• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

10 TEMMUZ 2013,ÇARŞAMBA

SAHUR

1 karış büyüklüğünde peynirli tost
Yarım bardak ayran
3 gün kurusu kayısı

İFTAR

1 kase yayla çorbası
2 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurtlu mücver
3 yemek kaşığı haşlama tavuk eti
(iftarda yediklerim pek midemde durmadı yarım saat anca:1:)

SAAT 22:00 civarı
1 kayısı
1 erik

1 litre su
Çok begendim canım .Karışın ne kadar ellerrin küçük mü :1:

Madem ki fotoğraf bakanıyım size yaptığım puzzelarımı göstermek istiyorum:1::1::1:
:Eki Görüntüle 752981
Eki Görüntüle 752982

Çok guzeller çerçeveletip as bence

RAPOR
10.07.2013/Çarşamba

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme

Öğlen 13:00
yarım kase tavuk suyu
2 haş. Tavuk put

Ara 15:30
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20 gr goji beri

ara 16:15
1 çay bardağı süt ve kahve

Akşam 19:30
1 tam 1 beyaz yumurta ile
peynirli maydonozlu omlet
40 gr süzme peynir
50gr light kaşar peyniri

30 dk jilliean

2 litre su
2 kupa adaçayı
1 kupa yeşil çay/kiraz sapı
1 kupa ıhlamur
yarım kupa form çayı

8 YILDIZ

Bence 10 yıldız vermelisin

sorma chentiq takım gidiyordu elden:))

hoşgeldin dark_nigt şanslısın çükü vermen gereken kilo çok fazla değil, ilk başlarda biraz sıkı tutarak vermek istediğin kilonun büyük kısmını verebilirsin,,, inan buraya ne kadar çok girersen , ne kadar çok paylaşım yaparsan motiven o kadar yüksek olur...
bu arada kilo çzelgesi yapsana,,
teşekkürler; canım hemen işe koyuluyorum güzel bir çizelge hazırlayım
hoşgeldin takımdaşım. bizim grubu benimsediğinde zayıflasanda ayrılabileceğini sanmıyorum. :9: bu arada ben geldim kızlarrrrrrr dopdolu umutlarla başladım bu güne. hayırlısı bakalım. bomba gibi döndüm. yalnız yorgunluğum geçene bel ağrım dinene kadar spor yapabileceğimi sanmıyorum. ama ne çok ceza birikmiş öyle :47: bu arada bengicim cezama başladım bu sabah yediklerimi yazıyorum artık. benim bir önerim olacak benginin yükünü hafifletmez belki ama hoşuma gitti düşününce kendimizle yüzleşmek için. raporlarımızı yazdıktan sonra biz kendimiz yıldızlayalım bengide kontrol edip onaylasın. hatalarımı biliyoruz ama yazarken vayyy neler yapmışım diyebiliyoruz. daha acımasız olabileceğimizi düşünüyorum. eğer verdiğimiz yıldız çok veya az ise bengi düzeltsin. kontrol işini ona bırakalım yani :9:

cezalar:

1)3 hafta boyunca her gün bizi motive edici kısa paylaşımlar yapacak. diyetle ilgili başarıyla ilgili motivasyonla ilgili.
2)her takımdan en fazla kilo verenle konuşulacak. konuşulanlar yazılacak.
3)en hafif cezamız bu sanırım. kişi en şişman halinin fotosunu a3e bastıracak ve en çok vakit geçirdiği yere asacak.
4)günlük 10 mesaj paylaşmak zorunda olacak. bu ceza 1 hafta sürecek.
5)en kolay cezamı söylüyorum. kardeş takımımıza gidecek ve oradan kendisine uygun görülen cezayı yapacak.

şimdi sadece isimlendirme ve numaralandırma yapacağım iki kişiye aynı cezayı verebilirim. ceza katkınız varsa memnun olurum arkadaşlar :1:
teşekkürler canım bana şimdilik ceza yok değilmi :(((
yediklerin kan şekerini düşümüş ama şöyle bakınca yediklerin güzel. sanırım bunun nedeni tüm gün aç olduğun için hızlı hızlı yiyorsun. daha önceki mesajda yazmıştım kendimi tekrar ediyormuş gibi oldum. güllacı yemeğin hemn üzerine mi yedin. söyle 10-15 dk mola verseydin. sonuçta şekerli kan şekerini yükseltiyor..
ama menününe bakınca
8 YILDIZ

