Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın 10.takım 10numara takım nasılsınız ?
Benim belim tutulmuş Ankara çok sıcak bebeğe yer yatağı yaptım serin oluyo diye emzirdikten sonra halınin Ustunde uyumuş kalmisim
Geçmiş olsun. Dükkat et kendine senin ilgine öuhtaç olan bir bebeğin var

Kızlar ödemi olanlara ayran detoxu öneririm

ayranlı çorba detoksunu fazla kilolu olanların ayda 2 seferaz kilolu olanların ayda 1 sefer uygulanması tavsiye ediliyor.yağ yakıyor deniliyor ama ben buna şahsen inanmıyorum.tecrübelerime dayanarak ödem gittiğine şahit oldum.

gelelim detoksun uygulanışına

sabah09.00-10.00 gibi kahvaltı ediyorsunuz
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kepekli ekmek
domates-salatalık-beyaz peynir

12.00-14.00-16.00-18.00-20.00-22.00 saatlerinde 2 saatte bir olmak üzere ayranlı çorbadan 1 er kaseyiyorsunuz.toplam 6 öğün

500 gr veya 650 gr yağsız yoğurt(TERCİHEN LIGHT YOĞURT)
4 yk kuru nohut
4 yk kuru yeşil mercimek
4 yk kuru bulgur

bakliyatları 1 gece önceden ısatıp ertesi gün haşlıyoruz(ben düdüklüye atıyorum nohutla mercimeği ayrı ayrı)
bulguruda haşlıyorum

yapılışı:
yoğurdun içine haşlanmış bulgur nohut ve yeşil mercimeği karıştırıyoruz ve ayran kıvamında olacak şekilde su ekliyoruz.ben biraz koyu kıvamda ayran şeklinde göz kararı ekliyorum
istenirse içine 2 salatalık rendelenebilir.
nane ve baharat ekleyebilirsiniz ama TUZ yasak

kuru malzemeler 2 günlüktür.istenirse günlük hazırlamak için yine 500 gr yoğurt ve 4 yk haşlanmış olan bakliyatlardan ekleyip hazırlayabilirsiniz.
kuru olanlar haşlanınca 8 yk kadar 2 günlük çıkıyor.

yeşil çay çay serbest.kafeinli içecek ve meyve yenilmiyor.
su en az 2 lt tüketilecek

(Ben arada kaçamak yapmıştım ona rağmen 2kg gitmişti geçen sene gebelikten önce )

Sağol canım
Hepimiz için bol hareketli olsun
valla ben o halıya ne zaman gidip yattım hatırlamıyorum bile :)
Temmuzda çorap mi
çorap gene iyi tatlım çorabın üztüne patik bi de o yüzden sen emziriyorsun dikkatli olman lazım
arkadaşlar bu arada bende 5. takım kaptanıyım kafanıza takılan bişey olduğunda eriğim olmazsa bize de gelebilirsiniz rengarenk nesli arkadaşımıza da

kızlar aşağıda cansuyu ve isiladayı görüyorum yarın ilk tartı gününüz olacak o yüzden sabah aç karna tartılıp üzerinizde hatta mümkünse hiç bişey yokken kilonuzu bildirin ki ilk bildirim olarak eriğim not alsın

e ozaman bende size harika egzersiz videoları paylaşayım yurumeden sonra 10dk ayırsanız yeter buyrunn

SPOR VİDEOLARI

KARDİYO:

KARIN:

BACAK:

Sağol canim
Valla ben şubatta bile gitmezdim hiçte gaz sorunu yoktu pıt pıt hallediyirdu
O zaman bende geldim :)
hgcanim kendinden bahsedermisin

BerraBeria ve keske hosgeldiniz tmm toplight yarin sabah kilo bildirimimi yaparim Allah bagislasin Bebegini toplight daha 40 i bile dolmamis sanirim ? Benim duydugum anne yemeklerinde kimyon kullanirsa yemegin gazini aldigi icin haliyle sütde cocuga gaz yapmiyormus....Buda Kahvaltimdi umarim yüklemeyi beceririm Fikir olsun diye paylasayim dedim Tarif Ayca Kaya saolsun 1 su.b az yagli süt 1 yumurta ve aldigi kadar tam bugday unundan krep yapmistim 4 orta boy büyüklügünde krep cikti...ben gördügünüz icle birlikte 3 tane krep ve tabaktaki sebzeleri tükettim cokmu oldu sanki

Eklentiler

• DSC_1175.JPG
    112 KB · Görüntüleme: 49
  • DSC_1176.JPG
    86,1 KB · Görüntüleme: 50
yok tatlım yaa o 2011 temmuzdaydı şimdi dana oldu benim bebe kreşe gidiyor o günlere bi daha dönmek istemem yaa allaha şükür büyüdü
bu arada ben her yemeğe kimyon koyardım çok işe yarıyor hala kurufasülye ve mercimek çorbasına mutlaka koyarım tavsiye de ederim hiç gaz yapmaz pişirirken kimyon koyarsanız
canım bu arada 3 krep biraz fazla olmuş sanki gerçi kaç kilosun bilmiyorum ama

81 dim sali dartildigimda krepler ufakti ama bildigimiz boyda degildi herseyin kalorisini hesapladigimda yaklasik 400 kalori cikti bende...kimyonu o zaman bende anneme söyleyeyim kullansin. söyle birseyde var cok düsük kalorili yada cok az yemek yersem gün icinde kabiz oluyorum ve bu kabiizlik yüzünden 1 kac kez diyeti birakmistim o yüzden cok asiri kisitlamamaya calisiyorum kendimi..sonucta krepte yag yoktu ve yagsiz pisti 5 saat olcak kahvaltiyi tüketeli doyurucu ve ardindan cnm abur cubur istemedi halbuki evde var

tamam o zaman tatlım bu arada karatay stili beslenme de bayaa iyi geldi ben bazen deniyorum ekmek yemediğim gün kahvaltıyı cevizle yapınca sanki daha iyi kilo veriyorum ama henüz sürekli başarılı olamadım bu usulde
kimyonu mutlaka kullansın cansu cum annen

Sabah tartıldım 71 çıktım nasıl oldu anlamadım daha bir gün önce 70.3 düm bir günde 700 gram almış olabileceğimi düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum ama buaralar hasta olcam ondan olabilir diye düşünüyorum

Regl yaklastiysa olabilir..ayrica dartiya hep ayni sartlarda cik misal haftada 1 hep sabah lavobaya ugradiktan sonra ustunde sadece ic camasiri vesaire...üstundeki kiyafetlerde fark yaratmis olabilir dikkat.

3 çok olmuş canım ama baya tok tuttu diyorsun
Ben de çok yaşadım kabızlık genelde sebze yemessen oluyor hergun bol salata tüketsabahta kahvaltıda
Karatay yaptım bi ara ama karatay kaçamak affetmiyor gerçi ben ekmeği çok sevmem diyetisyen bile şaşırdı ama benim kilolari hep abur cuburdan
reglden olabilir havalar çok sıcak odem yapmış olabilir ben dün 80.7idim bugün 81.1 gerçi haftada ikiden fazla tartılma demişti diyetisyenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…