• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba canım yurtdışı derken hangi ülke bende yurt dışından :) önünde uzun bi yol var başarırsın Allahın izniyle. Özellikle anne yemeklerine karşı koymak çok zor oluyor ya bende aynı durumu yaşıyorum :)
Keşke Annem yapsa yemekleri inanın kendiniz yapınca daha zor olacak herşeyden azar azar olduktan sonra anne yemekleri candır :KK200:

Üçüncü haftada listeye geçiyoruz üçüncü cumada yanı ama grup içi listemizde oluyor tabiki verilen kilolari gözardı edilmiyor başlangıç kilosu not alınıyor listeye geçerken hiçbir emek boşa değil
Tabiki de ama benim hedefim zaten 3 hafta da vermek :) herzamnki gibi çok iddalı başladım ama kesin veremicem 3 haftada :) ama önemli olan vermek vereyimde şu kiloları artık kaç hafta olursa

Hosgeldin Cansu... ekip yarın yeni bir güne sağlıkla başlarız inş. Bu aksam benden bu kadar yarın hepimiz için faydalı paylaşımlar da bulunmaya calisicm...öptüm sizi...
İyi geceler ben de gideyim
Sabah 1mile leslie ile güne baslayacagim 6ay sonunda ilk defa spor yapacağım(yuruyus dışında)

Tabiki de ama benim hedefim zaten 3 hafta da vermek :) herzamnki gibi çok iddalı başladım ama kesin veremicem 3 haftada :) ama önemli olan vermek vereyimde şu kiloları artık kaç hafta olursa
Olsun sen de sütten olursun listeye girmen şart değil önemli olan birisi için iyi birşeyler sebep olmak yeter ki ver süt uyem :)

Keşke Annem yapsa yemekleri inanın kendiniz yapınca daha zor olacak herşeyden azar azar olduktan sonra anne yemekleri candır :KK200:
Aslında kendi yapman daha kolay bende kendim yapıyorum kendi yemeğimi sonra annem geliyor oda kendine bol yağlı mis gibi bir yemek yapıyor bende öyle sadece baka kalıyorum :110: bide gıçıklık olsun diye ben nezaman diyete başlasam o gün tatlılar, börekler yapılıyor ben diyetde olmayıncada tık yok :D

Olsun sen de sütten olursun listeye girmen şart değil önemli olan birisi için iyi birşeyler sebep olmak yeter ki ver süt uyem :)
Ama emin ol bu 1 ay burdan ayrılmam hep paylaşım yapar elimden geldiğince destek olurum :KK200: inşiallah başarırım ama zor gibi bakalım hayırlısı Allah büyük

Merhaba canım yurtdışı derken hangi ülke bende yurt dışından :) önünde uzun bi yol var başarırsın Allahın izniyle. Özellikle anne yemeklerine karşı koymak çok zor oluyor ya bende aynı durumu yaşıyorum :)

Almanyada yasiyorum cnm :KK49: Sen hangi Ülkede yasiyorsun ? Evet uzun bir yol ama bu sefer olacak eminim aslinda hersey kafada bitiyor 2 ay kendi basima cok güzel kilo verdigim günleri hatirlayinca o günki irade ve disziplinimi ayca kayanin videolarini izleyerek ulastigimi hatirladim ara sira vakit buldukca izlemeye calisiyorum...önemli olan yasak koymiycaksin ve kendine: ,,nefsimin zaaflarimin kölesi degilim, onlar ancak benim esirim '' gibi cümlelerle kafami saglikli beslenme disziplinli olmaya ayarliycam yoksa bunca kilo verilmesi kolay degil:KK61:

Aslında kendi yapman daha kolay bende kendim yapıyorum kendi yemeğimi sonra annem geliyor oda kendine bol yağlı mis gibi bir yemek yapıyor bende öyle sadece baka kalıyorum :110: bide gıçıklık olsun diye ben nezaman diyete başlasam o gün tatlılar, börekler yapılıyor ben diyetde olmayıncada tık yok :KK70:
Yanliz olsan haklisin ama koca denilen şahsiyetler yiyip kilo alamayınca inan anne yemeklerine kurban ol
Bi ses...
Hayatım ne yiycez (yemeği yeni yemisiz oysa)
Meyve yenir
Aynı ses...
Atistirmalik getirsene( kalkar getirir kendi tıpış tıpış)
Yine o ses...
Başka birşey yok mu benim canım birşeyler istiyo
İşte evlilikte yemek bu :))