evet dün diyette olmayabilirsin ama benim hışmımdan kurtulamazsın.. diyet tecrubeleri bilmiyorum. dün bu konuda bir soru sormuştum. bugüne kadar nasıl kilo aldınız. sonrasında kendinzi diyet yapıp kilo verdinzi bu kiloyu sabit tutabildiniz vs...
diğer sevgili arkadaşlarımada bu soruyu hatırlatmak istiyorum. walla merak ediyorum.. melinda yazdı sadece..
sana seni dönersem dark;
sabah ve akşam fazla ekmek yemişsin. sabah en fazla iki dilim. öğlen veya ara 1 dilim. akşam ise ekmesiz bir menü yapmanı tavsiye ederim. birde bu ekmeğin cinsi ne. beyaz ekmek malum yedikçe yenen cinsten bir şey. kepeklide kansızlık yapıyor. en iyi tercih tam buğday veya çavdar ekmeği olacaktır. öğlen menünü beğendim dengeli. ama akşam çok karıştırmışsın hehe kapuz öyel masum falan değil acayip şeker içeriyor. o yüzden hepimize tavsiye ettiğim şey mevyeleri akşam yemeğin. ara öğün yapın. öğlen akşam arasına yalnız yanlarında protein alın karpuzun yanına en iyisi peynir. böylece sizi acıktırmaz.
sana yıldızım cezaya düşmemen için malum diyette değildin.

benim kilo alma hikayem şöyle, çok fazla protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum yani etli sütlü tatlı yemekten oldum :)
6 YILDIZ

bak bugün ne güzel olmuş. sadece sahurda 1 de yumurta yeseydin daha tok olacaktın.

8 YILDIZ
hehehe cezadan yırttım :),
RAPOR
10.07.2013/Çarşamba

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme

Öğlen 13:00
yarım kase tavuk suyu
2 haş. Tavuk put

Ara 15:30
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20 gr goji beri

ara 16:15
1 çay bardağı süt ve kahve

Akşam 19:30
1 tam 1 beyaz yumurta ile
peynirli maydonozlu omlet
40 gr süzme peynir
50gr light kaşar peyniri

30 dk jilliean

2 litre su
2 kupa adaçayı
1 kupa yeşil çay/kiraz sapı
1 kupa ıhlamur
yarım kupa form çayı

8 YILDIZ

canım dukan mı yapıyorsun.

Hoşgeldin canım aramıza :)

Sabah güzel
Öglen 1 kase bulgur fazla olmus.
Aksam karpuz yememelisin çok şekerli onun yerine sabah ya da öğlen tükrtebilirsin :) ilk menü yorumunu yaptım :)

Şuracım sen de hoşgeldiiin

teşekkürler canım; akşam evde yemek olmayınca karpuza daldık :(( 2-3 gün sonra oruç ttmaya başlyacağım nasipse o zamn ne yapacağım bilmiyorum.

bu arada birbirimizin menülere yorum yapıyormuyuz

10 Temmuz çarşamba

Sabah
1dilim kıymalı börek

Öğlen 1dilim salçalı ekmek
1dilim reçelli ekmek

Akşam
1kase çorba
1dolma

Spor yok
2 litre su
Zararlı ne varsa götürmüşüm.

Kızlara not :
Kızlar 20 lik dişim beni öldürüyor dün okadar kotu degildim bugun yanagim şişti iyice ..bu sabah cegrek ekmegi parça parça yaptim annemin zoruyla bitirdim ilac icicem diye.ama canıma okudu resmen. Pazartesi cekilicek dişim.sanırım çorbayla beslenicem ozaman.
Regl mi olucam zamanını da bilmiyorum ama
Aşırı tatlı istiyorum.olur olmaz herşeye aglıyorum.Ramazandan dolayı işler de yogun değil evden çıkmıyorum psikolojim hic normal degil bu ara .

teşekkürler canım; akşam evde yemek olmayınca karpuza daldık :(( 2-3 gün sonra oruç ttmaya başlyacağım nasipse o zamn ne yapacağım bilmiyorum.

bu arada birbirimizin menülere yorum yapıyormuyuz

Melindanın iftar menüleri güzel örnek olarak kullan derim :) birbirimizin menülerine de yorum yapıyoruz.her gün en az 2 kişinin. tabi bizim boşladığımız zamanlar da olmuyor değil. Nekadar menü yorumlarsak o kadar iyi.

