• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kilo verememen kilkonun az olmasından kaynaklanıyor. bir de dukanda kaçamak çok yaptın.. sen özelden albüm yapsana.. biz seni arkadaş olarak ekleriz, sonra silersin.. albümü yalnızca arkadaşlar diye özel yaparsan sadece biz görürüz. ben de düğün kıyafetiyle merak ediyorum .. çok reklam yapmıştın

aslında fiziğin gayet yerinde, senin diyetten çok spora ihtiyacın var demek ki,, sadece şekillenmen lazım... benimde göbeğim önden gidiyor ya:(( ben de sabah ölçtüm kendimi
gögüslerim :79 :((
belim :64
kalçam:90 ,, ben 5cm civarında incelmişim basenlerim 96 falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
bak aslında sen daha incesin :) benim boyum kurtarıyor. orantılıyım göbeğin önde gitmiyor. ama kalınım. kalın olmak istemiyorum..
sporda yapmam lazıma ama bu sene bir türlü sporu oturtamadım. bende yeme bozukluğu var sanırım. bundan kurtulmalıyım...

bak aslında sen daha incesin :) benim boyum kurtarıyor. orantılıyım göbeğin önde gitmiyor. ama kalınım. kalın olmak istemiyorum..
sporda yapmam lazıma ama bu sene bir türlü sporu oturtamadım. bende yeme bozukluğu var sanırım. bundan kurtulmalıyım...

ben elmayım ya canım inceyim ama boydan kaybediyorum bende.. kemiklimisin peki?

ben elmayım ya canım inceyim ama boydan kaybediyorum bende.. kemiklimisin peki?

Kaptanım dediğin yönteme bakacağım..
Kübra armutum ben.. Üstüm ince kollarım çöp bacaklarım kalın.. Üst kemiklerim ince alt kalın :)) el ve ayak bileklerim arasında daglar kadar fark var :))

Oylamanın sonucu şimdiden belli olur.. Bence %85 evet denir.

Aklınıza geldikçe dua edin bana.

Hayat bir şekilde düzene giriyor. Sık olmasa da gene her gün girmeye çalışacağım. Aranızda sorumluluk paylaştırabilir miyim? Mesela her gün uğramak şart demiştim. Kimin kaç gün uğramadığını da bir tabloyla yazmıştım. Ondan sonra hiç uğramayan oldu mu? Biriniz bakablir mi rica etsem? Bence en önemli motive düşüklüğü sebebi bu.. Ve kararımdan dönmedim. Hala daha önce dediğim şartları sağlamayana ceza vermeyi düşünüyorum.

Yardımcı olmak isteyenler belirtirlerse ona göre bir dağılım yapayım. Bakanlık sisteminde çünkü ya yeterince açıklamadım ya da fazla ağır oldu bilemiyorum.:44::44:
Hoşgeldin kaptan
Bakanlık sistemi aslında agır degil de zaman olmuyor çogu zaman.sagolsun bengi çok ugraştı bızımle.hep o toparladı ilgilendi.onu baya bi yorduk
chentiqim sorunu bende üzerime alındım, kendi fikrimce cevaplayayım, şimdi buradaki arkadaşların herbirinin buraya vakit ayırma süreleri farklı, bengi ile ben işyerinde pc başında olduğumuz için bu saatlerde burada olabiliyoruz, gerçi bende sorumluluğumu tam hakkıyla yerine getirmedim orası ayrı:(( ama diğer arkadaşlar öğrenci ve sürekli şehir değiştirme halindeler bu yüzden olabilir mi?
Ben sabah erken kalkıyorum çalışıyorum.öglen uyuyorum.12ye kadar yine çalısıyorum.gece girebiliyorum çogunluk.ozamanda halim kalmıyor.
evet bengi ya, bu kadar zamandır mücadele ediyorsun, buna rağmen verdiğin kilo çok az... demek ki gayet normal bir kilon var:))
merak ediyorum seni hakikaten:))
Ben bengiyi gördüm gayet güzel kilosu.o yüzden veremiyor bence.spora ihtiyacı var bence sadece
çok fazlada mücadele etmiyorum ya çok fazla arada kaçamak yapıyorum. ve kaçamak yaptığım zaten öyle 1-2 değil 10-15 götürüyorum... bünyem diyet yapmaktan çok sıkıldı. yemeklerim çok sağlıklı ama abur cubur bağımlısı oldum...
kilom normal şişman değilim. sadece biraz kalınım daha ince olmaya çalışıyorum.. kendimi olduğum gibi kabullenmiyorum.. lise hayatımdaki kiloma dönmeye çalışıyroum ama yaşım 30 tabi zor oluyor. (hoş 30 gibi durmasamda...)
daha önce ölçülerimi yazmıştım. hayal etmen için tekrar hatırlatıyorum.. 168 boyundayım.
87 (diyetle beraber göğüslerim küçüldü)-68-98
ayrıca çok komiktir sabah ölçülerim ile akşam ölçülerim tutmuyor. gün içinde çok şişiyorum..
belim 66 olsun kaçam 96 yeter ama olmuyor işte neremden kilo veriyorum belli değil. kilo alınca göbeğim şişiyor önce.. ilk gidende göbek oluyor. ama belimde simitlerim var ve basenim.. işte böyle.
30 olduguna inanamıyorum.25 en fazladır diyoduuummm

