• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

cumadan itibaren başlamasın yarın başlasın.. yarın günlerden ne ki :60::60::60:

şura senin yaşın küçük ama eskilerde bir reklam vardı bana onu hatırlattın. iki yaşlı arasında geçen konuşma:

-akbanka mı gidiyorsun
+hayır akbanka gidiyorum
-haa öyle mi ben de akbanka gidiyorsun sanmıştım

:60: kopardın beni

ayyyy o cuma yarın mı günlerim karıştı benim yaaa :1: ben haftaya sanmıştım :1:

bengi sen spor yapmıştın ama 50 leri terkedip 60 lara ne zaman ne şekilde kucak açtın anlamadım o kısmı... bi de bugün perşembe. habsettiğin şişlik inmedi mi naptı... ortalamaya göre karar vereceğim bengi.. eğer 0,30 un üstündeyse bildirim yaptığını kabul edeceğim. annenlerde ölçülmemen iyi olacak. yoksa püsküüt bu ne ya diyebilir her hafta biri gidiyor anasına diye :35::35:

ımmmmm şöyle bir durum var yaklaşık üç hafta ailemdeyim. ve değişti tabiki tartım napacağız chentiq öğrenciyim ve tartım sürekli değişebiliyor :1:

bende sizleri çok özledim hırs yaptım bu hafta her gün 8 yıldız alacağım inşallah. hemen maymunun cezasını veriyorum. madem evdeymiş uğraşsın bizimle moralide düzelir :9: dark_night ismini paylaşmak istememişsin hak verebilirim ama her seferinde kullanıcı adını yazmak zorlayacak beni buna çözüm bul ozaman :1: bu arada 6 yıldızın altına düşmezsen ceza yok tabi genel bir ceza almazsan :33: küboş sen ne alemlerdesin. sana ceza var mı bakalım :51: ayrıca kızlar izniniz olursa melindaya da bir ceza vermek istiyorum. oda bizi boşlamasından dolayıydı. her gün 10 mesaj cezası. hoşlanmasada bu hafta yapsın bakalım. hepsini sayacağım bir bir ona göre :41:

Ikinci ceza ney :1: orayı kacirdim heralde :1:
Hikayenden de cok etkilendim bir an önce hedefimize ulasalım artiiiiiiiikkk.

Maymuş sana çok geçmiş olsun:43:Evet ellerim de küçük benim çocuk eli gibi:1::1:

Ellerimiz de aynıymış bsk :1:

11 Temmuz persembe

Sabah
Peynirli domatesli çeğrek ekmek

Öğlen
Kakaolu süt

Akşam
1 kase cacık
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
2 çatal pilav
2 çatal patlıcan musakka

Spor yok
1 litre su

11 temmuz

sahur
iki dilim tam buğday ekmeği arası kaşar peynirli tost
domates salatalık
1 bardak tarçınlı süt

iftar
1 kase sebze çorbası
3 kaşık kuru fasulye
yoğurtlu semizotu

1 bardak maydonoz suyu
1 şeftali
1 litre su

11 temmuz

sahur
domates salatalık
1 bardak tarçınlı süt

iftar
1 kase sebze çorbası
3 kaşık kuru fasulye
yoğurtlu semizotu

1 bardak maydonoz suyu
1 şeftali
1 litre su

bayıldım beğendim :46: süpersin ya. ben olsam akşam bir sığır yerdim gece bir ton pide yerdim :32: bakalım yarın ne olacak küboş :52:

cezalar:

1)3 hafta boyunca her gün bizi motive edici kısa paylaşımlar yapacak. diyetle ilgili başarıyla ilgili motivasyonla ilgili.
2)her takımdan en fazla kilo verenle konuşulacak. konuşulanlar yazılacak.
3)en hafif cezamız bu sanırım. kişi en şişman halinin fotosunu a3e bastıracak ve en çok vakit geçirdiği yere asacak.
4)günlük 10 mesaj paylaşmak zorunda olacak. bu ceza 1 hafta sürecek.
5)en kolay cezamı söylüyorum. kardeş takımımıza gidecek ve oradan kendisine uygun görülen cezayı yapacak.