KILO ALMA HIKAYEM

Ben hic sıska bi cocuk olmadım ama kilolu da degildim .Aşırı yüzerdim .Bununda kilo almamamda cok etkisi vardı.
Ergenlik dönemime bir girdim ozaman hayatım değiştı.çok kilo almaya başladım. Çok da asi geçti ergenligim.ailem frenlemeye calıştıginda hemen alınırdım. Lise sonda 72-74 killoya dustum ama son 2 sene icinde verdiklerimi yeniden aldım .

hoşgeldin aramıza,,
işi sıkı tutmaya çalışan bir grubuz biz. arkadaşlar yazmamış o yüzden grupdaki işleyiş ve görev dağılımımız hakkında bilgi vereyim
bengi; menülerden sorumluyum herkesin menüsünü yorumlayıp 8 üzerinden yıldız veriyorum. 6 yıldızın altındakiler ödev bakına havale oluyor. pazartesi günleri menülerinizi rapor halinde yayınlıyorum. sert ve acamasız yorumlar yapıp düşük puanlara verebiliyorum. alınmaca gücenmece yok. ne diyorsam seni düşündüğüm içindir. ayrcıa vaktin olurda 200. sayfana bu sayfaya kadar aralıklar ile okursan daha fazla bilgi edinirsin bizim hakkımızda..
sura: ödev bakanı. cezaları dağıtan muhteşem şahsiyet..
gdoğan: spordan sorumlu bakan. pazartesi günkeri haftalık spor çizelgemizi yayınlar fakat bu hafta unuttu galiba...
melinda: fotograflardan sorumlu bakan
maymunarmut: sevgili arge'miz. araştırma taraştırma yapa :)
innuk: su ve bitki çaylarında sorumlu. haftalık rapor yayınlar bizi denetler..

ayrıca tam olurmuş olmasada birde nöbetçi sistemimiz var. sabah kepenkleri açar gün içinde bol paylaşımda bulunur vs..

pazartesi : bengi
salı :gdogan
çarşamba: innuk
perşembe: melinda
cumartesi: sura
pazar : maymunarmut

kübracım iftardan hızlı hızlı yiyorsan şekerinin hızlı çıkıp düşmesine neden olursun. önce orucunu açsan 1 su içsen veya bir çorba 15 dk sonra yemeğe devam etsen sanırım bu sorunu çözersin..
kabızlık için bir tarifim var.
1 bardak sütün içine 2-3 kayısı doğra sonra o sütü ısıt kaynar olmasına gerek yok ama çokta ılık olmasın. sonra marketten yulaf ezmesi al ucuz bir şey zaten. eti marka. bir kaseye 2 yk yulaf koy üzerine süt dök ve birazda tarçın serp. sahurda bunu yiyebilirsin. yada iftardan sonra tatlı niyetinede yiyebilirsin.:19:

şuracağım kendi yıldızlarımızı verelim demişsin ama çok karmaşa olur. benim için sorun değil şimdilik yetişiyorum.. ama isteyen biri benim yıldızlarımı verebilir. cuma cumartesi pazar günü yıldız işi biraz akşaya bilir ama cepten gitip mutlaka yıldızlarınızı vereceğim.
ceza konusunda sadece sen ve benim yok. maymununda var menü yayınlamamaktan dolayı. pazartesi ve salı günkü yayınladığım raporlardan kontrol edebilirsin. ayrıca genel toplam 40in altında ise de genel bir ceza vermelisin..
6 yıldızın altıda normal günlük ödevler için..
bu ara hoşgeldin özledik seni...

bende sizleri çok özledim hırs yaptım bu hafta her gün 8 yıldız alacağım inşallah. hemen maymunun cezasını veriyorum. madem evdeymiş uğraşsın bizimle moralide düzelir :9: dark_night ismini paylaşmak istememişsin hak verebilirim ama her seferinde kullanıcı adını yazmak zorlayacak beni buna çözüm bul ozaman :1: bu arada 6 yıldızın altına düşmezsen ceza yok tabi genel bir ceza almazsan :33: küboş sen ne alemlerdesin. sana ceza var mı bakalım :51: ayrıca kızlar izniniz olursa melindaya da bir ceza vermek istiyorum. oda bizi boşlamasından dolayıydı. her gün 10 mesaj cezası. hoşlanmasada bu hafta yapsın bakalım. hepsini sayacağım bir bir ona göre :41:

