- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
cumadan itibaren başlamasın yarın başlasın.. yarın günlerden ne ki
şura senin yaşın küçük ama eskilerde bir reklam vardı bana onu hatırlattın. iki yaşlı arasında geçen konuşma:
-akbanka mı gidiyorsun
+hayır akbanka gidiyorum
-haa öyle mi ben de akbanka gidiyorsun sanmıştım
kopardın beni
bengi sen spor yapmıştın ama 50 leri terkedip 60 lara ne zaman ne şekilde kucak açtın anlamadım o kısmı... bi de bugün perşembe. habsettiğin şişlik inmedi mi naptı... ortalamaya göre karar vereceğim bengi.. eğer 0,30 un üstündeyse bildirim yaptığını kabul edeceğim. annenlerde ölçülmemen iyi olacak. yoksa püsküüt bu ne ya diyebilir her hafta biri gidiyor anasına diye
bende sizleri çok özledim hırs yaptım bu hafta her gün 8 yıldız alacağım inşallah. hemen maymunun cezasını veriyorum. madem evdeymiş uğraşsın bizimle moralide düzelirdark_night ismini paylaşmak istememişsin hak verebilirim ama her seferinde kullanıcı adını yazmak zorlayacak beni buna çözüm bul ozaman bu arada 6 yıldızın altına düşmezsen ceza yok tabi genel bir ceza almazsan küboş sen ne alemlerdesin. sana ceza var mı bakalım ayrıca kızlar izniniz olursa melindaya da bir ceza vermek istiyorum. oda bizi boşlamasından dolayıydı. her gün 10 mesaj cezası. hoşlanmasada bu hafta yapsın bakalım. hepsini sayacağım bir bir ona göre
Maymuş sana çok geçmiş olsunEvet ellerim de küçük benim çocuk eli gibi
11 temmuz
sahur
iki dilim tam buğday ekmeği arası kaşar peynirli tost
domates salatalık
1 bardak tarçınlı süt
iftar
1 kase sebze çorbası
3 kaşık kuru fasulye
yoğurtlu semizotu
1 bardak maydonoz suyu
1 şeftali
1 litre su
11 Temmuz persembe
Sabah
Peynirli domatesli çeğrek ekmek
Öğlen
Kakaolu süt
Akşam
1 kase cacık
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
2 çatal pilav
2 çatal patlıcan musakka
Spor yok
1 litre su
Beğendim beğendim.. Hele tarcinli sut hep diyorum zaten tarcin diye kan şekerini dengeliyor... Bugun kabizlik icin bir tarif yazdım okudun degil mı?11 temmuz
sahur
domates salatalık
1 bardak tarçınlı süt
iftar
1 kase sebze çorbası
3 kaşık kuru fasulye
yoğurtlu semizotu
1 bardak maydonoz suyu
1 şeftali
1 litre su
canım sabah iyi ama ekmeğin cinsi önemli; öğlen olmamış canım ana öğünlerini hiiiç atlamamak lazım.akşamda oldukça az musakkayı biraz arttırıp bir dilimde ekmek eklesen çok iyi olurmuş. gece yatarkende süt yada meyve tüketmeni tavsiye ederim.ne kadar az yersek metabolizmamız o kadar yavaş çalışıyor.önemli olan kalorisi yüksek şekeri aniden yükselten gıdalardan kaçmak.az yiyerek zayıflanmayacağını bayağı bi tecrübe ettikten sonra farkettim sizinlede paylaşmak istedim.11 Temmuz persembe
Sabah
Peynirli domatesli çeğrek ekmek
Öğlen
Kakaolu süt
Akşam
1 kase cacık
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
2 çatal pilav
2 çatal patlıcan musakka
Spor yok
1 litre su
anaaaaaaaaam nası bu kadar az yemekle ayakta kalabiliyorsunuz. ben yapamazdım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. çok oburum beeeeeeeeeeen11 temmuz
sahur
domates salatalık
1 bardak tarçınlı süt
iftar
1 kase sebze çorbası
3 kaşık kuru fasulye
yoğurtlu semizotu
1 bardak maydonoz suyu
1 şeftali
1 litre su
AZ CEZA
1. Her takımdan en fazla kilo verenle konuşulacak. konuşulanlar yazılacak.
2. En hafif cezamız bu sanırım. kişi en şişman halinin fotosunu a3e bastıracak ve en çok vakit geçirdiği yere asacak.
3. Günlük 5 mesaj paylaşmak zorunda olacak. bu ceza 1 hafta sürecek.
4. En kolay cezamı söylüyorum. kardeş takımımıza gidecek ve oradan kendisine uygun görülen cezayı yapacak.
ORTA CEZA
1. 3 hafta boyunca her gün bizi motive edici kısa paylaşımlar yapacak. diyetle ilgili başarıyla ilgili motivasyonla ilgili.
2. En sevdiği yiyeceğe iki hafta dokunmayacak.
3. Her gün yediklerini renkli kalemlerle yazacak. Ne kadar zaman süreceği yediklerine göre belirlenecek.
4. Marketten en sevdiği yiyeceği alacak ve dolapta yada gözünün önünde tutacak 1 hafta boyunca yemeyecek. o hafta iyi performans sergilerse sonucunda ödülü olacak.