Bengicim 5. madde senin cezan.
1. madde benim cezam
2. madde maymuşun cezası.

bu arada bir önerim var. benim cezalarımı sırayla sizler verin olur mu :1: daha istikrarlı olabilirim. kendime cezaları az görüyorum sonra çok veriyorum daha doğrusu veremiyorum :1:

11 Temmuz persembe

Sabah

Öğlen
Kakaolu süt

Akşam
1 kase cacık
2 çatal pilav
2 çatal patlıcan musakka

Spor yok
1 litre su

Kakolu sut ile öğle yemeği himm.. Ne desem bilmedim.. Beğenmedim puan kırcam tatlım
7 yıldız

AZ CEZA

1. Her takımdan en fazla kilo verenle konuşulacak. konuşulanlar yazılacak.
2. En hafif cezamız bu sanırım. kişi en şişman halinin fotosunu a3e bastıracak ve en çok vakit geçirdiği yere asacak.
3. Günlük 5 mesaj paylaşmak zorunda olacak. bu ceza 1 hafta sürecek.
4. En kolay cezamı söylüyorum. kardeş takımımıza gidecek ve oradan kendisine uygun görülen cezayı yapacak.

ORTA CEZA

1. 3 hafta boyunca her gün bizi motive edici kısa paylaşımlar yapacak. diyetle ilgili başarıyla ilgili motivasyonla ilgili.
2. En sevdiği yiyeceğe iki hafta dokunmayacak.
3. Her gün yediklerini renkli kalemlerle yazacak. Ne kadar zaman süreceği yediklerine göre belirlenecek.
4. Marketten en sevdiği yiyeceği alacak ve dolapta yada gözünün önünde tutacak 1 hafta boyunca yemeyecek. o hafta iyi performans sergilerse sonucunda ödülü olacak.
5. Belirleyeceğimiz bir kitabı okuyacak ve bize görüşlerini bildirecek.

KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM CEZASI

1. İnmek istediği bedenden bir kot etek tşört elbise vs bütçesine uygun bir kıyafet edinecek. dolabının üzerinde asılı duracak uyandığında görecek
2. Diyetkolik.com dan o hafta en çok kilo vermiş kişiye üyelik hediye edecek.
3. İstenilen bir takım üyesine kadınlar klübü özel üyelik hediye edilecek.
4. Pasta,börek gün ziyafeti verilecek hiçbir tanesine dokunulmayacak.
5. Spor salonuna 1 aylık üye olunacak.
6. Evinde olan kişinin en sevdiği yiyeceği ona hediye edecek ve önünde yemesini isteyecektir.

Bu cezalar yenilen zararlılara alınan yıldızlara ve yazılmayan menülere göre verilecektir.
Çok önemli ve hayati bir durum olmadıkça itiraz hakkı olmamaktadır.
Verilen cezalar en fazla 4 gün içerisinde başlanmış olacak ve başlangıç mesajı yazılacaktır.
Ceza bitince hissedilen duygular yazılacaktır.

Herkese cezasız bir diyet diliyorum :47::33:

Son düzenleme:
11 temmuz

sahur
domates salatalık
1 bardak tarçınlı süt

iftar
1 kase sebze çorbası
3 kaşık kuru fasulye
yoğurtlu semizotu

1 bardak maydonoz suyu
1 şeftali
1 litre su
Beğendim beğendim.. Hele tarcinli sut hep diyorum zaten tarcin diye kan şekerini dengeliyor... Bugun kabizlik icin bir tarif yazdım okudun degil mı?
8 yıldız

11.07.2013

Aç karnına
çeyrek kahve

sabah
çeyrek dilimden biraz fazla pide
2kk peynir
2 bardak çay

öğlen
1,5 dilim karpuz
2-3 küp kaşar

ara
3 kayısı
1,5 ceviz

akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı patates kavurması
2 yumurta büyüklüğünde köfte
EKMEK YEMEDİM YUPPİİİİİİ
sadece bir parmak boğumu pide bir lokma bile değil. küçücük küçücük :46:

veeee günü yeşil çay rezene ve papatya karışımı bir kupa çay ile kapatıyorum kuzucuklarım.

su : 2.5 lt

Spor : yok

Benim düşüncem dönüşüm iyi oldu.:nazar:

Son düzenleme:
11 Temmuz persembe

Sabah

Öğlen
Kakaolu süt

Akşam
1 kase cacık
2 çatal pilav
2 çatal patlıcan musakka

Spor yok
1 litre su
canım sabah iyi ama ekmeğin cinsi önemli; öğlen olmamış canım ana öğünlerini hiiiç atlamamak lazım.akşamda oldukça az musakkayı biraz arttırıp bir dilimde ekmek eklesen çok iyi olurmuş. gece yatarkende süt yada meyve tüketmeni tavsiye ederim.ne kadar az yersek metabolizmamız o kadar yavaş çalışıyor.önemli olan kalorisi yüksek şekeri aniden yükselten gıdalardan kaçmak.az yiyerek zayıflanmayacağını bayağı bi tecrübe ettikten sonra farkettim sizinlede paylaşmak istedim.