kızlar bugün veya iki gün içerisinde bir ceza programı hazırlayacağım. yani aklıma gelen cezaları yazacağım sonrasında da o cezaların listesini buraya yazacağım. herkes kısmen ne ceza alacağını bilecek ama kime ne denk gelirse. eğer yapmayan olursa bu kategorili olan ceza tablosundan bir üst seviyesinden ceza vereceğim. diyelim ki onu da yapmadı. bir üst seviye. eğer onuda yapmadıysa kimsecikler kusura bakmasın diskalifiyesini isteyeceğim. kabul görür yada görmez. çünkü ciddi bir takımız aynı zamanda eğlenceli sevecen hoşgörülü. tabi ki hayati bir mesele var ve yapılamıyorsa o ayrı. ama kendimde dahil sınav haftası mazereti kabul edilmemeli. sınav hayatımızın her noktasında. sadece hafif iki hafta cezaya dönüştürülebilir. ceza kurallarımız olacak bunları hazırlayacağım. bu düşüncemi nasıl buldunuz kuzular sizce yapsam daha güzel olur mu? fikirlerinizle eklemelerinizle hayata geçirmeyi düşünüyorum.:52:

Öncelikle 1 mayısta başladığım diyet yolculuğumdan bu yana bıkmadım yılmadım arada sendeledim e olacak okadar. küçüklüğümden itibaren şişmandım yani ilkokul 5ten sonra. lise 1de 65 kiloya düştüm fıstık gibiydim tabiri caizse. sonrasında pcos ve insülin direncim ortaya çıktı tedavi olurken deli gibi yedim. bana balık gibisin diyorlardı. ne balığı diyincede balina diyip gülüyorlardı. kilomla çok dalga geçildi. üniversiteye geçerken dedim acaba oradakilerde bunu yapar mı. yapmadılar sayılır. yapanlarda oldu ama takmadım. çünkü ben keyfen yiyerek kilo almamıştım hastaydım. ve öncelik hastalığıma çare bulmaktı. bir çok doktora gittim bir çok diyetisyene gittim sonuç ne oldu olumsuz.. çünkü ben diyet istemiyordum ben zayıflamaya karar verip ben yapabilirim deme yolunda değildim. sonra kendimi bıraktım bu evrede bel fıtığı yüzünden yattım lise sonda. eee tabiki kilo aldım öss stresi vs. arkasından hastalığım ilerledi ve en son 97leri gördüm. üçlü rakamlara çıkamazdım. bu olamazdı. (olanlara üzülmemeleri ve herşeyin beyinde başladığını söylemek istiyorum) sonrasında endokrin kontrolümde diyetisyen dedi. karaciğerim bozulmuş haşimatoyum şeker adayıyım falan filan sonra çocuk doğuramam hamile kalamam çok uğraşırım anne olamam falan moralim altüst oldu aniden oradaki diyetisyene kendimi randevu almış buldum. o gün öğleden sonraydı. çokta yakındı yahu bari o gün istediklerimi yeseydim. sanki ertesi gün dünyada yemek olmayacak ve ben ölecekmişim gibi :1: neyse dilediğimi yedim ama birde o yanı var tabi. ertesi gün bismillah başladım. yaklaşık 1 sene doldu. yavaş yavaş sıkıldıkça diyeti bıraktım ama en fazla 1-2 kilo aldım. şimdiki düşüncem ne mi 65 olmadan asla bırakmayacağım. çünkü istediğim gelinlik, güzel bir annelik ve bel ağrısız hayat beni bekliyor. Şimdi ne oldu biliyor musunuz? o balina öldü. Yerine küçülmeye başlamış bir fok balığı bıraktı. bu arada fokları çok severimde. yaklaşık 13 kilo verdim zordu ama artık doktora gittiğimde 13 kilo verdim diyince gözlerim gülüyor. gerisini verebileceğimi hissettiriyorum. tekrar diyetisyene başlayacağım bugün tekrar kadın doğuma gittim 65 olman gerekmiyor ama olursan ne mutlu dedi. kesinlikle diyetisyenle yürümelisin bundan sonrası kendi başına olmaz dedi. haklıda. çünkü kilo vermem çok yavaşladı ve durdu. anneme dediğim tek şey 79u görsem gerisi gelecek. ama biliyorum 65ide göreceğim..

günaydın arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. umarım doğum kilolarımdan urtulurum. şimdilik 68 kiloyum hedef 58. 200. sayfada kurallar varmış size sorular sormadan onu bi okuyum diyorum.

ankaradayım ismimi pek paylaşmak istemiyorum.2 yaşında bir kızım var.şuanda çalışmıyorum ama yakında başlayacağım. sizin desteğinizle zayıflamak istiyorum.