Almanyada yasiyorum cnm :KK49: Sen hangi Ülkede yasiyorsun ? Evet uzun bir yol ama bu sefer olacak eminim aslinda hersey kafada bitiyor 2 ay kendi basima cok güzel kilo verdigim günleri hatirlayinca o günki irade ve disziplinimi ayca kayanin videolarini izleyerek ulastigimi hatirladim ara sira vakit buldukca izlemeye calisiyorum...önemli olan yasak koymiycaksin ve kendine: ,,nefsimin zaaflarimin kölesi degilim, onlar ancak benim esirim '' gibi cümlelerle kafami saglikli beslenme disziplinli olmaya ayarliycam yoksa bunca kilo verilmesi kolay degil:KK61:
Oo komşuyuz bende Avusturya :) ben 2 yıl önce bi 10 kilo verdim sonra 4 kilo geri aldım ama 4 kiloyu hiç geçmedim o 4 kiloyu verip aldım hep oyuncak gibi ne 70 in üstüne çıktım nede 65-66 nın altına indim. Her seferinde çok büyük istekle başlıyorum ama öğlene doğru o istek kayboluyor bende :D o ilk zamanki iradem yok artık malesef ama busefer mecbur sıkcam dişimi 3 hafta sonra tatil orda böyle kilolu olamam ozamana kadar en azından bi 6-7 kilo versem süper olur

Bırakıp gidemedi bi turlu hepinize iyi geceler gece kırk kere kalkacagim oğlum hala emiyor sabaha enerji kalsın :KK60: sabaha gorusuruz :KK36:

Yanliz olsan haklisin ama koca denilen şahsiyetler yiyip kilo alamayınca inan anne yemeklerine kurban ol
Bi ses...
Hayatım ne yiycez (yemeği yeni yemisiz oysa)
Meyve yenir
Aynı ses...
Atistirmalik getirsene( kalkar getirir kendi tıpış tıpış)
Yine o ses...
Başka birşey yok mu benim canım birşeyler istiyo
İşte evlilikte yemek bu :))
Böyle diyince kendimi senin yerine koydum bu dahada zor şimdi sen diyettesin diye eşine tatlı fln yapmasanda olmaz zor ya öylede zor böylede zor yani

Böyle diyince kendimi senin yerine koydum bu dahada zor şimdi sen diyettesin diye eşine tatlı fln yapmasanda olmaz zor ya öylede zor böylede zor yani
AA bide o var dimi benim eşim paştaci :KK47: abisi baklavaci yanı evde hep cislar dolaşıyor .ben de gıda okudum isim geregi şimdiye kadar hep bu cislarla yanyanaydim evde işte sen dusun mücadeleyi .Oğlum biraz büyüyene kadar çalışmaya ara verdim bu süreçte fit olmalıyım hedef 30.01.15 hem evlilik yıldönümünde hem doğum gunum

Hosgeldin Cansu... ekip yarın yeni bir güne sağlıkla başlarız inş. Bu aksam benden bu kadar yarın hepimiz için faydalı paylaşımlar da bulunmaya calisicm...öptüm sizi...

İyi geceler ben de gideyim
Sabah 1mile leslie ile güne baslayacagim 6ay sonunda ilk defa spor yapacağım(yuruyus dışında)

Hosbuldum isilada :) iyi geceler erigim yarin umarim hepimiz icin dört dörtlük bir zayiflama günü olur. Evet anne yemekleri candir ama yag boca oluyor yada cok karbonhidratli oluyor :KK17:

Aslında kendi yapman daha kolay bende kendim yapıyorum kendi yemeğimi sonra annem geliyor oda kendine bol yağlı mis gibi bir yemek yapıyor bende öyle sadece baka kalıyorum :110: bide gıçıklık olsun diye ben nezaman diyete başlasam o gün tatlılar, börekler yapılıyor ben diyetde olmayıncada tık yok :KK70:

aynen annem düsün 2 hafta oldu olacak beslenmeye degistirmeye calisali gitmis hic eve cikolata almayan annem buzdolabina koca paket cikolatayi koymus :KK57: sanki diyete girmemi bekliyor eve abur cubur almak icin -.- AlLahtan ramazanda cok börek tarzi seyler yaptida bu siralar yapmiyor :21:

AA bide o var dimi benim eşim paştaci :KK47: abisi baklavaci yanı evde hep cislar dolaşıyor .ben de gıda okudum isim geregi şimdiye kadar hep bu cislarla yanyanaydim evde işte sen dusun mücadeleyi .Oğlum biraz büyüyene kadar çalışmaya ara verdim bu süreçte fit olmalıyım hedef 30.01.15 hem evlilik yıldönümünde hem doğum gunum
80 kilo hiçbirşey ozaman ben senin yerinde olsam 150 leri görmüştüm vallaha tebrik ediyorum seni yine iyi dayanmissin

Back