11 temmuz

sahur
domates salatalık
1 bardak tarçınlı süt

iftar
1 kase sebze çorbası
3 kaşık kuru fasulye
yoğurtlu semizotu

1 bardak maydonoz suyu
1 şeftali
1 litre su
anaaaaaaaaam nası bu kadar az yemekle ayakta kalabiliyorsunuz. ben yapamazdım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. çok oburum beeeeeeeeeeen
AZ CEZA

1. Her takımdan en fazla kilo verenle konuşulacak. konuşulanlar yazılacak.
2. En hafif cezamız bu sanırım. kişi en şişman halinin fotosunu a3e bastıracak ve en çok vakit geçirdiği yere asacak.
3. Günlük 5 mesaj paylaşmak zorunda olacak. bu ceza 1 hafta sürecek.
4. En kolay cezamı söylüyorum. kardeş takımımıza gidecek ve oradan kendisine uygun görülen cezayı yapacak.

ORTA CEZA

1. 3 hafta boyunca her gün bizi motive edici kısa paylaşımlar yapacak. diyetle ilgili başarıyla ilgili motivasyonla ilgili.
2. En sevdiği yiyeceğe iki hafta dokunmayacak.
3. Her gün yediklerini renkli kalemlerle yazacak. Ne kadar zaman süreceği yediklerine göre belirlenecek.
4. Marketten en sevdiği yiyeceği alacak ve dolapta yada gözünün önünde tutacak 1 hafta boyunca yemeyecek. o hafta iyi performans sergilerse sonucunda ödülü olacak.
5. Belirleyeceğimiz bir kitabı okuyacak ve bize görüşlerini bildirecek.

KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM CEZASI

1. İnmek istediği bedenden bir kot etek tşört elbise vs bütçesine uygun bir kıyafet edinecek. dolabının üzerinde asılı duracak uyandığında görecek
2. Diyetkolik.com dan o hafta en çok kilo vermiş kişiye üyelik hediye edecek.
3. İstenilen bir takım üyesine kadınlar klübü özel üyelik hediye edilecek.
4. Pasta,börek gün ziyafeti verilecek hiçbir tanesine dokunulmayacak.
5. Spor salonuna 1 aylık üye olunacak.
6. Evinde olan kişinin en sevdiği yiyeceği ona hediye edecek ve önünde yemesini isteyecektir.

Bu cezalar yenilen zararlılara alınan yıldızlara ve yazılmayan menülere göre verilecektir.
Çok önemli ve hayati bir durum olmadıkça itiraz hakkı olmamaktadır.
Verilen cezalar en fazla 4 gün içerisinde başlanmış olacak ve başlangıç mesajı yazılacaktır.
Ceza bitince hissedilen duygular yazılacaktır.

Herkese cezasız bir diyet diliyorum :47::33:

cezalar süpermiş güzel düşünülmüş

11.07.2013

Aç karnına
çeyrek kahve

sabah
çeyrek dilimden biraz fazla pide
2kk peynir
2 bardak çay

öğlen
1,5 dilim karpuz
2-3 küp kaşar

ara
3 kayısı
1,5 ceviz

akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı patates kavurması
2 yumurta büyüklüğünde köfte
EKMEK YEMEDİM YUPPİİİİİİ
sadece bir parmak boğumu pide bir lokma bile değil. küçücük küçücük :46:

veeee günü yeşil çay rezene ve papatya karışımı bir kupa çay ile kapatıyorum kuzucuklarım.

su : 2.5 lt

Spor : yok

Benim düşüncem dönüşüm iyi oldu.:nazar:

canım menün güzel olmuş ama öğlen ya 1 dilim ekmek tüketmeli yada arada 1 galeta yada diyet bisküvi tüketmelisin diye düşündüm.yeşil çay güzel olmuş.

11.07.2013

sabah;
aç karınıa yarım litre ılık su
2 dilim peynir
3-4 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 çatal bal

ara;
yarım litre 9 lu form çay
yarım küçük muz
1 çay bardağı kefir

öğlen
3 küçük köfte
bol salata
2 dilim tam buğday ekmeği

ara;
3-4 dilim karpuz

akşam;
yarım fırınlanmış levrek
bol roka salatası
1 dilim tam buğday ekmeği

gece;
1 bardak tarçınlı süt

su; 2 litre
bitki çsyı;yarım litre
spor; 30 dakika oyun havası göbek atmaca.:21::21::21:

canım sabah iyi ama ekmeğin cinsi önemli; öğlen olmamış canım ana öğünlerini hiiiç atlamamak lazım.akşamda oldukça az musakkayı biraz arttırıp bir dilimde ekmek eklesen çok iyi olurmuş. gece yatarkende süt yada meyve tüketmeni tavsiye ederim.ne kadar az yersek metabolizmamız o kadar yavaş çalışıyor.önemli olan kalorisi yüksek şekeri aniden yükselten gıdalardan kaçmak.az yiyerek zayıflanmayacağını bayağı bi tecrübe ettikten sonra farkettim sizinlede paylaşmak istedim.