var ya okurken acaba bu ben miyim dedim.. sadece desteğinizle zayıflamak istiyorum kısmı uymamış. kendinden biraz bahset, yaptığın bir diyet, takip ettiğin bir spor programı var mı?, boyun kaç kilon kaç hedefin kaç.. bu hafta deneme süreci. sana ceza yok tabiki de.. işleyişi de öğrenirsin. birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz, ama yıldız verme işi benginin...

maymun ya, geçmiş olsun. diş fena cidden...

bende sizleri çok özledim hırs yaptım bu hafta her gün 8 yıldız alacağım inşallah. hemen maymunun cezasını veriyorum. madem evdeymiş uğraşsın bizimle moralide düzelir :9: dark_night ismini paylaşmak istememişsin hak verebilirim ama her seferinde kullanıcı adını yazmak zorlayacak beni buna çözüm bul ozaman :1: bu arada 6 yıldızın altına düşmezsen ceza yok tabi genel bir ceza almazsan :33: küboş sen ne alemlerdesin. sana ceza var mı bakalım :51: ayrıca kızlar izniniz olursa melindaya da bir ceza vermek istiyorum. oda bizi boşlamasından dolayıydı. her gün 10 mesaj cezası. hoşlanmasada bu hafta yapsın bakalım. hepsini sayacağım bir bir ona göre :41:

şura dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf vardır ya.. bizim nicklere baksana sura260511, bengiarwen, maymunarmut... sen de dark nigta "darki" de olsun bitsin dert ettiğin şeye bak.. darki kızmaz umarım böle yazdım diye :33::33::33:

seni tekrar görmek çok güzel. özledik seni.. fikirlerin gayet hoş bence. dönüşün muhteşem oldu..

meloşa ben de ceza verecektim. ama 10 mesaj bence çok saçma olur.. kimse bir şey yazmazsa kız kendi kendine mi konuşacak? bence cumadan başlamak üzere 2 hafta boyunca günlük 5 mesaj zorunluluğu olsun.. Ben bu şekilde düşünmüştüm. Eğer bunları yapmazsa sarı kart göstereceğim.. Çünkü bizi sallamadığını düşünürüm böyle yaparsa... Duydun mu melindaaaaaa

Diskalifiye yerine ağır bir ceza olabilir. Ben şunu düşünmüştüm. Bir taşla iki kuş olur.. Benginin bahsettiği bir site vardı. diyetkolik mi ne.. ücretli.. cezaları yapmayan oradan üyelik alsın birimizin adına. hediye etsin.. maddi külfeti olduğundan dolayı daha sıkı sarılır..

gdogan, bu haftaki spor listesini bekliyorum hala.. hadi yap da bakalım kim ne yapmış yapmamış. en çok da bakanımı merak ediyorum acaba kendi söküğünü dikmiş mi dikememiş mi.. :1::1:

tamam kaptanım öyle yapalım ozaman. ama cumadan itibaren başlamasın. yarından itibaren başlasın. haftaya cuma sonlansın. sonrasında devamı gelmezse bizle ilgilenmezse daha ağırı verilsin. yada sarı kart görsün. dediğin gibi diskalifiyeden daha güzel olacak o.

Kızlar bu ne benim gitmemi mı beklediniz topigi coşturmak icin.. Herkes yazmış cevap yazacak çok sey var ama otobüslerin anneme gidiyorum 4 saat yol var:( kısaca yazacağım..
Maymun walla ben çok çektim 20likletden sadece en sonki problem yaratmadım ama ondan önce bir sürü çürük tedavisi.. Dişlerimi fircaliyorum ama yinede çürüyor zayıflar.. Şükür tum 20likleti çok zor olsada yıl yıl çektirdim.. Gecmis olsun..
Sura hikayen beni çok etkiledi uzun uzunda yazmisin.. Senin yaptığını ben yapamam su durumuma bak.. İki adım ileri bir adım geri.. Bünyem direniyor..
Cezaları sabırsızlıkla bekliyorum.. Ama Pazartesi yaparım.. Pazar gecesi donüyorum..
Dark seninle iyi anlaşacağız henüz benim akıllara ziyan yorumlarıma kızmadın.. Ama ciddiye al arkadaslar bilir diyet konusunda kendim pek başarılı olmasda bilgiliyimdir..
Kaptanım benim korkunç kilo bildirimini ne yapacaksın? Bence bildirimde bulunmayayım haftaya 2 ye bölünsün zaten bu durumda yine kilo almış görünüyorum :(( ama dikkat ettim ben bu hafta.. :((