28 Haziran cuma
Sabah
2 dilim peynir
1Dilim domates
1Yumurta
Yarım salatalık
3zeytin
2dilim kepek ekmek
1Kupa yeşil çay

Öglen
1Kupa yeşıl çay
1 fındık
1Fıstık
3 leblebi

Akşam
3parça tavuk gögüs
1Kase kadar salata

2litre su
Spor yok.işten fırsat olmuyor
Hafta sonu yogunlugu gecsin spora baslycam ( umarım )

28 Haziran yapılacak listem
*Kızçelerın yıldızları YAPILMADI
*Kitap oku YAPILMADI
*Manikür yap YAPILDI
*Kınaya git YAPILDI
*Araştırma yap YAPILMADI
*Postaneye git YAPILMADI
*2 kupa yeşil çay iç YAPILDI
*Temizlik yap YAPILDI .(ÇOK AZ)
*Spora başla YAPILMADI
*2,5 litre su iç 2LITRE ICILDI

Bu listeler sayesinde hem kendimi hem sizi nekadar ihmal ettigimi farkettim
Yarın için liste yapmıyorum misafirim gelicek.Hem çalışıcam hem onlarla ilgilenicem .üstelik haftasonu çok yogun.
Pazarda misafirim var.Hatta şu an bildiginiz nefes alamıyorum bunalmış durumdayım.

Son düzenleme:
Hoşgeldin kaptan
Bakanlık sistemi aslında agır degil de zaman olmuyor çogu zaman.sagolsun bengi çok ugraştı bızımle.hep o toparladı ilgilendi.onu baya bi yorduk

Ben sabah erken kalkıyorum çalışıyorum.öglen uyuyorum.12ye kadar yine çalısıyorum.gece girebiliyorum çogunluk.ozamanda halim kalmıyor.

Ben bengiyi gördüm gayet güzel kilosu.o yüzden veremiyor bence.spora ihtiyacı var bence sadece

30 olduguna inanamıyorum.25 en fazladır diyoduuummm
verememe nedenim çok fazla kaçamak yapmamadan kaynaklanıyor. 1 ay kaçamak yapmasam istediğim kiloya ulaşacağım da.. kim nasıl yapacak onu..
evt fazla kilom yok ama 56 olsam harika olacak. BMI değerimi 20nin altına çeksem birazda kas yapsam süper olur. kasım az yağım fazla çıkmıştı geçen sene...
şaka maka derken 30 oldukça be may...

verememe nedenim çok fazla kaçamak yapmamadan kaynaklanıyor. 1 ay kaçamak yapmasam istediğim kiloya ulaşacağım da.. kim nasıl yapacak onu..
evt fazla kilom yok ama 56 olsam harika olacak. BMI değerimi 20nin altına çeksem birazda kas yapsam süper olur. kasım az yağım fazla çıkmıştı geçen sene...
şaka maka derken 30 oldukça be may...

bende 27 yaşındayım, ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum:)

28 Haziran cuma
Sabah
2 dilim peynir
1Dilim domates
1Yumurta
Yarım salatalık
3zeytin
2dilim kepek ekmek
1Kupa yeşil çay

Öglen
1Kupa yeşıl çay
1 fındık
1Fıstık
3 leblebi

Akşam
3parça tavuk gögüs
1Kase kadar salata

2litre su
Spor yok.işten fırsat olmuyor
Hafta sonu yogunlugu gecsin spora baslycam ( umarım )

bir kaç gündür öğlenleri geçiştiriyorsun ara öğünde yapmıyorsun az kalori alıyorsun ama sağlıklı değil. öğlen yediklerini ara öğün yapıp öğlen yemek ye.. tabiki hafif yemekler.. mesela çorba içebilirsin.. onun haricinde menün güzel..

RAPOR
28.06.2013/Cuma

Sabah 08:40
3 domates 2 biber
1 tam 1 beyaz yumurta ile
menemen
30gr keçi peyniri

Öğlen 13:00
etli taze fasülye
yoğurtlu semizotu salatası

Ara 15:15
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Ara 16:30
simit
bir kaç bisküvi

Akşam 19:30

domatesli makarna
100 gr kiraz
3 kayısı

spor yok

su 2,5 lt
2 kupa adaçayı
1 kupa soğuk form çayı
4 bardak çay (şekersiz)

yine yeme atağımın olduğu bir gündü :(

bir kaç gündür öğlenleri geçiştiriyorsun ara öğünde yapmıyorsun az kalori alıyorsun ama sağlıklı değil. öğlen yediklerini ara öğün yapıp öğlen yemek ye.. tabiki hafif yemekler.. mesela çorba içebilirsin.. onun haricinde menün güzel..