anaaaaaaaaam nası bu kadar az yemekle ayakta kalabiliyorsunuz. ben yapamazdım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. çok oburum beeeeeeeeeeen

Darki; yatarken yada aksam yemeğinden sonra bir sey yemek iyi degil hazmı zorlaştırıyor. Ayrıca vücut akşamları yavaşlıyor ve karbonhidratları yakmıyor.. Ayrıca yenecek meyve direk karaciğerde insilun h

Darki; yatarken yada aksam yemeğinden sonra bir sey yemek iyi degil hazmı zorlaştırıyor. Ayrıca vücut akşamları yavaşlıyor ve karbonhidratları yakmıyor.. Ayrıca yenecek meyve direk karaciğerde yağa dönüşüyor.. Meyveyi öğlen ve aksam arası yemek lazım ve aç karna.. Acikmamak icinde yayında protein tüketmek lazım.. Son araştırmalar bunu gösteriyor..

Şuracıımmmmm gel kız buraya alnından öpüjeeeeeeeeeem....

Bengi seni gördüm.. Annendeyken de mi unutmadın bizi. Canım benim.

Hepinizi kucaklayasım var geliiinnnnnnn :52::52::52:

RAPOR
11 Temmuz 2013

Sabah 08:20
1 tam 1 beyaz yumurta ve peynir, biber maydonou omlet

Ara 11:30
1orta turk kahvesi

Öğlen 12:30
Zy. Kabak yemeği

Ara 16:00
1 simit
Light kasar
Kırmızı biber

Aksam 21:15
Yarım kase mercimek corbasi
2 kayısı
9-10 kiraz
1,5 salkım siyah ve çekirdekli sari üzüm
Geç yemek yeme aksam, meyve yeme.
Aksam yemeği annemdeydim. Arayıda acele yaptım o yüzden simit yiyebilirim..
Bence izinli olsam bile bugun iyi sayılırım...
6 Yıldız

RAPOR
11 Temmuz 2013

Sabah 08:20
1 tam 1 beyaz yumurta ve peynir, biber maydonou omlet

Ara 11:30
1orta turk kahvesi

Öğlen 12:30
Zy. Kabak yemeği

Ara 16:00
1 simit
Light kasar
Kırmızı biber

Aksam 21:15
Yarım kase mercimek corbasi
2 kayısı
9-10 kiraz
1,5 salkım siyah ve çekirdekli sari üzüm
Geç yemek yeme aksam, meyve yeme.
Aksam yemeği annemdeydim. Arayıda acele yaptım o yüzden simit yiyebilirim..
Bence izinli olsam bile bugun iyi sayılırım...
6 Yıldız

simitte sakınca görmedim ben. çünkü ekmek yememişsin. ancak akşamı beğenmedim. meyve direk şekere dönüşüyor biliyorsun.. keşke 9 değilde 7-8 gibi olsaymış. gene de fena değil :37:

Darki; yatarken yada aksam yemeğinden sonra bir sey yemek iyi degil hazmı zorlaştırıyor. Ayrıca vücut akşamları yavaşlıyor ve karbonhidratları yakmıyor.. Ayrıca yenecek meyve direk karaciğerde yağa dönüşüyor.. Meyveyi öğlen ve aksam arası yemek lazım ve aç karna.. Acikmamak icinde yayında protein tüketmek lazım.. Son araştırmalar bunu gösteriyor..

hımmmm.. ben bendeki milyon tane diyet listelerinden yola çıkarak sööölemiştim. akşam yemeğinden sonra 2 porsiyon meyve 1 porsiyon süt 1 porsiyon ceviz yada badem olayı hikaye o zaman. thanks. diyetisyenime yeniden başlayacağım ramazandan sonra bi sorarım kendisine beni niye yanlış besliyomuş.

Son düzenleme:
Beğendim beğendim.. Hele tarcinli sut hep diyorum zaten tarcin diye kan şekerini dengeliyor... Bugun kabizlik icin bir tarif yazdım okudun degil mı?
8 yıldız
canım gördüm ama yulaf bulamadım, yani bizim orada küçük bir markete girdim , orada da bulamadım,, bende sadece süt içine doğrayıp kattım kayısıları, iftardan önce ve sahurdan önce yedim ama hala şişkin hissediyorum kendimi,, anca etki edecek demek ki..

Back