Ay unututum yazmayı..
Dark;
Dukan yapmıyorum yani tam olarak denedim ama çok etkisi olmadı bende.. Arada protein ağırlıklı besleniyorum ekmek falan yemem.. Sebzede çok severim.. Bir ara sebze suyu ile besleniyorum.. Arkadaslar bilir bende yeme bozukluğu var.. Bir süre sağlıklı besleniyorum sonra kafamdaki şartel atıyor markette alıyorum soluğu aklına ne gelirse dondurma 1 kutu çeşit çeşit çikolata çerkez hepsini 1 saat icimde mideme indiriyorum sonrası pişmanlık ve koca gobis.. Ben bunu yenmeye çalışıyorum.. Fazla kilom yok o yüzden bünyem direniyor..

tamam kaptanım öyle yapalım ozaman. ama cumadan itibaren başlamasın. yarından itibaren başlasın. haftaya cuma sonlansın. sonrasında devamı gelmezse bizle ilgilenmezse daha ağırı verilsin. yada sarı kart görsün. dediğin gibi diskalifiyeden daha güzel olacak o.

cumadan itibaren başlamasın yarın başlasın.. yarın günlerden ne ki :60::60::60:

şura senin yaşın küçük ama eskilerde bir reklam vardı bana onu hatırlattın. iki yaşlı arasında geçen konuşma:

-akbanka mı gidiyorsun
+hayır akbanka gidiyorum
-haa öyle mi ben de akbanka gidiyorsun sanmıştım

:60: kopardın beni

bengi sen spor yapmıştın ama 50 leri terkedip 60 lara ne zaman ne şekilde kucak açtın anlamadım o kısmı... bi de bugün perşembe. habsettiğin şişlik inmedi mi naptı... ortalamaya göre karar vereceğim bengi.. eğer 0,30 un üstündeyse bildirim yaptığını kabul edeceğim. annenlerde ölçülmemen iyi olacak. yoksa püsküüt bu ne ya diyebilir her hafta biri gidiyor anasına diye :35::35:

bengi sen spor yapmıştın ama 50 leri terkedip 60 lara ne zaman ne şekilde kucak açtın anlamadım o kısmı... bi de bugün perşembe. habsettiğin şişlik inmedi mi naptı... ortalamaya göre karar vereceğim bengi.. eğer 0,30 un üstündeyse bildirim yaptığını kabul edeceğim. annenlerde ölçülmemen iyi olacak. yoksa püsküüt bu ne ya diyebilir her hafta biri gidiyor anasına diye :35::35:
Bende bilemedim neden yine 60 lara geri döndüğümü off off.. Şişkinlik diyor kendimi avutacağım. Doktora gittim salı gunu ilaç verdi 2 tane kullanıyorum daha iyi karnım.. Ama bir yandan da leflerim şişti bogazimdaki.. Basım ise zonklayip duruyor..
Annemde bende tartılmak istemiyorum digital degil zaten doğru sonuc vermez..
O zaman duruma göre yarın ayarlarsın kaptanım..

iftara son 25 dakika yemeklerim hazır... şuan midem öyle rahat ki , kendimi öyle hafif hissediyorum ki anlatamam,, bu akşam nefsime hakim olup, mideme işkence etmek istemiyorum bakalaım,, hayırlı iftarlar

Darknight aramıza hoşgeldiiiiiiiiiinnn:54:
teşekkürler canım :))
Ay unututum yazmayı..
Dark;
Dukan yapmıyorum yani tam olarak denedim ama çok etkisi olmadı bende.. Arada protein ağırlıklı besleniyorum ekmek falan yemem.. Sebzede çok severim.. Bir ara sebze suyu ile besleniyorum.. Arkadaslar bilir bende yeme bozukluğu var.. Bir süre sağlıklı besleniyorum sonra kafamdaki şartel atıyor markette alıyorum soluğu aklına ne gelirse dondurma 1 kutu çeşit çeşit çikolata çerkez hepsini 1 saat icimde mideme indiriyorum sonrası pişmanlık ve koca gobis.. Ben bunu yenmeye çalışıyorum.. Fazla kilom yok o yüzden bünyem direniyor..
bendede var aynı durum canım ya yaptığmda çok güzel yapıyorum ama estilermi gözüm görmüyor.içime adeta bir canavar kaçıyor.:47::47: bide tatlıyı çok seviyorum.:17::17:
cumadan itibaren başlamasın yarın başlasın.. yarın günlerden ne ki :60::60::60:

