günaydın arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. umarım doğum kilolarımdan urtulurum. şimdilik 68 kiloyum hedef 58. 200. sayfada kurallar varmış size sorular sormadan onu bi okuyum diyorum.
ankaradayım ismimi pek paylaşmak istemiyorum.2 yaşında bir kızım var.şuanda çalışmıyorum ama yakında başlayacağım. sizin desteğinizle zayıflamak istiyorum.
hoşgeldin aramıza,,
işi sıkı tutmaya çalışan bir grubuz biz. arkadaşlar yazmamış o yüzden grupdaki işleyiş ve görev dağılımımız hakkında bilgi vereyim
bengi; menülerden sorumluyum herkesin menüsünü yorumlayıp 8 üzerinden yıldız veriyorum. 6 yıldızın altındakiler ödev bakına havale oluyor. pazartesi günleri menülerinizi rapor halinde yayınlıyorum. sert ve acamasız yorumlar yapıp düşük puanlara verebiliyorum. alınmaca gücenmece yok. ne diyorsam seni düşündüğüm içindir. ayrcıa vaktin olurda 200. sayfana bu sayfaya kadar aralıklar ile okursan daha fazla bilgi edinirsin bizim hakkımızda..
sura: ödev bakanı. cezaları dağıtan muhteşem şahsiyet..
gdoğan: spordan sorumlu bakan. pazartesi günkeri haftalık spor çizelgemizi yayınlar fakat bu hafta unuttu galiba...
melinda: fotograflardan sorumlu bakan
maymunarmut: sevgili arge'miz. araştırma taraştırma yapa :)
innuk: su ve bitki çaylarında sorumlu. haftalık rapor yayınlar bizi denetler..
ayrıca tam olurmuş olmasada birde nöbetçi sistemimiz var. sabah kepenkleri açar gün içinde bol paylaşımda bulunur vs..
pazartesi : bengi
salı :gdogan
çarşamba: innuk
perşembe: melinda
cumartesi: sura
pazar : maymunarmut
sorma chentiq takım gidiyordu elden:))
bu akşam geçen günden kalan yemeklerim var, kuru fasulye, çorba ve semizotu salatası, dün akşam çok kaçırdım yine, mideme resmen eziyet ettim, iftardan sonra çok kötü oluyorum ben ya başım falan dönüyor, şekerim mi çıkıyor , tansiyonum mu düşüyor anlamıyorum, birde ben kabızlık yaşamaya başladım, ( bugünden itibaren kayısı takviyesine başlıyorum
kübracım iftardan hızlı hızlı yiyorsan şekerinin hızlı çıkıp düşmesine neden olursun. önce orucunu açsan 1 su içsen veya bir çorba 15 dk sonra yemeğe devam etsen sanırım bu sorunu çözersin..
kabızlık için bir tarifim var.
1 bardak sütün içine 2-3 kayısı doğra sonra o sütü ısıt kaynar olmasına gerek yok ama çokta ılık olmasın. sonra marketten yulaf ezmesi al ucuz bir şey zaten. eti marka. bir kaseye 2 yk yulaf koy üzerine süt dök ve birazda tarçın serp. sahurda bunu yiyebilirsin. yada iftardan sonra tatlı niyetinede yiyebilirsin.
kuzucuklarım ben 6 yıldız altına ceza veriyordum değil mi
ya baktım inceledim bir tek bengiciğin bir tane cezası var. arkadaşlar kime kaç ceza vereceğimi yazar mısınız. menünüze göre yazmak istedim bulamadım hiçbirşey yahu
şuracağım kendi yıldızlarımızı verelim demişsin ama çok karmaşa olur. benim için sorun değil şimdilik yetişiyorum.. ama isteyen biri benim yıldızlarımı verebilir. cuma cumartesi pazar günü yıldız işi biraz akşaya bilir ama cepten gitip mutlaka yıldızlarınızı vereceğim.
ceza konusunda sadece sen ve benim yok. maymununda var menü yayınlamamaktan dolayı. pazartesi ve salı günkü yayınladığım raporlardan kontrol edebilirsin. ayrıca genel toplam 40in altında ise de genel bir ceza vermelisin..
6 yıldızın altıda normal günlük ödevler için..
bu ara hoşgeldin özledik seni...