back