5. Belirleyeceğimiz bir kitabı okuyacak ve bize görüşlerini bildirecek.
KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM CEZASI
1. İnmek istediği bedenden bir kot etek tşört elbise vs bütçesine uygun bir kıyafet edinecek. dolabının üzerinde asılı duracak uyandığında görecek
2. Diyetkolik.com dan o hafta en çok kilo vermiş kişiye üyelik hediye edecek.
3. İstenilen bir takım üyesine kadınlar klübü özel üyelik hediye edilecek.
4. Pasta,börek gün ziyafeti verilecek hiçbir tanesine dokunulmayacak.
5. Spor salonuna 1 aylık üye olunacak.
6. Evinde olan kişinin en sevdiği yiyeceği ona hediye edecek ve önünde yemesini isteyecektir.
Bu cezalar yenilen zararlılara alınan yıldızlara ve yazılmayan menülere göre verilecektir.
Çok önemli ve hayati bir durum olmadıkça itiraz hakkı olmamaktadır.
Verilen cezalar en fazla 4 gün içerisinde başlanmış olacak ve başlangıç mesajı yazılacaktır.
Ceza bitince hissedilen duygular yazılacaktır.
Herkese cezasız bir diyet diliyorum
11.07.2013
Aç karnına
çeyrek kahve
sabah
çeyrek dilimden biraz fazla pide
2kk peynir
2 bardak çay
öğlen
1,5 dilim karpuz
2-3 küp kaşar
ara
3 kayısı
1,5 ceviz
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı patates kavurması
2 yumurta büyüklüğünde köfte
EKMEK YEMEDİM YUPPİİİİİİ
sadece bir parmak boğumu pide bir lokma bile değil. küçücük küçücük
veeee günü yeşil çay rezene ve papatya karışımı bir kupa çay ile kapatıyorum kuzucuklarım.
su : 2.5 lt
Spor : yok
Benim düşüncem dönüşüm iyi oldu.
canım sabah iyi ama ekmeğin cinsi önemli; öğlen olmamış canım ana öğünlerini hiiiç atlamamak lazım.akşamda oldukça az musakkayı biraz arttırıp bir dilimde ekmek eklesen çok iyi olurmuş. gece yatarkende süt yada meyve tüketmeni tavsiye ederim.ne kadar az yersek metabolizmamız o kadar yavaş çalışıyor.önemli olan kalorisi yüksek şekeri aniden yükselten gıdalardan kaçmak.az yiyerek zayıflanmayacağını bayağı bi tecrübe ettikten sonra farkettim sizinlede paylaşmak istedim.
anaaaaaaaaam nası bu kadar az yemekle ayakta kalabiliyorsunuz. ben yapamazdım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. çok oburum beeeeeeeeeeen
cezalar süpermiş güzel düşünülmüş
canım sabah iyi ama ekmeğin cinsi önemli; öğlen olmamış canım ana öğünlerini hiiiç atlamamak lazım.akşamda oldukça az musakkayı biraz arttırıp bir dilimde ekmek eklesen çok iyi olurmuş. gece yatarkende süt yada meyve tüketmeni tavsiye ederim.ne kadar az yersek metabolizmamız o kadar yavaş çalışıyor.önemli olan kalorisi yüksek şekeri aniden yükselten gıdalardan kaçmak.az yiyerek zayıflanmayacağını bayağı bi tecrübe ettikten sonra farkettim sizinlede paylaşmak istedim.
anaaaaaaaaam nası bu kadar az yemekle ayakta kalabiliyorsunuz. ben yapamazdım böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. çok oburum beeeeeeeeeeen
cezalar süpermiş güzel düşünülmüş
RAPOR
11 Temmuz 2013
Sabah 08:20
1 tam 1 beyaz yumurta ve peynir, biber maydonou omlet
Ara 11:30
1orta turk kahvesi
Öğlen 12:30
Zy. Kabak yemeği
Ara 16:00
1 simit
Light kasar
Kırmızı biber
Aksam 21:15
Yarım kase mercimek corbasi
2 kayısı
9-10 kiraz
1,5 salkım siyah ve çekirdekli sari üzüm
Geç yemek yeme aksam, meyve yeme.
Aksam yemeği annemdeydim. Arayıda acele yaptım o yüzden simit yiyebilirim..
Bence izinli olsam bile bugun iyi sayılırım...
6 Yıldız
Darki; yatarken yada aksam yemeğinden sonra bir sey yemek iyi degil hazmı zorlaştırıyor. Ayrıca vücut akşamları yavaşlıyor ve karbonhidratları yakmıyor.. Ayrıca yenecek meyve direk karaciğerde yağa dönüşüyor.. Meyveyi öğlen ve aksam arası yemek lazım ve aç karna.. Acikmamak icinde yayında protein tüketmek lazım.. Son araştırmalar bunu gösteriyor..
canım gördüm ama yulaf bulamadım, yani bizim orada küçük bir markete girdim , orada da bulamadım,, bende sadece süt içine doğrayıp kattım kayısıları, iftardan önce ve sahurdan önce yedim ama hala şişkin hissediyorum kendimi,, anca etki edecek demek ki..Beğendim beğendim.. Hele tarcinli sut hep diyorum zaten tarcin diye kan şekerini dengeliyor... Bugun kabizlik icin bir tarif yazdım okudun degil mı?
8 yıldız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?