şura senin yaşın küçük ama eskilerde bir reklam vardı bana onu hatırlattın. iki yaşlı arasında geçen konuşma:

-akbanka mı gidiyorsun
+hayır akbanka gidiyorum
-haa öyle mi ben de akbanka gidiyorsun sanmıştım

:60: kopardın beni
bende :9::9::9::9:
Kızlar bu ne benim gitmemi mı beklediniz topigi coşturmak icin.. Herkes yazmış cevap yazacak çok sey var ama otobüslerin anneme gidiyorum 4 saat yol var:( kısaca yazacağım..
Maymun walla ben çok çektim 20likletden sadece en sonki problem yaratmadım ama ondan önce bir sürü çürük tedavisi.. Dişlerimi fircaliyorum ama yinede çürüyor zayıflar.. Şükür tum 20likleti çok zor olsada yıl yıl çektirdim.. Gecmis olsun..
Sura hikayen beni çok etkiledi uzun uzunda yazmisin.. Senin yaptığını ben yapamam su durumuma bak.. İki adım ileri bir adım geri.. Bünyem direniyor..
Cezaları sabırsızlıkla bekliyorum.. Ama Pazartesi yaparım.. Pazar gecesi donüyorum..
Dark seninle iyi anlaşacağız henüz benim akıllara ziyan yorumlarıma kızmadın.. Ama ciddiye al arkadaslar bilir diyet konusunda kendim pek başarılı olmasda bilgiliyimdir..
Kaptanım benim korkunç kilo bildirimini ne yapacaksın? Bence bildirimde bulunmayayım haftaya 2 ye bölünsün zaten bu durumda yine kilo almış görünüyorum :(( ama dikkat ettim ben bu hafta.. :((
yok canım niye kızayım.:9::9::9::22::22:bilgili olduğunu farkettim canım. haklı olan hertürlü eleştiriye açığım.

var ya okurken acaba bu ben miyim dedim.. sadece desteğinizle zayıflamak istiyorum kısmı uymamış. kendinden biraz bahset, yaptığın bir diyet, takip ettiğin bir spor programı var mı?, boyun kaç kilon kaç hedefin kaç.. bu hafta deneme süreci. sana ceza yok tabiki de.. işleyişi de öğrenirsin. birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz, ama yıldız verme işi benginin...

maymun ya, geçmiş olsun. diş fena cidden...

şura dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf vardır ya.. bizim nicklere baksana sura260511, bengiarwen, maymunarmut... sen de dark nigta "darki" de olsun bitsin dert ettiğin şeye bak.. darki kızmaz umarım böle yazdım diye :33::33::33:

seni tekrar görmek çok güzel. özledik seni.. fikirlerin gayet hoş bence. dönüşün muhteşem oldu..

meloşa ben de ceza verecektim. ama 10 mesaj bence çok saçma olur.. kimse bir şey yazmazsa kız kendi kendine mi konuşacak? bence cumadan başlamak üzere 2 hafta boyunca günlük 5 mesaj zorunluluğu olsun.. Ben bu şekilde düşünmüştüm. Eğer bunları yapmazsa sarı kart göstereceğim.. Çünkü bizi sallamadığını düşünürüm böyle yaparsa... Duydun mu melindaaaaaa

Diskalifiye yerine ağır bir ceza olabilir. Ben şunu düşünmüştüm. Bir taşla iki kuş olur.. Benginin bahsettiği bir site vardı. diyetkolik mi ne.. ücretli.. cezaları yapmayan oradan üyelik alsın birimizin adına. hediye etsin.. maddi külfeti olduğundan dolayı daha sıkı sarılır..

gdogan, bu haftaki spor listesini bekliyorum hala.. hadi yap da bakalım kim ne yapmış yapmamış. en çok da bakanımı merak ediyorum acaba kendi söküğünü dikmiş mi dikememiş mi.. :1::1:

canım boyum 1.60 kiloda 68 olunca yusyuvarlak bişeym anlayacağın. kızım çok yaramaz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ankaradayım eylülde işe başlayacağım. tospik tospik başlamaktansa en azından bi 63 olmak istiyorum. son 4 aydır 68 deyim 66-69 aralığında gittim geldim.malumunuz doğum kilolarım doğuma 85 ile girdim 75 ile çıktım. tekrar 78 e çıktım. büyük ve önemli bir kısmı gitti killarımın ama hala var kat kat aynaya bakacak halde değilim

bu arada DARKİ çok hoşuma gitti ya süper :)) herne kadar gargamelin garkisine benzesede. çok hoş benim adım DARKİİİİ
Melindanın iftar menüleri güzel örnek olarak kullan derim :) birbirimizin menülerine de yorum yapıyoruz.her gün en az 2 kişinin. tabi bizim boşladığımız zamanlar da olmuyor değil. Nekadar menü yorumlarsak o kadar iyi.