Geçiştirmiyorum kuzu uyuyorum o saatte :)

RAPOR
28.06.2013/Cuma

Sabah 08:40
3 domates 2 biber
1 tam 1 beyaz yumurta ile
menemen
30gr keçi peyniri

Öğlen 13:00
etli taze fasülye
yoğurtlu semizotu salatası

Ara 15:15
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Ara 16:30
simit
bir kaç bisküvi

Akşam 19:30

domatesli makarna
100 gr kiraz
3 kayısı

spor yok

su 2,5 lt
2 kupa adaçayı
1 kupa soğuk form çayı
4 bardak çay (şekersiz)

yine yeme atağımın olduğu bir gündü :(

Ara ve akşam olmamış kuzum sen nedenini biliyosun :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..

Şaka gbi bir sabah oldu bugün benim için. Yataktan kalkabilecek durumda değildim.. Boğazım hala şiş kullandığım ilaçlar fayda etmediği için. Bu gün iş yerinde nöbeti bir arkadaş ile değiştirmiştik ama sonradan yıllık izin planları değişince bugün nöbet bende diye biliyordum. Net bişe konuşmamıştık. Sabah bir kalktım saat 8:49 mesai 9 da başlıyor apar topar giyindim çıktım. Yoldan iş yerini aradım geç kalacağımı haber vermek için. Telefonu nöbeti değiştiğim arkadaş açtı. Hem şaşırdım hem sevindim. Şimdi evdeyim çok şükür. Bugün artık doktora gideceğim. Sanırım antibiyotik kullanmadan geçmeyecek..Kulaklarıma kadar vuruyor ağrısı artık..

Günaydın kızlar..

Şaka gbi bir sabah oldu bugün benim için. Yataktan kalkabilecek durumda değildim.. Boğazım hala şiş kullandığım ilaçlar fayda etmediği için. Bu gün iş yerinde nöbeti bir arkadaş ile değiştirmiştik ama sonradan yıllık izin planları değişince bugün nöbet bende diye biliyordum. Net bişe konuşmamıştık. Sabah bir kalktım saat 8:49 mesai 9 da başlıyor apar topar giyindim çıktım. Yoldan iş yerini aradım geç kalacağımı haber vermek için. Telefonu nöbeti değiştiğim arkadaş açtı. Hem şaşırdım hem sevindim. Şimdi evdeyim çok şükür. Bugün artık doktora gideceğim. Sanırım antibiyotik kullanmadan geçmeyecek..Kulaklarıma kadar vuruyor ağrısı artık..

Geçmis olsun tekrardan bir an önce iyileş.bol bol dinlen bugün.

28.06.2013 Cuma

Kahvaltı

2 avuç fındık fıstık..
2 avuç mısır gevreği.

Öğlen
1 kase bol limonlu ezogelin çorbası
makarna
ızgara tavuk
1 dilim ekmek

Akşam
3 dilim pide
1 bardak meyve suyu

4-5 ad bisküvi.

su 1 litre
3 fincan ıhlamur
Spor yok

Günaydın kızlar..

çok sevindim canım ,şimdi misler gibi dinlen, oğlunla vakit geçir

Günaydın kızlar..

geçmiş olsun canım iyileşemedin sende. az yemek yedin bu hafta vücut direncin kırıldı. güzel bir tavuk çorbası yap kendine. bol limonlu yeşil salata... dikkat et kendine. 3. oldun yarışmada ama pek sağlıklı olmadı bu.. umarım kilonu korursun..

sabah işe gitmek zorunda kalmadığın içinde ayrıca sevindimç ben ise ofisdeyim :(

bugün bir tanıdığımın oğlunun düğünü var yakın bir ilçede. sanırım oraya gideceğim.. ama karnım dün yediklerimden dolayı şiş. ya anlamıyorum bir insanın vücut ölçüleri 1 günde nasıl değişebilir. şimdi ölçeyim belim kesin 70 çıkar.

sabahtan akşama bile değişiyor. neden bu kadar çok şişyorum. 1 gün kaçırayım hemen göbek çıkıyor anlamadım ben bünyemi yaaa...
çok sıkıldım bundan.. bir gün giydiğim tşört güzel duruyor bir gün ise göbekli görünüyorum..
o yüzden belki 56 olursam göbeğim gün içinde şişse bile çok fark etmez diye düşünüyorum..
hoş 56 insem bile o kilosu koruyup koruyamayacağımdan eminde değilim..

ben nasıl aburcubur bağımlısı oldum anlamadım...
ama karar verme aşamasındayım temmuz ayı geliyor. ve ben temmuz boyunca aburcuburdan uzak duracağım. bunu artık başarmam lazım.. böyle olmyacak. ve spor olayınıda düzene sokmalı sabahları kalkıp jillian yapmayım...

Ara ve akşam olmamış kuzum sen nedenini biliyosun :)
evet canım ya biliyorum.. kız bana.. öyel geçiştirme. ben olsam bir sürü şey söylerdim..
bu nasıl menüüüü diye...

Back