KILO ALMA HIKAYEM

Ben hic sıska bi cocuk olmadım ama kilolu da degildim .Aşırı yüzerdim .Bununda kilo almamamda cok etkisi vardı.
Ergenlik dönemime bir girdim ozaman hayatım değiştı.çok kilo almaya başladım. Çok da asi geçti ergenligim.ailem frenlemeye calıştıginda hemen alınırdım. Lise sonda 72-74 killoya dustum ama son 2 sene icinde verdiklerimi yeniden aldım .
tamam anım hemen melindaya bağlanıyoruz menüleri kontrol ediyoruz:10::10:. kaç yıldızlıktı:52::52::52:
yeni adım DARKİ :52::52::52:
Öncelikle 1 mayısta başladığım diyet yolculuğumdan bu yana bıkmadım yılmadım arada sendeledim e olacak okadar. küçüklüğümden itibaren şişmandım yani ilkokul 5ten sonra. lise 1de 65 kiloya düştüm fıstık gibiydim tabiri caizse. sonrasında pcos ve insülin direncim ortaya çıktı tedavi olurken deli gibi yedim. bana balık gibisin diyorlardı. ne balığı diyincede balina diyip gülüyorlardı. kilomla çok dalga geçildi. üniversiteye geçerken dedim acaba oradakilerde bunu yapar mı. yapmadılar sayılır. yapanlarda oldu ama takmadım. çünkü ben keyfen yiyerek kilo almamıştım hastaydım. ve öncelik hastalığıma çare bulmaktı. bir çok doktora gittim bir çok diyetisyene gittim sonuç ne oldu olumsuz.. çünkü ben diyet istemiyordum ben zayıflamaya karar verip ben yapabilirim deme yolunda değildim. sonra kendimi bıraktım bu evrede bel fıtığı yüzünden yattım lise sonda. eee tabiki kilo aldım öss stresi vs. arkasından hastalığım ilerledi ve en son 97leri gördüm. üçlü rakamlara çıkamazdım. bu olamazdı. (olanlara üzülmemeleri ve herşeyin beyinde başladığını söylemek istiyorum) sonrasında endokrin kontrolümde diyetisyen dedi. karaciğerim bozulmuş haşimatoyum şeker adayıyım falan filan sonra çocuk doğuramam hamile kalamam çok uğraşırım anne olamam falan moralim altüst oldu aniden oradaki diyetisyene kendimi randevu almış buldum. o gün öğleden sonraydı. çokta yakındı yahu bari o gün istediklerimi yeseydim. sanki ertesi gün dünyada yemek olmayacak ve ben ölecekmişim gibi :1: neyse dilediğimi yedim ama birde o yanı var tabi. ertesi gün bismillah başladım. yaklaşık 1 sene doldu. yavaş yavaş sıkıldıkça diyeti bıraktım ama en fazla 1-2 kilo aldım. şimdiki düşüncem ne mi 65 olmadan asla bırakmayacağım. çünkü istediğim gelinlik, güzel bir annelik ve bel ağrısız hayat beni bekliyor. Şimdi ne oldu biliyor musunuz? o balina öldü. Yerine küçülmeye başlamış bir fok balığı bıraktı. bu arada fokları çok severimde. yaklaşık 13 kilo verdim zordu ama artık doktora gittiğimde 13 kilo verdim diyince gözlerim gülüyor. gerisini verebileceğimi hissettiriyorum. tekrar diyetisyene başlayacağım bugün tekrar kadın doğuma gittim 65 olman gerekmiyor ama olursan ne mutlu dedi. kesinlikle diyetisyenle yürümelisin bundan sonrası kendi başına olmaz dedi. haklıda. çünkü kilo vermem çok yavaşladı ve durdu. anneme dediğim tek şey 79u görsem gerisi gelecek. ama biliyorum 65ide göreceğim..

güzel bir hikaye canım oldukça istikrarlı. tebrikler :):46::46:

Back